8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#6426 Simán mennie kell a Windows 8-nak. -
#6425 Szerintem csúnya lenne, ha egy ilyen gép ne birkózna el Win8-al.
Irány a telepítés! ;) -
Drazse23 #6424 Processzor: AMD Phemom II x4 925 2800Mhz (4 mag)
RAM: 7GB
SMBIOS: 2.5
VGA: Ati Radeon HD 5670 1GB
Alaplap: ASUS M4A77TD PRO -
#6423 De ez az oldal is segíthet: link
A 64bit támogatás meg főként a procin múlik, de ha nincs 4gb memóriád akkor felesleges a 64bit. -
#6422 Pedig egyszerűbb lenne. -
#6421 Bios tartalmazza a kódot Windows 8 esetén és magától aktiválnia kellene ha előtelepítve volt. -
Drazse23 #6420 Köszi!
És még egy kérdés:
Honnan tudom, hogy a rendszerem alkalmas-e a Win7 64bit vagy Win8 futtatására? (4 éves gép, akkor nagyon jónak számított. Bár most is egész szépen viszi a BF3-mat vagy a Crysis3-mat. De gondolom inkább az alaplap a meghatározó ebben az esetben.) Van esetleg valami tesztoldal? A konfigot nem írom le, nem akarlak benneteket ezzel fárasztani. -
Wking #6419 Sziasztok! Nem tudjátok, egy újonnan vett laptopon hogyan tudnám aktiválni a win8at? Mert ugyebár hivatalosan rajta van, matrica is, meg el is jutok az aktiválásig, csak kód nincs sehol! -
#6418 Ja vegulis rajottem tegnap. De azert koszonom a valaszt :) -
#6417 Nincs különbésg a 32 vagy 64bit-es oprendszer alatt készült fájlokban. Így kompatibilítási probléma sincs. -
Drazse23 #6416 Sziasztok!
Volna egy kérdésem.
Win 7 32bit van most a gépre telepítve, ha le szeretném cserélni Win 7 64bitesre vagy Win8-ra, akkor a merevlemezen tárolt adatok (32bittel íródtak) továbbra is kompatibilisek lesznek az új op. rendszerrel? Vagy ez csak visszafelé nem érvényes (64 bittel írt adatok nem kezelhetőek 32 biten)? -
#6415 Majd jön legacy driver -
#6414 Minden hadvert örökké nem fognak támogatni. Lassan én is így fogok járni Nvidia oldalon a gtx275-ös chip-emmel. Ha bekövetkezik fejlesztenem kell. -
#6413 Microsoft fiókoddal össze van vonva a skype account-od, így a Microsoft account-al kell bejelentkezni a skype-ba. -
xxx007 #6412 Ja,csak HD4xxx-re nem jó ... -
#6411 Hi ma ujbol tettem a win 8-amat aztan felrakta ra a Skype-ot az app storebol es amikor bejelentkeznek azt irja h your Skype account already merged with another ms account.. Most mit tudok csinalni? A telomon fent van a Skype de gondolom nem azzal van baja.. -
#6410 Eseménynapló? Windows mappában a WindowsUpdate.log? -
#6409 semmit, pl lekapcsolásnál elkezd frissíteni de sose fejezi be, így kénytelen vagyok lekapcsolni , windows updatenél el sem kezdi a telepítést -
#6408 Milyen hibaüzenetett ír ki, ha frissíteni akarsz? -
#6407 srácok van rá megoldás hogy az rtm verzió frissíteni tudjon? -
#6406 Ez így van. -
#6405 Na de, ha nem tud VT-t akkor eleve eflejtős.
#6404: Köszi az infot :) -
#6404 Ha valakit érdekel, van 13.9-es ATI driver, 8.1 kompatibilis. -
#6403 Nem a VT-t múlik a hyper-v támogatás, munkahelyi procimon se tudom használni, pedig VT képes. SLAT képes proci kell. -
#6402 Olyan van, hogy nem rakta fel a szolgáltatásoknál. De teljesen mindegy, mert a CPU-ja nem tud VT-t. -
#6401 Sajna nekem barkács...:S
még gondolkodom érdemes-e költeni, ha évente jön új.
Az tény ha valami megéri a pénzét az a win8 , nekem gyors és nagyon stabil. -
#6400 Olyan nincs (max házi barkács telepítő esetén). -
#6399 Nekem hiányzik a rendszerből ez a Hyper-V...marad a Box....:S -
#6398 Hyper-v része a rendszernek, csak engedélyezni kell a programok és szolgáltatásoknál. -
#6397 Big köszönöm !.
Régebben XP-n meg talán win7-en probáltam, csakhogy azóta nemtudom hová fejlődtek meg mik elérhetők a piacon, Hyper-V megnézem elsőnek. : -
#6396 Hyper-v ha a procid támogatja, ha nem akkor virtualbox. -
#6395 Srácok, mit ajánlotok, ha virtuális XP-t szeretnék feltenni a gépemre?
Megbízható, egyszerű legyen, és ha létezik, akkor x64-es. -
#6394 30k lesz az ára
-
#6393 Mivel csak frissítés így nem látom értelmét, hogy változtatnának rajta. -
#6392 És a Win 8.1 nél is ugyanez lesz a tendencia? Árról lehet tudni már valamit?
-
#6391 OEM is átvihető. -
#6390 BON! Elnézést a hülye kérdésekért, de több nem lesz ígérem. Ha ezt az oprendszert veszem meg a meglévő gépre, az ugyebár majd át tudom vinni gépcsere esetén új gépre, persze szintén az előzőt letörölve. Anno szintén olvastam hogy az oem licenszelés változott ezen a téren.
Szóval ezt az oprendszert: Windows 8 pro 64bit -
#6389 Köszi. -
#6388 Ingyen elérhető lesz legális Windows 8 esetén. -
#6387 Ha van eredeti Windows 8-am, akkor a 8.1-et csak ráfrissítem, vagy ezért is fizetni kell majd?