Windows 8 - 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Windows tûzfalam van TinyWall-lal okosítva, folyamatok közt nem látszik a skydrive és ablak alapján se tudom engedélyezni.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ez az elsõ wines rendszerem , és sok mindent nem tudok benne. Elsõsorban az appokkal vagyok bajban. elsõ kérdásem az lenne , hogy az egyik fiókra már feltelepített alkalmazásokat hogyan tudom felrakni egy másikra ? érdekes módon az áruházban nem találok semmit , amit a másikpn egybõl behozza. (itt olyan appokra gondolok mint pl: facebook , gmail, viber stbb...). Másik kérdésem pedig az hogy tényleg ennyire nagy hiány van az appoknál vagy csak én balf****kodok , és nem tudom hol kell keresni?
Annak (Azoknak) a kedves Emberek/nek akik tudnának segíteni , elõre is köszönöm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
★★★★★
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gépen csak az Assetto Corsával játszok de már elég régen nem volt idõm játszani és most újra próbálkoznék,viszont valami komolyabb problémába ütköztem mert ahogy elindulna a játék kikapcsol a monitor és csak az újraindítás segít. Most kipróbáltam apám játékaival(COD) és azoknál is ugyanezt csinálja,a videók még bejönnek de amikor kezdõdne a játék vége. Az Ac-nál rándul egyet a kormány és csatt. Drivert már ledúrtam és visszaraktam,próbáltam a legújabb Beta drivert is,az is ugyanez... Mit lehetne még tenni? Win8.1 Radeon HD 4870
Adott egy asztali gép, és egy ASUS notebook Win8.1 Pro 64B verzióval. Képernyõ kímélõ és képernyõ kikapcsolás is be van állítva mind a 2 gépen, viszont nem igazán akar mûködni 😞
Bekapcsolás után ha nem nyúlok se a géphez, se a notihoz akkor beindul (igaz nem minden esetbe) a képernyõ kímélõ, majd utána a képernyõ kikapcsolás is. Viszont ha bármit csinálok a 2 géppel és utána ott hagyom õket akkor már nem indul el se a képernyõ kímélõ se a lekapcsolás.Valakinek esetleg ötlete, hogy mi lehet a probléma!
Kaptam egy céges laptopot, angol win8.1 próbaverzióval, angol nyelven. A cég infósa tette fel a rendszert, de nekem nincs rendszergazda jogom. Akármit akartam telepíteni, mindenhez jogosultságot kér, tehát semmit nem tudok feltenni rá. Természetesen a rendszergazda kelszavát nem tudom. anélkül nem tudok adni magamnak jogosultságot? jól sejtem? nem lehet valahogy kicselezni a rendszert?
Elõre is köszönöm a választ!
2 problémám lenne.
Az egyik, hogy valamiért az energiagazdálkodás átvált magától takarékosra és kikapcsolgatja a HDD-ket aminek én nagyon nem örülök, mit lehet ezzel csinálni, hogy úgy maradjon ahogy be van állítva?
A másik pedig, hogy bármilyen adathordozót bedugok usb-be elhalkul a gépen az összes hang és minden hangkártyán, a hangerõszabályzó pedig maxra van tekerve, ha eltávolítom az usb-t akkor meg kell állítanom a filmet/zenét/youtubeot majd újra elindítani, hogy újra normális hangerõvel szóljon.
Mindkettõ nagyon idegesítõ és semmi érdemlegeset nem találtam velük kapcsolatban.
http://goo.gl/gd6Zi5
Hogy lehet kikapcsolni az elsotetedest, meg hanghatast, amikor rakerdez, hogy biztos, hogy futtatni akarom-e a programot? Kurva idegesito...
Net keretrendszer telepítése parsncssorral:
"If you cannot connect to the Internet, you can enable the .NET Framework 3.5 by using the Deployment Image Servicing and Management (DISM) command-line tool and specifying the installation media (ISO image or DVD) you installed Windows 8 from.
1.In Windows 8 or Windows Server 2012, open a Command Prompt window with administrative credentials (that is, choose Run as administrator).
2.To install the .NET Framework 3.5 from installation media located in the D:sourcessxs directory, use the following command:
DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:sourcessxs
where:
◾ /Online targets the operating system you're running (instead of an offline Windows image).
◾ /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 specifies that you want to enable the .NET Framework 3.5.
◾ /All enables all parent features of the .NET Framework 3.5.
◾ /LimitAccess prevents DISM from contacting Windows Update.
◾ /Source specifies the location of the files needed to restore the feature (in this example, the D:sourcessxs directory).
For more information about DISM parameters and options, see How to Enable or Disable Windows Features"
Nekem ez mûködött mindig.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Control Panel -> Programs and Features -> Turn Windows Features on or off és hozzáadod a .net 3.5-t. De az elsõ ilyen alkalmazás futtatásánál talán rá is kérdez.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
win7 nél ment wifi intel n1000 res wifi modullal szerelt hp 6540 es géppel win 8.1 pro opredszerrel.
tehát win7 nél sikerült az intel gyári programjával létrehozni, itt a 8.1 asban nem tudom.
tulajdonképpen nem internetet akarok rajta megosztani, csak hogy egy ipad tudjon rá csatlakozni, ugyanis van hozzá egy vezérõ program amivel tudnám vezérelni a winre telepitett abletont. és valahogy ip cimet kellene neki adni, hogy tudjon a gépre telepített "szerver" programmal kommunikálni. Reuterrel terméseztessen mûködik, de kiszeretném hagyni. youtubeot végig böngésztem már de a hálózat létrehozásánál, hiányzik az az opció ahol lehet hálózatot létrehozni. <#dumcsi>#dumcsi><#wave>#wave><#falbav>#falbav> köszi a választ elõre is!!!
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
A problémám éppenséggel nem lett megoldva, de ez is jóval több a semminél (és amúgy ez a reader mód nagyon-nagyon király, pl a több oldalas teszteket összefûzi, meg ilyenek), de azt továbbra sem értem, hogy egy ilyen homo-primitivusz funkció, mint a tördelés miért nincs benne alapból az IE-ben.
Azért köszi a segítséget, valóban segített valamit. Azt hiszem kihoztuk a maximumot a helyzetbõl.
De ezen kívül volt még delfin böngészõ, és még vagy egy tucat alternatíva. Win 8 alatt semmi nincs. SEMMI. Ezért is lenne jó, ha valami mûködne végre. Szóval akkor ez az olvasó mód mi is pontosan, hogy lehet aktiválni? THX
Duplatappra amúgy tördel a chrome is.