8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#1824 Vissaztérve az időjárás alkalamzásra, a jobb sarkában megjelent egy kis felkiáltójel, ami live tile-l, mert ha kikapcsolom akkor eltűnik, visszakapcsolva újra megjelenik animálva. Gondolom valami hibát vagy figyelmeztetést jelképez a felkiáltójel. -
#1823 csatlakoztatott fiókok szövegre -
#1822 ??? akkor rossz helyen keresed. Üzenetek > oldalsáv > settings (ikon) majd beállítások. -
kamionosjoe #1821 hát nekem kajakra más kép jön be :D -
#1820 Mutat > link -
#1819 Az üzenetek felületén jobb felső sarokba oldalra húzod az egerety bejönn a setting bár ott a beállítások majd fiókok. -
kamionosjoe #1818 Na ez nem vált be :( -
kamionosjoe #1817 Jobb alsó sarokban vannak az ikonok Messenger, Facebook etc.. hova kell kattintanom és mire?
Viszont találtam egy ilyent: "Turn live tile: on/off" ezt kikapcsoltam, remélem jó lesz mostmár. -
#1816 Megint egy csempe hiba: a kapcsolatok csempére nem írja ki ha új üzenet érkezett, eddig a CP-ben kiírta. -
#1815 Rákatintasz a csatlakoztatott fiókra a jobb alsó sarokbana megjelenő listábana messenger-re fiók eltávolítása gomb.
Hagyományos kijelentkezés nincs (tudtommal) mert et az üzenetkezelő a te fiókod részét képezi, így ha más is beszeretne jelentkezni arra ott a sing out funkció a fikódra kattintva a jobb felső sarokban. -
kamionosjoe #1814 hogy tudok az üzenetekből kijelentkezni?
-
lo9in #1813 köszönöm mindenkinek a felvilágosítást :) vista nekem kimaradt xp-be meg kiírta hogy 9.0c :) -
#1812 Nem kell kiakadni ... én már a CP felrakása után fél órával lemondtam az egészről, azóta meg se tud érinteni a téma. Mondjuk akkor Én is felbattam magam az ablakok kezelésén, stb :D
De szerencsére nem kötelező használni ... jó sokáig :) -
#1811 A 11.1 nem DirectX 11? Nem 11.0 van odaírva. A Vista sem jelezte a 10.1-et a dxdiagban. -
#1810 Verzió szám alapján a 6.02-es ami már ebben is benne van (CP-ben is benne volt) 11.1-es directx-nek felel meg. -
lo9in #1809 amúgy ezt nem értem akkor :D
elvileg ott nem azt írja amit a kártya tud hanem ami a windowsba van és már vannak szép számmal dx11.1es kártyák , hogy támogatnak olyat ami nincs szoftveresen véglegesítve ? akkor mit is támogatnak ?
a dx11.1nek készen kell lennie akkor most mit spórolták ki már a CP-ből meg ebből is ? nehogy valaki elkezdjen rá fejleszteni valami benchmarkot ? XD -
#1808 DirectX Version: DirectX 11 -
#1807 Sima 11 -
lo9in #1806 valaki megnézné hogy dxdiag-ot futtatva ez már directx 11.1 -es verziójú ?
köszi :) -
#1805 Dual monitor támogatás (panoráma témák )de egy monitoron is jó !Link -
#1804 Eddig én is több gondot tapasztaltam, pedig kevesebbnek kellene lennie. -
lo9in #1803 lehet még ma felrakom , bár nem akarok bajt :D
remélem simán megy amiket itt írtok azokkal én a CP-ben küzdöttem XD -
#1802 Na ja :) Chrome alatt meg megy, de újraindítás megoldotta -Nna de mégis! a CP-vel nem volt ennyi gondom. -
lo9in #1801 csak -
#1800 Az IE 10 alatt nekem nem működik az egér görgetés ??? -
#1799 Szerintem kompatibilítási problémák vannak az appz-ok egy részével, majd javítják. -
#1798 Telepítés óta bevan kapcsolva. -
lo9in #1797 pc settings privacy , let apps use my location = on -
#1796 Most én eltávolítottam és újra telepítettem .Most már egyáltalán nem működik és még eltávolítani sem lehet, de ez már vagy a 3. metros app ami ezt produkálja.De az alkalmazás hsz-nél írják sokan hogy hibás. -
#1795 Müködött is addig amíg át nem állítottam a települést arról amiről ő azt gondolta, hogy ott tartozkódom. -
#1794 thx -
#1793 A metro appok tényleg fosok . :D -
#1792 Accuweather a store-ból letöltöttem az működik. -
#1791 Automatikus bejelentkezés link -
#1790 Sziasztok
A jelszavas belépést hol tudom törölni? -
#1789 A metró appok annyira fosok, hogy inkább telepítek alternatívot. RSS, e-mail eddig is benne volt a böngészőmben, amit úgyis cserélek/cserélnék win8-on is.
Explorer marhára nem érdekel, total commander oda-vissza veri. Task manager ok, hyper-v otthon nem sok előnyt jelent, gyorsabb boot, I/O ok, de ezek nem érnek 30 ezer forintot (nem magamról beszélek, ingyen van MSDNAA-n, vagyis ingyen lenne). Azért a véglegest még meg fogom nézni aztán meglátjuk. -
#1788 Próbáltam new york-al és Londonnal is, nem jó továbbra se. -
Newfronter #1787 Látom értelmét, még pedig ami itt van a metroban. Miért is?
A levelezésem, msn, zenelejátszó, videólejátszó, pdf reader, képnézegető, rss reader, stb... minden egy helyen van. Nem kell 3rd party app. ami még ki tudja mit csinál, meg milyen módon, így biztonságos a metro.
Mivel egységesített így a progik frissítése is központilag, gyorsan működik.
Jól járnak a tabletesek és a pc-sek is.
Még azt se lehet mondani, hogy nem tud többet a win7-nél, ha nem nézzük a metrot.
De tud: Fejlettebb Explorer(több fájl másolása egyidejűleg, felhasználóbarátabb kinézet), jobb task manager, hyper-v, gyorsabb boot/kikapcsolás, gyorsabb működés(I/O). -
#1786 Megggvaaaaann :D -
#1785 Hol tudom megváltoztatni a partíciók betűjelét?