485
Misfits on E4
-
#405 Szerintem jó kis évad volt, várom a kövi évadot bár nem amiatt amit mutattak az utolsó percben. Remélem jó kis sztorija lesz majd szépen megkomponálva : ) -
Janika114 #404 Nekem annyira nem jött be ez az évad, vagyis tetszett de ez nem az a Misfits volt amit megszerettem, egy külön álló sorozatként tetszett, de azért nem volt az igazi, semmi átívelő sztori mint eddig, vagyis de, h a csávó keresi a farkát... képességeket alig használtak, sok minden hiányzott. Bár így az utolsó rész kapcsán úgy gondolom már, h ez az évad ilyen felvezető akart lenni a következő évadnak, az új karaktereket, képességeket megismertük, Curtist is lezárták meg beépítettek még egy új csajt. Láthattuk h kezd felerősödni a kis csávó ereje is, meg ugye ezzel az Alexes átültetéssel is jelezték h mire számítsunk a következő évadban. -
paly90 #403 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem halt meg ,hanem tüdőátültetése lesz...de tuti nem az a szokványos..
mert Rudy is mondta h Curtis csajának is elég "más" lett a szívátültetése
tehát biztos lesz vmi csavar ezzel is:) -
IXEMGabeo #402 totál angolul néztem, nem nagyon vágtam h most akkor Alexxel mi lett? -
IXEMGabeo #401 8. rész nem nagyon jött be. Unalmas és vontatott volt...
Nem volt rossz évad, a 4., 6. és a 7. rész kiemelkedően jó volt a többi átlagos. Évad kezdet jó volt, tetszett a puzzle-os történet és a 3. rész a 3. Rudyval szintén nem volt rossz, de mondjuk kimagasló sem.
Teljesen más, mint az elődei nem lehet azokhoz hasonlítani -
paly90 #400 nekem nagyon tetszett ez az évad
pedig féltem tőle az elején hogy az új szereplők mennyire válnak be
Rudy pedig a legnagyobb király:D -
IXEMGabeo #399 na mi van? kint a 8. évad, ami elvileg az évadzáró és még senki nem látta?:O most fogom meglesni -
IXEMGabeo #398 elképzeltem azt is, hogy Nathan valami véletlen folytán visszatér mondjuk (kiengedik a börtönből vagy megszökik) visszatér és döbbenten látná, hogy mindenki halott vagy elment már a régi brigádból aztán összeállnának Rudyval:D:D mi poénok születnének -
#397 és még eljön az apokalipszis négy lovasa is nemsokára, mmmm... -
IXEMGabeo #396 ez a 7. rész szenzációs volt, Abbey beszólásai és, mint új karakter, Rudy bohóckodása és a felügyelő új "arca":D feldobták az egészet...
Jól összehozták a csapatot ezzel a 4-essel kiegyezem:D -
#395 de :D -
#394 nem kéne valami frankó kis banner ? :) -
#393 imádom, legnagyobb arc :D -
IXEMGabeo #392 egy nyúl:D:D:D
ááá ez tényleg beteg rész volt.
Végiglestem 6 részt és csak most fog beindulni. Alex problémája sejthető volt, a sorozatot pedig Rudy viszi a hátán, bár az új csaj is bejön:)
nyitó rész jó volt, a 2. kevésbé a 3. szintén a 4. résztől viszont elég jó lett. Az se volt ám gyenge Curtis-Lola... -
KaBuTo666 #391 Ez a felügyelő mekkora gecinagyarc. :DDD
Amúgy beteg egy rész volt. -
#390 jaja :DDD -
#389 Ennek az mini résznek szerintem Rudy 'rajza' volt a csúcspontja -
#388 lol én se láttam még :D -
#387 triple post... de én ezt miért nem láttam eddig?? Erazer -
#386 Na, megnéztem én is a hatodik részt, de a vége olyan semilyen volt :s jól húzták húzták majd... pukk, semmi :( am nem volt rossz :) -
#385 jesszusom milyen a "profilképe" :D -
#384 ez a Joseph Gilgun egyre többször bizonyítja, hogy elég jó színész :)
a rész tényleg elég beteg volt :D -
#383 a 7. részt még nem láttam, de a 6. az nagyon elmebetegre sikeredett, nekem tetszett (: -
#382 Ez de bizarr rész volt, a felügyelő pedig mekkora arc már. :DDDD -
#381 nincs még hozzá angol felirat :| -
#380 Ez nagyon jó rész volt skacok! :D -
IXEMGabeo #379 remek lenne -
#378 "Howard Overman, a Misfits készítője elkészült a Misfits-mozifilm forgatókönyvének első verziójával – még nincs hivatalos zöld lámpa, de a filmben a sorozat régebbi fő karakterei is visszatérhetnek." forrás: sorozatjunkie -
#377 -
#376 Misfits mozifilm -
#375 ebből csak a Primeval-t néztem, ott szerencsére csak a fél banda cserélődött le -
#374 Miért kéne visszatérnie egyáltalán? Biztos nem fog, ez nem olyan sorozat :D Szépen lecserélődött a komplett gárda, így van ez a brit sorozatoknál (pl.: Primeval, Being Human, Skins). -
#373 másik lehetőség, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Curtis visszatér, mint superzombi, hisz az övé volt a képesség, lehet máshogy hat rá a dolog, a csaj meg valahogy visszaváltoztatja élővé.. bár érdekesebb lenne zombiként :D -
#372 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem valoszinu, nem tud ujraeleszteni, csak eletben tartani -
#371 Kizártnak tartom. -
#370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért van az az érzésem, hogy Finn újdonsült hugicája feltámasztja majd Curtis-t.. -
#369 Jah az a vége durva volt. :D -
#368 jó rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most kicsit drámaibb volt a rész. szegény finn épp hogy megismeri az apját és már meg is hal :( a végén pedig "mutasd meg a farkad és elengedlek" :DD -
#367 Ez jó rész volt, ez a felügyelő egyre jobb. :D Szegény Finn. Féltestvérét szúrnám. -
Janika114 #366 Én se csípem annyira Curtist, ahogy írták előttem sztem ő volt mindig is a legunalmasabb karakter a kezdőkből, de még az újak is mind jobbak nála, véleményem szerint.