Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Köszönöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[HUN]FaTaL
Nincs.

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
Pokki

Akinek kell start menü win8-ra de nem akar moddolni!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
win8-ban nincsen gadget?

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek,de a legutolsó dolog javította ki a hibát. A regedit-ben való "piszkálás".
Még1x köszönöm...

bajgunar
Keresd ki regedit-ben ezt a bejegyzést:
4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318
a: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class -on belül.
Itt többet is felsorol, amelyiken belül írja jobb oldalon az ablakban, a Class résznél, hogy Keyboard, akkor az tartozik a billentyûzethez.
Azon belül, ott alul töröld ki a UpperFilters és a LowerFilters értéket.
Jobb egér az UpperFilters-en / törlés, megerõsíted Igen. Ugyanígy a Lower-en is. Majd indítsd újra a gépet. Ha most is kírja a hibát, akkor próbálj futtatni: sfc /scannow -ot. (futtatás parancsal). Várd meg míg lemegy. Ha ez sem teszi helyre tedd újra a win-t.
De ha újrateszed a win-t, azzal is kb a fentebb említett upper/lower cuccot állítod csak helyre, más nem változik, viszont így megmented magad egy OP, reinstalltól. De ha tényleg nem javul meg, próbáld meg másik gépben a bill-t. Viszont ha ott is kiír ilyesmit, akkor a bill-ed adta meg magát. (de ez nem valószínû).
bajgunar
Igen, USB gond lehet akkor. Több usb-s cuccot is használsz, amik ugyanazt az erõforrást akarják használni, így összeakadnak.
Délelõtt még ment, aztán rádugtál valamit, ami összeakadt egy elõzõ usb-s cuccal. Resi után meg ezt produkálja.
Húzd le a legutóbb csatlakoztatott usb-s cuccot. Akkor is ez lesz? Ha igen, akkor usb devices view-errel, nézd meg mik akadnak. Aztán töröld valamelyiket, vagy tiltsd le. Jobbat nem tudok. "írni"
Nem oldotta meg a gondot

esetleg usb vezérlõ reinstall

probáltam másik billentyûzetet is,de ugyanaz a hiba volt annál is.
délelõtt még ,ment minden rendesen. rendszervisszaállítás sem oldotta meg a gondot.

nincs bill. probléma így "írni ". revoltec

bajgunar
És mégis milyen bill? azt már "elfelejtetted" megadni.
Mert elvileg driver betöltési probléma (ergo, registry-ben hiányoznak bejegyzések), így hibásan indul a progi, ami miatt kifingik.
Valamit mindenképp telepíteni kéne, hogy lássa registry-ben. 😉
Nem oldja meg a gondot.nincs Driver

bon
Driver frissítés vagy újratelepítés szerintem megoldja a gondott.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Na,akkor megegyszer leirom. 10 (azaz tiz)% szokott lenni a maximum. Nem atlag...maximum!

Persze,hogy visit...a Zalman arrol hires 😊

"És mindent lejátszok, egy akadás, bármi probléma nélkül, minimális proci használat mellett (mivel C&Q is aktív)."

Szinten zenesz.

Na mindegy,biztos rossz a gepunk. Vagy veletlenul feltelepitettk a csoda kodek pakkot 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Üdv van egy kis probléma win8 alatt [/url][/img] Köszönöm

bajgunar
Ok, elhiszem.
Én ~2 éve így használom. Ezekkel a beállításokkal. Amiket régebben leírtam, meg a PH-s oldal is megadott.
Semmi codec pakk, meg mese villogó lejátszók.
Csak a HC, meg amit az igényel(t). És mindent lejátszok, egy akadás, bármi probléma nélkül, minimális proci használat mellett (mivel C&Q is aktív).
AC3 meg megintcsak nem árt (nekem mondjuk), kissé jobban kalibrálható, hangolható, mint alap win beállítások, vagy amennyit a hangkari driver tud. (fõleg h ~1400W hangtechnikám van (nem genius hangfalszett 😉 , mozit megszégyenítõ minõségben, el is várom, h úgy is szóljon, hogy nekem tetszen).
[HUN]FaTaL
Hogyne tudná 😊 Sima DXVA van benne, 3-5% a cpu használat.

bajgunar
WoW. Érdekes! Tényleg. És mennyivel megy a procid? ~80%-on, és visít a venti is? <#wow1>
Nekem C&Q aktív, 800Mhz-en a proci, és ~5% a kihaszáltság, BD filmeknél.
(elõbb említettem)

A filmek lejátszása esetében a CUDA használatára felkészített player vagy codec számára ez az SDK valójában egy "mankó" amely közvetlenül tudja a GPU shader processzorait használni olyan feladatokra is amire eddig nem volt képes. Úgy használja a GPU-t mintha az egy egyszeres pontosságú, 32-bites lebegõpontos számításokra képes CPU lenne.
Tehát az olyan filmek lejátszásánál ahol a lejátszó program a nem tudja DiretcX -et igénybe venni ott a a Cuda-t használja megfelelõ GPU és megfelelõ driver és megfelelõ codec megléte esetén.
bon
A kaptár - Megtorlás 17,6gb-os full hd filmmel próbáltam. Portable MPC-vel 64bit-es változattal.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nem P3-mal kell BD50-et nezni,es akkor nem akad meg a proci 😊

Nalam se ment meg 10% fole a proci,pedig egy nagyonbuta integralt VGA-m van es egy regi C2D procim. Es 40gigas BD25 filmeket nezegetek. Es nincs fent mellette semmi szemet. Erdekes,igaz? <#miaz>

bajgunar
Igen, Tényleg? Egy ~15Gb-os Full HD filmel? Vagy egy ~1.5Gb-os BRRip-el?
Most néztem meg a Skyfall-t BR-en. Mondjuk nekem így ezekkel a beállításokkal 4-6% ~5% körül volt nekem is a proci terhelés.
Telepítõs legújabb MPC + CoreAVC.
Videó tulajdonságok: H264 bitstream deco., no FGT. és ott a VGA.
De elhiszem amit mondasz.
bon
Ezt most meg kell cáfolnom, direkt kipróbáltam a mpc-hc progi nem telepítõs 64bot-es változatát, 7% fölé nem ment a proci (átlag 5%)terhelésem, úgy hogy semmi álltalad javasolt progi nincs a gépemen. Tehát a VGA számolja filmet.

bajgunar
Igen-Igen, azért kell a CoreAVC, MPC-HC alá, mert anélkül NEM tudja. 😉
bon
VGA-val kell számoltatni a hd filmet és szerintem az esetek többségében ez már így is van.

bajgunar
<#wow3> Megfordult a kis agyamban! <#szomoru2> Tudom, hogy kell telepíteni, csak egyes mezei user-ek nem szedik ki a pipát. Na meg tesznek fel mindenféle k-lite-ot, meg társait. Aztán ez a vége, hogy "rinyálnak", mert nem meeegy!!! És nem szibériai oldalról szedem, mert ilyeneket le sem töltök!
AC3 kell a hang miatt 😉 kicsit jobban kijön az 5.1- és ezerféleképp skálázható, hangolható + eq, stb... (ajánlott MPC-hez)
CoreaAVC? Nézz egy HD filmet a 9+3 magos szuper procidon 😉 és figyeld hogy pörgeti az órajelét. CoreAVC-bel totál kiküszöbölöd ezt, procihasználat ~2% -on marad, proci órajele alapból visszaáll ~800MHz-re. (vagy amennyire beállítod 😉 )
HaaliMediaSplitter-el, meg az MKV-kat viszi a MPC. Anélkül nem.
Jah és atom hülye volt, aki írta PH-s cikket is! Szóljatok be neki is, hogy majdnemmegmondjajóskagyerek.
[HUN]FaTaL
Nem kell, mert benne van a programokban a codec, nem a windowsét használja (MPC-HC, VLC, KMPlayer).

Természetesen úgy gondoltam, hogy letölteni nem kell hozzá, mert tökéletesen elég a windowsba beépített kodek.

DarkSector
Mindenféle kodek nélkül nem mehet, ez hülyeség azért, max külön nem kell hozzá letölteni de kodek az kell alapon is. Ha mást nem a windows-é.

Én VLC-t használok már 4 éve és azóta semmi olyan formátum nem volt amit ne játszott volna le. Mindenféle beállítás, vagy kodek nélkül megy a 7.1, 5.1 amit akarsz. KMPlayerrõl is azt hallottam hogy jó.

DarkSector
Nem tudom eddig nem ment, most megy. 😄

[HUN]FaTaL
MPC-HC mellé mi a francnak k-lite? 😄

DarkSector
Na most sikerült, újra felraktam a K-lite-et, és a MPC-al megy 5.1-ben.
Hallleluja. Illetve ha lenne 7.1 abba menne.

DarkSector
Számomra érthetetlen, csak a filmek nem mennek, a Dead Space 3-al lepróbáltam megy az 5.1.
Szóval hangkártya gond kizárva.

+1 <#taps>

DarkSector
Köszönöm ezt a tippet is.

[HUN]FaTaL
Én MPC-HC-t használok, semmi baromságot nem kell mellé telepíteni és szerintem a legjobb médialejátszó windowson 😊

Ha vegkepp nem lesz jo,akkor utolso nekifutasnak probald meg SplashPro-val.

vírusos? Nem sziberiai,noname oldalrol kell letolteni,aztan akkor nincs vele gond.

Rengeteg toolbar? Gondolom az eddig meg at se futott a kis agyadon,hogy egy telepites nem next,next,next finish-bol all. 😊

Imadom az ilyen "majdenmostjolmegmondom" emberkeket <#wow3>

DarkSector
Köszönöm csak fura hogy win7-en driver-t nem raktam fel és mentek a filmek...:S

bon
KMPlayer gond nélkül használható és nem pakolja tele, a gépet codec-ekkel. A te javasaltod meg pont, hogy igen: "AC3 filter, CoreAVC, HaaliMediaSplitter" egyiket se használom és használtam soha, mégis annyi csatorna szól amennyi kell.

[HUN]FaTaL
Azokon Realtek HD van, szerintem tedd fel a driverét. Itt az x64 pl. link

De van 32 bites is ugyanitt, meg a realtek.comon is csak innen egyszerûbb.

DarkSector
várj ez nem így van win7-nél ment minden annak ellenére hogy fent volt mindenféle program szóval nem állított át szerintem semmt.
De mondom a vezérlõpultban van egy teszt hogy megcsengeti a hangfalakat, és ott mind a 7 hangfal megy.
Játékokat csak a win7-en próbáltam.

DarkSector
alaplapi asus p5k-se.
asszem csak xp driver meg vista driverek léteznek, én már win7-nél is úgy használtam hogy most is semmit nem tezsek fel hagyom hogy a windows alapon kezelje.

bajgunar
Nah ezeket a KM player, meg BSplayer-t, még ha fizetnének sem tölteném le a gépre! Meg ilyen k-lite kodekeket. Zabálja a gépet, csak csili-vili, vírusos, rengeteg toolbar, stb,stb.. (sz@r) Mire jó? Kiírja a hangsávot? PFf
MPC, jobb egér a film-en / tulajdonságok 😉 és kiírja bitrátát, hangsávokat, stb... Mindent megtudsz.
Tuti h dolby? Látod? kmplayer, meg a többi csoda szétcseszte registry-t. Törölhetted ha az 😄 5.1 sztereo marad-t, mert átkapcsoltad, még ha game 7.1-be megy is. Ennyit errõl. 😄 Tedd fel újra és kapcsold vissza.
[HUN]FaTaL
Milyen hangkártya?

DarkSector
Aha AC3 5.1 CH ezt írja.De beraktam egy MKV-t amiben van DTS tutira és annál is csak a stereo megy.

KM player-t használtam.
De régebben 2 lejátszót ajánlottak pont ezügyben a BS player-t és még 1-et aminek allul kis szines led ámpákból álló csíkban voltak a jelzések, nevére nem emlékszem.
Annál is allul írta hogy 5.1 vagy 2.0 és lehetett kapcsolgatni is.

Lehet az is KM player volt csak régebbi.

DarkSector
Minden stimt.
Vin7-en ment minden, 7.1-be mentek pl a játékok is.
Nem volt gond.

Énis MPC-ot használom mindenre, de ez a KM arra jó hogy kiírta allul a hangsávot.

[HUN]FaTaL
5.1-es a hangsáv a filmen?

bajgunar
Talán, mert sztereo a film!? <#zavart1>

Aztán meg felejtsetek el örökre, mindenféle kodek pakkokat, meg lejátszókat! A gép köözelébe ne vigyetek semmit. Csakis az itt leírtakat, és megemlített programokat!:
HD filmek, x264, DXVA, HDMI audio
Csak MediaPlayerClassic, mint lejátszóeszköz!!! Ehhez AC3 filter, CoreAVC, HaaliMediaSplitter. És innentõl kezdve NINCS film, amit ne játszanál le! A HD-tól kezdve az flv-ig mindent!
AC3-at NE tedd direkt 5.1-be, hanem hagyd úgy, ahogy van! Érzékeli a film-ben, hogy 5.1, sztereó és úgy játsza vissza. Ekkor értelemszerûen ha 2.0-ás a film-ed átrakod 5.1-re, és akkor lekeveri. De ha megnézted utána ajánlott visszaraki AS IS-ra.
Kodek pakkokat, meg mindenféle csillivilli lejátszókat, meg elkerülni messzire. Így 1/4-e annyi helyet nem foglal. Mindent lejátszol 1 progival! És a registry-t sem gyilkolod meg (pl k-lite -al 😄 , mert pl azt az életbe ki nem pucolod a géprõl, csak win reinstall-al)
Na mind1, hajrá.