8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
Ironman2 #5581 Azzal mit lehet kezdeni ha rámegyek a mail csempére és mielött betöltené a levelezést,visszadob a metróba? Tegnap óta jelentkezik a probléma,idáig mindig el tudtam olvasni a levelezéseket. -
#5580 köszönöm, bár esküszöm nem dobja ki a kereső, nem értem miért :) -
#5579 link -
#5578 a Windows 7-nek nincs topikja? kereső nem dobta ki -
#5577 batch fájlban így indítasz parancsot:
START program.exe
-
#5576 Ááá köszi mindkettőtöknek, végre sikerült! (= -
#5575 Én rögtön a feladatütemezőbe adnám meg a paramétereket. -
#5574 Ezt .bat fájlba mentem és feladatütmező segítségével megnyitom? Mert úgy nekem a psshutdown-ra unrecognized commandot ír. -
#5573 psshutdown -d -t X
X helyére másodpercben adhatod meg az időt, logikusan 0 az azonnali végrehajtás. -
#5572 Itt leírtak közül valamelyik? link1 link2 -
#5571 Egyetlen egy olyan megoldást sem találok ami minden nap megcsinálná ezt beavatkozás nélkül, nem hiszem el. -
#5570 Tudnátok olyan programot vagy egyéb megoldást ajánlani, aminek a segítségével minden éjjel hajnali 3-kor ALVÓ módba lépne a gép?
Ütemezett feladattal próbáltam megoldani, de ott csak az "/s" paramétert fogadja el, amivel kikacsolja a gépet, de nekem alvó mód kellene. -
Blum #5569 Akad 1-2 verzio. -
#5568 sziasztok van virágbolti win 8? -
#5567 Megérkeztek az e havi frissítések jó telepítést! -
AdamBast #5566 megoldódott
más volt a munkacsoport, régen megváltoztattam, nem a default WORKGROUP név volt. -
AdamBast #5565 3 gép van
XP (asztali)
Win7 (laptop)
Win8 (laptop)
az xp-ről szeretném átmenteni a zenéket a win8as laposra.
a wifi router lan-t hoz létre a 3 gép közt.
az xp-s gép látja mindhárom gép megosztásait
a win7-es gép is látja mind3 megosztásait
a win8-as gép, aminek jelen esetben fontos lenne hogy lássa az xp-t, nem látja csak a saját és a win7 megosztásait.
ebből azt szűrtem le hogy a win8ban van valahol a hiba, van valakinek ötlete? -
#5564 A drasztikustól még akkor is igen messze lenne, ráadásul PC-nél az OS eladást pont, hogy befolyásolják a régebben eladott hardverek is (ellentétben a telefonokkal/tabletekkel). -
#5563 Én konkrétan értékesítés csökkenést olvastam, de mindegy. -
#5562 A csökkenést úgy számolják, hogy eddig mondjuk 80% PC, 20% tablet volt, mostmár 30-70. Ettől nem lett kevesebb PC csak több tabletet adtak el. -
#5561 Nem fogok vitát indítani, mert nincs értelme. -
#5560 Nem csökken a PC piac, csak nem növekszik. A win8 bukás. -
#5559 Pont ezert nem lehet hinni neki, mert teljesen hivatalos, ergo a Microsoft-tol jon, akinek erdekeben all hogy az emberek ne egy hatalmas bukasnak lassak. Mikozben a valos statisztikak alapjan az, meg a Vista-nal is nagyobb... -
#5558 Teljesen hivatalos info: link vagy: link Ja és még január elején. -
#5557 Sztem tuti nem adtak el annyit, ez tuti h ilyen agyon-csusztatott adat, max annyit szallitottak le, annyian jutottak innen-onnan kvazi ingyen hozza, stb, annyian biztosan nem fizettek erte. Valos statisztika a cikkben van es meg a bukott Vista-nak is joval nagyobb reszesedese volt ennyi idovel a megjelenese utan. -
#5556 Több mint 60 millió eladott példányt nem nevezném bukásnak, ráadásul egy drasztikusan csökkenő pc piacon. -
#5555 Five reasons why Windows 8 has failed
Egyebkent durva hogy a Vista-t is ennyire alulmulta elterjedtsegben, sejtettem h nem lesz nagy siker de ekkora bukast talan meg en sem tippeltem volna. -
AdamBast #5554 mondtam hogy nem hardverhiba:
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/19.0.1/releasenotes/
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=830531 -
netmester #5553 Első kérdésem, hogy eredeti-e a játék? Ha nem akkor próbálj meg az oldalon érdeklődni ahonnan leszedted, vagy más játékkal foglalkozó fórumokon, mert szerintem ezzel a problémáddal rossz helyre jöttél. -
Laci82 #5552 Sziasztok.
Windows 8 alatt nektek elindult a Batman Arkham City?
Nekem belép kiírja hogy keresi a letölthető tartalmakat majd jön a hibaüzenet,hogy a játék leállt és kilép.
A legrissebb dirverek vannak fent és mégis ez van. -
BPeat #5551 Sziasztok! Toshiba laptopon van Win 8. Bekapcsoláskor a felhasználóhoz kéri a jelszót, miután elfogadja, szürke képernyő, és semmi más...Újraindítás után viszont már betölti egyből a kezdőképernyőt. Ezt minden bekapcsoláskor el kell játszani. Mi lehet a probléma? Köszi a segítséget!Üdv! -
bodajoci #5550 mindegy nem értem, eddig mindig összejött, mondom fáradt vok :) -
#5549 Tudtommal nem w8 alapból nem támogatja.
Nálam a külön progival most ilyen. -
bodajoci #5548 ugyanez a win8 pro-t raktam fel pl ugyanerre a laptopra is, és egyszerűen nem jövök rá -
bodajoci #5547 kizárt, mert eddig nem evvel csináltam...ezért nem értem
-
#5546 Ezzel lehet csak. -
bodajoci #5545 gadgeteket, h tudom engedélyezni? felraktam már két gépre is eddig vhogy mindig sikerült mindenféle letöltések nélkül, de most vhogy csak olyan megoldásokat találok, ami hasonlít a windows vista féle oldalsávhoz....lehet fáradt vagyok már:( -
AdamBast #5544 megjött az új update, remélem van értelme:
http://support.microsoft.com/kb/2818604 -
AdamBast #5543 köszi. egyet-kettőt lassabban játszik le mint kéne (most nézem pl a completelyseriouscomics-ról lementetteket) de a nagyrésze jó.
;) -
#5542 Na jó meguntam,kezdem a törölgetést figyelmeztetés nélkül a tegnapi #5531 hozzászolásomig visszamenöleg!