Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

derdani
VirtualBox-ba is pont ugyanazt csinálja .

[HUN]FaTaL
Passz, ph-n is sokan írták ezt. Bár azok többsége daemon toolsból próbálkozott telepíteni. 😄

Továbbra is egy beta elõtti tesztverzió ez, próbáld meg virtuálisan telepíteni (vbox vagy vmware8) ha másképp nem mûködik.

http://goo.gl/gd6Zi5

derdani
Ha nem ismeri fel a DVD-t akkor a telepítõ hogy indul el ?!

derdani
Eddig Windows 7-em volt ,vagyis még most is az van.

[HUN]FaTaL
Nem a vinyót nem ismeri fel, hanem a dvd-t.

L7wy
SATA-s a merevlemez? Ha igen akkor kell az alaplapi SATA driver.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

DarkSector
Nem ismeri fel a vinyodat.
Bios-ban nézd meg hogy a vinyodat kijelzi-e.

Ha kijelzi akkor annyira régi a vinyod hogy nem tudsz új oprendszert rátenni, max XP-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

derdani
Amikor elkezdem telepíteni a Windows 8-at ez az ablak jön be :
[/url][/img]
Aztán megnyomom hogy "Browse" :
[/url][/img]
És ezt írja :
[/url][/img]
Mért van ez ? Mit kell itt csinálni ?

derdani
Sziasztok!

Amikor elkezdem telepíteni a Windows 8-at ez az ablak jön be :

Aztán megnyomom hogy "Browse" :

És ezt írja :

Mért van ez ? Mit kell itt csinálni ?

Jim Morrison
na holnap le is töltöm, aztán talán kedden ki is próbálom. nagyon várom :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Azért mert ez még egy beta elõtti verzió?

Hali, aki rájött a games for windowsos játékok indítására hogy mi a bibi miért nem indul el egy sem akkor az írjon rám fontos lenne, köszönöm!
Köszi a TC tippet 😊
A skype legújabb változata nálam állandóan lefagy. Biztonságos hardver eltávolítás még sajna ebbõl kimaradt. Nagyon várom a következõ build-et 😊

27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)

Én is leírom a véleményemet.
(Másodlagosan raktam fel külön meghajtóra.)
Meglepõen jó lett(lesz) az MS új oprendszere.Azt hittem, nem tudok már nagyon semmi új dolgon meglepõdni, de ez meglepetést okozott.Lehet rossz a hasonlat, de nagyon sokáig használtam mobiltelefon terén Symbian oprendszert és amikor pár hónapja kezembe került egy Androidos kütyü, akkor mindent feladva azt mondtam:Ez kell nekem!
Visszatérve:Jó az elgondolás és ha jó irányba viszik akkor akár korszakalkotó is lehet.De ehhez még elég sok mindennek kell történnie.
Az állapotához képest stabilnak mondanám már most.Nálam fagyás, kékhalál nem volt még.Ha egy program kiakad a Metro felületen, egyszerûen a feladatkezelõvel be kell zárni és újra megnyitni.
Mediaplayer Home Cinemát használok alatta mint a W7-en is mindent visz akadozás nélkül.HD-ket is!(Acer5538G)
Amit hiányolok, bár ez a verzió állapotának tudható be valszeg, egy képnézõ, medialejátszó, Metro felületû MSN stb.Ehelyett telerakták mindenféle közösségi baromsággal.
Amit még nem tudtam kiprobálni az a HDMI csatlakozás, de erre még másfél hetet várnom kell mert jelenleg nincs rá lehetõségem.

Szóval nekem tetszik😊
Total Commanderre a megoldás(törlés stb-re):
Csinálni kell egy parancsikont amit Admin módban futtatsz és kész.
Ennyi.....😊

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
VB beállításokban:
IO APIC, VT-x/AMD-V, memeóriavirtualizácó mehet.
PAE/NX nem.

Elméletileg így mennie kell.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
128MB vramot enged max.
És hogy még zöldbe maradjak csak 2048MB ramot enged a memóriából...

Amúgy 320MB-os vga-m van és 4096 DDR2.

skateout
Oké, most kicsit Editelem az elõzõt:
Meg van a megoldás.
Simán kikapcsoljuk a Snap funkciót mint 7 alatt, és akkor megy minden full screen-ben gond nélkül.
Lehet már volt róla szó, ha nem akkor itt a megoldás a Full Scree-nre. 😊

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

skateout
Üdv

Régóta nem voltam az oldalon, de a WIN8 ide hívott, ahol anno sokatok segített nekem a Win7 alatt 😊
Nos fent van a legújabb alkotása az MS-nek.
Kérdéssel kezdenék.
Nem tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni azt a Snap funkciót, amit akkor érünk el, ha teljesen balra húzzuk a kúrzort?
Mert Full screen-es alkalmazás esetén is mûködik, ami nem kéne nekem.
Pl: Játékok.

Elõre is köszi a választ, tippet.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

MerlinW
Abban van VT. Win7 módban telepítsd ne other-ben. VRAM-nak én 256MB-ot adtam, memóriát pedig 4GB-ot, de minimum 2 kell neki. 40GB VHD több, mint elég, 7GB-ot foglal a rendszer.

[merlinw.org]

DarkSector
e6550-es procim van.

pxxl
jah tényleg volt most h mondod 😄 nagy a ping vazze 😄

All hail the double x!

© pixxel
És ezt most miért írtad ide? Kb 1 hete tudja ezt mindenki...

pxxl

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Több ramot és vramot adj neki.

Egyáltalán tud VT-t a procid? Mert anélkül nem tudod virtuálisan telepíteni a win8at.

DarkSector
Valaki segítsen VirtualBOX-ba hogy tudom feltenni iso-ból a Win8-at?
Nekem a logo alatt failed-el kilép.
Lehet rosszul hoztam létre a cuccost, mert egy 40GB-os VHD-t csináltam?

FIXED
1024MB Ram
16MB Vram
Windows->Other Windows

berczely
Laptopon legfrissebb ati driver és minden más driver is tökéletesn mûködik: webcam alapból van még windows 7 alatt nem látta a rendszer, kártyaolvasó, hang mind rendben alapból!
Szuper gyors a rendszer a másolási sebességgel valami csodát mûveltek és nagyon jók az újítások! 😊

MerlinW
Béta elõtti. Amit kaptunk egy milestone 3 kiadás. A lényegen persze nem változtat, hogy használhatatlan, de nem is azért tették ki, hogy használjuk.

[merlinw.org]

wollnerd
Jaaa, akk mind1 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Csak még driver nincs hozzá, mi nem érthetõ ezen? Ez egy alpha verzió elõtti dev preview.

wollnerd
????
Pedig a Win8 úgy van (lesz) megtervezve hogy a régi laptopokon is képes tûrhetõen mûködni.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

GregSB
Hmm, végül feltelepült, és indulásnál kidobott egy választóképernyõt, hogy melyik rendszert akarom indítani.

De sajna úgy tûnik az én notimon nem a legjobban fut. Max 1024x768-as felbontást engedett, és eléggé lassú volt az UI, szar a videokártya driver.

GregSB
Na, gondoltam én is felteszem, kipróbálom. Úgyis 2 partíció van a gépemen, az egyiken ubuntu van, amit semmire nem használok már, azt legyalulom és felrakom a Win8 previewt.

Kérdésem az lenne, hogy miután telepítettem hogy tudok majd választani, hogy a Win8-at vagy Win7-et bootolja be a gép?

Kipróbáltam a Windows 8-at. Tetszik. De hogy lehet egy megnyitott programból kilépni?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

köszi

Minek ehhez driver ha a monitor meg tudja mondani magáról mit bír vagy ezer éve? Amúgy a képernyõ beállítások között ott figyel egy bazi nagy kék link, aminek pont az a neve ami a témába vég, csak nem csinálták meg hozzá azt amire mutatna ... tehát nem felejtették el. A kérdés az miért most jut eszükbe a Vista óta?

Jelenleg valamiér nme megy normálisan a kikapcsolás, az újraindítás ... lehet az indexelés és egyébb még általam ki nem ismert háttér szolgáltatás miatt? Kiírja, hogy Restart vagy Shut Down meg vadul forognak a pötyök aztán még egy óra múlva sincs semmi.

Updatben van új ATI Engeenering Driver, mert a "gyári" júniusi, de ha ráklikkelek akkor 2 másodperc múlva kidobja, hogy ismeretlen hiba miatt nem tudta megcsinálni a frissítést. Amúgy semmihez nem jelez driver hiányt, még a noname Bluetotth egység, meg az USB3 vezérlõt is felismerte jól.

MerlinW
Mert még nincs driver támogatása?😊

[merlinw.org]

TheLostOne
Én TFT-CRT comboval tolom 😊

Mondjuk a szememnek biztos jót tesz...

Mert sajna a Microsoft már nem gondolja hogy valakinek is CRT monitorja van ha win8-at használ. Mondjuk én már senkinél nem láttam ismerõseim között CRT monitort mindenkinek TFT-je van. Számtalan helyen javítottam és javítok gépet de senkinél nem volt CRT. Talán ezért 😊

Az érdekelne viszont, hogy felismeri a monitoromat a Vista, a W7 és a W8 is helyesen, de max. képfrissítésnek bedob 85Hz-et azt kalap kabát. Ha nagy nehezen bekapcsolom, hogy látszódjon a (csak szerinte) nem támogatott képfrissítés, akkor a max. 100Hz. Hát pedig én 1280-ban 120Hz-et akarok, játékban meg 1024/1152 és 160Hz-et. Nem tudja valaki ez a hülyeség miért van így?

Azért én kipróbálnám egy Wacom Bamboo Pen & Touch-al milyen lehet pl. netezni 😊
Persze vannak érintõképernyõs monitork is, csak az nagyságrendekkel fárasztobb mint egér, tapipad, vagy fenti eszköz, másrészt meg letörném bárki kezét aki összemaszatolná a monitoromat.

Alapból NTFS-re formázza. A PROTOGON-ra való formázást ha jól tudom csak parancssorból lehet megtenni.
Nem tudja valaki alapból NTFS-re formázza a rendszer particiót a W8, vagy az új formátumra? Magyarul láthatom e W7 alól?

A telepítés nálam marha lsassú volt, mert egy régi leharcolt vinyóra ment. A rendszer eddig gyors. IE 10 atomgyors. Csempés IE10 használataát könnyû volt kitalálni, eddig tetszik. Majd megnézem a "sima" IE-t is a Flashplayer Beta 11-el 😊
Elsõ indításnál a halom adat mellé bekérhetné az Internet beállításokat, mert ez így 2011-ben vicces, hogy rinyál nincs kapcsolat ... egy ezer éves live linux és képes megcsinálni.

MerlinW
<#gonosz1>

[merlinw.org]

Xbox livet hogyan lehet elindítani?

Szerintem az lehet a háttérben hogy Xbox Live lesz a Windows 8-ban és kompatibilitási problémák vannak ebben a verzióban a G4WL játékokkal.
Ha valaki rájön mi miatt nem mennek a games for winows live-os dolgok az jelezze ellenõriztem az xbox live-on a státusznál minden zöld szval elvileg mûködik a szolgáltatás de egy játék sem hajlandó elindulni ami games for windows live-os!
#354 - Virtual Box: http://www.virtualbox.org/

Ez nagyon jó kis progi és ingyenes.

#355 - THX! 😊

Total Commander 8.0 Beta 1
Lehet ezzel próbálni, hátha nem fagy be. Van 64 bites verzió is már.