8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
Blum #2307 google-->ironia -
kazsmer #2306 Te milyen Windows9-ről beszélsz, hogy 1 hét múlva jelenik meg?
Az a win8, ami most fog megjelenni.
A win7-hez SP2 van még csak. -
Blum #2305 Lesz -
lo9in #2304 mit gondoltok lesz win8 driver asus P5KPL-AM alaplaphoz ? -
#2303 MEA CULPA! -
Pupuci #2302
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1259085565&no=2282]#2282[/URL] -
#2301 Nem tudom mennyire hiteles, mert annyira nem mozgat meg a Win8 - de most találtam rá: link...
"A Microsoft megerősítette, hogy októberben érkezik a Windows 8 – és a Windows RT is.
A redmondi vállalat már korábban is közölte, hogy a Windows 8 várhatóan ősszel, októberben jelenik meg, így ezt az információt csak megerősítette Brandon LeBlanc a Windows hivatalos blogján..." -
janihunk #2300 Akkor már nincs is messze. -
#2299 Augusztus első hetében elkészül. Október végétől megvásárolhatod. -
Blum #2298 Le vagy maradva,jovo heten jon a Windows 9.
Windows 8-hoz tegnap adtak ki a legultolso Service Packot (SP4). -
#2297 Még nem!
Holnap majd összeülnek a srácok ötletelni, mi is legyen benne. Ez ma lett volna, de valaki kinyitott egy tűzcsapot az utcán, az iroda előtt, így mindenki lement pancsolni.
Talán, egy hét múlva, ha megvannak az ötletek, neki állnak a kernelnek, majd augusztus végéig RTM állapotba hozzák. Azért talán, mert kitudja mi zavarja meg őket a munkában. -
olivaoil #2296 Haló! Létezik már a Windows 8?!? Ha igen azt kicsit furcsálanám, hogy ilyen gyorsan megjelent. -
#2295 Na meg cégnek. -
#2294 A szoftverben semmi, a bolti változatoknál van telepítő lemez sőt doboz is, az msdn, technet csak letölthető, ha van előfizetése a személynek. -
#2293 Elnézést..
Akkor mégis mi a különbség az RTM, MSDN, technet, bolti változatok között ? -
#2292 Semmivel, végleges bolti változat. -
Blum #2291 NEM!
Ez a lenyeg ember... -
Pupuci #2290 Nem. Azért RTM. -
#2289 Értem.. de gondolom azon még fognak változtatni valamit..:) -
#2288 Már miért lenne messze? A release to manufacturing azt jelenti, hogy gyártása kész, ezt szánkák forgalmazásra. -
#2287 MSDN mivel rosszabb az októberi boltos verziótól ?:D -
#2286 RTM = gyártásra kész, boltba októberre várható, MSDN, technet hamarabb, még augusztusra tippelnék (nekem az msdn megjelenés már bőven jó lesz). -
#2285 :((
akkor még elég messze vannak a normális verzsönök :/ -
#2284 release to manufacturing -
#2283 Az RTM = Home Premium ?:D -
#2282 Részletes hivatalos info (angol nyelven): link -
#2281 Igaz:) Biztos negártott a nagy beleg.
Tehát újra: Augusztus első hetében RTM fázisba kerül a Windows 8! link -
Pupuci #2280 Augusztus ;) Július első hete már idén nem lesz több ;) -
#2278 Én azért bízok a dologban.:) -
#2277 Közel se biztos, hivatalos bejelentés még nincs, csak pletyka. Napokban zajlik Windows Partner Conference Torontoban ott már közölhetnek hivatalos információkat többek közt a Windows 8-ról is. -
#2276 25-26.-a körül már jön, nem ? -
#2275 XP, Vista, Windows 7 esetén valóban lesz frissítési lehetőség (bizonyos megkötésekkel) Windows 8 végleges kiadásra, és elég jó áron kb. 40usd. De már megvárnám a végleges megjelensét. -
Blum #2274 En megvarnam a veglegest.
En nem fogom feltelepiteni,mert a gepem baromi gyenge hozza,de ha megis telepitenem,akkor -mostmar- csakis a veglegest. -
TARTYOM #2273 Azt olvastam lehet majd frissíteni a Windows 8 Final-ra.
Akkor érdemes lenne már most elkezdenem átállni win8-ra vagy inkább várjam meg amíg kijön a végleges és csak akkor ? (frissítési gondok stb) -
Blum #2272 Na kellett emlegetni :)
Megjelent a 12.6-os legacy Catalyst -
#2271 Teszt rendszer így lehetnek problémák, de én váltottam több gépnél is és a hibákkal én együtt tudok élni. -
rastachris22 #2270 Hali srácok! Úgy tudom, már van kipróbálható változat a windows 8-ból. Kérdésem az lenne, hogy mennyire éri meg váltani, már vagy 2 éve nem volt újra telepítve a win7-em, most állnék neki egy reinstallnak, de gondolkozok, hogy inkább win8-at rakjak fel. Érdemes lenne? -
Solt #2269 Ugyan! :) Valahol az AMD hülyesége, hogy rosszul kommunikálták a sztorit... nagyon sokaknak az égett be, hogy megszűnik a támogatás, de szerencsére ez nem így van! :) -
janihunk #2268 Hmm én kérek elnézést. -
#2267 Megnyugtattál, kösz!:)