Szereted?Nembirod elmondani?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ja, az egy dolog, hogy nem mondja el neki.
de, hogy még topicot is nyit neki ?!
pff.
de, hogy még topicot is nyit neki ?!
pff.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vedd elõ a nyelvtan könyvedet és olvasgasd!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Már nem azért, de odaállsz elé és elmondod neki mit érzel. Ha nem vagy erre képes két oka van, több száz kilométerre lakik vagy nincs merszed hozzá. Ennyi. Ezért topicot..
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
sajnállak de tényleg.
elbaszott egy életed lehet ha így állsz a dolgokhoz.
én anno picifiúkoromban (16ésfél :D) 3hónapig barátkoztam egy lánnyal, közbe persze fülig szerelmes voltam. utána alakult csak úgy hogy na akkor legyen valami több, és váltottam sémát barátságról kapcsolatra. õ meg partner volt. konkrétan kettõ és fél évig voltunk együtt utána féktelen boldogságban :)
szóval... relax :)
ja, és ha én nem léptem volna ezt meg anno, akkor õ semmiképp. szóval naiv hozzáállás ez hogy " áhh. csak pofáraesés lehet "
elbaszott egy életed lehet ha így állsz a dolgokhoz.
én anno picifiúkoromban (16ésfél :D) 3hónapig barátkoztam egy lánnyal, közbe persze fülig szerelmes voltam. utána alakult csak úgy hogy na akkor legyen valami több, és váltottam sémát barátságról kapcsolatra. õ meg partner volt. konkrétan kettõ és fél évig voltunk együtt utána féktelen boldogságban :)
szóval... relax :)
ja, és ha én nem léptem volna ezt meg anno, akkor õ semmiképp. szóval naiv hozzáállás ez hogy " áhh. csak pofáraesés lehet "
u dont have to listen anybody else but me
Menj el kurvázni. :D
Én 4 éve<#eplus2>#eplus2> übereld ha bírod
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ilyen elõfordul bárkivel. Verd ki a fejedbõl, és keress valaki mást, valószínûleg csak kinevetne, így megúszod a megaláztatást.
Megint uncsi van? Mindjárt itt a karácsony, menj venni valamit
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az a valami csak annyi, hogy nincs eleg ver a pucadban. :D En is voltam hasonlo cipoben, 14 even alul, szoval szerintem te sem lehetsz tobb. :D
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha ugyanebbe a cipõbe jársz amiben én is vagy csak kívülrõl van vmi vélemény megosztásod írd le!
Körülbelül már 3 hónapja Szeretek egy lányt de nembirom elmondani neki mert vagy az alkalom vagy az idõpontt nem megfelelõ. Valami mindig közbejön...Segítsetek micsináljak?:\
Körülbelül már 3 hónapja Szeretek egy lányt de nembirom elmondani neki mert vagy az alkalom vagy az idõpontt nem megfelelõ. Valami mindig közbejön...Segítsetek micsináljak?:\
← ElőzőOldal 3 / 3