Játékok és az életkor kérdése
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelenleg 20 éves vagyok, de szerintem ha valami szépen ki van dolgozva és leköt a játékmenet nem szégyen még ha 40 évesen ül az ember, akkor sem...
engem ami napokra a gép elé tud szegezni, az a football manager, a többi játékot 1-2 nap után megunom úgyis
engem ami napokra a gép elé tud szegezni, az a football manager, a többi játékot 1-2 nap után megunom úgyis
nincs mibõl kinõni, a szórakoztatóipar igen komoly ágáról van szó, nagy pénz, nagy tömegek
semmi gyerekes nincs benne (a mai játékok 80%-ával gyerek nem is tud mit kezdeni)
semmi gyerekes nincs benne (a mai játékok 80%-ával gyerek nem is tud mit kezdeni)
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
ugyanaz, mint filmet nézni, csak
1. te vagy a fõszereplõ
2. sokkal tovább tart
3. kézségfejlesztõ
a nõk rinyálnak csak emiatt, mert többnyire hülyék hozzá
1. te vagy a fõszereplõ
2. sokkal tovább tart
3. kézségfejlesztõ
a nõk rinyálnak csak emiatt, mert többnyire hülyék hozzá
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
én 25 vagyok, sokat játszok, PC-n, konzolon, a napi hírek mellett a játékvilággal kapcsolatos híreket is követem napi szinten, játékkal kapcsolatos újságokat is megveszek, és egy két ember a közelemben ezt hülyeségnek tartja amit " már ki kéne nõnöm" .....
“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”
Én 29 évesen szívesen játszom komolyabb fajta szimlátorokkal.Leginkább repülõszimmel.Árkád változatai gyerekjátékok,de a fizikailag is jól lemodellezett,történetileg hitles és valóságoshoz hasonló irányítást megkövetelõ szimulátorok már a felnõttebbeknek valóak.Ezekkel én szerintem öregkoromban is el fogok repkedni virtuálisan-nincs ebben semmi szégyen.
Kedves játékosok, akár Pc-n akár konzolon játszotok, hány évesek vagytok és szerintetek hány éves korig fogjátok még ezzel tölteni a szabadidõt?
Sokak szerint ez az idõtöltés gyerekes, gyerekeknek való, mások szerint ezek a játékok már nem gyerek kezébe valók, te mit mondasz?
Sokak szerint ez az idõtöltés gyerekes, gyerekeknek való, mások szerint ezek a játékok már nem gyerek kezébe valók, te mit mondasz?
“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”
← ElőzőOldal 6 / 6