8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
  • benőmenő
    Nem sokkal lentebb lo9in írt 2-t is.
    Amúgy meg ;)
  • TomStorm
    Nem tudjuk.Keress valami warez topikot mert ez nem az.Erre a szóra meg Microsoft tuti figyel nem kellene itt hangoztatni
  • Piko888
    Srácok van már rendes aktivátor a Win8-hoz?
  • bon
    Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést!
  • lo9in
    magam töröltem ezt a WS.exe-t azóta nem jön az üzenet
    remélem nem kiabáltam el, jó ez a program
    köszi a segítséget :)
  • Piko888
    köszi
  • bon
    nekem nincs ws.exe szerintem nem a Windows része, már a neve alapján sem.
  • lo9in
    csak egy WS.exe-t talált a system32ben ami elvileg aláírt microsoftos windows összetevő meg egy photoshop dll-t szóval nincs vírus :)
  • lo9in
    köszönöm, ki fogom próbálni :)
  • bon
    igen
  • Piko888
    Sziasztok!
    Német Windows 8-ra van magyar nyelvi csomag?
    Köszi,
    Piko
  • bon
    "vírusok a vírusirtós gépekre mennek" ez persze baromság, amúgy a Defender is virusírtó.Vannak kártevők amiket a virusírtók nem észlelnek. Ajánlom a telepítést nem igénylő Emsisoft Emergency Kit-et.
  • benőmenő
    Újabb ok, amiért valószínű, hogy kártevő. Vagy csak összeakadt a 2 aktivátor.
  • lo9in
    egyébként olyan az üzenet hogy egy kicsiben megnyitott ablakkal szabályosan le lehet radírozni mintha egy paintet használnék, csak az a része tűnik el a szövegnek amit lefed a radír(ablak) :)
  • lo9in
    windows defender szerint nincs kártevő és nem szeretnék feltenni semmi "igazi" vírusirtót mert csak lassítják a gépet eltüntetik a crackeket meg bármit ami nem tetszik nekik és ráadásnak a tapasztalataim szerint a vírusok a vírusirtós gépekre mennek :)
  • bon
    Ball felső sarokba? Akor az valamilyen kártevő lesz szerintem. A Windows a jobb alsó sarokba szokott üzengetni.
  • lo9in
    üdv. mindenki,
    olyan "problémám" van az aktiválással hogy kb. naponta 3-4-szer megjelenik a monitor bal felső sarkában egy aktiválja a windows-t üzenet, bemegyek a gépházba és minden fel van oldva és a sajátgépben is minden oké azt írja hogy be van aktiválva, slmgr parancsokkal leellenőriztem az is ok.
    először K.J. aktivátort használtam aztán kipróbáltam a célirányosabb windows 8 pro final activatort a helyzet azzal is ugyanez, szóval teljes értékű oprendszer de valahogy mégis zaklat egyfolytában hogy aktiváljam, az érdekelne hogy másnál is előfordul e és ha igen hogy lehet megszüntetni a jelenséget ?
    köszönöm :)
  • Evogordon
    Koszonom a valaszokat.
    En is ettol feltem amit irtal. Minden esetre rendeltem egy kulso hdd-t jo less arra pakolgatni a dolgokat legalabb..
  • [HUN]FaTaL
    Megoldható csak még a mostaninál is nagyobb kupleráj és szeméthalmaz lesz az egész.

Ezért kell 2 partíciót csinálni :)
  • benőmenő
    Partíciókról hallotál? :)
    Amennyiben van legalább 2 a hdd-n, csak az egyikre raksz win-t -> csak az törlődik. Ami átfér azt átrakod addig a másikra.
    Ha nincs, akkor leszedsz egy tetszőleges progit és ha van legalább 80gb szabad helyed, akkor csinálsz egyet és arra rakod a windowst. A másik wint meg ráérsz leradírozni, amikor már le tudod menteni máshova a cuccaid.
  • Evogordon
    Hi
    ujbol akarom telepiteni a windows8-at de rengeteg film, jatek, minden van a hdd-n amit nem tudok lemasolni semmire.. Az valahogy megoldhato az ujra telepitesnel h megmaradjanak a fileok vagy muszaj leszek beszerezni egy kulso vinyot vagy valamit?
  • Prince of Máté
    [URL=http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_cp-hardware/dvd-drive-not-recognized-in-windows-8/ad546c20-b916-4ad5-9858-52e10610ee14]Beírtam google-be, hogy "windows 8 cd drive"[/URL]

Első találat, ott leírták hogyan kell. (nem értem eddig hogy nem néztem utána google-n keresztül)
  • AdamBast
    akkor írd már le ide, ne légy ilyen titokzatos.
    biztos mást is érdekel
  • Prince of Máté
    Megoldódott, google segítségével rátaláltam a megoldásra.
  • bon
    vezérlőpult/programok és szolgáltatások\Windows szolgáltatások be és kikapcsolása résznél nézném meg.
  • bon
    Érdemes, de a felsorolt probléma nem a Windows 7 hibája, inkább valami más komponens okozza. Ezen a gépen már gond nélkül kell teljesítenie a Windows 7-nek is.
  • Prince of Máté
    Eredeti 64 bites Win8-am van, egy olyan problémával, hogy nem találja a CD meghajtómat :(
    Ez azért érdekes, mert azon keresztül lett feltelepítve a rendszer, és eddig az összes op rendszer látta.
    Eszközkezelőn keresztül se látja, így még betűjegyet se tudok neki adni.
    Ötlet? :S
  • krisz073
    Sziasztok.

Meglévő Win8 pro rendszeremre feltelepítettem a media centert. Emiatt a windows újraaktiválást kér, viszont nem fogadja el a cd key-t mivel az nem media centeres.
    Hogy tudnám eltávolítani a media centert a rendszer újratelepítése nélkül?
  • xidiotequex
    Esetleg egy ilyen laptopra

http://www.samsung.com/hk_en/support/model/NP300E5A-S06HK-techspecs

Érdemes lenne windows 8at raknom? Jelenleg windows 7 x64 fut rajta de furcsa teljesítmény csökkenéseket látok. Főleg régebbi vagy internetes alacsony gépigényű játékokkal játszanék a netezés mellett (League Of Legends) (szóval semmi hd meg ecetera) de jelenleg ezek is meg tudjak falni a gépet valamiért.
  • James33
    Esetleg nálatok nincs ilyen a ccleaner használata közben?
  • James33
    Nem.A gép úgy kapcsolódik egy szerverhez,hogy közben én mindent letiltok.
    http://techcorner.hu/biztonsagportal/bongeszokre-szall-ra-a-gauss-fereg.html
    Itt olvastam utána.
  • AdamBast
    "Érdekes semmi sem jelzi a gépen a hogy betolakodott valami."
    akkor mi a gond? te eldöntötted hogy ez kártevő?
  • bon
    Teljesen felesleges a ccleaner futtatása, pláne friss telepítés után. Ja és nem kártevő a inprocserver32.
  • James33
    Üdv Mindenkinek!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. A problémám a következő.
    Vettem egy eredeti win 8 pro szoftvert. Minden rendben települ.Mikor rárakom a CCleanert s lefuttatom a rendszerleíró tisztítását, akkor mindig megmarad egy bizonyos 'inprocserver32' amivel nem tudok semmit csinálni.Már próbáltam minden hogyan megszabadulni tőle de nem tudok.Próbáltam már a másik vinyót szétkapcsolni,úgy újra telepíteni nehogy valami fájl vissza fertőzze de semmi eredmény.Ahogy feltelepítem egyből ott van.Érdekes semmi sem jelzi a gépen a hogy betolakodott valami.Van fent vírusírtó,trójaírtó semmi nem ismeri fel. Már néztem a neten 2004 óta írta valaki ezt hogy nála is volt.Esetleg azóta nem volt semmi ami hatástalanította volna? A válaszokat előre is köszönöm.
  • AdamBast
    tényleg, ilyen nekem is volt régebben! ezt még win8 alatt is csinálja? nekem win8 alatt jó, csak az xpn volt gáz ez a dolog. titan quest miatt szoptam vele napokat
  • Apocalipto
    Az a baj hogy nem tudom hogy :D Az adapterbeállítások módosítása résznél megjelenítettem a menüt az ALT-tal, majd speciális > speciális beállítások. Itt lehet rendezni az adapterek sorrendjét, és a kötéseket.
  • Malakai
    Azért írd be, hogyan, hogyha más is belefut ebbe, akkor itt legyen. :)
  • Apocalipto
    Hopsz, megoldódott :)
  • Apocalipto
    Automatikus IP címe van, a nem azonosított hálózatot a megosztási központon belül, az adapterbeállítások módosítása részen írja.
  • bon
    Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hálózati és megosztási központban is nem azonósított hálózatot ír?