8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
lo9in #2828 és sima 8 kulcs az miért nincs, bár már kezdek letenni róla végül is win7ből se volt éhesebb az ultimate mind a home pro -
lo9in #2827 most inkább kérdéseim vannak egyébként van egy 1gb-s kingstonom már vagy 5 éves szegényke és nem is elég nagy :/ szóval nincs telepítésre alkalmas adathordozóm :) -
#2826 Semmitmondó képek a Windows 8 tartalmáról, én nem ajánlom a core-t. Biztos jelentősen butított funkcióval bír mint a Windows 8 vagy a Pro. -
#2825 Pendrive-od nincs? -
lo9in #2824 amúgy ha megszakad a net akkor elszáll az aktiválás ? minden indításnál újra elvégzi magától a dolgot ? vagy net nélkül is megy fél évig ha már beírtam a kódot ? -
lo9in #2823 slmgr /dli az mi amúgy mert a leírásban nem szerepelt de a képen ott van a cmd-ben -
lo9in #2822 ja és ugyanaz a kulcs jó x86 és x64hez is ? ja meg a szerver ami aktiválja a core kulcsot is szereti ? :S -
lo9in #2821 amúgy a core dologra visszatérve:ezen a linken van 3 kép egyiken egy sima vin8 van telepítve valszeg a core kulcsal ami a képek felett szerepel aztán van egy pro kulcs is alatta és egy wmc kulcs is na ezt mondom hogy ha a core kódot írom be elvileg kapok egy sima win8at nem ? :) -
lo9in #2820 én lemez hiányában várok holnapig :) -
Tomy Lee #2819 NA nekiállok és felteszem a PRO-t SSD-re egyszerüen nem bírok tovább várni:)
Ami játék meg külön hdd-n van telepítve és nem fog elindulni utána azt letörlöm úgyse ér semmit egyik sem.. -
lo9in #2818 12.6 whql vagy 12.7 beta ? és dxdiag-ban wddm1.2 ír ? mert amikor RP-hez tettem win7 drivert akkor wddm 1.2nek ismerte fel de az csak 1.1es úgy tudom , vagy számít ez valamit ? :S -
#2817 Van benne driver, de nincs OpenGL csak DX.
Ha kell az OGL is, akkor a win7 drivert fel lehet tolni win7 compatibility módban, nálam rendben működik. -
lo9in #2816 amd videokártyások milyen driver van benne alapból ? mármint a proban ? mert mondtátok hogy nem lehet rá semmit telepíteni -
#2815 Windows 8 pro 59,99$-ért: link
Ez nem frissítési lehetőség. -
lo9in #2814 akkor tévedésbe voltam, csak hát .nfo-ban olvastam hogy core és akkor az mégsem a sima win8at jelenti ha azt a kulcsot adom meg telepítésnél ami a core: mellett van ? :S -
#2813 Action center > Trust this PC Live Felhasználó profil beállítása állandóan jelezz, de mit állítsak még mikor minden adatot -kérdést, mailt megadtam ? A végén nincs OK. -
#2812 Az nem a sima Win8? Van Windows 8 Server Core Edition, az parancssoros (PowerShell) nincs benne se GUI, se semmi.
A desktop változatból nincs Core, van sima Windows 8, meg Windows 8 Pro. -
#2811 De igen, parancssoros szokott lennie a core. -
lo9in #2810 a core az a sima win8 néhány hiányossággal pár felesleges marhaság home editionnak felel meg amúgy -
#2809 -
[IIMG]http://imagerz.com/QEAQC0tvAwMAUlpLEgVR[/IMG]
#2807: A core az nem szerver változat? Abban csak parancssoros felület van. -
lo9in #2807 core az működik? valaki nem tudja ? és az mennyivel foglal kisebb helyet ? és mennyivel kisebb a gépigénye ? -
#2806 -
#2805 Proval is működik, csak először valami baja volt és kért egy rebootot, újra lefuttatva a parancsokat már jó is. :) A WMC-s verziót nem tudom, azt nem raktam fel, mert nem kell. -
#2804 Enterprise - alatt működik a megoldás. Proval lehetnek gondok a fórumok szerint is. -
#2803 Nem hivatalos a KMS szerver nem fogják kilőni(reméljük ) ! -
#2802 Többi kérdést gondot itt folytassátok !link -
#2801 Nem kell az csak a telepitéskor kell ha fent van akkor szerintem már kell ,hogy működjön . Nekem Enterprise van fent nem tudom igazolni ! -
kjhun #2800 LOL
Ha van net, akkor arról az ip-ről beaktiválja a wint?! De, ha lelövik, akkor gáz. Ahogy elnézem, gyanítom azok-é ez az ip szerintem, akik a kms aktivátort írják, lassan offline verzió is lesz belőle szerintem. Microfos nem fog örülni neki, az biztos. -
#2799 Milyen verzió? Amikor beírod a CMD (admin ! )-be akkor 1-2 ms azt a felugró ablakokat le okézod egyenként. -
lo9in #2798 legyen már valami :D be vagyok sózva holnap telepítés lesz ha visszajelzitek hogy core - pro. változatoknál is működik :D meg ami kint van a legnagyobb magyar t.rent oldalon az megbízható akkor igaz ? :D -
#2797 Win ver : Kép -
Blum #2796 Nem..nem tudom. Pedig kiirta,hogy successful.
Restart is volt. -
#2795 Most tudod változtatni a Metro színét stb.(újraindítás kell ! ) -
Tomy Lee #2794 Ja ok,thx:) -
#2793 A Pro telepítéshez kell (demo kódok ) -
Blum #2792 Nalam semmi nem valtozott leszamitva azt,hogy eltunt a vizjel. -
#2791 Kép -
Tomy Lee #2790 Hát ezzel így nem tudok mit kezdeni.Mik ezek a kódok -
lo9in #2789 a kép amit linkeltél nem jó :S