Windows 8 - 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Nyomd meg a Win+R billentyûkombinációt, írd be, hogy msconfig, és nyomj Enter-t.
Az Általános fülön válaszd ki a Szelektív indítást, és vedd ki a pipát az Indítási elemek betöltése elõl.
A Szolgáltatások fülön alul jelöld be, hogy Az összes Microsoft-szolgáltatás elrejtése, ezután kattints az Összes tiltása gombra.
Kattints az Alkalmaz gombra.
Az Automatikus indítás fülön kattints a Feladatkezelõ megnyitása hivatkozásra.
Mindegyik itt látható elemre kattints jobb egérgombbal, és Letiltás.
Indítsd újra a számítógépet.
Próbáld meg telepíteni a frissítéseket.
Amúgy z77a-gd65ös a lapom meg 3570k procim van.Hátha valaki tud majd megoldást.
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nektek nem volt gond a mai frissítésekkel,feltelepítettem õket,restart és csak fekete képernyõ fogad,nem tudom hogy mi lehet a gond?Valaki valami ötlet?Visszaállítottam a rendszert most megint jó.Updateltem szintén fekete képernyõ fogad. :S
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Van olyan csempe alkalmazás (app?) ami élõcsempeként megjeleníti a friss híreket?
Eddig csak olyat találtam, amit meg kell nyitni, ha olvasni akarok, de akkor már inkább a böngészõ.
Végre, köszönöm 😊
The beauty is in the eyes of the beholder.
Én nem is értem, hogy egy ilyen idegesítõ hiba, hogy fordulhat elõ.
Ezt most nem értem, az sxs mappát felmásoltam, de hogyan tovább? 😊
Egyébként lehet, hogy nem a lemez, hanem a meghajtó rossz/koszos.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kellene egy kis segítség, mert már kezdek pipa lenni erre a W8-ra.
Szóval nem tudom felrakni a NET KERET. 3.5-öt, semmilyen formában. Hibakód: 0x800F0906
Amikor a rendszer megpróbálná letölteni, akkor kiírja, hogy nem tud kapcsolódni a nethez (eszméletlen), utána már mindent kipróbáltam. Tehát erre a hibakódra megcsináltam mindent, de 65%-nál megáll és kijön a másik hiba. Ami érdekes, hogy tegnap ugyanezzel a az iso-val csináltam egy telepítést, és semmi gond nem volt. Közben lett egy HDD csere és azóta nem tudok ezzel a hibával megbirkózni.
A képen látni a hibát:
Ezen oldalak segítségével próbáltam megoldani, de nem lehet megcsinálni. Még a rendes NET 3.5 exe file-t sem lehet feltelepíteni, mert állandóan szükség van online NET 3.5-re :@.
http://support.microsoft.com/kb/2734782
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/W8ITProPreRel/thread/f4217b5c-4341-4c6a-99be-46a178b34132
Ha van bárkinek ötlete, azt elõre is köszi.
#4817: Sok program nyöszörög a lapozóért, érdemes beállítani valami kicsi fix méretet.
http://goo.gl/gd6Zi5
No, de ha szívok valamivel, majd kipróbálom... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
-"Service: Disable Defrag - az idõzített defragot én HDD-n is le szoktam
tiltani, ezeknél a mai rendszereknél átlagos felhasználásnál már nem gond a
töredezés.
-Service: Disable Windows Search - ennek semmi értelme, a felindexelt
adatbázisban való keresés SSD-n is gyorsabb, mintha fizikailag kéne
végigtúrni a fájlokat.
-Setting: Disable Pagefile - helyes
-Setting: Disable Write Cache (OCZ SSD) - most így hirtelen nem tudom, hogy
SSD-knél van-e egyáltalán write cache, de ha van, akkor sem kell kikapcsolni
(a RAM azért még az SSD-nél is gyorsabb)
-Setting: Turn Off System Restore - merthogy? 24 óránként készül egy
snapshot, annyit kibír, vész esetén viszont felbecsülhetetlen a restore.
-Setting: Disable offline files - ennek semmi értelme, az offline files tök
független a témától, hálózati meghajtókon lévõ fájlok cache-elt offline
elérésérõl van szó.
-Setting: Startmenu - Show "run" - ??
-Setting: Startmenu - Show "printers" - ??
-Setting: Power options - max performance, disable sleep mode" - a max
performance nem hat ki a HDD/SSD teljesítményére, a sleep módban meg nem
látok kivetni valót, szóval szvsz hülyeség.
Lényegében a lapozófájlt kell letiltani és nem kell feltétlenül torrentezni
J akkor nem fog hamar meghalni, de szerintem:
1. ma SSD-t még csak kizárólag energiatakarékosság, ill. strapabíróság
miatt érdemes venni, sebességben béka segge (EEEPC-ben okés)
2. nem kell annyira félteni õket, az a "korlátozott" írási lehetõség
bõven az élettartamukon belül van.
-Superfech is szóba került:
A Superfetch-hez én szintén nem nyúlnék, nagyjából csak olvas és a RAM még
mindig gyorsabb, mint az SSD, igaz, hogy ír statisztikát magának, de hát ez
a legkevesebb. Mondom, azért annyira nincs ez kicentizve. Tudom, hogy a
fórumokon az übertuning a menõ, de aki felnõtt fejjel gondolkodik, az
beláthatja, hogy ezek a rendszerek a legoptimálisabb teljesítményre vannak
hangolva gyári állapotban. A Vista pedig már az SSD-k használatát is szem
elõtt tartva készült, tehát nem nagyon igényel extra beállításokat.
üdv
--
Szabó Levente
Microsoft MVP"
Forrás (1. hsz)
Ez egy 2008-s idézet, ami XP-re vonatkozott. Se XP-n, se W7-n nem tapasztaltam, hogy a lapozófájl hiánya gondot okozhat.
www.smart-bus.hu
Eddig mákod volt, de nem ajánlott kikapcsolni.
De szerintem akkor jársz a legjobban, ha nem piszkálod! A W8 már elég jól kezeli... nekem 16GB ram mellé 1-2GB lapozófájlt állított be magának...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
SSD-n a lapozófile,hogy legyen W8 alatt?Van külön HDD is arra tegyem vagy állítsak be egy értéket ssd-n?
Most újratettem a rendszert, de így is.
Hogy lehet kikapcsolni, hogy alvó, vagy hibernálásból ne kelljen állandóan beütögetni a jelszót?
Rendes leállítás, újra betöltésnél már sikerült kikapcsolni, de azt hittem, hogy akkor már itt sem kéri, de ez nagyon idegesítõ.
Köszönöm. :-)

Mindenesetre köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni.


Hogyan tudok .bin kiterjesztésû cd/dvd képet mountolni?
Köszi!
