Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem próbáltam, de a metros IE alatt egyáltalán nincs (és nem is lesz) flash. Ha a desktop IE-re gondoltál, azt passzolom.

http://goo.gl/gd6Zi5

aate
IE 10 alatt a flash nektek sem megy ?

Viszont a Pinball FX 2 továbbra sem megy, pedig felraktam újra a store-ból. Fekete képernyõ a logoval, majd visszadob metroba. De az app fut tovább (fekete kép, középen a játék logoja)

Basszus.. A firewall service-ot visszakapcsoltam és most megy a store 😄 El is felejtettem, hogy a firewall service-t kikapcsoltam. De hogy minek kell hozzá, azt nem tudom.

bowari
Hát nemtom,de én elég szerencsésnek mondhatom magam,régen az xp-vel több gondom volt,mint ezzel.Eddig semmi jele annak hogy ez egy beta,minden mûködik,bár egy két kisebb hiba volt de semmi komoly.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Lila gõzöm nincs, mi lehet. Live accounttal vagyok, beléptem már webes felületen is a live id-vel, sehol nem ír semmit, egy normális hibaüzenet sincs. Mi a franc ez, hogy mindenkinek megy, csak a világon pár embernek - köztük nekem - nem....

bowari
Én is megnéztem most,ez a photobucket is gond nélkül települt.Mondjuk elég egy haszontalan app...xD

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Gugliba kerestem, külföldi fórumokon is volt már pár embernek ilyen gondja, de válasz/megoldás nem érkezett... Elvileg okozhatja a rosszul beállított óra, de pontos a dátum/idõ is, time.windows.com-ról szinkronizál, szóval nem értem, mi a franc ez, mert mikor felraktam elsõ délután még simán töltöttem le a store, de már egy ideje se install se update 😞

bon
Választási lehetõséget a telepítésnél tehetnének, késõbbiekben meg vezérlõpulton ki/be kapcsolható lenne ha valaki meggondolná magát a felhasználó. De tuti, hogy a Microsoft figyeli a felhasználói vissazjelzéseket.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Hiba nálad lesz, délután gond nélkül töltötem le egy játékot, sõt most is kipróbáltam és mükõdik a letöltés.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Inkább olyan dolgokkal kellene foglalkozni, hogy pl. mi a büdös francért nem tudok semmit letölteni store-ból, már 1 napja.. "Why didn't this app install" hibaüzenet mindennél.

Mire kényszerítenek? Komolyan már, vicc az egész, hogy néhányan (sokan?) ezen nyûglõdtök.

Belépsz desktop-ra és használod, ennyi. Semmire sem kényszerít senki.

bowari
Hát sztem lesz lehetõség,vagy asztali pc verzióba be sem kerül...
Mindazonáltal ez azért beta/bemutató,hogy levonják a konzekvenciát belõle mennyire életképes és milyen a fogadtatása.

De én már amúgy is untam,15éve szinte ugyanúgy néz ki,végre egy kis változatosság.xD
De ha nem tetszene,akkor sem hergelném magam...

aate
Metroval csak annyi baj ,hogy rákényszerítik az embereket, legyen választási lehetõség-kikapcs.

bowari
Nem értem ezt a nagy metro-ellenességet,azokat az app-okat nem muszály használni,valszeg mire lesz rtm addigra már lesz jópár használhatóbb.

MIkor 1G Iodod Touchomat vettem 2008 tavaszán azaz idestova 4 éve,még nem volt rá semmi,azon a nyáron nyitott az appstore,ott sem volt sok hû de über hasznos app.

Engem egyáltalán nem zavar ez a metro,használom ahogy eddig a desktopot,de van választási lehetõségem is ha úgy van kedvem "metrozom" 😄

[HUN]FaTaL
Eddig is volt x86 tablet, úgy kb 2002 óta. Én biztos nem vennék, nem túl jó a fogyasztása. Mondjuk semmilyen tabletet sem vennék, mert nem jók semmire de az más kérdés 😄

DarkSector
igen-igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen, azt kell majd venni. 😊
Bár biztos jóval drágább lesz az ARM változattól.

Én egyelõre nem csalódtam a Metro miatt, inkább az zavar, hogy nincsenek még ütõs metrós appok. De lehet ez már az RC-nél változni fog, de minimum a fullnál. Nagyon remélem. Jó lenne átszokni a Metro-ra teljesen!
aate
Akkor mégis csak lesz tablet amin lesz...

[HUN]FaTaL
Ez egy x86 tablet lehet. A Visual Studio sem megy ARMon. 😄

aate
Itt pedig úgy látszik(app ) > link

[HUN]FaTaL
Nem, de tabletra az ARM verzió lesz telepítve, amiben nincs desktop mód, mivel az x86 only.

aate
Magától felismeri az OP ? Nem láttam, hogy választható lenne.

[HUN]FaTaL
Tableten nincs desktop, csak PC-n.

aate
Véleményem az MS ott cseszte el ,nem lehet kikapcsolni a metrot vagy legalább a desktopot alapértelmezett start képernyõvé tenni. Ha nem tesz bele egy ilyen lehetõséget akkor bukta lesz a történet. Tableten használható a metro felület de oda meg minek a desktop ? De a metro alkalmazások némelyike is elég gagyi...

aate
Desktop Mutat > Start- metro

Rage47
Ah nagyon fura elképzelni, hogy 2 desktop is van (Metro és sima) párhuzamosan. Most már látnom kell 😄
aate
Messaging app- beépített messenger elégé pocsék, nem lehet adatot-képet sem átküldeni.Csak külön a partner felületén.

bon
IE10 eltávolítható, de egy próbát megér, nagyon jól sikerült. Chrome gondoom feltelepül mint a legtöbb program is. Annyi alkalmzást raksz ki a metro felületre amennyit akarsz, de csak a metro felületre felkészített programok fognak ott megnyítni, minden más a desktop-on.

[HUN]FaTaL
Chromeból nincs metros verzió, persze a rendes verziót simán oda lehet pinelni a start screenre.

aate
Bármilyen program ikont kirakhatsz, chromot is.

[HUN]FaTaL
Elõ ne adjátok már, hogy tulajdonképpen egyszerre egy alkalmazást látni a képernyõn a kényelem netovábbja. 😄 Ráadásul ezek a metros appok mind egy hulladék. Nulla beállítási lehetõség, a messaging appban még partnert felvenni sem lehet, vicc az egész. Táblára bohóckodni biztos jó, de pc-n röhejes.

Rage47
Nem raktam még fel a Win8-at. Az IE-t el lehet tüntetni, és helyére Chrome-t rakni? Illetve egyéb programokat ki lehet rakni a Metro felületre?
DarkSector
Elsõnek teljes de lerakhatod kisebbre. Persze nem méretezhetõ az igaz, de mivel ezek médiák ezért valszeg ha videót nézek akkor fullba. 😊 ha nem akkor ott a mpc.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

aate
A metros Facebbok (peolpe) Ott hol lehet új hozzászólást hozzá adni? Lájkolni és kommentelni lehet de újat hol adok hozzá ?

Na az újabbik asztali gépemen elindult, floppy-k régóta le vannak tiltva, laptopban nincs is 😊. De percekig kellett várni a halacskánál, h végre történjen vmi... 😮

Visca El Barça!

bon
A különbözõ termékek egybe integrálás miatt erõltetik, speciel engem egy-két esetett kivéve nem zavar. Soha se pakoltam egymás mellé két azonos alkalmazást, inkább kattinton, vagy alt+tab kombinációt használom.

[HUN]FaTaL
Akkor mégegyszer: Metros APP teljes képernyõs, pont. Ha ez nem visszalépés akkor mi? Próbálj meg egymás mellé tenni két metros IE-t, vagy egy metrós IE-t meg egy calendart. Azért nem lehet mert ez egy tabletre való felület, amit rohadtul nem értem mi a francnak kell erõltetni PC-n, nem való ide.

[HUN]FaTaL
Elindítasz egy metros appot az teljes képernyõs. Nem, nem a csempékrõl beszélek és nem is azokról az appokról, amik a hagyományos desktopon nyílnak.

bon
Vártál türelemmel? Ha van floppy meghajtó a gépen akkro tísd le a telepítés idejére, Windows 7-nél is segített. Ha tuningolva van a gép akkor állísd vissaz alapórajelre.

Hogy a francba telepítettétek fel? Se boot dvd-rõl, se boot usb-rõl nem megy. Windows alól nem akarom telepíteni. Üres vinyóra kéne. De eccerûen nem bootol, csak egy halacska jelenik meg 😞

Visca El Barça!

bowari
Hát pedig az elmúlt egy évben kb 4szer raktam újra(szeretek telepítgetni xD) és mindig is lassú volt,szûz rendszeren is,és úgy is,hogy kikapcsoltam több dolgot amit ajánlottak,de mondom, most nem nyúltam hozzá,és ezzel a win8-al meg fasza.

Mi lehet az oka annak, h leszedtem a 32 és a 64 bitest is, de hiába írtam ki cd-re, hiába csináltam boot usb-t, mindegyiknél megáll a telepítõ az elején, csak egy kis halacska v mi látszik, azt csá??? Mindegyik gépemen ezt csinálja (3 van).

Visca El Barça!

bon
Na ott más probléma volt akkor, pláne ssd mellett.

bowari
Nálam egy nagy piros pont,hogy míg telepítek egy játékot ssd-re,egyáltalán nem lassul be,míg win 7-nél volt hogy egy perc volt míg megnyílt egy böngészõ...

aate
Sziasztok! Win 8 CP Tippek és trükkök ha valakit érdekel.
De ez nekem nem vált be: Change Number of Rows in Windows 8 .legalább is kevesebbre (5 ) nem tudtam venni. Valaki talált rá esetleg megoldást?
A Pc refresh-el vigyázatok ha valaki kipróbálja! (számítógép visszaállítása ) mert nekem elszúrta a dual boot menüt . Utána Csak a 8-as indul. - Javítólemez helyre állítja.

bon
Nyomtatást én se találok, pedig nem ártana, ha lenne benne, mert ha nem elsz akkor kénytelen vagyok adobe-ot használni.

Sziasztok
A pinball fx2 windows 8 alatt még csak demo változatban érhetõ el, vagy meg lehet venni már a teljeset is, az összes asztallal?

Ati

Ja, PDF! Nem tudom kinyomtatni a PDF fájlokat. Vagy csak én bénázok?
Esetleg valaki rátalált a "print" feliratra?
bon
hyper-V esetében csak 64bit alatt.