8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#5374 okés köszönöm -
#5373 Én az alaplaphoz kapott dvd-ről telepítettem, mert lusta voltam drivert vadászni. Azon pedig még vista driverek vannak, szóval a win7 drivernek több, mint jónak kell lennie. -
#5372 Szevasztok , lenne egy másik gépem win 8 at raknék rá de már az alaplapra csak w7 x64 az uccsó driver mivel nforce 570 ultra chippes ami nem mai darab , ha feldobom a gépre a w8 at akkor kezeli rendesen a lapot gondolok hangkártya , hálókártya és egyéb dolgokra ?
előre is köszi Üdv -
#5371 Üdv! lenne egy olyan kérdésem hogy mért van az a hogy orosz ipém van pedig Magyarországba vagyok volt hogy ezért nem engedett fel valahova win7et minden jó volt win8on pedig ez megy (elnézést ha van más topikja ennek!) -
#5370 ModernUIStartScreenChanger De itt is találsz még hasonlót.
-
Pupuci #5369 Nos kérem.
A ZoneAlarm ingyenes megoldása (vírus írtó & tűzfal) pontosan azt és úgy tudja, ami és ahogy nekem kell :)
Még egy kérdés (egyelőre ). A "Kezdőképernyő" hátterét le lehet cserélni valahogy? -
#5368 De kár, hogy nem olvastam előbb ezt a diskurzust, így 29 $ helyett csupán 6 $ lett volna a Windows 8.
Még jó, hogy nem volt eredeti az Office 2013 a gépemen így nem ért "anyagi veszteség" azzal, hogy hivatalosan vettem meg a Tisztaszoftver oldalán.
Amúgy a Windows 8 esetében választhatsz nyelvet. -
#5367 Windows Defender Status Manager nincs meg valakinek ? A letöltő linkek nem elérhetőek. -
#5366 Tudtommal nincs. -
#5365 Amúgy itt tényleg nem engedi letölteni más nyelven, nem úgy, mint az MSDNAA-n. :(
Office-ra nincs valami olyan akció, mint a Win8-ra volt? -
Pupuci #5364 A tűzfal be van kapcsolva, a TC kint volt FTP-n és még csak a listában sincs benne, nemhogy szólt volna...!
-
#5363 Igen, valóban elírtam. -
#5362 Így van. Bár az OM azonosító az is publikus adat, de az "Oktatási azonosító" már privát. Gondolom csak elírtad. :) -
Tomi229 #5361 Köszönöm, a felsőt kellett kikapcsolni. -
vaczics #5360 Miért nem működik a kapcsolatok és üzenetek app? microsoft fiokkal vagyok bejelentkezve, minden faja, elsőre működött, majd átváltottam helyi fiókra, majd vissza microsoft, de akkor már nem ment. Ötlet? -
#5359 OM azonosító nélkül nem fog menni, a link meg amúgy is publikus. -
KaBuTo666 #5358 Nem fog visszaütni a ló?
Olyanok szerzik meg így olcsón, hogy nem is pedagógus se MTA tag aztán nehogy valami ellenőrzés közben koppanjunk. :S -
#5357 Az áruházban kikapcsoltad a beállításoknál a két opciót ha nem akkor kapcsold ki és egyből nagyobb lesz a választék. -
Tomi229 #5356 Mért van az hogy az első fiókban több alkalmazást lehet letölteni mit amit másodszorra csináltam? Mind a kettő microsoft fiók. -
vaczics #5355 Sziasztok! A problémám az volna, hogy a "Kapcsolatok" alkalmazásban megjeleníti az msn/facebook ismerőseimet, de mindegyiket offline-nak látja, holott nem így van. Az "üzenetek" alkalmazás pedig szinkronizál, majd mikor befejezte kiirja, hogy nem lehet elküldeni az üzenetet piros betűvel. Fiókok csatlakoztatva vannak. Ötlet ezekre a hibákra? -
#5354 Eseménynapló mit ír? -
Tomi229 #5353 Sziasztok!
Az a problémám hogy az áruház alkalmazás nem indul el, ha rákattintok bejön egy másodpercre aztán kilép. Mit lehet tenni? -
#5352 A nagy testvér mindent látni akar:)kivéve Kínát magas nekik a naaagy fal:)
-
#5351 En is megkaptam az emailt, szamomra inkabb az volt a meglepetes hogy eddig letezett a messenger, azt hittem mar reg megszunt, legalabb 5 ev ota embert nem lattam olyat hasznalni.
Amitol inkabb felek hogy kezdik a Skype-ot is szetcseszni, eddig mindig is biztonsagosnak szamitott, most meg olyan hirek vannak hogy az MS siman lehallgathatova teszi a kormanyok szamara, meg fos bing toolbarokat es egyeb undorito malware-eket akar magaval egyutt a gepre installalni, stb. Vicc hogy a legjobb IM-et is tonkre kell tenniuk, csak nem nyughatnak le elobb. -
#5350 Ezután sem kell. Mi lenne ha elolvasnád, amit írtam? :) -
#5349 Eddig annak örültem hogy nem kellett a mesengert feltelepítenem mert az X-fire progival be tudtam jelentkezni rá
Akkor most ezek szerint a sypot muszáj lesz használnom mert az x-fire nem tud skyp klienst elérni?
Vagy ennek ellenére el fogom tudni érni az x-firén a mesenger ismerősöket vajon?
-
#5348 A Messenger szűnik meg és nem a live accountod.
Skypepal tudsz belépni (ha kellenek a régi partnerek), vagy más alternatív klienssel, a WLM megszűnik. -
#5347 Srácok ez most vicc vagy komoly hogy a mesenger megszűnik? a minap kaptam egy levelet ilyen szöveggel hogy kína kivételével mindenhol megszűnik? A win 8 at hogy érinti a dolog ha jól tudom ezzel a jelszóval lehet rajta bejelentkezni egyrészt. Bár a levél megszólítása eléggé furcsa volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt az ideje, hogy a Skype-ra frissítsd a Messengert!
Helló!
Az egész világon megszüntetjük a jelenlegi Messenger szolgáltatást (a szárazföldi Kína kivételével, ahol a Messenger továbbra is elérhető lesz), és egyesítjük a Messenger és a Skype nagyszerű funkcióit. Frissíts a Skype-ra, jelentkezz be egy Microsoft-fiókkal (ami ugyanaz, mint a Messenger-azonosítód), és máris elérheted az összes messengeres ismerősödet! Ugyanúgy cseveghetsz vagy videón keresztül beszélgethetsz velük, mint korábban, ráadásul új kapcsolattartási módokat is felfedezhetsz a mobilodra és a táblagépedre letöltött Skype-pal.
Frissíts most!
Üdvözlettel:
a Messenger csapata
Még nem ismered a Skype-ot?
1. Töltsd le a Skype legújabb verzióját.
2. Jelentkezz be a Skype-ba Microsoft-fiókoddal.
Már használod a Skype-ot?
1. Frissíts a Skype legújabb verziójára.
2. Jelentkezz be Microsoft-fiókoddal.
3. Egyesítsd meglévő Skype-fiókodat a Microsoft-fiókoddal.
Íme néhány nagyszerű funkció, amelyet a Skype-pal használhatsz:
• Cseveghetsz, videón és telefonon keresztül beszélgethetsz a PC-dről, Mac-edről, Windows Phone, iPhone, iPad és Android rendszerű mobilodról, Kindle Fire táblagépedről és egyéb eszközeidről.
• Megoszthatod a képernyődet barátaiddal és családtagjaiddal.
• Videón felhívhatod facebookos barátaidat, vagy cseveghetsz velük.
• Csoportos videohívást folytathatsz egyszerre akár tíz barátoddal is.*
• És ez még csak a kezdet! Még rengeteg egyéb felfedeznivalót kínál a Skype!
Frissíts most!
Mi történik mostantól a szolgáltatás megszüntetéséig?
A Messenger továbbra is az általad ismert módon működik. Ha bejelentkezel az asztalodon telepített Messengerbe**, a frissítésről értesítő reklámszalagot fogsz látni. Ha a reklámszalagra kattintasz, megjelenik egy telepítőablak a frissítésre vonatkozó kéréssel, amely végigvezet téged a Skype telepítéséhez szükséges lépéseken, és automatikusan eltávolítja a Messengert.
Mi történik a szolgáltatás megszüntetése után?
A Messenger asztali verzióját** használók nem tudnak majd bejelentkezni és csak a Skype-ra való frissítésre lesz lehetőségük. Ha megpróbálsz bejelentkezni, megjelenik egy értesítés, és ha továbblépsz, a rendszer végigvezet téged a Skype telepítéséhez szükséges lépéseken, és ezzel egy időben automatikusan el is távolítja a Messengert.
Frissíthetek a Skype-ra a mobilomon?
Persze! A Skype elérhető iPhone és Android készülékeken, de hamarosan Windows Phone 8 rendszerű eszközökön is! Javasoljuk, hogy töltsd le a legújabb Skype alkalmazást a mobilodra, és távolítsd el a Messengert. Néhány héten belül már be tudsz jelentkezni Microsoft-fiókoddal a Skype-ba az iPhone, Android vagy Windows Phone 8 mobilalkalmazáson keresztül. Ha más típusú telefonról használod a Messengert, az még működni fog egy darabig.
Hol olvashatok további információt?
A Skype frissítéséhez további segítséget találsz a Skype támogatási webhelyén.
* A csoportos videocsevegéshez Skype Premium előfizetésre van szükséged.
** A Messenger újabb verzióiban automatikusan megjelenik a frissítési lehetőségre vonatkozó értesítés. A régebbi verziókban nem jelenik meg ez az értesítés, és manuálisan kell letöltened a Skype-ot.
A Microsoft bizalmasan kezeli adatait. Bővebb információért olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat.
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond WA 98052
-
kjhun #5346 A hónap végéig igényelhető WMC kulcsokat, ha valaki addig nem használja fel, legalább 1*-szer, hogy aktiválja/letöltse a cuccost, akkor kuka??
Ha, pont az utolsó napon/korábban használ(ta/ja) fel/aktiválja, de mondjuk 1 év múlva újrarakja a gépet, akkor is használható lesz a kulcs, ha már 1*-szer aktiválva volt, a határidő előtt?? -
#5345 Tudtommal az Office 365 csomagok telepíthetők több gépre, meg talán a Home and Stundet is. De eza cikk alapján: link Professional nem.
Kitiltani nem fognak, max aktiválod kell újra (emlékeim szerint 2010-es office-nál mennyiségi kulcsokat osztogattak, tehát több gépre is jó volt)
Kir.hu csak akor vásárolható több licensz ha több pedagógus is van a családban, mert a licensz pedagousnak szól (kell az OM azonossító) és nem az egész családnak.
De ez már nem témába vágó, inkább Office mint Windows 8 téma. -
#5344 Valahol azt olvastam, hogy egy asztali + egy hordozható gépre is fel lehet rakni. Tuti, hogy csak 1-re?
Ha kipróbálom felrakni, kitiltani nem lehet magamat, csak nem tudom majd max. aktiválni ugye?
Viszont ha tényleg csak 1-re lehet, akkor KIR-hun megvehetem kétszer? -
#5343 Szerintem 1-re. -
#5342 Az Office Professional Plus 2013-at 3 gépre lehet felrakni, ugye? -
#5341 Tényleg jó lett. :)
És 2600 Ft volt, mert USD-ben volt és ÁFÁ-t is fizetni kellett, de ez persze még nagyon jó ár. Nem is értem, 160ezer vagy mennyi teljes áron? Kicsit sok. -
#5340 Legalábbis Vista és Win7 esetében jó volt. -
#5339 De jó a kódja. -
#5338 Szerintem egy próbát megér. -
#5337 Ha meg megvenném az angolt, akkor annak a kódja gondolom nem lenne jó egy MSDNAA-ról letöltött magyarhoz, ugye?
Emlékszem, amikor az Office 2010-et töltöttem le, ott se fogadta el valamiért. Máig se értem. -
#5336 Ja és nincs is magyar csak angol, francia és német nyelvű. :( -
#5335 Na sikerült belépnem. :)
2000 Ft a letöltés. Egész baráti az eredetihez képest. Az ingyenes letöltéshez meg drága. :)