Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van recovery, de ettõl függetlenül szerintem elõfordulhat olyan hiba hogy nem tudja visszaállítani.
kösz amúgy, szerintem a biztonság kedvéért csinálok egy képet a rendszerrõl

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

TopGun
Az a baj, hogy csak sarga kerdojel van az eszkozkezeloben, pedig eltavolitottam, ujra inditottam megsem ismerte fel valamiert! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

benőmenő
Nekem a bluetooth volt érdekes,mert ha rányomtam a driver setup.exe-jére, akkor nem történt semmi.
Aztán csak simán bedugtam, a win8 felismerte, szöszmötölt egy kicsit és azóta is mûködik.
Neked csak úgy natúr nem hajlandó mûködni? Sajnos más nem jut eszembe.
TopGun
Sziasztok! Van egy nagy problemam: Windows 8 Enterprise build 9200-am van, 32 bit magyar, van egy TP-LINK TL-WN722N tipusu USB WIFI stickem, ez adna a netet, de a gyarto honlapjan csak beta driver van win8 ala, azt, ha felteszem elfogadja, de amikor ujra indul a gep, es inditanam a windowst kiirja, hogy ossze omlott a windows, most szedi ossze magat es mindjart megint ujra indul, ezt 2x megcsinalja, utana alaphelyzetbe teszi magat es megint nincs net! A win7-es drivert nem ismeri fel a win8-am 😞 Ha valakinek szinten ilyen stick-je van es van tuti mukodo driver-je, amitol ujraindulas utan sem omlik ossze a windows, az tegye fel valahova, a drivert, hogy letolthessem, legyen szives.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

bon
Amit linkeltél Vista óta használom és mükõdik is gond nélkül.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Windows 8 Home-al? Az érdekes, mert tudtommal Home változat nem létezik, RT, Windows 8, Pro, Enterprise létezik csak. Amúgy ha elõtelepített akkor van recovery partíió és funkció, nem kell mentegetni a kulcsot. De amúgy is a gép egyedi azonosító száma alapján történik az aktiválás ha jól emlékszem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

oem elõre telepített win8 home-mel vettem laptopot
megnéztem hogy mi a "cd" kulcsom, ha esetleg újra kéne telepíteni, és két progi két különbözõ kulcsot ír ki.
melyik lehet igaz, amit a belarc advisor ír ki, vagy amit az everest? miért ír ki különbözõt?

ezt próbálta már valaki?
http://techingiteasy.wordpress.com/2012/10/29/how-to-backup-your-windows-8-installation/

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

cody1994
Köszi! közbe meg találtam még vártam a választ sorry a fölös posztért

bon
Bármelyik nem N-es változatban benne van a media player. Amúgy ez kell neked ha már N-es változatott telepítettél: link

cody1994
Üdv bele estem egy olyan hibába hogy fel raktam egy 64bit-es win8 pro-t és nincs benne media player ami kéne videó készítéshez ezt lehet orvosolni valamivel? vagy másik rendszer amibe már benne ?

SUNNY84HUN
okés köszönöm <#integet2><#worship>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

benőmenő
Én az alaplaphoz kapott dvd-rõl telepítettem, mert lusta voltam drivert vadászni. Azon pedig még vista driverek vannak, szóval a win7 drivernek több, mint jónak kell lennie.
SUNNY84HUN
Szevasztok , lenne egy másik gépem win 8 at raknék rá de már az alaplapra csak w7 x64 az uccsó driver mivel nforce 570 ultra chippes ami nem mai darab , ha feldobom a gépre a w8 at akkor kezeli rendesen a lapot gondolok hangkártya , hálókártya és egyéb dolgokra ?

elõre is köszi Üdv

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

cody1994
Üdv! lenne egy olyan kérdésem hogy mért van az a hogy orosz ipém van pedig Magyarországba vagyok volt hogy ezért nem engedett fel valahova win7et minden jó volt win8on pedig ez megy (elnézést ha van más topikja ennek!)

aate
Nos kérem.
A ZoneAlarm ingyenes megoldása (vírus írtó & tûzfal) pontosan azt és úgy tudja, ami és ahogy nekem kell 😊

Még egy kérdés (egyelõre <#hamm>). A "Kezdõképernyõ" hátterét le lehet cserélni valahogy?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

me and a monkey
De kár, hogy nem olvastam elõbb ezt a diskurzust, így 29 $ helyett csupán 6 $ lett volna a Windows 8.
Még jó, hogy nem volt eredeti az Office 2013 a gépemen így nem ért "anyagi veszteség" azzal, hogy hivatalosan vettem meg a Tisztaszoftver oldalán.
Amúgy a Windows 8 esetében választhatsz nyelvet.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

aate
Windows Defender Status Manager nincs meg valakinek ? A letöltõ linkek nem elérhetõek.

bon
Tudtommal nincs.

kirol
Amúgy itt tényleg nem engedi letölteni más nyelven, nem úgy, mint az MSDNAA-n. 😞

Office-ra nincs valami olyan akció, mint a Win8-ra volt?

A tûzfal be van kapcsolva, a TC kint volt FTP-n és még csak a listában sincs benne, nemhogy szólt volna...!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

bon
Igen, valóban elírtam.

kirol
Így van. Bár az OM azonosító az is publikus adat, de az "Oktatási azonosító" már privát. Gondolom csak elírtad. 😊

Köszönöm, a felsõt kellett kikapcsolni.

Miért nem mûködik a kapcsolatok és üzenetek app? microsoft fiokkal vagyok bejelentkezve, minden faja, elsõre mûködött, majd átváltottam helyi fiókra, majd vissza microsoft, de akkor már nem ment. Ötlet?
bon
OM azonosító nélkül nem fog menni, a link meg amúgy is publikus.

Nem fog visszaütni a ló?
Olyanok szerzik meg így olcsón, hogy nem is pedagógus se MTA tag aztán nehogy valami ellenõrzés közben koppanjunk. :S
bon
Az áruházban kikapcsoltad a beállításoknál a két opciót ha nem akkor kapcsold ki és egybõl nagyobb lesz a választék.

Mért van az hogy az elsõ fiókban több alkalmazást lehet letölteni mit amit másodszorra csináltam? Mind a kettõ microsoft fiók.

Sziasztok! A problémám az volna, hogy a "Kapcsolatok" alkalmazásban megjeleníti az msn/facebook ismerõseimet, de mindegyiket offline-nak látja, holott nem így van. Az "üzenetek" alkalmazás pedig szinkronizál, majd mikor befejezte kiirja, hogy nem lehet elküldeni az üzenetet piros betûvel. Fiókok csatlakoztatva vannak. Ötlet ezekre a hibákra?
bon
Eseménynapló mit ír?

Sziasztok!
Az a problémám hogy az áruház alkalmazás nem indul el, ha rákattintok bejön egy másodpercre aztán kilép. Mit lehet tenni?

RoboKutya78
A nagy testvér mindent látni akar😊kivéve Kínát magas nekik a naaagy fal😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

skinnyman
En is megkaptam az emailt, szamomra inkabb az volt a meglepetes hogy eddig letezett a messenger, azt hittem mar reg megszunt, legalabb 5 ev ota embert nem lattam olyat hasznalni.
Amitol inkabb felek hogy kezdik a Skype-ot is szetcseszni, eddig mindig is biztonsagosnak szamitott, most meg olyan hirek vannak hogy az MS siman lehallgathatova teszi a kormanyok szamara, meg fos bing toolbarokat es egyeb undorito malware-eket akar magaval egyutt a gepre installalni, stb. Vicc hogy a legjobb IM-et is tonkre kell tenniuk, csak nem nyughatnak le elobb.

Regards,

[HUN]FaTaL
Ezután sem kell. Mi lenne ha elolvasnád, amit írtam? 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

RoboKutya78
Eddig annak örültem hogy nem kellett a mesengert feltelepítenem mert az X-fire progival be tudtam jelentkezni rá
Akkor most ezek szerint a sypot muszáj lesz használnom mert az x-fire nem tud skyp klienst elérni?
Vagy ennek ellenére el fogom tudni érni az x-firén a mesenger ismerõsöket vajon?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

[HUN]FaTaL
A Messenger szûnik meg és nem a live accountod.

Skypepal tudsz belépni (ha kellenek a régi partnerek), vagy más alternatív klienssel, a WLM megszûnik.

RoboKutya78
Srácok ez most vicc vagy komoly hogy a mesenger megszûnik? a minap kaptam egy levelet ilyen szöveggel hogy kína kivételével mindenhol megszûnik? A win 8 at hogy érinti a dolog ha jól tudom ezzel a jelszóval lehet rajta bejelentkezni egyrészt. Bár a levél megszólítása eléggé furcsa volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt az ideje, hogy a Skype-ra frissítsd a Messengert!

Helló!

Az egész világon megszüntetjük a jelenlegi Messenger szolgáltatást (a szárazföldi Kína kivételével, ahol a Messenger továbbra is elérhetõ lesz), és egyesítjük a Messenger és a Skype nagyszerû funkcióit. Frissíts a Skype-ra, jelentkezz be egy Microsoft-fiókkal (ami ugyanaz, mint a Messenger-azonosítód), és máris elérheted az összes messengeres ismerõsödet! Ugyanúgy cseveghetsz vagy videón keresztül beszélgethetsz velük, mint korábban, ráadásul új kapcsolattartási módokat is felfedezhetsz a mobilodra és a táblagépedre letöltött Skype-pal.

Frissíts most!

Üdvözlettel:
a Messenger csapata

Még nem ismered a Skype-ot?
1. Töltsd le a Skype legújabb verzióját.
2. Jelentkezz be a Skype-ba Microsoft-fiókoddal.

Már használod a Skype-ot?
1. Frissíts a Skype legújabb verziójára.
2. Jelentkezz be Microsoft-fiókoddal.
3. Egyesítsd meglévõ Skype-fiókodat a Microsoft-fiókoddal.

Íme néhány nagyszerû funkció, amelyet a Skype-pal használhatsz:
• Cseveghetsz, videón és telefonon keresztül beszélgethetsz a PC-drõl, Mac-edrõl, Windows Phone, iPhone, iPad és Android rendszerû mobilodról, Kindle Fire táblagépedrõl és egyéb eszközeidrõl.
• Megoszthatod a képernyõdet barátaiddal és családtagjaiddal.
• Videón felhívhatod facebookos barátaidat, vagy cseveghetsz velük.
• Csoportos videohívást folytathatsz egyszerre akár tíz barátoddal is.*
• És ez még csak a kezdet! Még rengeteg egyéb felfedeznivalót kínál a Skype!
Frissíts most!

Mi történik mostantól a szolgáltatás megszüntetéséig?
A Messenger továbbra is az általad ismert módon mûködik. Ha bejelentkezel az asztalodon telepített Messengerbe**, a frissítésrõl értesítõ reklámszalagot fogsz látni. Ha a reklámszalagra kattintasz, megjelenik egy telepítõablak a frissítésre vonatkozó kéréssel, amely végigvezet téged a Skype telepítéséhez szükséges lépéseken, és automatikusan eltávolítja a Messengert.

Mi történik a szolgáltatás megszüntetése után?
A Messenger asztali verzióját** használók nem tudnak majd bejelentkezni és csak a Skype-ra való frissítésre lesz lehetõségük. Ha megpróbálsz bejelentkezni, megjelenik egy értesítés, és ha továbblépsz, a rendszer végigvezet téged a Skype telepítéséhez szükséges lépéseken, és ezzel egy idõben automatikusan el is távolítja a Messengert.

Frissíthetek a Skype-ra a mobilomon?
Persze! A Skype elérhetõ iPhone és Android készülékeken, de hamarosan Windows Phone 8 rendszerû eszközökön is! Javasoljuk, hogy töltsd le a legújabb Skype alkalmazást a mobilodra, és távolítsd el a Messengert. Néhány héten belül már be tudsz jelentkezni Microsoft-fiókoddal a Skype-ba az iPhone, Android vagy Windows Phone 8 mobilalkalmazáson keresztül. Ha más típusú telefonról használod a Messengert, az még mûködni fog egy darabig.

Hol olvashatok további információt?
A Skype frissítéséhez további segítséget találsz a Skype támogatási webhelyén.

* A csoportos videocsevegéshez Skype Premium elõfizetésre van szükséged.
** A Messenger újabb verzióiban automatikusan megjelenik a frissítési lehetõségre vonatkozó értesítés. A régebbi verziókban nem jelenik meg ez az értesítés, és manuálisan kell letöltened a Skype-ot.

A Microsoft bizalmasan kezeli adatait. Bõvebb információért olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond WA 98052

A hónap végéig igényelhetõ WMC kulcsokat, ha valaki addig nem használja fel, legalább 1*-szer, hogy aktiválja/letöltse a cuccost, akkor kuka??
Ha, pont az utolsó napon/korábban használ(ta/ja) fel/aktiválja, de mondjuk 1 év múlva újrarakja a gépet, akkor is használható lesz a kulcs, ha már 1*-szer aktiválva volt, a határidõ elõtt??
bon
Tudtommal az Office 365 csomagok telepíthetõk több gépre, meg talán a Home and Stundet is. De eza cikk alapján: link Professional nem.
Kitiltani nem fognak, max aktiválod kell újra (emlékeim szerint 2010-es office-nál mennyiségi kulcsokat osztogattak, tehát több gépre is jó volt)
Kir.hu csak akor vásárolható több licensz ha több pedagógus is van a családban, mert a licensz pedagousnak szól (kell az OM azonossító) és nem az egész családnak.
De ez már nem témába vágó, inkább Office mint Windows 8 téma.

kirol
Valahol azt olvastam, hogy egy asztali + egy hordozható gépre is fel lehet rakni. Tuti, hogy csak 1-re?

Ha kipróbálom felrakni, kitiltani nem lehet magamat, csak nem tudom majd max. aktiválni ugye?

Viszont ha tényleg csak 1-re lehet, akkor KIR-hun megvehetem kétszer?

bon
Szerintem 1-re.

kirol
Az Office Professional Plus 2013-at 3 gépre lehet felrakni, ugye?

kirol
Tényleg jó lett. 😊
És 2600 Ft volt, mert USD-ben volt és ÁFÁ-t is fizetni kellett, de ez persze még nagyon jó ár. Nem is értem, 160ezer vagy mennyi teljes áron? Kicsit sok.

[HUN]FaTaL
Legalábbis Vista és Win7 esetében jó volt.

[HUN]FaTaL
De jó a kódja.

bon
Szerintem egy próbát megér.

kirol
Ha meg megvenném az angolt, akkor annak a kódja gondolom nem lenne jó egy MSDNAA-ról letöltött magyarhoz, ugye?

Emlékszem, amikor az Office 2010-et töltöttem le, ott se fogadta el valamiért. Máig se értem.

kirol
Ja és nincs is magyar csak angol, francia és német nyelvû. 😞

kirol
Na sikerült belépnem. 😊

2000 Ft a letöltés. Egész baráti az eredetihez képest. Az ingyenes letöltéshez meg drága. 😊