8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#2225 én soha nem fogom felrakni a windows 8-at.. olyan bukás lesz, mint a Vista volt anno, nekem ez a metro felület unszimpatikus és a Start menü eltüntetéséről ne is beszéljünk.. -
#2224 Ez sem tűnik rossznak. -
#2223 Én erre költöttem rá tavaly a gatyámat:). Kell a fejtágítás MS téren is, mert sok majom használja:) -
#2222 egy forintomba nem fájt, és még pólót is kaptam -
Newfronter #2221 Nem drága!
Lehet jelentkezni annak, aki diák! :) -
#2220 Ennek a kártyának a kistesója került 50rupóba, mikor kijött, nem ez.. elég sz*ul esne, ha nem jönne hozzá driver.. Én bízom a dologban.. -
Blum #2219 A fel karomat tennem ra,hogy meg HD3xxx-hez is lesz W8 driver. :D -
#2218 Tekintve, hogy két különböző gyártó készíti a vga-kat így ebben azért nem lennék annyira biztos. Ha véletlenül nem lesz driver akkor max Windows 7-es változattal lehet próbálkozni ott meg lehetnek gondok. -
#2217 8600gtstől azért csak jobb a 4870 :D:D:D -
#2216 Nem nyilatkoznék, amd vga-kat nem nagyon követem. -
Blum #2215 Ha 8600GTS-sel megy a CS 1.6 is,akkor 4870-nel sem lesz gond. -
#2214 Értem, kösz szépen.
Szerinted mihamarabb szabaduljak meg ettől a HD 4870-től, vagy látsz rá valamennyi esélyt is, hogy W8 kompatibilis lesz ?
Tervezek beruházni egyet, 2 gépre itthonra.. aztán szarul adná ki magát, ha nem menne semmi játék.. -
#2213 Driver támogatásról a gyártó oldalán lehet tájékozódni.
Nvidia vga driver már van whql-el, de hétvégén raktam fel X-fi beta hangkártya drivert is. -
#2212 Az info még nem megerősített, csak spekuláció. De a megszűnés is évek múlva történik meg.
Amúgy x64 több memóriát kezel, 64bit-es alkalmazásokban gyorsabb, több memóriát képes adni egy-eyg folyamatnak mitn a 32bit-es. De tény ha vennék én is 64bit-es Windows vásárolnék (már ha a gépet képes futtatni). -
#2211 Honnét tudod, hogy lesz? tudtommal nem lesz egyik sem.
Ami lesz már biztos:
Windows 8 RT (kereskedelmi forgalomba nem lesz kapható)
Windows 8
Windows 8 Pro
Windows 8 Enterpirse (csak mennyiségi licenszben lesz eléhető) -
#2210 Az már nem a Microsoft hibája vagy baja, most legalább már látszik, hogy van értelme a visszajelzéseknek. -
#2209 Gondolom nem kis pénzbe is kerül. -
#2208 Egyébként előreláthatólag a driverek frissítését hogyan fogják megoldani w8 x64-re ?
Nekem egy HD 4870em van, vajon lesz rá támogatottság?
Nem lenne rossz gamelni is néhanapján.. -
#2207 Köszi szépen. Ez pontosan mit jelent? Meg fog szűnni(W8-tól számítva) a 32bites támogatottság?:S
Egyébként felvilágosítanátok, hogy az x64 miben jobb az x86-tól?:S -
Puhos #2206 Ha már venni akarsz akkor 64bites rendszer vegyél. 32bit vége!Otthonra szerintem elég egy sima HP is. -
#2205 na elkezdődött m$ nyári suli. Délután állítólag fogok készíteni egy böngészőt :D
Ami kicsit fura, hogy végig leginkább, tab szemszögből néztük a win8-at.
Fejlesztői, és felhasználói szemmel, elég sok olyan dolog van a rendszerbe, ami kurvajó. Program fagyások száma nagyot fog esni, illetve az, hogy a háttérbeli folyamatok miatt ne válaszoljon az ui, az teljes mértékben eltávozik a rendszerből. (asszinkron programozás)
régi start menü nem lesz visszahackelhető, mert kódszinten ki lett írtva.
Fejlesztőknek könnyű dolguk lesz, illetve metro appok nagyon jól módosíthatóak. A natív hardverhez való hozzáférést is próbálják kiírtani, hogy minden keresztülmenjen winrt-n.
Holnap jön winphone fejlesztés, aztán felhőzünk picit :) -
#2204 Valaki tud saccolni egy árat a sima 32bites Home-Premiumra ?
Esetleg érdekel az Ultimate is, de sztem az fölös lenne otthonra, vagy nem ?
2gépre kellene.. -
#2203 mindig azok a hangosak, akiknek nem tetszik valami. Meg élböl elutasítanak, minden változást, amiről aztán lehet kiderül, nem is olyan rossz. Há' me régen minden jobb vót -
#2202 Amit kb 100-ból 2 ember engedélyez. -
#2201 Az arányt te se ismered. Egyedül a Microsoft-nak van némi ismerete felhasználói visszajelzések alapján. -
#2200 Csak az arány nem mind1. -
Newfronter #2199 Mindig vannak olyanok, akiknek nem tetszik valami. :) -
#2198 Az a szánalmas hogy megmagyarázzák. Ha olyan über cool lenne és mindenki szeretné, akkor nem lenne szükség magyarázkodásra :) Ez is mutatja hogy ők is kapnak bőven negatív kritikát. -
#2197 Jól gondoltam a start menü megszűnésének okát: link -
#2196 Pletykák szerint júlus végére készül el a végleges változat. Letölthetőnek biztos letölthető lesz legális és nem legális úton is, pláne, hogy létezik netről telepíthető változata is a Windows 8-nak. -
RYO21 #2195 RTM mikor lesz? Gondolom azt nemlehet majd úgy letölteni mint a többi beta verziót, ugye? -
Rodman6 #2194 Már megoldottam. Nem a felbontással volt gond hanem alapból kinagyította a képet. A képernyőtartalom olvashatóságának javítása menüpontban tudtam normálisan beállítani mert 125%-on volt. -
#2193 Tegyél fel VGA drivert és állítsd be a felbontást. -
Rodman6 #2192 Sziasztok, nemrég raktam fel a Windows 8 próbaverzióját és az lenne a problémám hogy néhol homályos a kép. Mint mikor egy fényképet kinagyítok kb olyanná válnak a betűk egykét telepítőnél, stb. Pedig a felbontás jól be van állítva.
Néhány Windowsos szoftvernél is sokkal több helyet foglalnak a dolgok a képernyőn mint azelőtt, a betűk is nagyobbak. Mi miatt lehet ez a jelenség? -
Apocalipto #2191 +fav, amúgy nekem bejön. Win7-et is RC-től fogva használtam :) -
#2190 Játékokat és programokat is töltöttem már le, Játékkok közül 1 tetszett eddig. -
lotsopa #2189 Store-ból már töltöttetek le játékokat? Én most próbáltam ki kettőt a legjobban értékeltek között...
Nekem egyáltalán nem tetszettek. :) Ennek ellenére maga a Store szerintem jó és használható. -
#2188 Olyanom még nem volt de metroa halál mindenféle színben -Lilla. kék, zöld már volt. -
#2187 Na nekem meg volt az első kékhalálom. Sajnos nem olyan szép mint amilyet mutattak :( bár a nagy smiley egyezik. -
#2186 Flash se volt az elöző változatig, sőt csak bizonyos oldalakhoz van csak flash támogatás. Adobe és a Microsoft közös megegyezése miatt van csak. A Flash frissítéseket is a Microsoft biztosítja.