256
Játékok és az életkor kérdése
  • gfreak
    kicsit AA-s fílingem van :D

gfreak vagyok, 28 éves és játékos...filmezés és olvasás mellett bevallom sokat játszom a szabadidőmben, de vájtafarkú lévén nem kúrok mindenkivel...azaz minőségi és nem mennyiségi játékos vagyok, ergo bevallom, még pénzt is költök erre a szenvedélyre, nem csak hardveres, szoftveres téren is...ezen szokásomat pedig nem változtatom előreláthatólag még nagyon sokáig...:DDDD

különben apám 53 és stratégiafan, szoktunk multizni is együtt, szóval nincs korhoz kötve semennyire (a múltkor elverte a seggem War3ban, de már érik a bosszú...köcsög rusher :D)
  • Sir Quno Jedi
    35 addikt mindhalálig
  • Herr Lehrer
    vagy mind2
  • Mr Bull
    November 16-an, 79 eves koraban elhunyt Bert Grijmans, az IVAO egyik legismertebb es legaktivabb tagja. 2001 óta 14228 óra 37 percet repült az FS 2004-el.(Szegény depressziós gyerekes vénember.)Én több embert ismerek aki 60 felett kezdett repülő szimulátorozni. Szerintem a szimulátorozás ha az ember komolyan csinálja nem játék hanem életforma.
  • n3whous3
    deszemét :D
  • n3whous3
    23 vagyok és ha telik rá idő tata koromba is fogom tolni a GTA 12-t :D
  • bakvarnyu
    szerintem akinek epp nincs csaja, és most huszas harmincas tehat mar ebbe a pc korszakba nott bele, az vagy iszik vagy jatszik, ennyi
  • BaliBoy
    Lol. Hát nem nekem vannak mániáim. :D Sőt, depresszióm sincs. Szerintem inkább jellemző a depresszió azokra akik nap mint nap órákat csüffögve gubbasztanak a gép előtt.
  • PhilipMorris
    nincs véletlenül Bipoláris zavarod?
  • Terensz
    Nem lány vagy, hanem asszony
  • BaliBoy
    Grat. az eredetiségedhez.

Had segítsek:

"Erről van szó, ha könyvmániás vagy az ok, ha mozi mániás az ok, ha megszálott pókeres vagy az ok, de ha játékokról van szó az már gyerekes, idióta dolog, és ez leginkább egy párkapcsolatban jön elő..."

"Hát ez hatalmas tévedés. A felsoroltak közül egyik sem 'ok'. Sőt! Semmi sem, ami már függőséget okoz, mert az már káros/kóros. Legyen akármiről szó!

Olvasd el néhányszor azt amit Te írtál és azt, hogy én mit írtam rá. Te használtad a mánia szót. Márpedig a mánia kb. ugyanaz mint a függőség. A mánia nem egyenlő a rendszerességgel. Súlyosabb esetre használatos.
  • PhilipMorris
    egy 25 éves ember nem tudom mióta gyerek, a nicknevem meg semmivel se idiótább mint a "baliboy" sőt meg merem kockáztatni hogy egy fokkal eredetibb....
  • PhilipMorris
    A téma itt nem arról szól hogy hardcore állat módján játszik valaki és azt nem tolerálják hanem azokról akik szoktak játszani napi szinten.
    Szóval nem egészen értelek
  • BaliBoy
    Mondom mindezt egy PhilipMorris nickes gyereknek..... :D
  • BaliBoy
    25 évesen igazán megtanulhatnál már szöveget értelmezni. Látod ott azt a szót, hogy függőség? Más néven szenvedély betegség.
  • Molnibalage
    Egy harcore repszim multi azért ennél jóval magasabb szint vagy egy harcore Arma2 multi, stb.

Az emberek nagy része azt sem értené, hogy mit csinálunk azokban a játékokban...
  • PhilipMorris
    se olvasni se filmezni se játszani se semmi?
    elég unalmas életed lehet ha szerinted minden rossz és káros akkor mit csinálsz ha egy kicsit ki szeretnél kapcsolódni?
  • BaliBoy
    Hát ez hatalmas tévedés. A felsoroltak közül egyik sem 'ok'. Sőt! Semmi sem, ami már függőséget okoz, mert az már káros/kóros. Legyen akármiről szó!
  • PhilipMorris
    ja ja Respect:)
  • balee4
    Ez a beszéd. :D
  • PhilipMorris
    Erről van szó, ha könyvmániás vagy az ok, ha mozi mániás az ok, ha megszálott pókeres vagy az ok, de ha játékokról van szó az már gyerekes, idióta dolog, és ez leginkább egy párkapcsolatban jön elő...
  • BaliBoy
    Szerintem a számítógépes játékokat nem lehet a sakkhoz, malomhoz, kártyajátékokhoz.... stb. hasonlítani. Erről tegyetek le. Ezek társasjátékok, a számítógép pedig nem. Jó, tudom vannak multis játékok, de az nem ugyanaz mintha hús-vér személlyel (személyekkel) játszol élőben aki(k) ott van(nak) melletted. LAN partik meg a játszás egész kis százalékát tehetik ki. Szóval az általában vett számítógépen vett játszás inkább hasonlít arra amikor a matchboxszal brummogtatok egymagatokban a szoba közepén. Ezért (tűnik) gyerekes(nek).
  • PhilipMorris
    Addigra már meg fog jelenni?:)
  • BaliBoy
    24 évesen már kicsit unom a játékokat. Csak ideig-óráig tudnak lekötni. '92 óta vagyok gépközelben szóval elég sok mindent végig 'éltem', játszottam. Ma már csak a stratégia játékok tudnak huzamosabb ideig lekötni meg néhány autós játék. Az ilyen COD meg hasonló FPS-ek csak a végig vitelhez szükséges néhány óráig, utána kuka. Régebben nagyon szerettem az RPG-ket is, de valahogy már azok sem olyan hatással vannak rám mint annak idején.

Vannak fontosabb dolgok is az életben mint a játszás. Én igazából már sajnálom, hogy annyi időt töltöttem a gép előtt. Értelmesebb dolgokkal is lehetett volna foglalkozni.
  • Molnibalage
    A legidősebb játékos akit ismerek elmúlt 60 éves. Nem csak játszik, játékot is fejleszt.
  • Molnibalage
    Erre csak azt tudom mondani, hogy egy szimulátoros oldalon (frugalsworld) a fórumon a regisztrált tagok átlagéletkora 2007-ben kb. 36 év volt, most 38,5. Magyarán szinte új belépő nincs és komoly felnőtt emberek is játszanak játékokkal. Mondjuk ezek komoly játékok.

Én 10 éves koromban sakkoztam. Akkor az 30 évesen miért nem gyerekes? Vagy a malom? Kártya? Ez a "gyerekes jelző" azoktól jön, akik ellenségnek tekintik a számítógépes játékokat és minden rossz okozójának tartják.

A könyveket miért nem tartják annak? Ha valaki szabadidejéban csak olvas az szerintük normális, de ha számítógépen olvas és nem szépirodalmat és fórumzik, az abnormális? Aha...
  • Louis Cyphre
    30 vagyok és imádok játszani.
    Még anno ezekkel a lengyelpiacos tv játékokkal kezdődött, aztán jött a Mega Drive, Master System, Snes, Nes, Playstation, Pc majd most jelenleg pedig a PS3. Jövőre pedig tervezek egy Box-ot, elsősorban az Alan Wake miatt.
    Az hogy ez gyerekes lenne és hogy erről ki mit gondol, arra pedig magasról teszek.
  • balee4
    24 vagyok és nem érzem én sem cikinek a gamelést, persze játékfüggő, de bizony ha vmi nagyon érdekel, arra rá tudok rendesen kapni. Sztem én sem fogom megunni, amígy jönnek ki jó játékok, ha pedig nem, akkor előveszem a régi klasszikusokat. :)
  • offkorzreg
    a játékok jobbak mint a filmek,és nincs mit ki nőni ezen.szvsz
  • koryne
    24 éves vagyok és lány. Leginkább konzolon játszom (most épp left 4 dead-et), de nem vetem meg az ókori városépítős stratégiákat sem pc-n (caesar pl) vagy az érdekességeket (majesty). Amíg kiadnak engem érdeklő játékokat, addig nem fogok "leszokni". Azon meg már túl vagyok egy ideje, hogy ciki-e vagy sem
  • tomonor
    szerintem én még 80 évesen is ott fogok kuksolni a jó öreg PC-m előtt és exploit scripteket írni a Duke Nukem Forever-höz.
  • gurubefree
    ha azert off-olsz hogy engem duhits akkor rossz lora tettel pubikam mert a te fajtadat csak szanni tudom
  • totahun
    szeretnél velem csókolózni ?
  • totahun
    tetszik az ötlet ?
  • gurubefree
  • totahun
    szeretném, ha most pucsítanál....
  • gurubefree
    Ha nem tudsz a temahoz hozzaszolni akkor mehetsz inkabb verni a csunyadat.

A masik .... inkabb verem a "csunyam" ( el tudom kepzelni amikor cirmossal otthon becezitek )
    mit olyan emberrel eljek aki nem engedi hogy olyat is tegyek ami erdekel , es az meg nem jelenti azt hogy ha az ember a szamitogep elott is ul hogy ne tudna idot szakitani a csaladjara.

• totahun
    gratulálok fütykös!!!!!! hogy a gép többet ér neked mint egy nő. Remélem 60 évesen a markoddal fogod kiverni a csúnyádat!!
  • Dynamic
    Nem értem a problémát. Mindig ezzel a baromsággal jönnek, hogy gyerekes. Nagyapáink talán nem szoktak játszani? Jó, nem számítógéppel, de ugyanúgy leülnek sakkozni, ultizni, rejtvényt fejteni stb. Ez is szórakozás, az is. Mi a különbség? Tévhit, hogy csak a gyerekek kiváltsága a szórakozás, a játék.
    Ennyi. Zárható.
  • Arnold12
    30 vagyok, és sokkal inkább szeretek játszani, mint filmet nézni. Habár az időm meg a munka nem nagyon engedi. De 2naponta leülök 1-2 órára a gépe elé játszani. Hétvégéente ha nincs más program, akár egész napra.
    Az asszony 1 hónapja elpakolt, mert nem birta idegekkel :) Én viszont nem birtam az idióta TV sorozatait, meg a napi 3-4 órás chateléseit.