Serious Sam HD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cheat van?

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

rayman12
ezt írja

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

rayman12
fail.dat corupted! companies if you play this game BUY it!

Narxis
Daemon Tools-al megnyitod az iso-t aztán elindul a telepítés.

rayman12
Nem tudja valaki hogy kell telepiteni a reloaded verziót?

😮OOOOOOOOOO

kell!
már lejárt. de cd galaxis ba is 2000 ft és ott még dobozt is kapsz

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Narxis
Steamen 😊

Narxis
50%-os leárazás van, 7 euroért vihetõ a game.

Narxis
😄 ok

Kongy
A magyarok lowok, és bunkók. Told külföldiekkel, azok között kevesebb a tahó. :-P

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis
Na akkor megveszem, de csak ha lesz leárazás mondjuk 10 eurora. Magyarokkal akartam volna tolni a multit, néztem videokat és elég jól lehet hülyülni a multiban de haverjaim közül se vette meg senki. :S Jön majd a Second Encounter HD is, lehet majd azt többen megveszik itthon.

Rowlend
Dehogyis halott, Csak leginkább a külföldiek dominálnak <#wilting>

GET OVER HERE!

Narxis
Akkor én se fogok erõlködni, valószínûleg a multi halott.<#buck>

Kongy
Ahogy nézem: senki. <#crazya>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis
Senki se vette meg?

Narxis
Van itt olyan akinek eredeti a játék? Mennyire népszerû a multija? Érdemes a multi miatt megvenni?

meg hagyd h oda telepítse ahova magától akarja (c:\program files\...)
DarkJedi
Ne legyen szóköz a játék elérési útjában!

Sziasztok!SEGÍTSETEK LÉGYSZI!Nekem is a Skidrow verzió van meg.Indul rendesen,aztán amikor jönne az elsõ pálya,akkor kiírja UNABLE TO LOAD LEVEL...mit csinálok rosszul?Nagyon szeretnék játszani vele,de nem megy.
Elõre is köszönöm a segítséget!!!
Hangoknál lehet valahol állítani, hogy 5.1 vagy sztereó legyen?

A beállításoknál nem találtam, és furcsa a hang. Akkor szokott ilyen lenni, ha 5.1-ben nézek filmeket :/
(pontosabban ezért nem szoktam 5.1-ben nézni filmeket - valami baj van a hangfalaimmal)

JackSparrow88
Leszedtem a SKIDROW-ot, feltelepítettem, crackeltem aztán bemásoltam a mentéseket de nem látja sajnos.(pedig elõtte direkt létrehoztam egyet h biztos tudjam hol is van pontosan aztán odamásoljam)Ha nem tud vki megoldást erre az sem baj, úgyis már a végén voltam szal nem gond...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

skidrowhoz is van crackfix
JackSparrow88
Oks, akkor nincs mit tenni, le kell szednem a Skidrow verziót. De ugye a mentéseket el fogja fogadni?

Kongy
Nekem a sima SKIDROW verzió mûködött rendesen, egyszer se fagyott. Végig is toltam.

JackSparrow88
De mondjuk van egy másik, proper verzió,az lehet h már jó, vki esetleg leszedte azt?

JackSparrow88
Hát én felülírtam egy crackfix-el("Serious.dll") de úgy sem jött helyre a hiba :S

Ezt állítólag direkt csinálták így a készítõk, egy dll fájlt felül kell írni hogy végig tudd vinni.
😄
Narxis
Jól van. 😄 Edd meg a feelinged!<#duhos2>

(csak viccelek) 😄

öcsém is panaszkodott erre :/
JackSparrow88
A k*rva eget, az uccsó pályán amikor jön a vidi a hatalmas szörnnyel utána ahogy mennék a piramis fele mindig ezt az ablakot kapom😞3szor egymás után + a gép újraindítása után is, mi a f*sz baja van, eddig egyetlen egyszer sem csinált ilyet😞

nekem az és kész D:
JackSparrow88
jaja most normálon nyomom de volt nem is egyszer amikor azt mondtam lehet h hiba volt ezen a nehézségen elkezdeni, viszont így legalább van benne kihívás xd

Narxis
Nem feelingesebb csak akkor még ez új dolog volt, ma már nehéz innovatív dolgokat beépíteni a játékba, ezért nem is nyúltak komolyabban hozzá.

biztos nem nehezebb. nem azt mondtad, hogy most normalon tolod, de eddig könnyebben fokozaton volt?😄
JackSparrow88
Na eljutottam az uccsó pályára, most az elején lévõ arénában a robot hullámnál vok, az elég durva mivel kicsik és nagyok is jönnek egyszerre és sajnos mindkét irányból (a hátam mögött is) így elég nehéz úgy mozogni h ne találjanak el, pláne h nincs extra +100-as szív se. Na de eddig is rengetegszer meghaltam mivel érezhetõen nehezebb mint anno az alap volt. (pl. csak feleannyi a maximum lõszer, illetve 300 helyett csak 200 az életerõ és a pajzs is mint a régiben)

ha mondjuk 2-3 gigával több/jobbak lennének a textúrák, akkor én is ezt mondanám 😄
Na kérem szépen végre egy old-skúl FPS
A Serious Engine 3 ért pedig le a kalappal a Croteam elõtt, milyen szép és itt még korlátozva voltak, úristen mi lesz itt a SS3 ban!!
am pedig 9/10 nálam !

Kongy
Ja, ezt a képet már láttam, tényleg pofás a játék, ahhoz képest, hogy a motorja nem egy Euphoria, vagy CryEngine....vagy Unreal vagy akármi engine...

errõl beszéltem #15-ben: kép
a "békásat" vagy 200x tuti elbasztam, mire sikerült, így is fél percenként nyomogattam az F6-ot 😄 az "arénás" az könnyû volt sztem 😊
PersianWarrior
De a legeslegelmebetegebb rész az volt, amikor egy millió béka támadt rád még az egyik szentélyben. 😄 Azt hittem megõrülök. Meg most ilyen arénákban jönnek rám 1000ren, és minden oldalról ilyen fejnélküli bombakezû emberkék. 😄

x

én is azt a részt úgy csináltam meg, este le is videóztam neked, csak már feltölteni nem volt idõm 😄
JackSparrow88
Na csak sikerült nagy nehezen de csakis az volt a szerencsém h át tudtam ugrani vhogy azt a tüskés gödröt, így a csonti sereg hoppon maradt a túloldalon és innestõl kezdve már sorozhattam õket nyugodtan a távolból, nem piszkáltak 😊
Persze késõbb még a lávaszörnyeknél is gondba voltam mer baromi nagyot sebeztek de végül az is meglett...

normalban nem is nehéz 😄
JackSparrow88
Am ne nézzetek lámának nem most játszok Sam-mel elõször, ezt a részt anno még vagy 3-szor kinyomtam de nem normálon mint most és ezért vok gondban mer most azon kezdtem el de beszoptam xd

Ben007
picsába most hogy kérjek büntit :'(

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

PersianWarrior
Félreértések elkerülése végett, ilyen topic még nincs, csak Serious Sam 3-as van, ez meg...nem az...még.

x