8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#6669 A "sima" Core és Professional verziókban sincs. Sőt az enyémben még Media Player / Windows játékok sincsenek. Elméletileg ahhoz külön kulcs kell.
Nem gondoltam volna, hogy egyszer hiányozni fog az Aknakereső és társai. -
#6668 Ha jól tudom a VL-es verziókban nincs Windows Media Center sem. -
#6667 Volume Licence. Azt hiszem ezt nem tudod aktiválni a kulcsoddal!
Ilyet keress:
Microsoft.Windows.8.1.x64.HUN-MSDN
Nincs külön Pro verzió, mert 1 ISO tartalmazza a Core és Pro verziót is. A telepítéskor megadott kulcs határozza meg, hogy melyik változat fog települni a gépre! -
#6666 De ez lehet 2013-09-22 -dátummal:
Microsoft Windows 8.1 Pro VL x64 HUN MSDN
Mi az a VL? -
#6665 Pedig van pro is. -
#6664 Hivatalos 8.1-es ISO-t használva boot-olva történő telepítést értem a tiszta telepítésen. Házi barkácsot én ellenzem. -
#6663 Csak Enterprise -t látok ott, Pro-t nem. -
#6662 Leszedsz msdn-ről/torrentről egy 8.1 iso-t, és azt telepíted, majd beaktiválod az eredeti win 8 kulcsoddal valahogy.
Legalábbis ilyesmiről volt szó korábban. -
#6661 Mit értesz tiszta telepítés alatt?
Készítsünk 8.1-el beintegrált Win 8-at? -
RoBi720 #6660 Sziasztok!
Kicsit lemaradtam...
akinek volume lincences Windows 8 Pro-ja van, az milyen módon, hol, és hogyan tud frissíteni 8.1-re?
Köszönöm! -
#6659 Feltettem újra ugyan azt az AMD drivert, és most jó, szóval nem értem mi volt a problem..:D
De köszönöm! :) -
#6658 Ott valami más gond lesz szerintem, bármennyire is frissítés volt, ilyen mrétékű romlást én nem tapasztaltam, pedig futtatok erőforrás igényű dolgokat még ha nem is játékokat.
Minden esetre ha van lehetőséged a tiszta telepítés biztosan jobb. -
#6657 Azt mondod, akkor lehet kellene neki egy clean install, hátha elmúlna ez a lassulás?
Mert tényleg, a GTA IV most már csak csúnyábban fut, a WoW meg szaggat már a menüben is ha mozgatom az egeret.. Ez egy kicsit visszavet a dologból.. -
#6656 Tiszta telepítésnél nem tapasztaltam, de a munkahelyi gépemen frissítve valóban észrevehető egy enyhe lassúlás de nem zavaró. -
torok6 #6655 De az a érdekes hogy ha teszek rá egy start menüt akkor már gyors -
#6654 Sajna nem tudom, nálam is ezt csinálja :/ -
torok6 #6653 Sziasztok! Az mért van hogy 8.1 lassabban tölt be mint a 8? -
#6652 Remek,köszönöm ! -
#6651 Én is így tudom, használhatja a vevő. -
#6650 iso-ból frissítettem, megmaradt minden programom, még a driverek is.. Bár mintha kicsit lassabb lenne a rendszer, de talán majd belejön :D
De köszönöm az infót! :) -
#6649 Legacy driver nincs, rendes driver (HD5xxx, HD6xxx, HD7xxx) van. -
#6648 Üdv.
Bon lenne egy kérdésem hozzád.
Konfigváltás miatt eladok pár alkatrészt a gépemből.
Alaplap, Proci, és memória.
Az alaplaphoz kötődik egy Windows Vista Home Premium 64 bit OEM oprendszer, és ehez lett megvéve egy windows 8 + Media center frissítés.
Ezeket a vevő használhatja legálisan? Mivel a számlán az én nevem szerepel. De ha jól emlékszem akkor a licenszben benne van hogy az OEM géppel együtt eladható.
-
#6647 Modern (metros app ) van az áruházban ,clock,Tile Tima, battery, időjárás alkalmazás stb. De megoldható widget is win 8 alatt :link 1
és link 2 de 8.1 alatt nem próbáltam ! -
#6646 Üdv!
Win 8.1-es laptopra szeretnék akár 3-4 méterről is jól látható aksi állapot jelzőt rakni.Esetleg időjárás és egyéb infó is jól jönne.
Win 7-en megszoktam a minialkalmazásokat de ugye itt már nincs. -
#6645 Faq-t javítom, miután rájöttem hova lett a dokumentumom. -
#6644 Módosítottam volna, de már megtetted. Nem tudtam a pontos méretet, de így is megfelelő lesz. -
#6643 Jónak tűnik -
#6642 Ez nem jó?
Csak méretre kell vágni! -
#6641 Nem szóltam.. találtam 64-biteset is :D -
tompka #6640 Esetleg megkérdezhető, hogy innen felhasználható e a Win8.1-es kép. -
#6639 Valakinek nincs kedve csinálni egy Windows 8.1-es logót a topicnak? -
#6638 Frissítés, lennie kell jogtiszta frissítési alapnak. -
tompka #6637 Az csúnya lenne. Sima 8-as nem jó? Én augusztusi Nvidia drivert használok és nincs problémám a videókártyával pedig akkor még nem volt 8.1. -
#6636 Tényleg nincs ATi/AMD driver 64bit-es Win 8.1-hez? :O -
ZsirosKenyer #6635 Sziasztok!
Núb kérdés. (FAQ 404 volt)
Néhány magyar webshop-ban láttam win 8-at, pl ilyen néven:
"MICROSOFT Windows 8 Pro 32-bit/64-bit Hungarian VUP DVD (Upgrade, Box) 3UR-00024"
Kb 15-16e HUF-ért kapható.
Kérdésem, ez teljes értékű windows, mely teljes biztossággal felmegy az original win7 64-bit-es rendszeremre?
Ha esetleg format-olok, akkor is felrakható szűz winchire, vagy ez csak upgrade?
köszipuszi -
#6634 ja - ok -
#6633 hd4850-hez a 13.4 beta a legfrissebb. -
#6632 Hát gondolom igen, mert letiltottam, majd eltávolítottam. -
#6631 13.9 ? -
#6630 Előbb-útóbb majd csak lesz AMD driver.