Új utakon a Command & Conquer sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyengébb gépeken érdemes a grafikát lerontani (2.8 P4-en még full Low beállítással kellett nyomni 800x640), de Core2Duo gépeken már igen szépen fut (720p).
Valamint figyelni kell rá, hogy minél erõsebb a hardware, annál erõsebbek az ellenséges gép AI-jai!
Ez az elsõ olyan játék, aminél igaz, hogy a játék erõsebb géppel nagyobb kihívás, mert több (proci)ideje van az AI-nak stratégiázni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
most játszottam párat 1 hard szövetségessel 2 hard ellenséges szövetséggel szemben, nagyjából jó volt(meghóttak, stealth generallal voltam, kis arcoskodás után beszopták a 2-esével érkezõ scud stormokat(3mat építettem XD), és a bázisuk hátuljába jövõ sneak attackokat 😄, na meg azt hogy 2 bázisom volt, 2 külön helyen), csak a visszajátszás volt nézhetetlen, sõt úgy gondolta hogy a felénél õ abbahagyja a visszajátszást és kiadta az eredménytáblát 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Több hetes/hónapos csúszás után elõálltak egy bétával, aminek elég nagy bajai voltak! Sok helyütt szaggatot, multizni se nagyon lehetett vele.
Küldetést sem lehetett játszani. 😞
De ennek ellenére jó elgondolás volt pl A kínai Owerlordot verõ leopárd 4, vagy a neutron-bombázó. A Tigris-helikopival is nagy károkat lehetett okozni! 😊
A napfény-energián üzemelõ Ragnarock komplexus pedig csak hab a tortán! 😊
És ezért szeretjük. Pénze mint Bill Gatesnek, így egységet ezer számra gyárt. Ugyanolyan egységei 1,5-2x erõsebbek (ugyanolyan veterán fokozaton), valamint amikor igazán durvuk, akkor jönnek a mentébe lövõ nuke-ok, a szuperrakétások (egyszerre 5-6 rakétája van a levegõben!), oldalról bedobott olajbomber (a dobás helye elõtt jelenik meg, kivédhetetlen) ... meg még lehetne sorolni.
Szóval ettõl igazán kemény 😊
"Ez azt jelenti hogy gondolkodáskor megáll a játék"
Valami gebasz lesz azzal. Már nyomtam le 7 egy csapatban levõ hard ellenfelet (eddig 2x sikerült), és csak bizonyos pályákon megy át diasóba (Twilight Flame). Van sok unofficial 6-8-as pálya, érdemes azokon is nyomni (amelyikhez csináltak gépnek AI-t)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Még a nuke-os miget meg az olajbombás aurórát is túléli ... de az angry mob pillanatok alatt szétszedi (amikor nem hülye ai, mert van hogy a mob fogja és besétál a tank alá)
A gattling az nem sniperol, csak lõ, és mivel sok a mob, ezért totál nem bír vele 😛
A toxin angry mob pedig valahogy 2-3x erõsebb (fegyverû), mint bármelyik másik GLA-s mob ... tapasztalat
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az el lett felejtve pedig egy mai grafikai minõséggel, nívós játékmenettel überelne mindent.
Tehát ha nem is nyíltan és azonnal, de megkezdõdött a "havidíjas" játékok/szoftverek bevezetése és a digitális disztribúciók térhódítása. Ezzel talán persze a warezt is visszaszoríthatják.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hard gépek ellen kell játszani (õk egy csapatba).
30 Emperorral az ellenség bázisáig nem jutsz el 😊))
Toxin Angry Mob-ból 3-4 bármennyit képes megállítani 😊
Battleforge in C&C stlye vagy mire gondoltak?
Ha online stratégia akkor World in Conflict.
Még azt a nyamvadt Európa-modot sem bírták rendesen befejezni,pedig hónapokat csúsztak vele! 😞
Vagy azt a pár bugot javítanák ami van benne, és még további 4-5 évig nem lesz ellenfele ...
A C&C 1 volt még jó, azt kéne úja megcsinálni.
https://twitter.com/foodlfg
https://twitter.com/foodlfg
Tehát szeretnének fizetõs online stratégiát csinálni....Csodálatos.
Hugylótrágya WoW elindította a folyamatot,Star wars cím már áldozata lett (kívánom hogy bukjon egy nagyot) MMO lett a Kotorból....
Egyre csodálatosabb kilátások, a sok barom meg fizet a szemétért ami bár társas szórakozásra jó,mégis egy jól összerakott single player játékhoz képest valahova a talicska majomfos kategóriába sorolható (pl WoW vs bármelyik nagyobb rpg)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n