8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
lo9in #2668 nyomógomb ? -
gosumofo #2667 es ha kell akkor elerem a jobb also sarokban, de az hogy itt villog a full screen telefonos nyomogombos fosadeksagaval, arra nincs szo hogy mennyire botranyosan pc felhasznalo ellenes a rendszer -
#2666 Jujj "telefonos felület", inkább hívjuk metro-nak. Amúgy a telefonos felületnél azért többet tudd. -
Newfronter #2665 Az a start menü is, te szerencsétlen! -
gosumofo #2664 ki kell kaparni a billentyuzetbol a windows gombot hogy ne valtson at a telefonos feluletre ha veletlenul megnyomom .. -
#2663 Amúgy se férhettél hozzá a végső változathoz, de ha mégis akkor se tesztelhetted csak pár órát, mert 1-én jelent meg, így meg ilyen mértékű következtetést levonni nem lehet. -
lo9in #2662 és ha valaki eddig xp-t használt akkor van értelme ezt tenni igaz ??? vagy inkább tegyen fel 7est és akkor rá is érvényes amit mondasz ugye ?
ülj le 1-es -
#2661 Szerinted. -
gosumofo #2660 vegso valtozat vegso ertekelese: teljesen ertelmetlen PCre telepiteni ha win7et hasznal az ember. -
#2659 Hiába vártok, nincs 30 napos türelmi időszak, és amíg nincs aktiválva addig 3 óránként felugrik egy teljesképernyős ablak. -
#2658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!magon fennvan, de szerintem érdemesebb megvárni az érintetlen msdn-es isokat 16-án
-
#2657 A warez-t lehetőség szerint kerülni kérem, de privátban töllem mehet, esetleg rejtett spoiler ként. Nem szeretnék warez topic-ot. -
janihunk #2656 -
#2655 Ne legyél benne biztos, fejléc színen kívül másra nem számítanék. -
Blum #2654 Majd idovel biztos,hogy lesz hatter allitasi funkcio is.
Amikor a g-mail megkapta az uj feluletet,ahhoz se volt rogton ilyen opcio.
[Bar engem hideges hagy,jo ez a default] -
Tomy Lee #2653 Outlook-ot konfiguráltam,hozzáadtam mindent egész jó így viszont hátteret nem lehet hozzárendelni?Ez a fehér alap van csak? -
#2652 Elképzelhető, hogy amíg nem aktiválod kint van, de az is lehet, hogy csak Enterprise esetében. -
#2651 Én elképzelhetőnek tartom, hogy az Enterprise végleges mutatja csak. De ha a többi is engem az e zavar, nem a hátteret lesem, hanem használom a gépet. -
#2650 Viszont érdekes, hogy az eddig megjelent "rtm" verziókon mind ott van a vízjel (vagy azért hogy elhiggyük, (bár nem nagy feladat manipulálni), vagy ilyen lenne a végeleges? (jójó regedittel 2 kattintás, de akkoris..)) -
#2649 "tegnap késő este óta Win8 enterprise fent van corpneten"
KÉP
forrás:prohardver/pzstm -
#2648 Fellehet és mindkét programra megérkeznek az üzenetek. -
#2647 RP re fel lehet rakni a WLM 2011et?
Nem zavarja be a fentlévő Messengert?
Vagy mind2 re megjon amit irnak? -
#2646 Köszi. -
#2645 Csak egy kicsit olvass vissza és ott lesz a hivatalos bejelentés. -
Blum #2644 -
lo9in #2643 tessék -
lo9in #2642 szerintem komolyan kérdi -
#2641 mondd h viccelsz :D -
#2640 Szóval semmi hivatalos eddig ?:( -
#2639 De, töb cég és Microsoft alkalmazott is hozzá fér, így előfordulhat szivárgás, de mint korábban írták, kulcs nélkül nem lesz telepíthető. -
lo9in #2638 jól sejtem hogy 15-e előtt az ég világon senki nem férhet hozzá és hogy esélytelen hogy kiszivárogtassák mondjuk már holnap ? -
#2637 Valóban nagyon király lett, én már tegnap átálltam rá. -
#2636 Aki még nem látta/nem tudná a napokban megújult a "hotmail" is:
https://outlook.com/
Metrósodott, de nagyon letisztult és sallangmentes lett.
Próbáljátok ki ;) -
#2635 tmp hozzászolása az örömhírrel, javítva: Elkészült a Windows 8 -
#2634 Augusztus 15-től letölthető lesz az MSDN-Technet előfizetéssel rendelkezőknek. -
#2633 Végre egy hivatalos info. -
Tomy Lee #2631 :C -
#2630 fake -
#2629 Nem valós. -
#2628 Már csak az a kérdés, hogy valós e