Windows 8 - 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem mekkora a notebookomon a lapozófájl, és azt írja:
Lapozófájlok teljes mérete az összes meghajtón: 1280MB (+Jelenleg lefoglalt ugye)
Ajánlott: 4557MB
(Minimális: 16MB)
8GB Ram van a notimban. 1 merevlemez, két partícióra osztva, és csak a rendszer partíción van lapozófájl, Automatikusan beállított méret. Nem kéne manuálisan átállítanom 4557MB-ra, vagy 16Gb-ra, hogy némi gyorsulást érezzek (Sajnos startup lassú, pedig nem kéne, igaz hamarosan megjön az SSD)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megpróbálom.
-> megnéztem, mûködik. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem hülyének fogtok nézni a kérdésemmel. A következõ van. Vettem egy Miix2 8-as full Windows 8.1-es tabletet, de nem jövök rá, hogy HOGYAN kell egy program parancsikonját kitenni az asztalra.
A csempés szutyok felületre ki tudom rögzíteni, de az asztalra eddig még semmilyen formában nem sikerült.
Bemegyek a Modern felületre, All programs, jobb klikk, akármi, és nincs lehetõségem az asztalra kitenni. Megõrülök. HELP PLZ!!!
Ne ijedj meg nem vírusos, meg semmi. A 7-bõl szedték ki. Felrakja a minialkalmazásokat, és csak azt - ahogy alapból a Sevenben volt.
Ezen a kínai oldalon van csak fenn, mert a MS nagyon nem akar már ilyeneket a 8-ba.
A lefele mutató kis nyílra kattints a 4.72M-nél.
Mostani "probrem".
Adott egy samsung galaxy s advance i9070-es, amit összekötök a géppel, de az istennek sem ismeri fel, nem látja..
van a KIES nevu csodaprogram, amit ha feltelepítek, a rendszer instabil lesz (minden bekapcsoláskor felszólít h indítsam újra, lassú, a gép zúg, mellé még az internet-kapcsolatot is tõbõl tiltja, 651-est jelezve minden alkalommal.) amint törlöm a kiest, minden "magától megoldódik", ismét mukodik a rendszer és a hálózat is..
milyen módon tudnám csatlakoztatni a telefont úgy a gépre, hogy lássa? hogy hozzáférjek a mappákhoz, tudjak fájlokat átdobni..
Emellett van egy MacBook-om, és egy Surface-em:) Pár szerveremen van Unix is, szóval szinte az összes OS-t használom:)
[merlinw.org]
Remélhetõleg a 9 fog nyújtani valamit, ami okot ad a Win 7-rõl való váltásra. Mert 8-ra szvsz semmi értelme.
[merlinw.org]
Mondjuk most éppen úgy áll a dolog, hogy a Windows 8 lesz az a rendszer amire egy jó ideig épülni fognak a dolgok.
Amúgy annyira nem kell megijedni, egy Windows 7-re is még 2020-ig van bõvített támogatás. Szóval, ha megveszel egyet nem kell a kukába dobni mert kijött egy új rendszer. Én nem is fogom lecserélni addig a 7-esem, hacsak nem történik csoda. :D
Olvasd el a linkelt oldalt. Ha angol nem megy, akkor röviden arról van benne szó, hogy a Win 8 elég nagy bukó a Microsoftnak, úgy tekintenek rá mint a Vista-ra, és a Win9-el megint új irányt vesznek. Megmarad a Metro, de a desktop megint nagyobb szerepet kaphat.
Legalábbis a 8.1 után a Microsoft tervei szerint évente jönne ki egy, a Windows 8-ra épülõ új rendszer.
Azt nem tudom, hogy ez az elképzelés még aktuális-e.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A két fõ verzió (8 - 9) között 2,5 év lesz így.
Van valami szoftver beállitás, vagy bios vagy bármi? Próbáltam másik Sata portra dugni a meghajtókat de nem hozott javulást.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Most felraktam egy Win7-et és egybõl használta a 6gb memóriát.
Szóval ez valami Win8 probléma lehet (sajnos le kellett törölnöm a particiot, de megpróbálom felrakni újra, új particiora hátha megint elõjön.
msconfig: Adott memória érték esetén, nem a valósat kell megadni, hanem picit kevessebbet. Általában xMB helyett xMB mínusz 9MB-ot, elvileg automatikusan kéne ezt beállítania neki. 6GB esetén 6135MB-nak kellene ott lennie. Bár, lehet több RAM esetén több a levonandó érték is, ez ami kérdéses. Integrált VGA-t használsz? Az is lefoglal valamennyit.
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Nem tudom volt-e téma ez, de lenne egy ilyen problémám, hogy a rendelkezésre álló 6Gb memóriába csak 2Gb-ot használ a win.
A gép egy asztali gép ASUS M4N68T alaplappal 3db 2gb-os modullal.
Amin túlestem:
BIOS frissítés, BIOS-ba 6gb-ot ír, BIOSba memory remapping be van kapcsolva, msconfigba próbáltam a rendszerindításnál beállítani hogy 6144mb-ot használjon, semmi. Kivettem a pipát úgy is csak 2gb-ot használ.
Valakinek valami tippje van? :)

Csak érdekelne, hogy más is tapasztalt hasonlót? : )
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Egyébként ez a microsoft fiók kell valamire, vagy mire jó?
Egy olyan problémám lenne, hogy a skype alkalmazás teljesen elnémul, ha háttérbe rakom. Ez pár hete nem volt így, vissza lehet állítani valhogy?
Elõre is köszönöm a segítséget!