Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Nekem mindig azt írja, hogy az azonosítás nem sikerült. Így nem enged be.
Mi a fene baja lehet?

Mi az, hogy "Választott felhasználónév"? Ez mindig lehet más? Mert én regisztrálni nem regisztráltam, nem is látom, hogy lehetne e.

kirol
Én! Köszönöm szépen!

bon
Nem tudom, hogy ki kérdezte a Tisztaszoftvert, de a következõ oldalon regisztráció után letölthetõ a Windows 8 és Office 2013 meg egyéb program is: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Felügyeleti eszközök\fokozott biztonságú Windows tûzfal menüben megtudod nézni a ki és be jövõ szabályokat, ott benne kell lennie pl a total commander-nek, már ha akkor még bevolt kapcsolva a tûzfal.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hali!
Bocs, hogy csak most reagálok de egy kissé el voltam havazva.

Szóval lehet, hogy tudja de tlem még sohasem kérdezte a beépített tûzfal (teszem azt ha a TC-vel FTP-re mentem), hogy kiengedem vagy nem és hozzen e létre erre egy szabályt vagy ne.

Ezért kellene nekem valami külsõ szoftver!!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

bajgunar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az illegális, hogy kapásból levágtam mi a problémája? Bocs.
Jah, igazad van, látom a Defender kikapcsolta magát. De már win 8 alatt, win7-nél még okoskodott a háttérben. Sorry.
Senki nem lehet akkora guru, mint te. Így azoknak meg igenis jól jön az a program. Nagyon is jól teszi a dolgát, és nem 2 hete használom.
Láttam már mezei user-eket, akik nem tartották karban, meg tisztán a gépet, és ~fél évente inkább újratették a win-t, mert hülyék voltak hozzá, hogy rendbetegyék, vagy kipucolják és belassult a gép rendesen. Még ccleaner-t sem futtattak. Mióta Õk is használja azt a sz@r programot, érdekes módon örülnek neki, tetszik nekik, és baromi gyors lett tõle a gépük.
Jéé, aztán meg nem árulnák annyi pénzért! És gondolom nem 1 ember írta.
Meg nem is 10-en használják csak. Így valószínû, nem neked van igazad.
Meg mellette még az iobit jóó pár progit kreált. És a töredezettségmentesítõjük is 100x jobb bármelyiknél.
De mind1, szídjad, legyen sz@r. Te meg tarts pár óra ingyen oktatást sok-sok mezei user-nek a memória használatról, meg az op karbantartásáról. És nem lesz igény ilyen progikra. És mindenki Pro lesz, mint te. És akkor nem kell flame-elni, mert valaki hülyébb hozzá. Én meg nem növelem az "e-penis" -emet, a "vitát" meg befejeztem.
bon
Inkább a memória kezelést tanulmányozd, az leglább nem illegális.
Memóriakezelésrõl meg annyi, hogy okkal nagy a memória foglalása a Windows-nak (már Vista óta). ha kell felszabadítja. Felesleges rendszer optimalizáló programok használata, gyakran okoznak bajt, még ha most jó is minden nálad.
Ha jól látom a korábbi hozzászolásodban, két virusírtó is van a gépen ESS és Defender szintén ellenjavalott. Attól, hogy két virusírtó van a gépen nem lesz jobb a védelem, éppen ellenkezõleg, pl. zavarhatják egymást.

bajgunar
<#eljen> Nincs mit! <#whatever>
Azért mert a memóri kezeléshez nem értek, azért egy s mást vágok én is!
És szívesen segítek ha tudok! <#wave>
ÓÓÓ köszönöm a segítséget!nagyon nagy vagy!Valóban az avg betett karanténba egy fájlt,amit hiányolt...ez volt a hiba forrása.

bon
Nem kéri a kulcsot.

[HUN]FaTaL
Nem a kulcs a lényeg, azt azt hiszem be sem kéri. 😊 Megveheted 9000-ért, de nem lesz legális, ha nincs licenced a régire. Ennyi erõvel warezolhatod is.

http://goo.gl/gd6Zi5

cody1994
az a baj hogy az sincs tesómnak volt vista még régen akkor kellet volna ki menteni a key a rendszerbõl akkor most jó lenne de hát semmi nincs de lehet tudok szerezni egyet hátha össze jön addig is köszi az infókat! 😄

[HUN]FaTaL
XP vagy Vista is legális alap a 9000ft-os vételhez.

cody1994
4500FT az még jó lenne de ez között nem vettem gépet még a régi 4éves gép van ahhoz meg nem adtak win7-et

cody1994
uh ez sok lenne most nekem még maradok a Wareznél egyenlõre :S

[HUN]FaTaL
Ha van legális upgrade alapja, ha nincs akkor nincs akció.

bon
9000Ft, de ha 2012. június 2. és 2013. január 31. vásároltál Windows 7-es oprendszerû gépet akkor 4500ft

cody1994
értem kösz! mennyi be fáj?

bon
N-es változatott én hanyagolnám. Amúgy Pro változatott vásárolnám emg amíg még tart az akció.

cody1994
És még egy kérdés Professional N vagy a Enterprise N éri meg?

cody1994
Szerintem akkor majd ma fel rakok egyet 😄 köszi a választ 😄

Lehet normálisan aktiválni? a win8at vagy csak megint úgy van hogy 180 nap és kész?

Ryder159
Érdemes. Csak a PunkBustert manuálisan kell frissíteni, hogy mûködjön normálisan. Ha csak azóta nem oldották már meg hogy jó legyen magától...

cody1994
Üdv! Érdemes ffel rakni win7 helyére a 8? Leginkább játékra használnám bf3 meg lol meg néha videó készités 😊

bajgunar
Nyomasd a FLAME-et!!! <#eljen>
Nem ismerem, valóban! És rajtam kívül még gondolom jóó páran NEM ismerik!
De a program érdekes módon tényleg baromi sokat dob/lendít a rendszeren!
Fejtsd ki bõvebben, hogy megértse egy MEZEI USER is, hogy úgy kezelje a memóriát, ahogy kéne! Vagy ahogy TE teszed! És akkor lehet lehurrogni a programot, meg flame-elni!
Köszi a segítséget (flame-et). <#zavart2>
maujuri
Nameg ha 60 as ssd-d van akkor a Temp , Dokumentumok , képek mappát érdemes áthelyezni. Esetleg a böngészõ cash mappát, pl explorernek a Temporary Internet File mappát

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

bon
igaz 😊

[HUN]FaTaL
*winsxs

bon
Ez természetes, használd a beépített lemezkarbantartót. Amõgy meg ha sokat telepítesz akkor növekszik a c:-n lévõ syssxs köynvtár mérete. De a frissítések (virus frissítések), vagy az Áruházból letöltött programok mérete is jelentõsen növelheti a c: meghajtó telítõdését.

bon
Látszik, hogy nem ismered a memória kezelését a rendszenrek...

kirol
Azt be lehet állítani, hogy amikor fel akarok telepíteni egy programot, akkor automatikusan oda telepítse, ahová én szeretném és nem a c:\Program Files -ba?

Amúgy hogy lehet, hogy 60 GB-os az SSD és már csak 18 GB szabad hely van rajta, pedig nem telepítek rá semmit se. Ez szép lassan fogy magától. 😞

bajgunar
Csak példaként: 4 Gb-om van, rengeteg program, stb a gépen. jóó pár automatikusan indul (én így akarom, nem hülye vagyok hozzá), ESS,MalwaeBytes,WinDef,win tûzfal benyomva ~ 1 perc volt, mire felállt az op. És maradt ~ 2.2 Gb-om szabad!
Advanced-el, miután felraktam és kipucolt mindent, meg optimalizált!
A boot idõ!!! ~20mp lett!!! És a felszabadított memória meg ~3.1 Gb!!!
És ugyanazok a progik ugyanúgy indulnak automatikusan!
És ha elindítom egyiket is, 1 mp-et sem kell várni, már indul is! Holott elõtte, vagy 3-4mp-et is várni kellett mire villant a képeryõ és elindult valami! Ennyi.
bajgunar
Nagyon is jóó program az Advanced System Care, a Pro is király, és könnyen eltávolítható, de az Ultimate 100x jobb. Viszont ha egyszer felraktad, kínszenvedés leszedni.
És baromi sokat dob a gép teljesítményén. Vagyis az OP-on.
boot-idõ begyorsul, rengeteg olyan lomot töröl, amit kézzel te nem nagyon találsz meg regeditben, temp-ben, baromi sok memóriát felszabadít, optimalizálja a rendszert, automatikusan is tud takarítani ha épp nem használod, töredezettségmentesít, uninstallnál majd a reg. bejegyzéseket is kapásból eltávolítja, stb-stb... sorolhatnám. (nah jó, néha itt-ott marad pár mappa, fájl bejegyzés, de az kézzel egybõl törölhetõ), + nagyon sok hasznos cucc, beállítási lehetõség a win-ben, amit scak úgy hipp-hopp nemegykönnyen találsz meg, állítasz be.
És mindezt 1 gombnyomásra! Míg ezt te végigkoslatod kézzel, ~ fél nap lenne, mire minden beállítást, tisztítást magad megcsinálod eme program nélkül.
Nagyon is cool kis program! <#eljen><#eljen><#eljen>
bajgunar
Tört a win, és aktivátorral akartad aktiválni.
Tiltsd le a vírusirtót, és utána újra próbáld aktiválni ua-al a cuccal.
Letörölte, karanténba rakta vagy tiltotta az install.cmd-jét. Ezért nem tud továbbmenni az aktivátor telepítõje restart után. Nem?
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Windows induláskor,a következõ hibaüzenet fogad az asztalon:
problem to run or locate the batch file."install.cmd

Már próbáltam utánajárni,de semmi eredmény.Van valakinek ötlete,hogy mi ez,illetve hogy lehetne orvosolni?
Elõre is köszi!

DarkSector
Ebben támogatlak, én is ezt szoktam, csak nekem ezt a szart valami progi ajánlotta-tette fel...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[HUN]FaTaL
Egyiket sem használom, értelmetlen. Semmit sem csinálnak, amitõl gyorsabb lesz a rendszer 😊

Kézzel törlöm, ami nem kell meg ürítem néha a tempet és ennyi bõven elég.

wollnerd
És az Advaced System Care 6 vagy/és a TuneUp 2013-ról mit gondolsz? 😊
Ezek sztem profi progik. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

DarkSector
persze már én is tudom. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[HUN]FaTaL
Ezért nem használunk 3rd party tisztogató szarokat 😊

DarkSector
Megoldva, egy SpeedUpMyPC nevû szarral törölgettem -tisztogattam...nem kellett volna.

Rendszervisszaállítás után megjavult, a progit meg töröltem a gecibe.

DarkSector
itt is off

DarkSector
Másik gépen win7 van, ott ha erre rányomok bejönnek a készülékek és egyesével tudom engedélyezni õket vagy tiltani.

Másik gépen megy ez az egész, viszont a megosztott mappákban a képek stb nem jelennek meg azokon a készülékeken amik engedélyezve vannak, nem értem az egészet.

DarkSector

DarkSector
Miért van hogy win8-on csináltam egy csoportot, és pár napja még jo volt de egy ideje egyszerúen nem emgy, a Csoportoknál hiába állítom hogy engedélyezés, a Fájlmegosztásnál az adatfolyamatra azt írja hogy ki van kapcsolva, nem értem, sme a tûzfal nem védi se más...

valami megoldás?

Üdv! Win8 Pro 64bit alatt játékot (The Cave) szeretnék telepíteni virtuális meghajtóról és a setup.exe futtatásakor mindig "error:hozzáférés megtagadva" üzenetet kapok. A helyi biztonsági házirend menün belül teljes rendszergada hozzáférést adtam magamnak, de továbbra sem megy a telepítés.

infidel

me and a monkey
Én is megvettem (nekem volt ugyan W7-es MSDN kulcsom, de egyébként is megvettem volna.
Magánszemélyként 9ezer Ft-ot megért, vajmi keveset érdekel, hogy hivatalosan nem biztos, hogy "official" nem kell vajúdnom a creck-kel, warez-olni, stb...
Fel lehet tenni, elfogadja a kulcsot és nekem ennyi elég is.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

fery02
Köszönöm a tájékoztatásokat!

Akkor szóval, akinek nincsen eddig eredeti Win-e, az kb kitörölheti a valagát ezzel a január 31-ig tartó akcióval.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
Bal felsõ sarok és középsõ klikk.

akyyy
::: ha a kezdõképernyõn einditok pár dolgot (pl idõjárás, képek), akkor azt késõbb azt veszem észre alt tablnál hogy azok még futnak, hogyan tudok azokbol kilépni?😄 hm

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

maujuri
24 ezerért az a windows 8, a pro verzió 36 körül van

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10