Windows 8 - 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen használtam egy progit amivel bármilyen oprendszert eltudtam indítani virtuálisan,de nem ugrik, hogy mi volt az, ha esetleg valaki tudja és meg is osztja velem azt elõre is köszönöm.
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
[merlinw.org]
SP0812N, csak éppenséggel a telepitõ nem látja, tudna valaki ebben segíteni?
Létezik valami driver ehez?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
7.50a verziójú TC van és törlök bármit bárhol. Igaz C meghajtón még nem próbáltam de a másikon gond nélkül ment.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Szuper lenne továbbá mindent teljesképernyõn futtatni, ha az egész PC egy felnagyított okostelefon lenne. Nem hinném, hogy ez a jó irány.
Ebbõl a kettõs felületbõl akár még jó is kisülhet, bár egyelõre szkeptikus vagyok, ha váltok is win8ra, akkor szerintem elég kevés idõt fogok a metro felületen tölteni. Még az is lehet, hogyha benne marad a regkulcs a végleges verzióban is, akkor a metrot ki is kapcsolom.
http://goo.gl/gd6Zi5
A hardverest, igen.
Update: megvan:
What kind of hardware do I need to run VMware Workstation?
VMware Workstation runs on standard x86-based hardware with Intel and AMD processors and on most Windows or Linux host operating systemsVMware recommends the following:
System requirements:
64-bit x86 Processor
...
Host operating systems* (32-bit & 64-bit):
Tehát csak az operációs rendszer miatt van 32 bites változat, mindenképpen 64 bites proci kell a VMWare Workstation-nek.
Minek egy 32 bites virtuális gépnek 32 bites hoszt rendszeren a 32 bites processzornak 64 bites kiegészítés...
Next try: VMware Player 3.1.4 385536.i386:
Megkocogtatja a gép (AMD Athlon XP 1800+ proci van benne) oldalát: "hát öregem elszállt felettünk az idõ..."
Pár bejegyzés külföldi oldalakról:
"If your processor does not support Virtualization Technology then you can't run Windows 8 in Virtual Box....you will get a black screen of death"
Forrás: LessThanDot - You need to have hardware virtualization enabled if you want to run Windows 8 in Virtual Box
"It is very important for you to confirm that your PC supports Hardware Virtualization. If you are not sure, use this guide to check."
Forrás: Technically Personal - Guide to Install Windows 8 on VirtualBox
"Before start the steps, understand the basic requirement for this installation. You must have a Hardware Virtualization Technology (VT) computer. I tried this on Dell Optiplex 755 computer which doesn’t have VT supported processor, the installation started in VirtualBox, copied all files, but with the first restart virtual machine hung with black screen in some white texts. I have changed all possible settings in Virtual machine and tried, but no luck."
Forrás: Sysprobs -
"To install and run Windows 8 in Virtual environment, you need Hardware Virtualization Technology enabled which is hardware assisted and mainly depends on CPU / Processor of your Computer."
Forrás: Blogsolute - Why Windows 8 installation failed on Virtual Machine / VirtualBox
"The first requirement is that your processor must support Virtualization Technology. You can’t install Windows 8 if your processor does not support Virtualization."
Forrás: Instant Fundas - Settings Necessary to Install Windows 8 in VirtualBox
"Before we begin, make sure your processor supports Virtualization Technology and is enabled. Windows 8 will not work if your processor does not support Virtualization Technology."
Forrás: Addictive Tips - How To Install Windows 8 On VirtualBox
" Make sure your computer support Hardware Virtualization Technology"
Forrás: Nummtech - Try Windows 8 in VirtualBox without Compromising Existing Windows 7 Installation
Metro felület olyan mint egy új Desktop, csak nagyobb, élõ ikonokkal. Szerintem sokan meg fogják ezt szeretni még egérrel és billentyûzettel is, reméljük a beta verzióban már sokkal több mindent látunk.
Egyre jobban értem miért rakták bele ezt a csempés felületet,szerintem nagyon hasznos funkciója lesz.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Mondjuk haver régi P4én el sem indul a VMWare 8, de szerintem VirtualBoxban lehet telepíteni a 32bitest VT nélkül is.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Ez viszont lényeges, a nélkül nem megy. Én is csak az Interneten található "hogyan telepítsd a Windows 8-at Virtualboxba"-jellegû leírásokból (például) értesültem errõl.
Szóval nota bene:
A Windows 8 Virtuális gépben való futtatásához hardveres virtualizációra van szükség.
Linux Mint 13 Cinnamon
[merlinw.org]
És a D-re pakolja a 40GB-ot. :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
-Ha unpineltem egy alkalmazást a Metro-ból, hogy lehet visszahozni?
-Be lehet valahogy úgy állítani a BCD-t, hogy a Windows XP-t normálisan mutassa? Most csak úgy tudom elindítani, hogy beállítom defaultnak, indításkor egy pillanatra felvillan valami üzenet amibõl csak az "Earlier version of windows" feliratig sikerül jutnom, mert azonnal eltûnik, de valszeg utána valami olyasmi lehet, hogy "option is hidden". A lényeg, hogy ha belemegyek a további beállításokba, ott a continue opcióval a defaultot tölti be, így tudom elindítani, vagy ha végigvárom a 30 másodpercet(elvileg), de én azt szeretném, hogy ha a Win8 lenne a default (családtagok ha ideülnek a géphez ne a szétmodolt XP-met kapják, amibe be sem tudnak lépni), és az XP pedig ott legyen választhatóként. De így ugye ha nem defaultnak teszem be, akkor egyelõre nem tudom sehogy elindítani.
Valaki le tudná irni kb hogy VirtualBOX-nál miután csinálok egy 40GB-os VDI-t utána miért nem tudja használni is azt???
[merlinw.org]
[merlinw.org]
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
RPEnabled = 0
És lesz újra normális start menü. Jeah.
[merlinw.org]
Értelmes ember eladja a régi vinyóját és úgy vesz másikat / nagyobbat. Vagy beszarnak a vinyói és akkor cseréli.
#312: Jogos 😊
Azis LIVE ID csak offline. 😊
1680x1050ben mindent full screenen futtatni továbbra is hülyeség szerintem.