Windows 8 - 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a fene baja lehet?
Mi az, hogy "Választott felhasználónév"? Ez mindig lehet más? Mert én regisztrálni nem regisztráltam, nem is látom, hogy lehetne e.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bocs, hogy csak most reagálok de egy kissé el voltam havazva.
Szóval lehet, hogy tudja de tlem még sohasem kérdezte a beépített tûzfal (teszem azt ha a TC-vel FTP-re mentem), hogy kiengedem vagy nem és hozzen e létre erre egy szabályt vagy ne.
Ezért kellene nekem valami külsõ szoftver!!
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah, igazad van, látom a Defender kikapcsolta magát. De már win 8 alatt, win7-nél még okoskodott a háttérben. Sorry.
Senki nem lehet akkora guru, mint te. Így azoknak meg igenis jól jön az a program. Nagyon is jól teszi a dolgát, és nem 2 hete használom.
Láttam már mezei user-eket, akik nem tartották karban, meg tisztán a gépet, és ~fél évente inkább újratették a win-t, mert hülyék voltak hozzá, hogy rendbetegyék, vagy kipucolják és belassult a gép rendesen. Még ccleaner-t sem futtattak. Mióta Õk is használja azt a sz@r programot, érdekes módon örülnek neki, tetszik nekik, és baromi gyors lett tõle a gépük.
Jéé, aztán meg nem árulnák annyi pénzért! És gondolom nem 1 ember írta.
Meg nem is 10-en használják csak. Így valószínû, nem neked van igazad.
Meg mellette még az iobit jóó pár progit kreált. És a töredezettségmentesítõjük is 100x jobb bármelyiknél.
De mind1, szídjad, legyen sz@r. Te meg tarts pár óra ingyen oktatást sok-sok mezei user-nek a memória használatról, meg az op karbantartásáról. És nem lesz igény ilyen progikra. És mindenki Pro lesz, mint te. És akkor nem kell flame-elni, mert valaki hülyébb hozzá. Én meg nem növelem az "e-penis" -emet, a "vitát" meg befejeztem.
Memóriakezelésrõl meg annyi, hogy okkal nagy a memória foglalása a Windows-nak (már Vista óta). ha kell felszabadítja. Felesleges rendszer optimalizáló programok használata, gyakran okoznak bajt, még ha most jó is minden nálad.
Ha jól látom a korábbi hozzászolásodban, két virusírtó is van a gépen ESS és Defender szintén ellenjavalott. Attól, hogy két virusírtó van a gépen nem lesz jobb a védelem, éppen ellenkezõleg, pl. zavarhatják egymást.
Azért mert a memóri kezeléshez nem értek, azért egy s mást vágok én is!
És szívesen segítek ha tudok! <#wave>#wave>
http://goo.gl/gd6Zi5
Lehet normálisan aktiválni? a win8at vagy csak megint úgy van hogy 180 nap és kész?
Nem ismerem, valóban! És rajtam kívül még gondolom jóó páran NEM ismerik!
De a program érdekes módon tényleg baromi sokat dob/lendít a rendszeren!
Fejtsd ki bõvebben, hogy megértse egy MEZEI USER is, hogy úgy kezelje a memóriát, ahogy kéne! Vagy ahogy TE teszed! És akkor lehet lehurrogni a programot, meg flame-elni!
Köszi a segítséget (flame-et). <#zavart2>#zavart2>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Amúgy hogy lehet, hogy 60 GB-os az SSD és már csak 18 GB szabad hely van rajta, pedig nem telepítek rá semmit se. Ez szép lassan fogy magától. 😞
Advanced-el, miután felraktam és kipucolt mindent, meg optimalizált!
A boot idõ!!! ~20mp lett!!! És a felszabadított memória meg ~3.1 Gb!!!
És ugyanazok a progik ugyanúgy indulnak automatikusan!
És ha elindítom egyiket is, 1 mp-et sem kell várni, már indul is! Holott elõtte, vagy 3-4mp-et is várni kellett mire villant a képeryõ és elindult valami! Ennyi.
És baromi sokat dob a gép teljesítményén. Vagyis az OP-on.
boot-idõ begyorsul, rengeteg olyan lomot töröl, amit kézzel te nem nagyon találsz meg regeditben, temp-ben, baromi sok memóriát felszabadít, optimalizálja a rendszert, automatikusan is tud takarítani ha épp nem használod, töredezettségmentesít, uninstallnál majd a reg. bejegyzéseket is kapásból eltávolítja, stb-stb... sorolhatnám. (nah jó, néha itt-ott marad pár mappa, fájl bejegyzés, de az kézzel egybõl törölhetõ), + nagyon sok hasznos cucc, beállítási lehetõség a win-ben, amit scak úgy hipp-hopp nemegykönnyen találsz meg, állítasz be.
És mindezt 1 gombnyomásra! Míg ezt te végigkoslatod kézzel, ~ fél nap lenne, mire minden beállítást, tisztítást magad megcsinálod eme program nélkül.
Nagyon is cool kis program! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Tiltsd le a vírusirtót, és utána újra próbáld aktiválni ua-al a cuccal.
Letörölte, karanténba rakta vagy tiltotta az install.cmd-jét. Ezért nem tud továbbmenni az aktivátor telepítõje restart után. Nem?
Segítséget szeretnék kérni!
Windows induláskor,a következõ hibaüzenet fogad az asztalon:
problem to run or locate the batch file."install.cmd
Már próbáltam utánajárni,de semmi eredmény.Van valakinek ötlete,hogy mi ez,illetve hogy lehetne orvosolni?
Elõre is köszi!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kézzel törlöm, ami nem kell meg ürítem néha a tempet és ennyi bõven elég.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezek sztem profi progik. 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Rendszervisszaállítás után megjavult, a progit meg töröltem a gecibe.

Másik gépen megy ez az egész, viszont a megosztott mappákban a képek stb nem jelennek meg azokon a készülékeken amik engedélyezve vannak, nem értem az egészet.

valami megoldás?
infidel
Magánszemélyként 9ezer Ft-ot megért, vajmi keveset érdekel, hogy hivatalosan nem biztos, hogy "official" nem kell vajúdnom a creck-kel, warez-olni, stb...
Fel lehet tenni, elfogadja a kulcsot és nekem ennyi elég is.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Akkor szóval, akinek nincsen eddig eredeti Win-e, az kb kitörölheti a valagát ezzel a január 31-ig tartó akcióval.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊