Windows 8 - 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbra is egy beta elõtti tesztverzió ez, próbáld meg virtuálisan telepíteni (vbox vagy vmware8) ha másképp nem mûködik.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Bios-ban nézd meg hogy a vinyodat kijelzi-e.
Ha kijelzi akkor annyira régi a vinyod hogy nem tudsz új oprendszert rátenni, max XP-t.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[/url][/img]
Aztán megnyomom hogy "Browse" :
[/url][/img]
És ezt írja :
[/url][/img]
Mért van ez ? Mit kell itt csinálni ?
Amikor elkezdem telepíteni a Windows 8-at ez az ablak jön be :
Aztán megnyomom hogy "Browse" :
És ezt írja :
Mért van ez ? Mit kell itt csinálni ?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A skype legújabb változata nálam állandóan lefagy. Biztonságos hardver eltávolítás még sajna ebbõl kimaradt. Nagyon várom a következõ build-et 😊
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
(Másodlagosan raktam fel külön meghajtóra.)
Meglepõen jó lett(lesz) az MS új oprendszere.Azt hittem, nem tudok már nagyon semmi új dolgon meglepõdni, de ez meglepetést okozott.Lehet rossz a hasonlat, de nagyon sokáig használtam mobiltelefon terén Symbian oprendszert és amikor pár hónapja kezembe került egy Androidos kütyü, akkor mindent feladva azt mondtam:Ez kell nekem!
Visszatérve:Jó az elgondolás és ha jó irányba viszik akkor akár korszakalkotó is lehet.De ehhez még elég sok mindennek kell történnie.
Az állapotához képest stabilnak mondanám már most.Nálam fagyás, kékhalál nem volt még.Ha egy program kiakad a Metro felületen, egyszerûen a feladatkezelõvel be kell zárni és újra megnyitni.
Mediaplayer Home Cinemát használok alatta mint a W7-en is mindent visz akadozás nélkül.HD-ket is!(Acer5538G)
Amit hiányolok, bár ez a verzió állapotának tudható be valszeg, egy képnézõ, medialejátszó, Metro felületû MSN stb.Ehelyett telerakták mindenféle közösségi baromsággal.
Amit még nem tudtam kiprobálni az a HDMI csatlakozás, de erre még másfél hetet várnom kell mert jelenleg nincs rá lehetõségem.
Szóval nekem tetszik😊
Total Commanderre a megoldás(törlés stb-re):
Csinálni kell egy parancsikont amit Admin módban futtatsz és kész.
Ennyi.....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
IO APIC, VT-x/AMD-V, memeóriavirtualizácó mehet.
PAE/NX nem.
Elméletileg így mennie kell.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
És hogy még zöldbe maradjak csak 2048MB ramot enged a memóriából...
Amúgy 320MB-os vga-m van és 4096 DDR2.
Meg van a megoldás.
Simán kikapcsoljuk a Snap funkciót mint 7 alatt, és akkor megy minden full screen-ben gond nélkül.
Lehet már volt róla szó, ha nem akkor itt a megoldás a Full Scree-nre. 😊
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Régóta nem voltam az oldalon, de a WIN8 ide hívott, ahol anno sokatok segített nekem a Win7 alatt 😊
Nos fent van a legújabb alkotása az MS-nek.
Kérdéssel kezdenék.
Nem tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni azt a Snap funkciót, amit akkor érünk el, ha teljesen balra húzzuk a kúrzort?
Mert Full screen-es alkalmazás esetén is mûködik, ami nem kéne nekem.
Pl: Játékok.
Elõre is köszi a választ, tippet.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
[merlinw.org]
És ezt most miért írtad ide? Kb 1 hete tudja ezt mindenki...
All hail the double x!
Egyáltalán tud VT-t a procid? Mert anélkül nem tudod virtuálisan telepíteni a win8at.
Nekem a logo alatt failed-el kilép.
Lehet rosszul hoztam létre a cuccost, mert egy 40GB-os VHD-t csináltam?
FIXED
1024MB Ram
16MB Vram
Windows->Other Windows
Szuper gyors a rendszer a másolási sebességgel valami csodát mûveltek és nagyon jók az újítások! 😊
[merlinw.org]
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Pedig a Win8 úgy van (lesz) megtervezve hogy a régi laptopokon is képes tûrhetõen mûködni.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
De sajna úgy tûnik az én notimon nem a legjobban fut. Max 1024x768-as felbontást engedett, és eléggé lassú volt az UI, szar a videokártya driver.
Kérdésem az lenne, hogy miután telepítettem hogy tudok majd választani, hogy a Win8-at vagy Win7-et bootolja be a gép?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Jelenleg valamiér nme megy normálisan a kikapcsolás, az újraindítás ... lehet az indexelés és egyébb még általam ki nem ismert háttér szolgáltatás miatt? Kiírja, hogy Restart vagy Shut Down meg vadul forognak a pötyök aztán még egy óra múlva sincs semmi.
Updatben van új ATI Engeenering Driver, mert a "gyári" júniusi, de ha ráklikkelek akkor 2 másodperc múlva kidobja, hogy ismeretlen hiba miatt nem tudta megcsinálni a frissítést. Amúgy semmihez nem jelez driver hiányt, még a noname Bluetotth egység, meg az USB3 vezérlõt is felismerte jól.
Persze vannak érintõképernyõs monitork is, csak az nagyságrendekkel fárasztobb mint egér, tapipad, vagy fenti eszköz, másrészt meg letörném bárki kezét aki összemaszatolná a monitoromat.
A telepítés nálam marha lsassú volt, mert egy régi leharcolt vinyóra ment. A rendszer eddig gyors. IE 10 atomgyors. Csempés IE10 használataát könnyû volt kitalálni, eddig tetszik. Majd megnézem a "sima" IE-t is a Flashplayer Beta 11-el 😊
Elsõ indításnál a halom adat mellé bekérhetné az Internet beállításokat, mert ez így 2011-ben vicces, hogy rinyál nincs kapcsolat ... egy ezer éves live linux és képes megcsinálni.
Ez nagyon jó kis progi és ingyenes.
#355 - THX! 😊
Lehet ezzel próbálni, hátha nem fagy be. Van 64 bites verzió is már.