288
Hogy működjön, mit tudjon? Egyáltalán mitől lesz jó egy ilyen weboldal?
  • RedDragonist
    #288
    Miért olyan nehéz most megfelelő embert találni a társkereső oldalakon? Csak időt és éveket töltött a kereséssel....
  • FLD
    #287
    Ingyenes társkeresőt nem tudok ajánlani, mert fizetős társkeresőkre regisztráltam. Viszont találtam olyan társkereső oldalt, aminél élőben lehet találkozni lányokkal. Ezen az oldalon mindenkinek fizetnie kell, de bármelyik tag csinálhat bármilyen programot, amire bárki elmehet. 2021. év nyár óta vagyok az oldalon és már többféle programon voltam. Nekem mondjuk az a nehéz, hogy mivel a jelzéseket nem tudom megfelelően értelmezni, ezért a lánynak kell kezdeményeznie nálam.

    Ez az offline társkereső oldal neve: Miitt.hu

    Mondjuk eddig csak 1 lánnyal randiztam a Miitt.hu társkereső oldalon, mert a lány írt üzenetet, de végül a szokásos problémák miatt úgy döntött, hogy nem akar többet randizni velem. Viszont kb. 1 hónapon belül az a lány, aki randizott velem a társkereső oldalon, talált magának társat. A lánytól megkérdeztem a döntésének okát és végül elmondta, hogy azzal nem lenne neki gondja, hogy neki kell kezdeményeznie, de a többi dolog az neki probléma.

    A lányoknak ez szokott a problémájuk lenni: nem dolgozok (0 nap munkaviszonyom van), egészségkárosodott vagyok (100%-os munkaképesség csökkenés agykárosodás miatt), alapfokú iskolai végzettségem van (8 osztályos iskolai végzettséget ismer el a magyar állam), nincs lakásom, nincs autóm
  • Cziras
    #286
    Sziasztok! :) Jó és aktív és ingyenes társkeresőt tudtok ajánlani?

    Sokat hallottam erről a Bloom nevű új applikációról, de ez csak okostelefonon működik.

    Nekem olyan kellene amit számítógépen is lehetne használni.

    Köszönöm.
  • IXEMGabeo
    #285
    pandemias idoszakban meg kevesebb lehetoseg van ismerkedni:D foleg mikor minden be volt zarva...
  • boleron1
    #284
    Csak halkan kérdezem, miért van szükség párkereső oldalakra? Nincs lehetőség a való életben rá?
  • Livius
    #283
    Pff, én ezt nem értem :D :D ez is bebizonyította számomra, hogy ez is csak divat, nem pedig egy természettudományos jelenség vagy hiba az ilyen retkeknél.

    https://paratlan.hu/tarskereso/budapest/fanni-u638084

    "Fanni vagyok egy 20 éves transznemű nő.
    Idősebb nőkkel ismerkednék csak is komoly kapcsolat érdekel?

    (Fiúként szexelő transznemű nő vagyok)"
  • IXEMGabeo
    #282
    Köszönöm előbb utóbb osszejon mindenkinek:)
  • kamionosjoe
    #281
    Én nem adtam fel, de ebből a netes húspiacból elegem lett úgyhogy már egy hónapja töröltem a Tindert és sehol máshol nem is vagyok regisztrálva. Egyelőre élvezem a magányos nyugalmat, de remélem majd csak szembe jön valaki az utcán akit érdemes lesz megszólítani. :)
    Sok boldogságot kívánok IXEMGabeo!
  • IXEMGabeo
    #280
    azt halkan hozzatennem a forumon 2010 ota vagyok elotte is olvasgattam es rengetegszer panaszkodtam a nokrol kulonbozo temakban, cirka 8 ev telt el a legutobbi igazi parkapcsolatom ota ugyhogy remelem mindenki okul a peldambol es akik vartak tiz akar husz eveket is a nagy O-re ne adjak fel...elobb utobb osszejon mindenkinek, aki normalis es egeszseges ertekrenddel (bar manapsag ez a furcsa) rendelkezo szemelyeknek is...
  • IXEMGabeo
    #279
    juni 13 korul megint megismertem valakit 19-en randiztunk es osszejott egy par vagyunk:)))

    badoon ezekszerint van meg remeny, de barmely tarskeresorol is van szo igazuk van azoknak, akik azt mondjak, hogy probalkozni kell 50-60 akar 100 nonel is nap, mint nap elobb utobb be fog jonni a nagy szamok torvenye alapjan...
  • IXEMGabeo
    #278
    visszavontam...1 randi osszejott, de tovabbiak nem...a no normalis volt, de zuros...ha zaros hataridon belul osszejon valakivel akkor szepen hazudott nekem arrol mennyire nincs ideje semmire...

    Ha veletlenul igazat mondananak es megmondanak szemtol szembe, hogy bocsi nem teged kereslek az sokkal elviselhetobb, mint amikor valamely bugyuta es kivitelezhetonek tuno indokkal lemondanak rolad...
  • kamionosjoe
    #277
    Örülök, hogy neked összejött. Nekem fél év Tinderezés és eddig semmi... egy idősebb nővel beszélgettem hosszabban aki ráadásul össze-vissza hazudozott. Ha van is egy match az nem ír semmit, 1-2 nap aztán el is tűnik, mondjuk mostanában már alig használom az alkalmazást.
  • IXEMGabeo
    #276
    na kb 3 ev utan eloszor randizom megint tarskeresorol:)

    nehezen is, de csak osszejon:D
  • IXEMGabeo
    #275
    Meg néznem a badoon milyen sikered lenne:D én kB rairtam vagy 50 nőre abból jó ha 3 valaszolt de abból is 1 idegesitoen to szavakban válaszolt semmit nem kérdez érdeklődik rólam én tartottam fent a témát és a kezdeményezést.Budapesttel kapcsolatban igazad van nyilván nagyobb esély van becserkeszni valakit nagyobb városból. Utolsó hölgy 10 évvel idősebb de végre sikerült egymásra hangolodni. Matchek ugyanezek amit mondasz. Volt mondjuk 5-6 és utána nem válaszol ha írok neki akkor minek jelölt be? :D
  • molnibalage83
    #274
    Én, akit megszólítottam, annak kb. 80%-val elindult beszélgetés és annak kb. a harmadával végül találkoztam.
  • molnibalage83
    #273
    Ez igaz. Csak a sok match nagy része kretén. És most a nőismerősömet idéztem szó szerint. Eggyütt mentünk fel anno. Ő nem tartja magát annyira szép nőnek, szerintem meg bőven átlag feletti. Na, ő felment és kb. egy nap alatt fizetés nélkül 5-8 match. És a match-ek nagy része meg sem szólította vagy még köszönni sem tudott. Volt,hogy 15-20 matce volt és abból 15 meg sem szóltalt, még akkor is, amikor ő írt már rájuk, hogy helló.

    Szóval a mennyiség nem = minőség...

    Végül neki is összejött egy delikvenssel, de kicsit kacskaringósan, volt közben kétszer félig szakítás, csak a pasi rájött mekkora barom és így megint együtt hasítanak. Kvázi összeköltöztek.

    A két szétmenés idejére feltette a T- újra és sikítva jött le róla. Volt olyan klasszikus is, hogy a személyes találkozóján írt üzenetet, hogy hívjam fel, hogy SOS van, hogy leléphessen...

    Azon mondjuk röhögtem, hog télen felbukkant nálam és söröztük egyet aztán közösen.

    Igen, ennyire a hordó aljáról sikerült néha merítenie...

    De nálam is volt olyan csaj, aki adatlapja szerint 33 volt, aztán személyes találkozón kinyögte, hogy 37. Hogy ebben mi volt a jó neki, azt nem értettem...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.05.08. 09:13:30
  • molnibalage83
    #272
    Vagy nem. Nekem az utóbbi kettő kapcsolatom Tinderen jött össze. A második annyira jól ment, hogy azóta összeköltöztünk. Ehhez is gyakorlat kell. Meg a nagyobb népsűrűség a fővárosban előny.

    (A röplabdás csapattársam tesója már házas, ő is tinderes)

    Az első alkalommal nm fizettem semmit, lassabban is ment. 4 hónap alatt volt talán 5-6 személyes találkozó és abból lett egy évig tartó valami.

    A másodiknál gondoltam egye fene, lássuk a prémiumot. Nos, 2 hónap alatt volt 13 személyes találkozóm. Ebből volt, hogy 4 nap alatt 3. Kétszer volt az, hogy én szerettem volna folytatni a hölggyel, csak én toltam el az egyiket.

    Az első és utolsó használat között 2 évet öregedtem, szóval még azt sem lehet mondani, hogy fiatalabb lettem, kb. ugyanúgy néztem ki. Csak jobb képeim voltak és maga a randizási rutin is meglett.
  • Robotvagyok
    #271
    Legjobbak a loveboxon ezek a női kamuregek, amiket egy külföldi férfi "üzemeltet" és google fordítóval írja a leveleit. :DD Meg mesélte egy lány a boxon, hogy őt meg egyszer szexrabszolgának akarták eladni Hollandiába, persze csak egy kis táncolás lett volna egy "klubban". Lyukas garast se érnek ezek az oldalak, mind csak lehúzásra jók. :(
  • Sippie
    #270
    húspiac az egész, nem kell csodálkozni. Amíg a férfiaknál bejön 1-2 match, addig a nőknél ez 10x ennyi. Egyszer randiztam eggyel, és mutatta hogy hány matche volt... hát mondjuk úgy hogy egész hónapra be tudott belőle tárazni. Ez van, ha nem tudod levenni a lábáról néhány mondattal, és minél előbb személyes találkozót összehozni, ahol esetleg még meg is kedvel, akkor már esélyed sincs, mert úgyis lesz 1 jóképűbb, gazdagabb, sportosabb match addig, utána mehetsz is a levesbe.
  • kamionosjoe
    #269
    Nekem volt olyan, hogy beadta homályosítva, aztán rögtön az első lánynál látszott, hogy ő lesz az a homályos. :)

    Még egyelőre fent van a telón a Tinder, de már kicsit meguntam ritkábban használtam az appot. Azóta még egy match volt, de az is csak pár sort írt aztán utána nem válaszolt...
  • IXEMGabeo
    #268
    badoon is ez a helyzet a legtobbje nem is valaszol az oldal szolgaltatasai hasonloak, mint ahogy repvez kollega felvazolta a tinderrel kapcsolatban...

    Igazabol olyasmi oldal kellene, mint anno a lovebox, befizetsz egy havi parszaz vagy mondjuk 1000 Ft-ot es minden mehet korlatlanul annyit sztem meger a tarskereses siman...legalabb is a love.hu meg a lovebox ilyen volt, normalisabb oldalak voltak (nem tudom letezoek e-meg) es legalabb ott a lanyok is jobban tenylegesen a tarskeresesre fokuszaltak vagy legalabb valaszoltak a levelekre.
  • repvez
    #267
    Az még egy jó arány én már legalább 2 éve regisztráltam a tinderre, de eddig még egy matchem se akadt. És nem tudom nálatok hogy van, de én bármennyi képet megtudok nézni egy nap nincs korlátozva viszont mindenért fizetni kellene. Mert múlt héten jelzett hogy valaki bejeleolt de nem tudom megnézni mert ki van homalyositva a képe és az adatlapot se látom addig míg nem fizetek elő a prémium részre.

    Szóval ez is csak olyan mint az összes többi oldal, hogy mindenért fizetni kell így lehuzva az amúgy is kiszolgáltatott embereket.
    Egy olyan tarskereso sincs amelyiknek tényleg az lenne a célja, hogy segítse az embereket megismerkedni, mindegyik csak a profitra megy.
  • kamionosjoe
    #266
    Egy hónapnyi tinderezés és még egy randi sem jött össze, 2 rövid beszélgetés és egy hosszabb egy komolytalan ígérgető nővel. Ennyi.
  • kamionosjoe
    #265
    1 hét tapasztalatai a Tinderen. 12 óránként lehet újra húzkodni, de 4 nap alatt eljutottam oda, hogy elfogytak a lányok a környéken, szóval elég napi egyszer megnyitni az appot. Az egy hét alatt 4 matchem volt, ebből 3 szó nélkül ki is lépett a beszélgetésből. Van egy szlovák-magyar lányka aki legalább beköszönt és pár mondatot váltottunk, de ez is szerintem inkább unatkozik, mint valakit komolyan keres.

    Szóval úgy tűnik ez a Tinder se valami nagy szám, legalábbis az eddigiek alapján.
  • kamionosjoe
    #264
    Tegnap regisztráltam a Tinderre, eddig nekem tetszik. Persze itt is sok a fizetős szolgáltatás, de úgy látom naponta elég sok húzogatás engedélyezett. Ha matched van akkor ingyenesen tudtok csevegni.
  • csigafi #263
    Legtöbb oldallal az a gond hogy sok raja az állprofil többnyire a profitra hajtanak. Szerintem az első találkozás valóban úgy működik ahogy működnie kell egy társkereső oldalnak első találkozás
  • csigafi #262
    Oh egek Hát ez durva egy hirdetés :-). Na de legalább őszinte
  • Livius
    #261
    Már ide süllyedtünk, hogy ilyenek is vannak!
    Link
  • IXEMGabeo
    #260
    igen ez eleg jo meghatarozas, felnek az emberek...legbosszantobb az, ha minden stimmel az ember profiljan es megsem kap valaszt...regen pl a lovebox.hu eleg jo oldal volt nem tudom letezik e meg...
  • Sziklamester
    #259
    Igazából egy jó társkereső oldal úgy nézhetne ki, hogy a felek adatait bizalmasan kezelik, nem kérnek magas árat a használatért, vagy nem próbálnak meg lehúzni alapvető funkciókért. A havidíjas megoldás még rendjén van, de sok társkereső csak a tárhelyet és az adatkezelést intézi, mást nem. Ez még nem volna baj, de találtam már pár olyat, amiben pl x levél után kértek összeget, vagy fizess azért, hogy legyen x mennyiségű "akció pontod", hogy tudj írni vagy képet küldeni.

    Az ilyeneket élből kerülni kell, mert a zömük botokból áll és a leveledre nem kapsz választ, vagy látványosan robot üzenet lesz az és emellett nem tudsz megbeszélni semmit senkivel sem. Egy ilyet találtam, nem fizettem a próba alatt semmit sem, megkérdeztem egy csajt, hogy folytatható lenne e facebookon a beszélgetés, erre valami kitérő választ kaptam (vagyis ott dolgozó) és érdek ellentét lesz a dologban.

    Igazából nem éri meg egyik sem, aki zárkózottnak született, az nagyjából úgy is marad, másnak meg fölösleges mutatnod magad. Elég nehéz társat keresni úgy, hogy minden passzoljon, meg idővel hozzáigazodjatok a másikhoz, mivel már a próbálkozásnál elhal a legtöbb dolog, mivel az emberek bizonytalanok, vagy félnek.
  • szabiku
    #258
    Annyira jó lenne, ha mondjuk mi csinálnánk ilyeneket (az analrészt leszámítva természetesen), és a lányok lennének megőrülve érte:
    https://www.xnxx.com/video-lszjx2c/young_teen_girl_playing_with_her_ass_and_pussy
    És közben még pénzt is keresnénk vele, ahogyan ők.
  • szabiku
    #257
    Teljesen megértelek, dettó ugyanezek a tapasztalataim, ugyanebben a helyzetben vagyok, és pont ugyanezeket gondolom.
    Sajnos a nők kollektíve túlértékelték magukat (ezt mutatja a sok csücsöri eszetlen csinoskodásuk is), ami velünk szemben katasztrofálisan rossz. Nincsenek korlátozva, szabályozva, és ez a mai világ szőnyeg alá söpört nagy problémája. Nincs ránk kereslet, hiába vagyunk nemcsúnyák (sőt akár jó kinézetűek), egészségesek, értelmesek, jó érzésűek, hűségesek, szeretni tudók, családot akarók. Amire pedig nincs kereslet, annak piaci értéke sincs. A nők átlagon felüli jólétre és kényelemre vágynak, és sokan a férfit eldobják tönkreteszik, miután megszülték tőle a gyereküket, akit büszkén visznek is magukkal egy másik pasihoz (de sok esetben már nem is kell nekik másik..). Akiket a szülők nem mozdítanak feljebb, nem segítenek saját otthonhoz, azokat a férfiakat többnyire leszarják a nők (kivétel ronda beteg kövér dagadt nyomorék nő) elgyermektelenednek, elcsaládtalanodnak, és ez senkit nem érdekel. Nem vagyok baloldali, de Orbán is csak a már kész párokat támogatja, úgyhogy a mi adónk is mások családi boldogságát emeli. Mi egyedülálló férfiak le vagyunk szarva, ki vagyunk használva, hülyének, szerencsétlennek, tehetetlennek vagyunk nézve, pedig értékesek vagyunk (valódi érték).
    Utoljára szerkesztette: szabiku, 2019.06.21. 23:39:55
  • Sippie
    #256
    3 óra? meccset is néztetek?
  • IXEMGabeo
    #255
    Múltkor én is fizettem egy rosszlanyert 3 órát voltam pazar volt... Sajnos azt kell h mondjam ez a jövő... Jobban megeri számomra mint az hogy 100 emberből 1 se válaszol bármit irok
  • Livius
    #254
    Monika

    Kitty, a rosszlány

    Ezért nem ér semmit az egész, ahogy már az előzőekben is írták.
  • MisterV #253
    Ingyenes pl. a szívküldi társkeresője, de azzal is több probléma van:
    -regisztráció nélkül is lehet üzenetet küldeni a felhasználóknak, így rendszeresen ékes fordítással megírt spam üzenetek jönnek az oldalon keresztül.
    -a regisztrációk 90%-a nem élő (BP-i nők 18-39 év között) 2-3 oldalnyi találat, akik 1 hónapon belül beléptek, a többi hónapok/évek óta nem járt arra.
    -sok az üres adatlap
    -még több a fotó nélkül kereső nő
    -már szinte általános, hogy se kép se leírás... akkor meg minek regisztrál
    -20 személyre szóló (nem sablon) levél után 3-ra kaptam választ,
    -3 levelet kaptam úgy, hogy nő kezdeményezett (ebből volt sokkal idősebb, távoli és az egyikben még büszkélkedett is, hogy ő se szokott válaszolni a pasik leveleire, mert olyan sokat kap...
    ...(már el is vágta magát nálam, de) megkérdeztem miért nem válaszol... ha valaki vette a fáradtságot és írt egy szép hosszú levelet, legalább egy "Bocsi, mást keresek!" copy-paste megoldással miért nem reagál nekik? Mert nem ér rá. Akkor minek keres pasit, ha már az ismerkedésre sincs ideje?

    Az első találkozás nevű is hasonlóan használhatatlan, hiába ingyenes. A nők nem válaszolnak, sokaknál az sincs kitöltve, hogy kit is keresnek, rengeteg az üres adatlap, a túl profi fotó (azaz aki ennyire jó csaj, modellkedik is, az ne találna az életben pasit?), emellett bár több adat megadható, mit a szívküldi esetében, keresni mégsem lehet rá, így nem tudok arra keresni, akinek én is megfelelnék, hanem potyára kell nézegetnem olyanokat, akiknek korban, magasságban eleve ki vagyok zárva.

    Love és hasonlók... csak az állandó hírlevél jön, hogy régen Viki, ma Emma üzenetet küldött. Emellett találkoztam már olyan felhasználóval az oldalon, aki írt (kezdeményezett), de mint kiderült, ő egy hivatásos volt és kb. 5 mondat után az anyagiakra tért rá.
    Az oldal hátránya, hogy vip nélkül használhatatlan. Nem mutatja, hogy kinek tetszett az adatlapom, vagy ki nézte meg egyáltalán. Ott amúgy 20 levélből 19-re nem jön válasz, az az 1 is elutasító, vagy magyarázkodó: "csak a barátnőmmel hülyeségből regisztráltunk az oldalra".

    Még hosszan tudnám sorolni, hogy mely oldalak fizetősek annyira, hogy semmit nem lehet ingyen kezdeni rajta. Ami netán ingyenes és nincs a fenti listában (pl. havi 7 levél ingyen), ott meg pasik 80%, nők 15%, travik 4%, pár 1% (ők nem is értem mit keresnek egy társkeresőben) de a nőkből is kb. 3% 30 alatti, a többi vagy gyerekkel együtt keres vagy 50-60 éves.

    FB pedig alapból felejtős. Az egyéb/szűrt üzenetek mappát senki nem olvassa, pedig az idegenek levelei oda kerülnek... emellett ott 2 kategória van: macho pasik kocsival a háttérben vagy vastag lánccal a nyakban és plázaribik, akik csak like gyűjtögetők. A hozzászólások pedig az esetek 80%-ában vitába torkollnak, vagy legalább is belekötnek a hirdetőbe.

    A "személyes" társkeresők, azaz irodák sem jobbak. 20 éves tapasztalat: az egyik iroda 8e Ft-ért 10 nevet/telefonszámot adott. Ebből a fele szám már nem élt, aki felvette, azok között volt, aki soha nem is regisztrált társkeresőbe és volt aki 2 éve már házas volt.
    Egy másik 30e Ft-os társkereső: tartanak rendezvényeket is, ezért ennyi... a rendezvényből 1-re jutottam el, nem mentem be, mert láttam, hogy 20-as, 30-as korosztály nem ment be az ajtón, én pedig 20 voltam.
    Egy harmadik 20e Ft-os esetében egy zárt honlapra jutottam be egy kóddal, ahol többnyire sérült (mozgássérült, egyéb hibával élő) emberek voltak, noha a regisztrációnál ezt nem jelezték. 80%-a volt ilyen a tagoknak. 1 lánnyal sikerült találkoznom onnan, akinek nem is volt semmi baja, 3-4 találkozó után egy több napos rendezvényre mentünk közösen, ahol az egyik pasival még az első nap le is feküdt. Tehát ami kínálat ennél az irodánál volt, az sem épp az, amit az ember keres. Nem mellesleg BP-ről kerestem, ám kb. 5-10 fő volt állandóan a találat, ami soha nem bővült, nem jelentek meg újabb tagok.

    Tehát akár virtuális ismerkedés, akár közvetítő irodás, mind csak lehúzás, mert a tagokat a fizetősök sem szűrik, sőt sok esetben a női reg fizetés nélkül is teljes funkcionalitást élvez (tehát szórakozásból is regisztrálnak rá) az ingyenes esetében pedig "minden idióta" ott van, aki nem is keres társat, csak "benézett", csak "kíváncsi volt", ...

    A kormány is csak azt akarja, hogy több gyerek szülessen, de arra nem gondol, hogy előtte ismerkedni is kéne. 40 évesen tök egyedül semmilyen támogatást, segélyt bármit nem kapok, noha mivel egyetlen fizetésből kell lakást fenntartanom és megélnem, nekem inkább szükségem lenne rá, mint a pároknak, ahol 2 kereső között oszlik el 1 lakás költsége.
    Azaz mi magányosok le vagyunk sz...rva, sőt még minket és a személyes problémánkat (magány) használják fel arra, hogy egyesek meggazdagodjanak (előfizetés, vip, stb. vásárlásával).

    Én már nem várok csodát, nem hiszek a társkeresőkben (se oldal, se iroda) és mivel nem járkálok el barátok hiányában sehova, esélyem sincs megismerkedni valakivel... én már elfogadtam ezt...
    De biztos, hogy jó ez így??? (Nem az én vonatkoztatásomban, hanem úgy általában a komolytalan társkereső adatlapok, álregek, stb. miatt.)
  • Coller1
    #252
    A jó társkereső oldal ingyenes és könnyen kezelhető minden eszközön. Nekem a www.partkeresek.hu oldal jött be, ugyan az igazit még itt sem találtam meg. Szerintetek melyek a jó társkereső oldalak?
  • Sippie
    #251
    és még kamuprofil is
  • IXEMGabeo
    #250
    nem tunik egy eszlenynek, de valoban ez meg az oszintebb verzio, ha nyilvanosan kiirja, mintsem utolag bevallja, hogy gyermeke van...
  • convallaria
    #249
    Ő legalább bevallja, hogy van gyereke. Nem egy férfitól olvastam egy fórumon, hogy a nők azt mondják nincs gyerekük, aztán kiderül nem is egy, hanem több is van nekik.