Serious Sam HD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Azért kicsit több a grafikánál..:) Érdemes megvenni, jó a közössége, jókat lehet ökörködni a 6 multi módban:)

SINGLE PLAYER

Various Environments and Secrets - Unleash mayhem on 3 different spectacular worlds: South America, ancient Mesopotamia and medieval Europe. Discover over 130 secrets including over 15 brand new ones hidden in the fray.
Unique Enemies and Bosses - Fight with 27 nightmarish warriors in Mental's army, including old favorites from The First Encounter like Beheaded Kamikaze, Syrian Werebull and Kleer Skeleton. Go head to head against 5 new enemies and 3 new Bosses.
Special Weapons and Power-Ups - Wreak havoc with a huge arsenal of weapons including 3 new toys: the Sniper Rifle, Flamethrower and Chainsaw. Use Power-Ups to additionally increase your fighting and agility skills.
MULTIPLAYER

Co-Op Mode - Plunge into chaos with up to 16 players in campaign cooperative mode.
Deathmatch Mode - Watch all hell break loose in over 8 classic and brand new deathmatch maps with up to 16 players.
NEW! Survival Mode - Try to stay alive as long as you can against continued enemies’ attacks in specially designed survival maps!
NEW! Co-Op Modes - Play even more along your friends in new co-op modes including Co-Op Survival.
NEW! Versus Modes - Fight against your friends in more versus modes including Beast Hunt and My Burden.
NEW! Team Modes - Compete against other teams in team matches including Team Deathmatch, Capture the Flag and Last Team Standing.
STEAM FEATURES

Steam Achievements - Earn 50 amazingly attractive achievements to boost your social standing.
Steam Leaderboards - See your score recorded in both single player and cooperative leaderboards.

[merlinw.org]

tört verzióval lehet offline lanba multizni?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Narxis
<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez biza EPIC FAIL részemrõl (elnéztem).<#wilting><#banplz>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Narxis
Hol annyi? Én csak a Steamet néztem és ott 20euró vagyis 5600Ft.

cdgalaxisban csak a first encounter van, az meg nem kell.<#pardon1>

Hát, 1500Ft tényleg nagyon sok érte.<#pardon1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Narxis
Ja, az sok érte, várok valami akcióra, akkor talán megveszem.

JackSparrow88
Hát elég érdekes hogy nincs még mindig warez verzió belõle.(mivel lassan egy hónapja már hogy megjelent - steamen legalábbis kapható) Viszont elég drága kb 5 rugó körül van ami egy ilyen játék esetében nagyon sok.(hiszen gyakorlatilag ugyanaz mint az elõdje csak jobb lett a graf meg raktak bele egy-két új dolgot oszt annyi)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Narxis
Nincs.

SE-bõl nincs még warez verzió?
Narxis
Nem.

second encounter-bõl nem lesz dobozos verzió? <#szomoru1>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Narxis
Hmmm lehet én is.

balee4
Hmm asszem beruházok rá.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hmmmm.. steamen április 28-án jön a second encounter.

Kongy
ja hát én életem elsõ GS-ját a GoW miatt vettem. :D Gurut meg nagyon régóta veszem. :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis
Valamivel el kell adni az újságot, ma már nem az újság mellé kapsz játékot hanem a játék mellé egy újságot. Sose értettem, hogy tudnak még mindig profitot termelni a pc-s újságok mikor pl. tömkelegével vannak játék és hardver tesztek, és igen van köztük minõségi is.

Persze régen nem így volt....

Kongy
Hát sajnos a válság elérte a PC Gurut is. Kevesebb mint egy éve még vastagabb volt az újság, most vékonyabb is, és egy 100 Ft-tal drágább is... Én minden hónapban veszem, mert ismerem a szerkesztõket is, és kedvelem õket. :) A GS-t is vettem, kemény 3-4 számat asszem tavaly a Gears of War + UT3 akciójukkor, dee... nem jött be, több újságukat elolvastam, annyira nem jó... így maradtam a Gurunál. Most a teljes játékaik is ütnek. :) Karira Mass Effect, elõtte Jericho, Call of Juarez, elõzõ melléklet a 2 Watchmen, most meg a SS HD... szóval sztem jó cuccosokat adnak, és szurkolok h csak igy tovább. :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én megvettem és nagyon bejött (mint ahogy a többi ss játék is). De jön majd a Second Encounter is HD-ban hamarosan, és az még ütõsebb lesz! Remélem az is bekerül majd a PC Guru-ba teljes játékként, és megint olcsóbban tudom megvenni, mint a bolti dobozos verziót.
Jaka923
Gondolkozom, hogy megvegyem-e a PC Gurut, a játék miatt... Az is szimpatikus benne, hogy Steam-es :)

sherlock1
Igen.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

most jól értem a dolgot, annyi hogy megveszem a magazint, felrakom róla az sshd-t, meg csinálok accountot steamen és ennyi? már egybõl lehet is deathmatchelni?
a bacna be<#levele>
tototto
én spec sose veszek gurut, most hogy steames játék volt pláne SS HD megvettem
ha minden hónapban valami steamre regelhetõ játék lesz a teljes játék elõ is fizetek <#eplus2>

azzal a sisinstall cuccal nem lehet felrakni amelyikkal anno a Arthur lehetett?
az nem baj nálam már úgyis sok van a rovásukon
mindig azt mondom hogy a köv számot már meg se veszem aztán mégis
DE HOGY MINEK?!?!?
a játék alapból steames, errõl nem tehet a pc guru <#wilting>
akkor haljon a guru
GS 4ever
Narxis
Bizony, kell a net.

ez a pc gurus lófasz steam meg net nélkül el sem indul?
Qwerty4
Kösz, akkor ezek szerint patchelni kell. :)
Bár nem tudom folytassam-e a játékot, elég nagy õrültség.

Qwerty4

Kongy
Elvileg a Steam elsõ indítás elõtt magától frissít egyes cuccokat (pl Visual C++, de divert nem), amúgy hanyas driverrel próbálkoztál?

Narxis
Szedd le hozzá ezt Serious.Sam.HD.First.Encounter.Update.1.to.7-SKIDROW

és ezt Serious Sam HD The First Encounter CrackFix

Qwerty4
Hello!

A beállítást miért nem õrzi meg a progi?Minden játéknindításnál újra kell zongorázzam az egészet.Miért? (a játék nem eredeti, talán ezért?)

Qwerty4

rayman12
nahh megoldotam a gondot: DirektX et kellet frissiteni: Téleg rohadt élveztes a CO OP és télleg lagolni szokott :) :S

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

penge96
Marha nagy játék :D co-opban iszonyat nagy élmény :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Az lenne, ha nem 600 feletti ping-ek lennének. <#rolleyes> <#shakehead>

rayman12
az lenne a gondom hogy megvettem a pcgurut benne is volt a game meg midnen , aktíváltam steam en , De amikor índitom azt írja hogy a vidi kártyám drivere régi frissitsem, frissitetem de még mdieng ezt írja, valami ötlet mert már nagyon tolnám.

Ati Radeon HD4670 , amd athlon X2 4000+

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Kongy
Halljátok, gyertek deathmatch-ezni, mert piszok élvezet. :) Nem is gondoltam volna!

Rowlend
Városban lófrálva észrevettem az újságos falán a PC guru-t azzal a felirattal hogy Teljes játék a DVD-N: Serious sam HD. És szerintem jól döntöttem hogy megvettem :) Haza érkezve azonnal ki is próbáltam és az elsõ szerveren amin voltam reflexbõl 3 magyar.

GET OVER HERE!

Kongy
Na, én is aktiváltam a gamet Steamen. :) fasza lesz.

Én megvettem tegnap a PC Guru-t(persze csak a Serious Sam miatt :D). Ha valakinek van kedve koperatívban nyomni az vegyen fel Szeam-en és tõlem játszhatunk.
Account: Al_Mohamed

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ok, adj rá pénzt
Kongy
Fasza fasza faszaaa!! Steamen lehet aktiválni, tolhatjuk multiban! :) Vegyétek meg hnap a PC Gurut.

Narxis
lol, az zsír lesz akkor lehet megveszem

sherlock1
A következõ PC Guruban ez lesz a teljes játék, ha valakinek kell.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

okés,köszi :)

Narxis
biztos van valamilyen trainer, gamecopyworld-ön keresd

single

Narxis
lol, milyen cheat? multis?