Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Van fent a gépen codec pack? Ha igen távolítsd el.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

me and a monkey
Én a Start 8 programmal oldottam meg azt a problémát, 4,5 $-t megért nekem.
Van 30-napos trial is, ki tudod próbálni.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

me and a monkey
<em>Szia, csak most láttam a privát üzeneted, de szerintem így nyilt színen is megtárgyalhatjuk.</em>

Elõször is ne adj érte 18ezer Ft-ot, a szoftver megvásárolható 9000.- Ft-ért, kifizeted on line, letöltöd és upgrade Win 8-ra.
Kapsz egy kulcsot és egy letöltési linket e-mail-ben.
Erõsen javaslott kiírni boot-olható formában egy telepítõlemezt és tiszta telepítést csinálni, nekem a Win7 > Win8 upgrade is problémákat hozott, XP-rõl többgenerációs ugrás lenne, semmiképp nem jó megoldás.
A tiszta telepítésnél el fogja fogadni a kulcsot illetve voltak akiknél telepítés után pampogott, hogy nem jó a kulcs mivel csak upgrade-re jó és nem szûz telepítésre de ilyenkor a fenti FAQ-ban lévõ megoldással pillanatok alatt meg tudod oldani a problémát és onnantól elfogadja teljes értékûnek a kulcsot.

Ha valamit rosszul írtam akkor javítson ki bárki nyugodtan.
Ui.Flash. Nálam nincs gond.

S még valamit szeretnék kérdezni.
A próbaként használt Enterprise-nál a flash alapu videoknál-pl.Youtube- nincs hang. Mi lehet az oka, Flash Player gyátilag benne van az IE 10-ben, mégsincs hang, csak kép.
Hello!
Szeretném megkérdezni azokat a fórumozokat, hogy akik megvásárolták a kb. 18.000 Ft-os DVD-s Windows 8 frissitést-akár boltban, akár interneten- a telepités-frissités hogyan "zajlott" le. Az én esetemben -még vásárlás elõtt állok- a gépemen van egy XP SP3, egy /próbára/ Win 8, és a harmadik partición egy Tároló. Ha megveszem a frissitést, mit kér a frissitéskor, gyakorlatilag hogyan megy az egész folyamat, mit kell csinálni. Jelzem, az XP SP3 átment a vizsgálaton, rendesen frissit, a Win 8 segédlet ugymond "jóváhagyta" a frissités megvásárlását. Mivel nincs bankkártyám, ezért az E-Digitál boltban szeretném megvenni. A válaszokat elõre is köszönöm!!!!!!
bon
Process Explorer progival megnézném, hogy a system folyamatot mi haszálja. A feladatkezelõben meg szolgáltatás gazda komponenseit nézném meg, mert sok memóriát eszik. De az Intel droiver os szerintem sok erõforrást pazarol, ha éppen nincs használva a bluetooth.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Crazy85
hali,

miért csinálja ezt folyton a cpu, ram merevlemez hogy folyton szinte fullon dolgozik? 2 napja kezdte kb semmit se lehet csinalni...

kép

Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT

bon
Nem lehet

skinnyman
Classic shell.
Amugy ki is lehet irtani a metrot? Az lehet h erdekelne.

Regards,

Udv,

Azt szeretnem elerni, hogy a boot utan rogton a desktopra keruljek. Nem sok ertelmet latom a metronak, hiszen barmi programot elinditok a desktopra kerulok es 2 feluletet fenntartani programok inditasara folosleges, valtogatni meg folosleges lepes.

Google-oztem es sok megoldast kiprobaltam, es minden hatastalan volt. Startup konyvtarban show desktop link vagy script nem fut le. Probaltam a task schedulerben inditani ezeket, de az sem mukodik ( incorrect function 0x80070001, amugy felhasznalo, trigger, stb rendben van es manualisan inditva a taskot mukodik).

Valami konnyu megoldas erdekelne, nem akarom kiirtani a metrot, csak nem akarom, hogy folyton utban legyen indulaskor.
me and a monkey
Igen, és azzal sikerült, erre jutottam én is a Google segítségével.
Köszönöm egyébként.

bon
Telefonos aktiválást próbáltad már?

me and a monkey
Ha új gépet vettem akkor mit lehet tenni a megvásárolt (elvileg csak frissítésre szolgáló) eredeti kulccsal.
Mert nem fogadja el a MS aktivációs rendszere, mondván más hardverre lett vásárolva.

bon
Windows 7 telepítõ berak, be boot-olsz vele, majd a telepítõvel törlöd a partíciókat és újra létrehozod.

Sziasztok!
Most vettem egy laptopot és win8 van rajta de én vissza szeretném rakni a win7-re de nem tudom.Próbáltam berakni a win7 telepítõt de nem engedi, próbáltam XP-t azt sem, próbáltam formázni azt sem ment.Próbáltam utána olvasni hogyan kell uninstallálni de mindenhol xp felületrõl írják le vagy win7rõl.
Elõre is köszi ha valaki tud segíteni!
Ne win 8 módban használd a böngészõt, hanem asztali módban. Chrome-nál ezt lehet kapcsolgatni, a többinél nem tudom, de a nem alapértelmezett azt hiszem mindenképp asztali módban indul.
Crazy85
hello,

egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e arra megoldás, hogy pl a youtube-on zenét hallgatok de közben mikor csempét váltok akkor ne mennyen el a hang?

köszi

Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT

Firerock
Köszi,próbálkozni fogok vele😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

aate
Mi nehéz benne egy asztali felületes intézõ, A mappákba másolhatsz ,onnan letölthetsz. Üzeneteket kezeli stb . Hidd el egyszerû . Elindítod a telon majd az Airdroid oldalán leolvasod a kodot és már csatlakozik is. Win 8 alatt is jó mûködik.

Firerock
Már sikerült kábellel is közbe,ezzel a megoldással amit írtál.
Olyan program nincs ami úgy kezelné a telefont mintha rá lenne dugva? Ez az airdroid kissé nehézkes nekem.

aate
De ha nincs win hang a csatlakozáskor illetve nem jelenik meg az usb eszköz akkor ,próbálgasd többször rádugni esetleg indítsd újra a gépet .Nálam is fordult elõ ilyen.

Firerock
Köszönöm!

aate
Airdroid wi-fi megosztás Azzal mennie kell. Én már nem is használok kábelt.

Firerock
Kösözönöm,most egy új probléma állt elõ,rádugom a telefonomat a gépre(Motorola Defy, Android 4.1) és nem történik semmi,csak tölti a telefont,semmi usb mód nem jön be. Ugyanazon az USB-n a pendrive megy.
Ötlet?

bon
Igen: link

bon
pl. skype

Firerock
Van valami megoldás hogy ne kérje a jelszót a rendszerindításnál?

Firerock
milyen üzenetetérkezés lehet még? E-mailt nem használom

bon
De így az összes üzenetérkezésre figyelmeztetõ hang kikapcsolásra kerül.

bon
Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\hang menüben letiltod a chat üzenet hangjárt.

Firerock
akkor nincs mit tenni ellene?:/

bon
Kicsit félrefogalmazta, tudtommal nem lehet kikapcsolni.

Firerock
Modern Ui-s. De rájöttem hogy egy szar😄

Azt írtad hogy csak a facebook üzeneteknél kikapcsolható. Azt hogy?😊

bon
Amúgy Modern UI-s vagy asztali skype?

bon
Miért nem szakítod meg és próbálod újra?

bon
Tudtommal nem kikapcsolható, csak a facebook üzenetnél.

Firerock
És miért nem tudom a Skypeot telepíteni? Már órák óta azt írja hogy "Várakozás".

Firerock
Valahogy ki tudom kapcsolni az üzeneteknél azt hogy a Facebook üzeneteknél csipogjon?

Magiszter
Nekem full jogtiszta a Win8-am még a megjelenés napján megvettem, ezért is néztem hogy mi rágja, ilyeneket irkál ki a szentem... 😊
Mondjuk van 1-2 dolog amit furcsállok benne:
- Pár hét után a laptop fényerejét nem tudom állítani (hiába rángatom a csúszkát, vagy püfölöm a funkciógombokat, semmi.)
- Pár hét után a videók néha meg-megakadnak random idõközönként (lejátszóból, vagy neten nézve is)
- Pár hét után a Charm bar nem akar elõjönni ha külsõ kijelzõrõl lehajtott fedéllel lehúzom, majd felhajtom a képernyõt és ott próbálom elõhívni. Ilyenkor Cmdline és shutdown -r megoldja, vagy várok vele 30-40 percet... utána elõjön.

Ezek friss telepítés után még mennek, de mindenféle 3rd party alkalmazás telepítése nélkül is elõjönnek 1-2 hét múlva.

aate
Daell Drow
Ja meg annyi, hogy ha tiszta telepitest csinalok akkor nem lesz teljes a liszenc? vagy hogy van ez jelen esetben? Vagy muszaly lesz vistat raknom elotes es utan frisiteni win 8ra hogy ervenes legyen a kulcs? Ez a kerdes meg kesze kusza, ebben igazitsatok ki pls. <#worship>
Daell Drow
Sziasztok tegnap en is meg vettem a win 8 pro-t 8600 forintert. Remelem nem bantam meg, amugy vistarol valtok. Amit mar 4 eve valtozatlanul hasznalok teljes megelegedesel. (sose ertettem mert szidtak mindig) En evente masfel evnte szoktam ujra rakni, akkor is mindig hardver hiba miatt. Szep volt jo volt, de lepek tovabb, par nap es megjon az ssd is, igy arra is kivancsi vagyok mit tud hogy dolgozik a ketto egyutt.
Palinko
az nem faktor, ha érdekel megnézem melyik kódot kell beírni command promptba hogy kiadja hogy regisztrálva e van. és az nem csal, mert hallottam molyan activátorról ami csak a sajátgépben írja át emígy meg nem 😄
Magiszter
Nekem pár hete csinálta, hogy a képernyõ jobb alsó sarkában egy frissítés után megjelent az aktiválós vízjel. De mikor bementem a tulajdonságokba ott aktiváltnak írta ki. Nyomtam egy újraindítást, de nem tûnt el, majd egy frissítések keresését, akkor matatott egy darabig és az óta jó... hogy ez mi volt nem tudom...

bon
Nállam eddig még nem írt ki ilyet.

Üdv! Csak nekem írta ki a mostani frissítésekkel hogy aktiváljam!Rákattintok erre minden rendben!Nem kaptam fekete képernyõt,eddig...
Palinko
köszi a választ, de így már totál nem értem mi a gondja a Kiesnek, ha valakinek van Samsung okostelója és megoldotta írjon privátot nyugodtan.
bon
Igen, a Media igény akkor áll csak fent, ha N-es Windows-od lenne amiben alapból nincs media lejátszó.

Palinko
nem igazán win8 kérdés, de valamilyen szinten mégis. win7 el nem volt gond, win8 alatt Kies nem ismeri fel ha csatlakozom a telefont, eszközkezelõ android phone nak mondja de hiába van fent a megfelelõ driver nem ismeri fel mint telefonom csak hogy egy android készülék.

valami olyasmit olvastam mediás win8 kell Kiesnek, ha van windows media playerem az ér? 😄 win8 Prom van.
Heló.
Korábban használtam az Iobit Advanced SystemClare 6-os kiadását Win7-en. Remekül mûködött minden,még az auto shutdown kiegészítõ kis program is.
Viszont Windows 8 alatt semmit nem csinál hiába indítom el akár rendszergazdaként is.Valami lehetõség van,hogy "múkodjon"?
A segítséget elõre is kösz...