265
Hogy működjön, mit tudjon? Egyáltalán mitől lesz jó egy ilyen weboldal?
 • kamionosjoe
  #265
  1 hét tapasztalatai a Tinderen. 12 óránként lehet újra húzkodni, de 4 nap alatt eljutottam oda, hogy elfogytak a lányok a környéken, szóval elég napi egyszer megnyitni az appot. Az egy hét alatt 4 matchem volt, ebből 3 szó nélkül ki is lépett a beszélgetésből. Van egy szlovák-magyar lányka aki legalább beköszönt és pár mondatot váltottunk, de ez is szerintem inkább unatkozik, mint valakit komolyan keres.

  Szóval úgy tűnik ez a Tinder se valami nagy szám, legalábbis az eddigiek alapján.
 • kamionosjoe
  #264
  Tegnap regisztráltam a Tinderre, eddig nekem tetszik. Persze itt is sok a fizetős szolgáltatás, de úgy látom naponta elég sok húzogatás engedélyezett. Ha matched van akkor ingyenesen tudtok csevegni.
 • csigafi #263
  Legtöbb oldallal az a gond hogy sok raja az állprofil többnyire a profitra hajtanak. Szerintem az első találkozás valóban úgy működik ahogy működnie kell egy társkereső oldalnak első találkozás
 • csigafi #262
  Oh egek Hát ez durva egy hirdetés :-). Na de legalább őszinte
 • Livius
  #261
  Már ide süllyedtünk, hogy ilyenek is vannak!
  Link
 • IXEMGabeo
  #260
  igen ez eleg jo meghatarozas, felnek az emberek...legbosszantobb az, ha minden stimmel az ember profiljan es megsem kap valaszt...regen pl a lovebox.hu eleg jo oldal volt nem tudom letezik e meg...
 • Sziklamester
  #259
  Igazából egy jó társkereső oldal úgy nézhetne ki, hogy a felek adatait bizalmasan kezelik, nem kérnek magas árat a használatért, vagy nem próbálnak meg lehúzni alapvető funkciókért. A havidíjas megoldás még rendjén van, de sok társkereső csak a tárhelyet és az adatkezelést intézi, mást nem. Ez még nem volna baj, de találtam már pár olyat, amiben pl x levél után kértek összeget, vagy fizess azért, hogy legyen x mennyiségű "akció pontod", hogy tudj írni vagy képet küldeni.

  Az ilyeneket élből kerülni kell, mert a zömük botokból áll és a leveledre nem kapsz választ, vagy látványosan robot üzenet lesz az és emellett nem tudsz megbeszélni semmit senkivel sem. Egy ilyet találtam, nem fizettem a próba alatt semmit sem, megkérdeztem egy csajt, hogy folytatható lenne e facebookon a beszélgetés, erre valami kitérő választ kaptam (vagyis ott dolgozó) és érdek ellentét lesz a dologban.

  Igazából nem éri meg egyik sem, aki zárkózottnak született, az nagyjából úgy is marad, másnak meg fölösleges mutatnod magad. Elég nehéz társat keresni úgy, hogy minden passzoljon, meg idővel hozzáigazodjatok a másikhoz, mivel már a próbálkozásnál elhal a legtöbb dolog, mivel az emberek bizonytalanok, vagy félnek.
 • szabiku
  #258
  Annyira jó lenne, ha mondjuk mi csinálnánk ilyeneket (az analrészt leszámítva természetesen), és a lányok lennének megőrülve érte:
  https://www.xnxx.com/video-lszjx2c/young_teen_girl_playing_with_her_ass_and_pussy
  És közben még pénzt is keresnénk vele, ahogyan ők.
 • szabiku
  #257
  Teljesen megértelek, dettó ugyanezek a tapasztalataim, ugyanebben a helyzetben vagyok, és pont ugyanezeket gondolom.
  Sajnos a nők kollektíve túlértékelték magukat (ezt mutatja a sok csücsöri eszetlen csinoskodásuk is), ami velünk szemben katasztrofálisan rossz. Nincsenek korlátozva, szabályozva, és ez a mai világ szőnyeg alá söpört nagy problémája. Nincs ránk kereslet, hiába vagyunk nemcsúnyák (sőt akár jó kinézetűek), egészségesek, értelmesek, jó érzésűek, hűségesek, szeretni tudók, családot akarók. Amire pedig nincs kereslet, annak piaci értéke sincs. A nők átlagon felüli jólétre és kényelemre vágynak, és sokan a férfit eldobják tönkreteszik, miután megszülték tőle a gyereküket, akit büszkén visznek is magukkal egy másik pasihoz (de sok esetben már nem is kell nekik másik..). Akiket a szülők nem mozdítanak feljebb, nem segítenek saját otthonhoz, azokat a férfiakat többnyire leszarják a nők (kivétel ronda beteg kövér dagadt nyomorék nő) elgyermektelenednek, elcsaládtalanodnak, és ez senkit nem érdekel. Nem vagyok baloldali, de Orbán is csak a már kész párokat támogatja, úgyhogy a mi adónk is mások családi boldogságát emeli. Mi egyedülálló férfiak le vagyunk szarva, ki vagyunk használva, hülyének, szerencsétlennek, tehetetlennek vagyunk nézve, pedig értékesek vagyunk (valódi érték).
  Utoljára szerkesztette: szabiku, 2019.06.21. 23:39:55
 • Sippie
  #256
  3 óra? meccset is néztetek?
 • IXEMGabeo
  #255
  Múltkor én is fizettem egy rosszlanyert 3 órát voltam pazar volt... Sajnos azt kell h mondjam ez a jövő... Jobban megeri számomra mint az hogy 100 emberből 1 se válaszol bármit irok
 • Livius
  #254
  Monika

  Kitty, a rosszlány

  Ezért nem ér semmit az egész, ahogy már az előzőekben is írták.
 • MisterV
  #253
  Ingyenes pl. a szívküldi társkeresője, de azzal is több probléma van:
  -regisztráció nélkül is lehet üzenetet küldeni a felhasználóknak, így rendszeresen ékes fordítással megírt spam üzenetek jönnek az oldalon keresztül.
  -a regisztrációk 90%-a nem élő (BP-i nők 18-39 év között) 2-3 oldalnyi találat, akik 1 hónapon belül beléptek, a többi hónapok/évek óta nem járt arra.
  -sok az üres adatlap
  -még több a fotó nélkül kereső nő
  -már szinte általános, hogy se kép se leírás... akkor meg minek regisztrál
  -20 személyre szóló (nem sablon) levél után 3-ra kaptam választ,
  -3 levelet kaptam úgy, hogy nő kezdeményezett (ebből volt sokkal idősebb, távoli és az egyikben még büszkélkedett is, hogy ő se szokott válaszolni a pasik leveleire, mert olyan sokat kap...
  ...(már el is vágta magát nálam, de) megkérdeztem miért nem válaszol... ha valaki vette a fáradtságot és írt egy szép hosszú levelet, legalább egy "Bocsi, mást keresek!" copy-paste megoldással miért nem reagál nekik? Mert nem ér rá. Akkor minek keres pasit, ha már az ismerkedésre sincs ideje?

  Az első találkozás nevű is hasonlóan használhatatlan, hiába ingyenes. A nők nem válaszolnak, sokaknál az sincs kitöltve, hogy kit is keresnek, rengeteg az üres adatlap, a túl profi fotó (azaz aki ennyire jó csaj, modellkedik is, az ne találna az életben pasit?), emellett bár több adat megadható, mit a szívküldi esetében, keresni mégsem lehet rá, így nem tudok arra keresni, akinek én is megfelelnék, hanem potyára kell nézegetnem olyanokat, akiknek korban, magasságban eleve ki vagyok zárva.

  Love és hasonlók... csak az állandó hírlevél jön, hogy régen Viki, ma Emma üzenetet küldött. Emellett találkoztam már olyan felhasználóval az oldalon, aki írt (kezdeményezett), de mint kiderült, ő egy hivatásos volt és kb. 5 mondat után az anyagiakra tért rá.
  Az oldal hátránya, hogy vip nélkül használhatatlan. Nem mutatja, hogy kinek tetszett az adatlapom, vagy ki nézte meg egyáltalán. Ott amúgy 20 levélből 19-re nem jön válasz, az az 1 is elutasító, vagy magyarázkodó: "csak a barátnőmmel hülyeségből regisztráltunk az oldalra".

  Még hosszan tudnám sorolni, hogy mely oldalak fizetősek annyira, hogy semmit nem lehet ingyen kezdeni rajta. Ami netán ingyenes és nincs a fenti listában (pl. havi 7 levél ingyen), ott meg pasik 80%, nők 15%, travik 4%, pár 1% (ők nem is értem mit keresnek egy társkeresőben) de a nőkből is kb. 3% 30 alatti, a többi vagy gyerekkel együtt keres vagy 50-60 éves.

  FB pedig alapból felejtős. Az egyéb/szűrt üzenetek mappát senki nem olvassa, pedig az idegenek levelei oda kerülnek... emellett ott 2 kategória van: macho pasik kocsival a háttérben vagy vastag lánccal a nyakban és plázaribik, akik csak like gyűjtögetők. A hozzászólások pedig az esetek 80%-ában vitába torkollnak, vagy legalább is belekötnek a hirdetőbe.

  A "személyes" társkeresők, azaz irodák sem jobbak. 20 éves tapasztalat: az egyik iroda 8e Ft-ért 10 nevet/telefonszámot adott. Ebből a fele szám már nem élt, aki felvette, azok között volt, aki soha nem is regisztrált társkeresőbe és volt aki 2 éve már házas volt.
  Egy másik 30e Ft-os társkereső: tartanak rendezvényeket is, ezért ennyi... a rendezvényből 1-re jutottam el, nem mentem be, mert láttam, hogy 20-as, 30-as korosztály nem ment be az ajtón, én pedig 20 voltam.
  Egy harmadik 20e Ft-os esetében egy zárt honlapra jutottam be egy kóddal, ahol többnyire sérült (mozgássérült, egyéb hibával élő) emberek voltak, noha a regisztrációnál ezt nem jelezték. 80%-a volt ilyen a tagoknak. 1 lánnyal sikerült találkoznom onnan, akinek nem is volt semmi baja, 3-4 találkozó után egy több napos rendezvényre mentünk közösen, ahol az egyik pasival még az első nap le is feküdt. Tehát ami kínálat ennél az irodánál volt, az sem épp az, amit az ember keres. Nem mellesleg BP-ről kerestem, ám kb. 5-10 fő volt állandóan a találat, ami soha nem bővült, nem jelentek meg újabb tagok.

  Tehát akár virtuális ismerkedés, akár közvetítő irodás, mind csak lehúzás, mert a tagokat a fizetősök sem szűrik, sőt sok esetben a női reg fizetés nélkül is teljes funkcionalitást élvez (tehát szórakozásból is regisztrálnak rá) az ingyenes esetében pedig "minden idióta" ott van, aki nem is keres társat, csak "benézett", csak "kíváncsi volt", ...

  A kormány is csak azt akarja, hogy több gyerek szülessen, de arra nem gondol, hogy előtte ismerkedni is kéne. 40 évesen tök egyedül semmilyen támogatást, segélyt bármit nem kapok, noha mivel egyetlen fizetésből kell lakást fenntartanom és megélnem, nekem inkább szükségem lenne rá, mint a pároknak, ahol 2 kereső között oszlik el 1 lakás költsége.
  Azaz mi magányosok le vagyunk sz...rva, sőt még minket és a személyes problémánkat (magány) használják fel arra, hogy egyesek meggazdagodjanak (előfizetés, vip, stb. vásárlásával).

  Én már nem várok csodát, nem hiszek a társkeresőkben (se oldal, se iroda) és mivel nem járkálok el barátok hiányában sehova, esélyem sincs megismerkedni valakivel... én már elfogadtam ezt...
  De biztos, hogy jó ez így??? (Nem az én vonatkoztatásomban, hanem úgy általában a komolytalan társkereső adatlapok, álregek, stb. miatt.)
 • Coller1
  #252
  A jó társkereső oldal ingyenes és könnyen kezelhető minden eszközön. Nekem a www.partkeresek.hu oldal jött be, ugyan az igazit még itt sem találtam meg. Szerintetek melyek a jó társkereső oldalak?
 • Sippie
  #251
  és még kamuprofil is
 • IXEMGabeo
  #250
  nem tunik egy eszlenynek, de valoban ez meg az oszintebb verzio, ha nyilvanosan kiirja, mintsem utolag bevallja, hogy gyermeke van...
 • convallaria
  #249
  Ő legalább bevallja, hogy van gyereke. Nem egy férfitól olvastam egy fórumon, hogy a nők azt mondják nincs gyerekük, aztán kiderül nem is egy, hanem több is van nekik.
 • Livius
  #248
  a tuti party link
 • IXEMGabeo
  #247
  es te hogy allsz meg is talaltad eleted parjat?
 • Anna769
  #246
  Milyen egy jó vagyis inkább a legjobb társkereső kerső oldal? Ingyenes, csak komoly kapcsolatot keresők vannak rajta és szerintem fontos az is, hogy a képek és az adatlapok a moderátorok által ellenőrzött legyen.
  Én pl. pár napja találtam rá a www.elsotalalkozas.hu társkerső oldalra. Ami tetszik benne, hogy tök normálisak az emberek. Az ingyenes társkereső oldalakon elég nehez manapság normális pasit találni, mindenki csak azt akarja, de itt van valami rendszer ami a zaklatókat automatikusan szűri és kitiltja. Én nem hittem először de tényleg, tök normális itt mindenki. Ha engem kérdeztek én csak ajánlani tudom.
 • adam46
  #245
  Szegény írni sem tud, de elvárj a leendő társától, hogy értelmes legyen.
 • mester1987
  #244
  Legmegbízhatóbb: parom.hu

  Mai BEST (szerencsére nem parom.hu-ról):

  kedvencnekne jelölj nemtudom megnezni, ertelmes, kepet csatolo, nagykepúsegtöl mentes ezoterikus emelkedett sötethaju.nem doh.ember jöhet szoba!CSAKOYLAB AKITUD MASSZIROZNI MERT SZETMEGY HATAMKIS KÖCSÖGÖK BESZARIAK NEEE

 • thomas1989
  #243
  Általában nekem az a tapsaztalatom a társkeresőkkel kapcsolatban, hogy elég sok lány van fönt akik csak az ismerőseik miatt regisztráltak, vagy csak kelletik magukat és komolyabb kapcsolatot nem is keresnek. Az a gond, hogy ha pl. átlagos kinézetű lányok felregisztrálnak, nem kell, hogy bombázók legyenek, de az első pár napban annyi üzenetet kapnak, hogy elszállnak maguktól, így a hozzájuk hasonló sráccal sem kezdenek még csak normálisan beszélgetni sem...
  Voltam már pár ingyenes társkeresőn és szinten mindenhol ez van, a fizetőseket még nem próbáltam ki, de állítólag azok sem olcsók.
  Pedig azért lennének olyan lányok akik komolyan gondolják ezt a dolgot, csak nem biztos, hogy olyan könnyű megtalálni őket. Gondoltam azért teszek egy próbát hátha itt is vannak "ilyen lányok" akik hajlandóak lennének ismerkedni. (a félreértések elkerülése végett a mi korcsoportunk 22-26 év körüli)
  Facebookon csináltunk erre a célre egy csoportot, ha valakit érdekelne, akkor ez az: https://www.facebook.com/groups/544783468929248/544784708929124/

  vagy aki akar keressen meg ezen: [email protected]
 • salsoul
  #242
  Hát ő éppen nem párt keres
 • Mondeo19
  #241
  Amiket én ajánlani tudok:
  1. Love.hu
  2. Páratlan.hu
  3. Randivonal.hu
 • Mondeo19
  #240
  És melyik az az oldal? :)
 • Mondeo19
  #239
  Nekem is bejött már egyszer a Love.hu, úgy hogy csak ajánlani tudom :)
 • Mondeo19
  #238
  Itt nem tudom elküldeni mert ide nem engedi betenni a képet, de pár perc és küldöm privin.
 • bcrics
  #237
  Linket a csajról légyszíves:)
 • IXEMGabeo
  #236
  ezzel az a baj, hogyha óvszer nélkül csinálja bárkivel rengeteg betegséget szedhet össze...
 • Mondeo19
  #235
  Még NEM vagyok 18 éves, csak 15 és fél!!!

  **********************************************************************************************
  **********************************************************************************************

  Hát igen az adatlapom alapján mindenki ribancnak, kurvának tart. Ha ettől megnyugodsz elismerem az vagyok. Anyám nevelt így és én örülök neki mert így minden nap más pasival lehetek, ha akarok és akkor szexelek, amikor csak akarok! És ezek után is ugyanúgy imádni fogom a harisnyát és a tűsarkút is mindig hordani fogom, hogy szexi legyek és így bárkit megkaphatok
  ----------------------------------------------------------------------------
  Még valami: Már nem bírok ki egy hónapot szex nélkül... ha járni akarsz velem, de dugni még nem, akkor fogadd el azt, hogy mással fogom csinálni!
  puszii


  Megjegyzés:
  Belemegyek csoportos szexbe is, már nem egyszer csináltam!


  Megjegyzés:
  Havonta 1-szer 2-szer dugnak meg


  Megjegyzés:
  Imádom a harisnyát, amikor csak lehet rajtam van és a legtöbbször 15 centis tűsarkúban vagyok, ezért sokan kurvának tartanak...

  Love.hu
 • IXEMGabeo
  #234
  ON

  "EGY KÉP A SAJÁT RÉPÁDROL [email protected] RA
  AZ ALAPJÁN DÖNTÖK HOGYAN TOVÁBB"

  Idézet a találka.hu nevű oldalról:D
 • IXEMGabeo
  #233
  filmes fórumok...röhej, de így van:)
 • Axl Rose
  #232
  Az a "jó társkereső oldal" amelyiken megtaláltam a nejem, immáron 7 éve.
 • lakampa
  #231
  Szerintem nem gonosz dolog. De valamilyen szinten biztos lehet majd válogatni. Vagy legalább az általad megadott jellemvonásokon belül sorsol neked :)
 • hullabaloo
  #230
  Na igen. Ettől azért én is tartok. De ha jól látom nem kell megadni semmilyen adatot, szóval meglapulok valahol és kifigyelem, hogy ki az illető :D Ha nem szimpi akkor pedig elsurranok. Vagy ez gonosz dolog? De ha nem tetszik és otthagyom még jobban megbántanám.
 • krisztakelemen
  #229
  Na ezzel sikerült meggyőznöd :) Bár általában nem szívesen megyek bele a vakrandikba. Alapból kicsit félénk típus vagyok.
 • lakampa
  #228
  Pontosan. Sőt! limuzinnal érkezhet az első randira az a szerencsés hölgy aki megosztja az oldalt és kiválasztják. Azért ez elég jól hangzik :) Én tegnap regisztráltam és iszonyatosan kíváncsi vagyok, hogy kivel sorsolnak össze.
 • hullabaloo
  #227
  Köszönöm! Tényleg valami ilyesmire gondoltam. Ha interneten keresztül kell beszélgetnem feszélyezve érzem magam. Alapból kicsit lassan gépelek és nem is szeretek a gép előtt görnyedni órákon keresztül.

  Kriszta ha jól értem akkor ez az oldal kisorsol neked egy partnert akivel egy csakugyan kisorsolt helyen tudtok találkozni :)
 • krisztakelemen
  #226
  Érdekes. De akkor hogyan beszélitek meg? Vagy hogy működik ez?