8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
lo9in #2788 viszont van még valami, aki egy másik kulcsal a core verziót telepíti annak ehhez a parancshoz amit írtál be kell helyettesíteni a core kulcsot ? -
lo9in #2787 LOL -
lo9in #2786 szóval a kint levő enterprise és professional iso-k valódiak ?
és várható hogy a prof.-hoz is lesz ilyen aktiválási módszer ? slmgr -rearm nem jó hozzá ? -
#2785 Megoldás Pro verziókhoz :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pro: slmgr /ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
ProWMC: slmgr /ipk GNBB8-YVD74-QJHX6-27H4K-8QHDG
Cmd be futtassátok le ezt a parancsot:
slmgr /skms kms-c.no-ip.org
slmgr /ato -
Tomy Lee #2784 Most töltöttem le PRO-t és Enterprise-t meg letöröltem.Kezdhetem elölről te OMG-.- -
Blum #2783 Mukodik,koszi! :) -
#2782 Igen működik !Kép -
Tomy Lee #2781 Képet róla tud linkelni valaki,hogy néz ki egy aktivált Enterprise? -
Tomy Lee #2780 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki is próbáltátok,működik? -
#2779 Enterprise használóknak : SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aktiválás . Cmd be futtassátok le ezt a parancsot:
slmgr /skms kms-c.no-ip.org:1688
slmgr /ato
slmgr /skms kms-c.no-ip.org
slmgr /ato
180napig tart.
-
#2778 Be van kapcsolva a VT-x/AMD-V hardware acceleration? A Biosban kell bekacsolni ezt a funkciót. -
#2777 Támogatja a CPUd és alapból be is van kapcsolva. Viszont virtuális gépre VT nélkül szerintem nem fogod tudni telepíteni. -
#2776 ..őszintén remélem, hogy visa electronnal lehet fizetni, mert máshogy nem fog összejönni.. erre megy el a szülinapi lettám:D -
#2775 Nem kell restartolni, elég újraindítani az explorer.exe-t. -
#2774 Meg kell venni, és akkor már telepítheted első perctől. -
#2773 Igen de irtad hogy normalisan is kell a processzornak ilyen tamogatasa legyen, es mas oprendszerek siman futnak virtualboxal, biost mar frissitettem regebben es azota nem hinnem hogy jott volna ki uj bios -
#2772 Pontosan nem tudom de memória hozzáféréssel kapcsolatos dolog, amúgy bios frissítést is megpróbálnék. Az oprendszer telepítésről nem mondanék le, gondolom még csak virtuális gépen próbáltad. -
#2771 hat sajnos nem igazan talaltam ilyet a BIOS-ba, akkor elfelejthetem a Windows 8-at? Mire jo ez a dolog egyaltalan hogy annyira fontos Windows 8 -hoz? -
#2770 Normál telepítéshet is, úgy látom tudja, csak más néven írják: Execute Disable Bit. Viszont virtualizációs dolgokat nem tud a procid arra meg a virtuális gépnél lehet szükség. Minden esetre nézd meg a bios-t. -
#2769 Haat szerintem nem tud ilyet a procim, E5200-as E5200 , es ezt csak a virtualis gephez kell tudja vagy normalis telepitesnel is? -
#2768 Huhh, ezt jó 'hallani'.:) ismét kösz.:) -
#2767 1 gépre, de többszőr is újratelepíthető, bővebb info: link -
#2766 Köszi.:) Jó, hát ennyi módon tudok csak fizetni, ha nem jön össze, akkor így jártam.
Btw, ha kifizettem a $40-t, ez csak egyszeri frissítésre vonatkozik ?:SS -
#2765 A géped biosában nézd meg, hogy engedélyezve van e a PAE vagy NX funkció (márha támogatja a CPU-d) Mert az kötelező a RP-től kezdve. -
#2764 Nem tudok XP verzió megkötésről, Az tény, hogy XP-ről lehet frissíteni majd Windows 8 Pro-ra, 39,99$-ért. Fizetési módról nem tudok nyilatkozni. De jelenleg American Express és Mastercard és Visa az elfogadott fizető eszköz külföldi live id-vel meg paypal is szóba jöhet. -
#2763 Hello, ki szeretnem probalni Virtualboxal a Win8-at de nem akarja telepiteni :( ezt a hibauzenetet adja, nem ertem mi lehet a gond, ez a hivatalos preview verzio, vagy az mar nem hasznalhato ? -
#2762 3 óránként?! Jéééézusom. (ez elég agresszív)
:(
Hát akkor ezzel egyelőre várok még. Köszi! -
#2761 bon: Nekem XP Home 2003 van. A PRO verzióra is frissíthetek 10,000, HUF ellenében, vagy csak a Homenak megfelelőre ?:SS Illetve csak paypass/visa electron van, más nincs...nem tudod megoldható lesz-e ?
Kösz szépen! -
janihunk #2760 Hát akkor lehet megvárom én az aktivátort. Jó lesz még az RP addig. Nincs kedvem 3 óránként restartolni- -
#2759 Nem, nincs 30 napos türelmi időszak.
3 óránként felugrik egy vízjel, hogy aktiváld (minden appban ott van desktopon is). Rearmolsz és reboot vagy újraindítod a windows explorert és 3 óráig megint csend van :D -
#2758 1000?!
És ez is 3 hónapra tolja ki, mint a Seven-nél?! -
#2757 Akitválás és annak kitólására szolgáló parancs. -
janihunk #2756 Az mi? -
#2755 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Proban is van 1000 rearm -
janihunk #2754 Köszönöm. -
#2753 Egyenlőre semelyiket, de amúgy Pro-t, mert az enterpirse céges használatra van kitalálva ennek megfelelően a benne lévő szolgáltatások is és az aktiválás is véges (kms server kell hozzá) -
janihunk #2752 Na akkor melyiket érdemes feltenni? Enterpsise vagy Pro? -
#2751 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kiszivárgott a Pro is:
MICROSOFT.WINDOWS.8.PROFESSIONAL.RTM.X86.ENGLISH.DVD-WZT
MICROSOFT.WINDOWS.8.PROFESSIONAL.RTM.X64.ENGLISH.DVD-WZT
-
#2750 Tudom, ki van takarítva, ettől még zavaró, hogy mindent kipakol. :) Még az a szerencse, hogy jobb klikkel végigkattintva gyorsan pucolható.
Driver sweeperrel pucolva a radeon drivert és win7 kompatibilis módban telepítve a 12.6-os catalystot tökéletesen működik, opengl is van. -
#2749 dazék már dolgoznak az okosságon