8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
High end PC #5944 kérdés!
Windows Media Center merre van? Windows 8 Pro-t használok, elvileg fent kéne lennie, de az alkalmazások keresésénél nem dobja ki... kéne az alkalmazás, hogy az Xbox-al tudjak csatlakozni a PC-hez -
RYO21 #5943 Ma klónoztam egy merevlemezt amelyen windows xp, 7-es és egy 8-as volt. Az xp és a 7 működik tökéletesen de a nyolcas nemakar beindulni. Előszöris a winload.exe-vel volt probléma de azt az installerrel repairoltam. Viszont most oprendszert nemakarja betölteni. Írja hogy WELCOME és nemtörténik semmi csak loadingol. Próbáltam installerrel javítani de aztmondha h képtelen rá. Valami ötlet? -
#5942 Nem is tudod, benne van a rendszerben. -
#5941 Erdemes feltelepiteni a security essentialst vagy itt mar nem fontos? -
#5940 Ertem,koszonom valaszod. -
#5939 Szerintem érdemes kipróbálni. A hardverek egy részét szerintem a Windows felismeri, a többihez meg érdemes nem az acer oldalán drivert nézni. De a windows 7-es driverek is jó eséllylel mükődhetnek. -
#5938 intel pentium t440,ati radeon hd 4570,3gb ram,nem tom mit irjak meg?
Am meg acer 5732zg. -
#5937 Mi a gép felépítése? -
#5936 Az mar ugy nem rossz.
Szerintetek erdemes-e egy viszonylag regebbi acer laposon frissiteni win 8-ra?Uj drivereket nem adott hozza ki az acer,mukodni fognak a 7-es driverek? -
#5935 Nincs is metro, Modern ui a neve, nem lesz kikapcsolható. De beállítható lesz, hogy asztallal induljon a Windows 8.1. -
#5934 A win 8.1-ben kikapcsolhato lesz a metro ? -
#5933 hát én is, de hordozhatóság :P -
#5932 Persze és még nagyob teljesítmény is kapsz. Bár én továbbra is asztali gép párti vagyok. -
#5931 jaoké:D egy laptop inkább megéri már ennyiért, nem ? -
#5930 Senki se mondta, hogy megéri, most ez a divat. -
#5929 Ki mondta, hogy jobban megéri? Drága és igazán semmire sem jó. -
#5928 uhh. egy vagyonba kerül:D ennyiből lehet venni egy fain laptopot is.. nem?:D miért éri meg jobban akk a tablet ? -
#5927 Köszi a gyors választ! -
#5926 Igen, de jó részét magától felfogja ismerni a Windows 8. -
#5925 Tudtommal nem lehet. -
#5924 Üdv!
Fel szeretném rakni kipróbálás céljából a Win8-at laptopra, kérdés hogy a Win7 driverei jók-e hozzá?
Asus K52De laptopom van és a hivatalos oldalon csak a heteshez vannak driverek. -
High end PC #5923 kérdés:
olyat lehet csinálni, hogy létrehozok egy felhasználót, rendszergazdává teszem, és minden a mostani rendszergazda felhasználón levő beállítást átteszek rá? intallált progik, kinézet, mindent áttennék, így csak a felhasználó e-mail címe változik amivel be kell jelentkezni, lényegében ezt akarom elérni, hogy ugyanazzal a Microsoft accounttal tudjak bejelentkezni, mint amin az Xboxom is van hogy lássák egymást a PC-émmel (az Xboxon nem tudok váltani a Windowsos gép bejelenkezési email címére meg minden felhasználóhoz kötött fizetős tartalom elveszik a konzolon).
kössz -
#5922 Ja és a nagy kedvencemet még nem is említettem, igaz Magyarországon beszerezhetetlen: Surface Pro + Touchcover vagy Typecover. -
#5921 Számtalan típus létezik. Szerintem minden nagy gyártó termékpalettáján láttam már billyentyűzetett valamelyik táblájához. pl: Samsung ATIV Smart PC Pro, ASUS Transformer Book TX300CA Tablet, Acer Iconia Tab W510 (ez atom proci s így azon nem nagyon lehet játszani) -
#5920 aha, pont ilyenre gondoltam.:D de létezik ilyen billentyűzet, amibe úgymond belerakom az egész tabletet és úgy áll ?:P -
dregnarr1 #5919 Keress rá, hogy "tablet convertibles", vagy "tablet dokkoló". -
#5918 értem, köszi.:) és akk milyen tabletet ajánlanál amihez lehet kapni olyan billt, ami úgymond tartja a tabletet? tehát kb olyan állása lesz, mintha egy noti lenne :D csakmert ha controllerrel akarok játszani, nemtudok annyi mindent az ölembe tartani, érted.:) -
#5917 Azokhoz igen. De abszolút real time (értsd nem stratégia) játékokhoz, ahol célozni kell, vagy gyors események vannak (fps, akciójáték, sport) szerintem alkalmatlan. Nyílván egy flight simulatorhoz is tökéletes. -
#5916 Fps-ekhez lehet (tuti nem eroltetnem), mmo-khoz / rts-ekhez boven jo. -
#5915 Van lag, maximum nem annyira észrevehető. Próbálj meg 140-es pinggel fpsezni :D -
#5914 Nagyon is lehetseges, 100-140 ping boven jo a WOT-hoz, nincs lag. Neha tolom mobilnetrol ha ejszakas vagyok :D -
xxx007 #5913 p5qpl-am az alaplap ... -
#5912 Hol írtam, hogy lassú? -
#5911 Azért más a sorrend, mert a rendszer indító rejtett partíció/beállítások a 3. meghajtón vannak így azok az elsők. Kár vele foglalkozni, mert a C: kivételével bármilyen betűjelet belehet állítani a partícióknak. Nekem is telepítés után más a sorrend mint amit megszoktam. Átállítom a lemezkezelőben és máris a nekem megfelelő a következő telepítésig, ami min 1 év szokot lenni nálam.
Amúgy milyen biosod van, hogy betűjelet is ír, rendszerint csak meghajtókat szokta jelölni olyan sorrendben mint ahogy rávan dugva az alaplapra. -
#5910 Ha teljes értékű Windows 8-as táblát veszel és van Windows 8-as driver vagy a rendszer felismeri az eszközt akkor gond nélkül menni kell bármilyen hardvernak. -
xxx007 #5909 Erre senki semmit ? -
#5908 Valóban, felénk vodafone mobil netnél 95-ös ping volt ma. -
#5907 de a controllerrel miújság, menne vele a vezetékes USB-s ? -
#5906 :D a 3g nemis lassú, miért mondod h az?:D -
#5905 Akkor sok sikert ahhoz a lagos szarhoz :D