Játékok és az életkor kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A repszimnél eleve ott kezdõik, hogy aki a HT-val és minimális szinten az aerodinamikával nem kerül köszönõ viszonyba az azt sem tudja, hogy mit csinál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Célozni? Nincsenek is távolságok abban. (mellesleg rém unalmasak mindig ugyanaz, semmi fantázia)
Ellenben nézz meg bizonyos ut pályákat, 80x nagyobbak mint bármelyik codos, és bizony rohadt távolról kell lõni, olyan távolról hogy nem hogy a fejét, de magát az ellent is örülsz ha eltalálod, és pl csak pulse rifle-el lehetséges, mert a többi lassú, vagy szór(na meg érdekesebb is mivel vannak jármûvek, onslaught mód).
Uh pont rossz játékkal hasonlítottad össze.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
pl counter strike,cod1
Magyarán olyan fps ahol a fegyverekkel bármilyen hülye tud célozni minimális gyakorlással az arcade eszetlen lövölde pl szinte az összes most megjelnet fps még régen volt szokás skilles fpseket kiadni.
Cimbim igazi FPS fan, én nem. Gyakorlatilag nem is járszom ilennekkel. Pár II.vs-sal toltam. Ennyi .Ennek ellenére egy UT multiban elég rendesen megszorongattam. legalább 6-7 éve tolta már akkor erõteljesen. Azt ne mond, hogy 6 év alatt nem szívta fel magát.
Azt is felhozzák, hogy az FPS fejleszti a térlátást és reagáló képességet. Egy 18 éves srácot egyszer tanítgatam csak arra, hogy mi aza FOV és padlock. 20 perc alatt nem estett le és képtelen volt azt is belõlni, hogy merre járok. Két gép volt a légtérben. Õ és én...
Ha valaki meg már játszott szimulátorral utána már nem igazán lesz bonyolult a többi,szépen hangzik leírva,dehát ugye vannak olyan játékok ahol a kezdet nehéz utána pofon egyszerû az egész...
Csak beraklak egy 4x4 dogfightba és 30 másodperc után megnézném azt, hogy csak nagyjából tisztában -e azzal, hogy a többi gép merre van. Garantálom, hogy foglalma nem lesz. AZ õ szavaival élve nem prögõs ez (szerinte) csak éppen azt sem tudja, hogy mi merre hány méter. És ez még egy Falcon hajárat sûrûséghez képesz smafu. 20-30 gép is lehet 10 mérföldes sugarú körön belül. Alul dolgozik a rakétás légvédelem, a kisebb csapatlégvédelem, figyelni kell, hogy ezekbe se másszál bele, azonosítani a célt, hogy ne sajátot durrants le stb.
A totális helyzetképnek a büdös életben nem leszel birtokában. Ez nem pörgõs? A prögõsség nem abból áll, hogy gyorsan rángatod a képernyõt és villódzik a chaingun... Inkább abból, hogy egyszerre kellene 3-4 dolgot inálni, jól. Ez nem megy. Ilyenkor jön az, hogy priortiásokkal kell dolgoznod, de még úgy is izzadsz keményen.
Egy FPS fényévekre van ettõl.
de ezt csak versenysportolók tudhatják. hiába oltanak le olyanok akiknek a sport kimerült az iskolai focizásban
Repültél már komoly szimmel egyébként?
Egyik kolléga hülyét kapott, amikor multiban az atomágyús tankját fogtam és elvontattam...
Þór vígi þessi rúnar
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egyáltalán nem kor függõ a játék PC-n vagy konzolon. Ez is egy hobbi. Nyilván túlzásba lehet vinni ami nem egészséges, de nincs életkor határ.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Racism is a weapon of mass destruction!
Elnézést kedves fórumozók, gondoltam megér egy választ😄!
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szeretek játszani a fütyimmel , szeretem felhúzni a kotont a farkamra. Sokat szoktam baszni is a feleségemmel. Van amikor a huga is beszokott szálni , õ még csak 16 éves , de már úgy lovagol a kemény farkamon mint egy kis kanca. Ezt naponta minimum 4 órában csináljuk , mert élvezzük a szexet. Már 17 éve így van minden nap. Valószínûleg addig fogjuk csinálni még el nem sorvad a puna vagy a farkam.
SEARCHING FOR $
LOADING
READY.
LIST
0 "LASERSQD " 00 2A
112 "LASERSQUAD II
28 "LASERSQUAD PIC. " PRG
45 "01.THE ASSASSINS" PRG
48 "02.MOONBASE ASS." PRG
45 "03.RESCUE MINES" PRG
46 "04.CYBER HORDES" PRG
46 "05.PARADISE VAL." PRG
45 "06.THE STARDRIVE" PRG
43 "07.LASER PLATOON" PRG
166 BLOCKS FREE.
READY.
LOAD "*",8
SEARCHING FOR *
LOADING
READY.
RUN
😊
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Szerintem bárki játszhat gépeken, nincs korhoz kötve... Néha nagyon jól jön munka/suli útán az embernek egy jó kis játék<#nezze>#nezze>
Én személy szerint szeretek sportolni, sok hobbym van, de este (mint most) vagy tényleg egy nagyon fárasztó nap útán jól esik kockulni... Akár 12 vagy 54 évesen...^^
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
33 éves vagyok most..és sose fogok leszokni a játékról..békebeli idõben 20 éve még társasjátékok voltak nálam,aztán barátomnál Spectrum ZX majd Amigába kóstolgatás..aztán a személyes tulajdonlás élményét 98 körül éltem át egy PS1-el és Abe kalandjaival,ami megadta a kezdõ lépést rendesen😊..Jóatyám is imádta,volt amikor õ nyomta órákat,volt,hogy felváltva,volt hogy coop-ban..Sokszor elpicsázott Tekken 3ban,aztán egyik barátommal akkor dobtunk egy hátast,mikor a Music creator 2000-et maga elé vette..meg egy kottát is..és fel se nézve szépen bepötyögte a kontrollerrel a hangjegyeket hiba nélkül és visszajátszott egy 3 szólamos zongora dallamot...szóval kortalan és idõtlen szórakozás😊
Bezzeg ha épp 3 hónapja nincs olyan gém, ami egy kicsit is érdekelne, akkor nyilván nincs semmi, és bambán netezhetek egész este :|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ugyanolyan hobby mint akármi más nincs korhoz kötve 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Egy jó élethû szim mindig jó, meg a hangulatos jó történetû játékok (pl stalker, bár azt szimnek is lehet nevezni, hiszen a legtöbb fps-t szénné alázza a fegyverek szimulációja (ballisztika, elakadás, visszarúgás, persze az oblivion lost modos 😊), na meg egy half life se rossz, na meg egy gta se lenne ha olyasmi lenne mint a 4 elõtt.
Uh úgy gondolom 80 évesen is rá lesz vezetve a hallókészülékemre az Arma 13 hangkimenete 😄 (bár remélhetõleg akkor már hallóidegre is lehet)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Éppen ezért furcsa, hogy teljesen jó fizikumban lévõ sportolók így is meghalhatnak, amikor semmi komoly dolog nem utalt a következményre. Az autóbaleset baleset következménye, a túlsúlyos embernek meg lehet mondani a kockázatait.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha ránézek egy profi soportolóra, akkor nem az látszik, hogy gyenge, túlsúlyos lenne és elviszi az elsõ szél. Óráking teniszeznek 35 fokban tûzõ napsütésben. Hány átlagos egészséges ember bírja el ezt egymás után többször?
A túlerõltetés hosszútávon okozhat gondot, de miért is van az, hogy általgban elég egészségesek a sportolók? Ja és õl valóban rendszeres orvosi kontroll alatt vannak...