Windows 8 - 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Még1x köszönöm...
4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318
a: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class -on belül.
Itt többet is felsorol, amelyiken belül írja jobb oldalon az ablakban, a Class résznél, hogy Keyboard, akkor az tartozik a billentyûzethez.
Azon belül, ott alul töröld ki a UpperFilters és a LowerFilters értéket.
Jobb egér az UpperFilters-en / törlés, megerõsíted Igen. Ugyanígy a Lower-en is. Majd indítsd újra a gépet. Ha most is kírja a hibát, akkor próbálj futtatni: sfc /scannow -ot. (futtatás parancsal). Várd meg míg lemegy. Ha ez sem teszi helyre tedd újra a win-t.
De ha újrateszed a win-t, azzal is kb a fentebb említett upper/lower cuccot állítod csak helyre, más nem változik, viszont így megmented magad egy OP, reinstalltól. De ha tényleg nem javul meg, próbáld meg másik gépben a bill-t. Viszont ha ott is kiír ilyesmit, akkor a bill-ed adta meg magát. (de ez nem valószínû).
Délelõtt még ment, aztán rádugtál valamit, ami összeakadt egy elõzõ usb-s cuccal. Resi után meg ezt produkálja.
Húzd le a legutóbb csatlakoztatott usb-s cuccot. Akkor is ez lesz? Ha igen, akkor usb devices view-errel, nézd meg mik akadnak. Aztán töröld valamelyiket, vagy tiltsd le. Jobbat nem tudok. "írni"
délelõtt még ,ment minden rendesen. rendszervisszaállítás sem oldotta meg a gondot.
Mert elvileg driver betöltési probléma (ergo, registry-ben hiányoznak bejegyzések), így hibásan indul a progi, ami miatt kifingik.
Valamit mindenképp telepíteni kéne, hogy lássa registry-ben. 😉
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Persze,hogy visit...a Zalman arrol hires 😊
"És mindent lejátszok, egy akadás, bármi probléma nélkül, minimális proci használat mellett (mivel C&Q is aktív)."
Szinten zenesz.
Na mindegy,biztos rossz a gepunk. Vagy veletlenul feltelepitettk a csoda kodek pakkot 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Én ~2 éve így használom. Ezekkel a beállításokkal. Amiket régebben leírtam, meg a PH-s oldal is megadott.
Semmi codec pakk, meg mese villogó lejátszók.
Csak a HC, meg amit az igényel(t). És mindent lejátszok, egy akadás, bármi probléma nélkül, minimális proci használat mellett (mivel C&Q is aktív).
AC3 meg megintcsak nem árt (nekem mondjuk), kissé jobban kalibrálható, hangolható, mint alap win beállítások, vagy amennyit a hangkari driver tud. (fõleg h ~1400W hangtechnikám van (nem genius hangfalszett 😉 , mozit megszégyenítõ minõségben, el is várom, h úgy is szóljon, hogy nekem tetszen).
Nekem C&Q aktív, 800Mhz-en a proci, és ~5% a kihaszáltság, BD filmeknél.
(elõbb említettem)
A filmek lejátszása esetében a CUDA használatára felkészített player vagy codec számára ez az SDK valójában egy "mankó" amely közvetlenül tudja a GPU shader processzorait használni olyan feladatokra is amire eddig nem volt képes. Úgy használja a GPU-t mintha az egy egyszeres pontosságú, 32-bites lebegõpontos számításokra képes CPU lenne.
Tehát az olyan filmek lejátszásánál ahol a lejátszó program a nem tudja DiretcX -et igénybe venni ott a a Cuda-t használja megfelelõ GPU és megfelelõ driver és megfelelõ codec megléte esetén.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nalam se ment meg 10% fole a proci,pedig egy nagyonbuta integralt VGA-m van es egy regi C2D procim. Es 40gigas BD25 filmeket nezegetek. Es nincs fent mellette semmi szemet. Erdekes,igaz? <#miaz>#miaz>
Most néztem meg a Skyfall-t BR-en. Mondjuk nekem így ezekkel a beállításokkal 4-6% ~5% körül volt nekem is a proci terhelés.
Telepítõs legújabb MPC + CoreAVC.
Videó tulajdonságok: H264 bitstream deco., no FGT. és ott a VGA.
De elhiszem amit mondasz.
AC3 kell a hang miatt 😉 kicsit jobban kijön az 5.1- és ezerféleképp skálázható, hangolható + eq, stb... (ajánlott MPC-hez)
CoreaAVC? Nézz egy HD filmet a 9+3 magos szuper procidon 😉 és figyeld hogy pörgeti az órajelét. CoreAVC-bel totál kiküszöbölöd ezt, procihasználat ~2% -on marad, proci órajele alapból visszaáll ~800MHz-re. (vagy amennyire beállítod 😉 )
HaaliMediaSplitter-el, meg az MKV-kat viszi a MPC. Anélkül nem.
Jah és atom hülye volt, aki írta PH-s cikket is! Szóljatok be neki is, hogy majdnemmegmondjajóskagyerek.
http://goo.gl/gd6Zi5
Hallleluja. Illetve ha lenne 7.1 abba menne.
Szóval hangkártya gond kizárva.
Rengeteg toolbar? Gondolom az eddig meg at se futott a kis agyadon,hogy egy telepites nem next,next,next finish-bol all. 😊
Imadom az ilyen "majdenmostjolmegmondom" emberkeket <#wow3>#wow3>
De van 32 bites is ugyanitt, meg a realtek.comon is csak innen egyszerûbb.
De mondom a vezérlõpultban van egy teszt hogy megcsengeti a hangfalakat, és ott mind a 7 hangfal megy.
Játékokat csak a win7-en próbáltam.
asszem csak xp driver meg vista driverek léteznek, én már win7-nél is úgy használtam hogy most is semmit nem tezsek fel hagyom hogy a windows alapon kezelje.
MPC, jobb egér a film-en / tulajdonságok 😉 és kiírja bitrátát, hangsávokat, stb... Mindent megtudsz.
Tuti h dolby? Látod? kmplayer, meg a többi csoda szétcseszte registry-t. Törölhetted ha az 😄 5.1 sztereo marad-t, mert átkapcsoltad, még ha game 7.1-be megy is. Ennyit errõl. 😄 Tedd fel újra és kapcsold vissza.
KM player-t használtam.
De régebben 2 lejátszót ajánlottak pont ezügyben a BS player-t és még 1-et aminek allul kis szines led ámpákból álló csíkban voltak a jelzések, nevére nem emlékszem.
Annál is allul írta hogy 5.1 vagy 2.0 és lehetett kapcsolgatni is.
Lehet az is KM player volt csak régebbi.
Vin7-en ment minden, 7.1-be mentek pl a játékok is.
Nem volt gond.
Énis MPC-ot használom mindenre, de ez a KM arra jó hogy kiírta allul a hangsávot.
Aztán meg felejtsetek el örökre, mindenféle kodek pakkokat, meg lejátszókat! A gép köözelébe ne vigyetek semmit. Csakis az itt leírtakat, és megemlített programokat!:
HD filmek, x264, DXVA, HDMI audio
Csak MediaPlayerClassic, mint lejátszóeszköz!!! Ehhez AC3 filter, CoreAVC, HaaliMediaSplitter. És innentõl kezdve NINCS film, amit ne játszanál le! A HD-tól kezdve az flv-ig mindent!
AC3-at NE tedd direkt 5.1-be, hanem hagyd úgy, ahogy van! Érzékeli a film-ben, hogy 5.1, sztereó és úgy játsza vissza. Ekkor értelemszerûen ha 2.0-ás a film-ed átrakod 5.1-re, és akkor lekeveri. De ha megnézted utána ajánlott visszaraki AS IS-ra.
Kodek pakkokat, meg mindenféle csillivilli lejátszókat, meg elkerülni messzire. Így 1/4-e annyi helyet nem foglal. Mindent lejátszol 1 progival! És a registry-t sem gyilkolod meg (pl k-lite -al 😄 , mert pl azt az életbe ki nem pucolod a géprõl, csak win reinstall-al)
Na mind1, hajrá.