Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Az árúház régió függõ, aki angol vagy usa régiós beállításokkal (pl Microsoft Account-al) használja annak sokkal nagyobb a választék.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Most beléptem az Áruházba - jobb egérgomb - Saját alkalmazásai. Itt most bejött 7 db app többek közt a Tuneln és egy valamilyen TV is. Remélem most már jó lesz, de még mindig nem értem hogy van Neked olyan sok. Vagy vásároltad õket?
Akkor mi a teendõm? Hogyan tudok belépni?
Evin
Csak azért kérdeztem, mert ha nem vagy belépve, nem tudsz onnan telepíteni, és lényegesen kevesebb programot látsz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A Pinball flippert is. Programokat nem töltöttem innen, mert pl aSkype nekem nem jött be. Mindenképp a telefonálós részt erõltette nekem az meg nem kellett.

A különféle kártyajátékot, minisweepert innen töltöttem le
Nem tudom. Azt gondolom igen. Kat az Áruházra és utána kijön vizszintesen egy csomó lehetõség, kezdve "Reflektorfény"...."Zene és video". és az utolsó"Államigazgatás"
Evin
Be vagy egyáltalán lépve a Store-ba? Tudsz telepíteni?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Most próbáltam egy frissítést és egy "hagmen" játék jött csak be😞
Hát ez eszméletlen. Jó helyen járok, de nekem csak az a 4 van amit írtam. Ezeket honnan lehet letölteni?
Ryder159
Biztos hogy jó helyen jársz?

Nekem itt 4 app van. Easy CD creator, Video, Zene és Video Search. De egyik sem rádióállomások gyûjteménye😞
Ryder159
Nálam a Zene és Videó kategóriában az utonsó sorban a 3. app

Ilyen nincs nekem. Vagy csak nem tudom a magyar megfelelõjét?
Ryder159
Lesd meg a TuneIn nevû appot a Store-ban...

Nem tudom nektek megy e, de nekem az Adera nevû játék már 3* okozott kékhalált. Lehet nem PC-re való - a tapi pad miatt gondolom -, de akkor miért nem írják ki?
Más. Az elõzõ Enterprise win8-on volt média letöltési lehetõség. Lehet rosszul fogalmazok, de a lényeg, hogy tudtam rajta különféle rádió adást hallgatni.(Én a country-t szeretem, azt hallgattam). Most a Win8 Pro-n nem találok ilyen lehetõséget. Nincs is, vagy csak én vagyok béna? Köszi a segítséget elõre is.
KranaZoli
Kifli és Ryder!

Sikerült megoldani a lan net megosztását WiFi-n keresztül, de másik progival: Connectify Pro 3.2.0.22201

A Virtual Router-el nem volt jó, ill. a fenti progi free (lite) verziójával sem, csak a Pro verzióval. Ezzel azonban tökéletes. Pár méteres körzetet még le is fed a noti WiFi-je. Tökéletes!

Köszönöm a segítséget. <#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

bon
Na ez e gyerek egy idióta, nem kell komyolan venni a videóit.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

[HUN]FaTaL
Akkor tedd az asztalra ikonnak 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
Mert a baratnom valamiert nem metro (vagy un. "modern ui") kompatibilis... <#hehe> Valamiert idengenkedik tole. Kiraktam egy azonnal kikapcs gombot a talcara mindenesetre. De kikepzem inkabb a csempes shut down-ra is.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Ez nem rossz, de minek?

Én kitûzködtem csempének a leállítást, lockot, úraindítást, hibernálást azt kész. 😄

Solten
Vettem egy notit, £15-ert Win 8-ra frissit - orul. Ha valamelyotok talalkozott mar ilyen otletes desktop menuvel, ossza meg plz, jo lenne az asztali gepemhez:

Saor Alba

KranaZoli
Köszönöm!

Holnap majd elolvasom Õket, s talán még kipróbálni is lesz idõm/alkalmam. Fasza lenne ha mûködne. 😊

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ryder159
kifli
Virtual router manager LINK
Ryder159
Notebook-ot nem tudod wifi routernek használni. Viszont van megoldás, mingyár elõkeresem...

KranaZoli
OFF kérdés, mert sok okos ember jár ide...

Megvalósítható ez? (vagy úgy hülyeség ahogy van...)

- adott egy noti WiFi-vel;
- adott egy okos telefon;

A notin lévõ net-et szeretném megosztani a WiFi-jén keresztül és arra kapcsolódni a telefonnal.

Miért?

Mert csak kábel-es net van (irodai lan); nincs WiFi és nem a telón lévõ 3G-s drága net-et szeretném használni. (ez is tiltott lenne adott helyen, mert tilos WiFi-t használni - router-t pl., ... de egy ilyen megoldás senkinek sem tûnne fel)

Nem tudom mennyire érhetõ amit szeretnék és fogalmam sincs lehet-e ilyet, csak a napokban megfordult a fejemben, hogy de jó is lenne ha...

<#nemtudom>

Ryder159
Nálam a Youtube videók néha nagyon szaggatnak. Teljesen random jön elõ ez a probléma, de most már 2 napja folyamatosan. Géprõl simán lejátszom a HD videókat.
Chrome a böngészõ.

#4401 open with: Társítás

MerlinW
Túl bonyolítják a srácok az életedet😊

Intézõben jobb klikk a videón, megnyitás mással (? angolul: open with..,), majd alapértelmezett program választása. Ennyi.

[merlinw.org]

A képeket is Picasa-val nézem, mert nekem a Win sajátja nem jön be😞
kifli
rt-ben mit keres a desktop?
Köszönöm még egyszer
Jim Morrison
Vezérlõpult, Programok, alapértelmezett programok és a második fájl kiterjesztés vagy protocol társítása programhoz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Köszi szépen, de sajnos nem vágom az angol megnevezéseket😞 Persze ez az én hibám és igen sajnálom is, de egyenlõre ez van Lécci írd le a magyar megfelelõket, elõre is köszönöm Neked.
KranaZoli
Csak egy a sok videó közül, ill. amennyire Én tudom a készítõ igencsak Apple fan, de attól még elgondolkoztató lehet... Surface vs iPad és még egy: Microsoft Surface with Windows RT: Performance

Ja, és vagy ennyire bénán kezeli az érintõ képernyõt, vagy ki lehetne kergetni a Surface felületével a világból. (?)

Jim Morrison
control panel :
Control Panel\Programs\Default Programs\Set Associations
Kiválasztod melyik fájlokat nyissa meg a VLC-vel.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
elõbb másoltam a gépemre egy fájlt, most onnan szeretném átmásolni egy pendrive-ra, de azt írja írásvédett<#nemtudom> Megnéztem a properties-t, de semmi erre utaló jelet nem találtam. Jogom van hozzá, elõbb nem fértem hozzá a mappához, csak adminként, de már hozzáadtam frankón a felhasználómat, de valamiért ezt a fájlt nem tudom másolni. Mit csináljak?

Sziasztok! Be lehet e azt állítani, hogy ne a windows saját média lejátszója legyen az elsõdleges lejátszó, hanem a VLC?
[HUN]FaTaL
Ez nem feltétlen baj. Gyanítom az lehet az oka, hogy ne lehessen átirányításokat csinálni. Persze egy figyelmeztetést azért dobhatna.

KranaZoli
Ettõl még a Defender olyan, amilyen ezen a téren (is). Ill. lehet még egyéb kontra is, a pro-k mellett...

MerlinW
Tiltsd le az IP-t routerben: 69.171.234.21 😊

[merlinw.org]

KranaZoli
Csak nem akarod kimondani, hogy Defender és nem MSE. <#idiota>

PS: Azonban nem csak a real-time lassúság a probléma a Defender-el. Már korábban link-eltem ezt DirtyWindows-ról: A Windows 8 host fájljában már nem tilthatjuk le a Facebook-ot! ...

[HUN]FaTaL
Mondjuk abban egyetértünk, hogy ez itt nem az, azért írtam, hogy elvileg az lenne.

[HUN]FaTaL
A PH-n is azok a legpörgõsebbek és a mobilarénán is. Sõt a prog.hu-n is, egyik se szakmai fórum mi?😄

kifli
Na ne csinálj már úgy mintha újreg lennél...

A lelegpörgõsebb topikok a segítségkérõ, és a milyen gépet vegyek most és hasonló topikok. Messze van az sg a szakmai fórutól.
[HUN]FaTaL
"Ok hogy ugyanazt az adatbázist és keresõmotort használja, de nem mse a neve.

Egyébkén csak azért jegyeztem meg ezt, mivel ha valaki viruskeresõt keres, és pl beolvas ide, hiába próbálja majd az mse-t a gépére telepíteni nem fog menni."

Egy szakmai fórumon (elvileg ez az volna) illene tudni, hogy mi a helyzet 😊

kifli
olyan, hogy mse NEM létezik win8-ra, pont.

Hivatalos ms álláspont:

"A Windows Defender a Windows 8 és a Windows RT esetében a ugyanolyan szintû védelmet nyújt a kártevõk ellen, mint a Microsoft Security Essentials. A Microsoft Security Essentials nem használható a Windows 8-ban, de nincs is rá szükség– a Windows Defender a rendszer része és azonnal alkalmazható. "

Ok hogy ugyanazt az adatbázist és keresõmotort használja, de nem mse a neve.

Egyébkén csak azért jegyeztem meg ezt, mivel ha valaki viruskeresõt keres, és pl beolvas ide, hiába próbálja majd az mse-t a gépére telepíteni nem fog menni.
[HUN]FaTaL
Ne légy már nevetséges 😊 Bele van integrálva, pont.

kifli
nem maradt mse, mivel sehol nincs ilyen néven az oprendszerbe.
[HUN]FaTaL
Lehet, de attól még az MSE maradt csak beleintegrálták a defenderbe.