Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Xbox Live lesz. Játék nem.

Ha több usert állítok be, akkor hogy lehet azt elérni, h a betöltõképernyõn mind2 fiók megjelenjen? Mert csak az egyik jelenik meg, az amelyik utoljára használva volt. van egy kis nyilacska balra fenn, amivel ki lehet választani a másik fiókot, akkor már megjelenik mindegyik. De ha pl nem adok meg jelszót vmelyik fióknak, akkor oda szó nélkül bejelentkezik, meg sem áll ott, h kiválaszthassam, h melyikbe szeretnék belépni. Szal akinek nincs jelszava, az autologon 😊 Na meg ez az account háttér, ez is nagyon jó, elõször vagy egy percig néztem, h most mi a tökömet kezdjek vele, furák ezek az érintõképernyõs dolgok sima pc-n 😊 Jah még annyit, h metron nemtom hogy lehet felhasználót váltani, lehet-e egyáltalán, mert csak altatás, kikapcs, meg restart van. Át kell lépni desktopba, de mivel ott meg nincs startmenü, még szerencse, h az alt+f4 már mûxik 😄.

Visca El Barça!

orichalcos
Lenne egy kérdésem srácok. Nagyon rég óta nem figyelem win8as híreket. Még valamikor a legelején volt egy pletyka hogy a win8 natívan támogatni fogja az xbox 360as játékok futtatását. Ezt végül gondolom elvetették.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Remélem nemsokára kipróbálhatjuk az x360 médiákat...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor elnézést. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bon
Csak a pontosság kedvérét, ez nem ghost cucc, hanem egy backup program a Ghost egy márkanév (többek közt) mégpedig a Symantec biztonsági mentõ programjának a neve.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Oks noproblem. 😊
Linkelve volt a Ghost cucc, Jakuza elvileg írta hogy lehet USB Ghost-ot nyomni a progiról de nekem az az opció nem jelenik meg...:S

jah azt nem tudtam, a topicból ítélve csak arra tudtam gondolni 😊

Visca El Barça!

DarkSector
Nem win8-at akarok telepíteni. 😊

DarkSector
Van PB Service
van PB Client
Van PB Server....

A PB Server része nem képes kezelni a win8 API-t ezért dobált ki. 😛

DarkSector
VÁRJ!

Nekem nem a PB cliens nem jó hanem konkrétan a Cod4 szerverek PB-je dobál le...

Szóval nekem az kell hogy Cod4 szerókon lehessen játszani....

A PB nekem eddig is feltelepült. 😊

Azért thx a jelzést, ha viszont neked a Cod4 megy és ezért szóltál akkor thx. 😊

Huh, that's weird. I put the new pbsec.htm in the Origin Games\Battlefield 3\pb, and ran pbsvc.exe in the Origin Games\Battlefield 3\ folder and no more problems after that. Have you tried those steps? I didn't use the pb program to add bf3.

mûködik a punkbuster

DarkSector
Halli most gondoltam csinálok ilyen USB boot szart, de érdekesmód nekem ilyen opció nincs ebben a menüpontban!!!
Ez miért lehet????

Pedig nekem is ugyanez van, vagy valamit kell állítanom?

Nekem is ez a 2012-es van meg.

Laza
A színeket nem lehet állítani benne? Vagy mindenkinek ennyire tetszik ez a borzalmas zöld összeállítás? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

aate
DarkSector
Én sem tettem volna ha a cod4 menne pb-n de ezt még megvárom amugy szerintem is már most olyan állapotban van hogy minden megy ami win7-en ment, kivéve néhány régi hardver-t mert a driverek ugye még nem nagyon vannak.

bowari
Én már vissza nem rakom a win7-et.Minden megy ezen is,sõt gyorsabbak a fájlmûveletek,én úgy nézem.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

DarkSector
Kezelhetõ könnyen a win8 is, nekem kb fél-1 óra tanulmányozás után ment minden alap funkció, az ablakok pakolgatása meg váltása nyitása stb...

atila4
Visszatettem a Win7-et és mennyivel kezelhetõbb<#rolleyes>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

[HUN]FaTaL
ARMos tableten még desktop mód sem lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Magiszter
Ez a te egyéni véleményed. Nálam eddig a legjobb Windows. Be is fogok szerezni egy érintõképernyõs monitort nyáron, mert úgy teljes az élmény.

Ami egyedül egy kicsit zavar még az a "windows sáv" elõvarázslása. Jobb oldalon van ugyebár. Két képernyõnél úgy hogy jobbra van a másik nem egy leányálom az elõbûvölése. Kellene hozzá valami más módszer, vagy állítási lehetõség, hogy mondjuk alulról lehessen elõszedni ilyen esetben.

A többi újítás viszont kifejezetten tetszik. Tuti vevõ leszek egy végleges verzióra.

Windowsos tabletet viszont csak akkor fogok venni ha az ARM Win-hez is lesznek olyan programok mint az asztalin. Vagy lehetõség az asztali programok ARM konvertálása. Értek ez alatt olyat mint a jól megszokott videólejátszók, tömörítõk, csevegõ programok, fájlkezelõk... stb... Vagy beszerzek egy x86-os tabletet 😄

Amúgy eddigi legszarabb windows az 100% , kár érte

jah hogy még demo is LOL 😄

Sikerült! 😊 Köszönöm!
Lehet. Jobb felsõ sarokba vidd az egeret, elõjön a fekete menü, lent settings, aztán fent settings és ott lesz.

Hali!
Az idõjárás app-ot át lehet állítani celsius-ra?

bowari
Nem kiszedni kellene azt,hanem inkább egy teljes verzsön kellene...😊

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

DarkSector
pfff

Pinball FX 2 öt nem lehet valahogy kiszedni belõle? 😄

Mégis milyen választási lehetõséget akarsz még? Ha nem lenne normális desktop, akkor megérteném a sírást, DE VAN! Minden teljesen, kompromisszummentesen használható ugyanúgy, mint a 7-esben. Ha valakinek nagyon hiányzik a nyamvadt start menü, belehaxolható, de még azt is el tudom képzelni, hogy a véglegesben bekapcsolható lesz. De ha nem, akkor mi van? Desktopon MINDEN elérhetõ, minden mûködik ugyanúgy. Semmire sem kényszerít senki. Ja de, 1-et kell kattintani a desktop csempére. Ne aggódj, erre is lesz hack, hogy egybõl desktopra dobjon, bár lehet, hogy ez is lesz már a véglegesben alapból.

Bétához képest nagyon is rendben van ez.

Rayden02
Összesen kilenc verzió lesz a Windows 8-ból.<#wilting>

Windows 8 Starter
Windows 8 Home Basic
Windows 8 Home Premium
Windows 8 Professional
Windows 8 Professional Plus
Windows 8 Enterprise
Windows 8 Enterprise Eval
Windows 8 Ultimate
Windows 8 ARM edition (táblagépekhez)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

MerlinW
Azok a mobilplatformok😊 Mobil = mobilis = hordozható😊

[merlinw.org]

Evin
Azért Tabletre és érintõképernyõs netbookra is hasznos lehet.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Jakuza001
Ne legy mar idiota. Ha nincs mas valasztasi lehetoseged, hanem raderoltetnek valamit, az mi ha nem raderoszakolasa egy PCn hasznalhatatlan feluletnek ? Ez a felulet csak mobilplatformra ertheto, egy vicc hogy erezhetoen mobilos funkciot akarnak raeroltetni egy teljesen mas platformra.

LeWyTy
Ja tényleg<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DarkSector
1-el....😊

LeWyTy
Mivel jobb a 7nél?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát bakker felraktam a régebbi gépre nagy nehezen az egyik vinyóra, (azért nagy nehezen, mert vagy 8 percig pöcsölt a halacskánál, mire elõjött a telepítõképernyõ),de abban a gépben csak egy 3000+-os 64 es proci van 2 giga ddr rammal, ami még oké is lenne, csak a vidkari az egy radeon 9600xt, amihez nincs win8 driver(win7-é nem jó kipróbáltam még úgy is, hogy betallóztam neki az inf fájlt), úgyhogy csak 1280*1024 ben megy 😞. Amúgy teccik a sok újdonság, van amit szokni kell, van ami jó ötletnek tûnik.

Visca El Barça!

bon
Na mégegyszer a képet: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Sõt kettõnél több alkalmazás is simán kezelhetõ egy képernyõn:

bon
Dupla kattal is átméretezhetõ.

bon
Megfogod a képernyõ tetején az alkalmazás, majd le és balra vagy jobba húzod így kiraktad a szélére és lehet megnyintni egy másik alkalmazást ami lehet sima desktop is. Az ablak átméretezése meg szintén könnyû, megfogod a széle mentés és jobbra vagy ballra húzod. Bezárni meg a szokásos módszerral lehet.

és ezt hogy lehet? Próbáltam már úgy, ahogyan a videókban mutatták, de nem sikerült.

bon
Lehet két metro alkalmazás vagy akár metro és desktop vegyesen egy képernyõn: link

[HUN]FaTaL
A metros ieben semmilyen bovitmeny nincs. Ezekszerint a desktopban van, nem próbáltam, mert nem hasznalok IEt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bon
Metros ie10 nem támogtaja bõvítményeket, így a flash, java és társai is felejtõsek. Desktop változatnál viszont gond nékül mennek.

bowari
Desktop IE-hez nem kellett nekem külön telepíteni flasht,metroson meg nincs,azt nemtom oda lehet e...

MerlinW
Pedig van flash, csak telepíteni kell.

[merlinw.org]