Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantasztikus a helyesírásom.<#sir>

★★★★★

Üdv, ha egyszer belépek a kapcsolatok csempébe, ott össze vagyok kapcsolódva a facebook profilommal és akkor bejelenkeztet, de ha kilépek belõle akkor bejelentkezve, hagy. Hogyan lépjek ki belõle, hogy ne látszódjon a facebookon állandó jelleggel ha be van kapcsolva a gép?

★★★★★

Sziasztok!

Valamit nem értek a Windows8-ban.
A directx jellemzõknél azt írja ki: hogy a Directx Futtató környezet verziója: 11

A videókártyámnál viszont a támogatott directx verziónak 11.1-et.

Akkor most van 11.1-es directx-em vagy nincs?
kifli
Règen is töröltél mindent a start menü minden programok részébõl?
[HUN]FaTaL
Az a start menü, minek akarsz törölni belõle? Régen is ott voltak.

Ha mindenképp törölni akarsz belõle, akkor kitörlöd az lnk-t a start menü könyvtárából és kész.

http://goo.gl/gd6Zi5

Srácok!
Volna egy kérdésem. VAn a "Kezdõképernyõ", ott egy jobb klikk és "Minden alkalmazás".
Nos. Ha felteszek valamit (mondjuk Irfan), akkor ide nekem bepakol minden szart (már elnézést). Ilyeneket, hogy About IrfanView, AvailableLanguages, stb.. Ezeket hogy a francba lehet törölni onnan?? Már tiszta kupleráj az egész. A sima "Kezdõoldalon" lehet rendezkedni, de ezen az izén én nem tudok 😞

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

bon
Már bocs, de ez se kapcsolja ki, csak átugorja.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ez alapján meg ki lehet:
http://winaero.com/comment.php?comment.news.103

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

bon
Az Áruházban jobb oldali menü beállítások\beállítások és a két opciót kapcsold ki.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Én is az áruházról beszélek, lehet az a baj hogy nem eredeti a Windowsom?
Pl ha rámegyek a szórakozásra, az is tele van gagyiságokkal, ilyesmikkel hogy diszkófény, kamuszöveg-generátor, szerelemteszt, autó-hangok, összesen 29 alkalmazás van ebben, fizetõs egy sincs..

bon
Nem a Windows 8-ba van több mint 20ezer alkalmazás (csúnya is lenne a méret nõvekedése). Az Áruházban lehet megtalálni a több mint 20ezer alkalmazást. Nálam nincs Chuck norris vicc, miért telepítetted fel ha nem tetszik?

Miért rakták tele a Win8-at igénytelen, fos alkalmazásokkal, mint pl Chuck norris viccek? A játékok is olyanok gagyik hogy kb a Win 95-ben lehettek ilyenek..

ITT azt olvastam hogy kb 20.000 az alkalmazások száma a Win8-ban, ezeket hol lehet megtalálni?

Hogy lehet kikapcsolni a metrót?
ez alapján nem lehet.
http://my.opera.com/conan513/blog/2011/09/16/windows-8-developer-preview

pfff,mibõl gondolod?
megvettem a laptopot, wiin8 volt rajta.
a metrót kikapcsoltam, így már semmi gond nincs vele.
és nokia 3410-est használok 😛

Jim Morrison
Tiszta telepítés volt, nem frissítés. Win8 meg trial, lehet az a baj 😄
bon megoldása lehet hogy segít, de most sokat kell dolgoznom, nem akarok kockáztatni, még nem próbálom ki.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
nekem ugyan WP-m van, de azért használok Win8-at, mert gyorsabb és stabilabb laptopon, mint a 7
bon
Elég kicsike a valószínûsége, úgyanis jóval több Windows 8 adtak el mint Windows Phone telefont.

Most már tudom mi kerül még a feketelistámra(halállistámra), a Vista mellé. 😊

Akinek bejön a win8, az Windows-os telefont használ, gondolom.

[HUN]FaTaL
- Benne van az MSSE alapból, de tehetsz fel másikat.
- Szerintem, ha beírod a keresõbe, jobb klikknél ki lehet rakni a desktopra, ha nem, akkor ugyanott mint win7 alatt.
- Nem kötelezõ, de szinkronizál ezt-azt, ha online accal lépsz be.

Szerintem semmivel nem gyorsabb, mint a win7, placebo.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!

kipróbálásra feltettem a win8-at....
Lenne 1-2 kérdésem.
- Nem kell neki a vírusirtó? Nem panaszkodik.
- Hogy tudom az asztalra kirakni a Sajátgépet?
- Miért kell mostanában mindenhová az e-mail cím?

Azért jó benne hogy gyorsabban reagál mint a win7. (nem lehet rávenni a win7-et hogy ugyan úgy gyorsan fusson?)

me and a monkey
Az angol Office 2013 is teljesen jól használható, nyelvgyakorlásnak is megteszi.
Magyar helyesírás ellenõrzõt már lehet letölteni hozzá.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Máté94
Eléggé rejtik, ha még MSDN-en sincs fent. 😄
Köszönöm, akkor a héten operációs rendszer telepítés elé nézek! 😊

★★★★★

bon
Magyar trial-ra nem is számítanék.

bon
Microsoft Magyarországnál.

tmp
és mikor lesz elérhetõ? sajnos még trial verzió sincsen magyarul 😞

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Hol??
bon
De van, csak még nem publikus.

tmp
az még nincs magyarul..

bon
Nálam is, de office 2013-ban már javították.

tmp
sziasztok,

az office 2010 hibátlanul feltelepül és mûködik, azonban a FÁJL menünél rossz az áttûnés, ilyen kocka szerûség jelenik meg, ez csak nálam ilyen vagy nálatok is?

bon
igen, csak január 16. használható, utánan kétóránként lefog állni.

Win 8 CP verzióját már csak ebben a hónapban használhatom? Mi történik ha lejár az ideje?

★★★★★

kifli
Apple úgy oldja meg, hogy a hardverek száma a töredéke, a pc-s hardverek számához képest. A töredék pedig tényleg töredék, nagyságrendekkel kevesebb a szükséges driver machez. Pl mac pro-ba választhatsz, hogy amd 5770-et vagy 5870-et akarsz ennyi, nincs több lehetõség. Mikor pc-nél már a 7-es szériánál jár az amd. Illetve választhatsz 2 fajta processzorból.

És a többi osx-et futtató terméknél is hasonló a hardver kínálat.
bon
Lehet aktiválás nélküli is frissíteni, amúgy is csak a telepítõ letöltéséig kell az oprendszer, utánna már lehet tiszta telepítést csinálni.
Igen, valóban kb 9000ft-ból megúszható.
Torrent-al ne foglalkozzál, amúgy is letölti a frissítõ alkalmazás a telepítõt, plusz kapni fogsz egy sorozatszámot is amivel aktiválhatod.

Sziasztok.
Pár nagyon fontos kérdésem lenne.
-Mielõtt frissíteni akarok Windows 7-rõl azelõtt aktiválnom kell a rendszert és csak akkor lesz teljesen legális az új Windows 8-am,vagy lehet aktiválás nélkül is frissíteni ?
-Tényleg csak 29,99 euro az ár (a bankom szerint az most durván 8730 ft lenne ) nem számol fel semmi más költséget ,csak ezt az összeget vonja le a számláról?
-És ha én tiszta telepítést akarok és leszedtem ezta képfájlt amit eredeti win 8-nak ír a srác ami az msdn-rõl van leszedve,fogom tudni aktiválni a serial számommal amit vásárláskor kapok?

Tényleg nagyon fontos,légyszi aki már frissített win 7-rõl olyan segítsen.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

maujuri
Gondolom a Win7 az OEM verzió, tehát géphez kötött. Ha azt frissíted fel Win 8 ra az tuti nem mûködik más gépen, de még ha mûködne is, akkor sem jogtiszta, tehát annyit ér mint egy warez oprendszer. Ha másik gépre akarod feltenni akkor sajnos a frissítés nem neked való alternatíva.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Tökéletesen megoldotta, és gyorsan!!
Köszönöm!
pont ma csináltuk meg haver gépén, semmi gond nincs, az õ gépe is fagyogatott, most win8-cal sokkal gyorsabb lett.

valóban elég negatív válazt kaptál elõször, de nem úgy van ám az

bon
pl: paragon particion manager, de elõtte adatmentés ajánlott.

Sziasztok!

Egy kérésem lenne!

Van egy 250-es ssd-m és két partícióra bontottam viszont túl kevés helyet hagytam a windows8-nak mert már lassan megtelik a meghajtója!
Hogy lehet a legegszerûbben átméretezni a partíciót WIN8 alatt?
Sziasztok.
Ha egy gépre felrakom a win 7-et és szeretném megvenni a win 8-at hozzá ,de a win 8-at megint más gépen használnám akkor mûködni fog azon a gépen az aktiválása?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Jim Morrison
néztem biost, valami virtual machines beállítás rémlik. Majd holnap megpróbálom, remélem mûködni fog. Köszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Evin
Elég baj az, hogy hackelgetsz, aztán meg majd jössz, hogy milyen fagyások és hibák vannak.
Értelemszerûen a Win7 driver nem feltétlen kell, hogy itt mûködjön, épp azért Win7 driver!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bon
Közel se ennyire rossz a helyzett mit amit lefestettek neked.

bon
Hyper-v-hez bekell a bios-ban kapcsolni az intel vagy amd virtualizációs technológiáját. Természetesen a Hyper-v telepítése elõtt. Ja és bekapcsolás után tán nem elég a gép újraindítása, hanme ki kell kapcsolni majd bekapcsolni a gépet.

Prince of Máté
Hát ez nem volt valami biztató 😄 Egyébként ingyen hozzájutok az egyetem révén, szerintem felrakom, aztán ha tényleg nem jön be, akkor megy vissza a Win7. THX a választ!

skinnyman
Ha ingyen hozzajutsz, es fel vagy ra keszulve hogy alapjaraton sok dolog hasznalata amit eddig megszoktal, kinkeserves lesz, es kulon programokkal hackelve lehet csak hasonloan hasznalhatova tenni, mint pl a 7-et, es hogy akad jopar program/driver ami a 7-en mukodott, azon meg mar nem, akkor vegul is tehetsz vele egy probat, egyebkent viszont ha nincs kedved nagyon kiserletezgetni ilyenekkel, akkor ugy kifejezetten nem erdemes vele szorakozni szerintem...

Regards,

Prince of Máté
Ha oprendszer reinstallra érett a Windows 7em, akkor szerintetek érdemes felrakni helyette a 8ast?
Fõként netezésre, filmnézésre, és játékra használom a gépet.

Jim Morrison
Lehet nem a windows 8-al van gond ebben az esetben, de leírom:
Telepítettem a Windows Phone 8 SDK-t, ami telepítés végén kiírja, hogy Hyper-V enabled, meg hogy hozzáadott olyan csoporthoz, hogy ezt befolyásoljam vagy mi. Ekkor kell egy restart, de nem akart bebootolni a gépem az istennek se. Harmadik nekifutásra jött a Windows Repair, System restore és mikor betöltött a gépem akkor ugye az SDK telepítése elõtti állapotot töltötte vissza. Biztos a Hyper-V lesz a gond. Kikapcsolom, megint feltelepítem az SDK-t, szépen újraindul a gépem el tudom indítani a Visual Studiot meg minden, de mikor az emulátort akarom futtatni (debuggoláskor) akkor kapok egy hibaüzit, hogy a Hyper-V nincs bekapcsolva. Bekapcsolom, gép restart és megint nem bootol... Kezdem elõröl, azt olvastam netem valszeg az alaplap USB3-as portjaival, vagy mivel lehet baja. Frissítem akkor sem jó, ha kikapcsolom BIOS ból az USB1 meg USB2 chipet (vagy mit) akkor meg azért nem bootol a windows mert változás történt a gépben...
Most komolyan ez normális? Microsoft terméket nem tudok használni windowson...