8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
lo9in #2908 kezd elegem lenni minek itt húzni egymás, le kéne sz@rni mindnekinek a hulladékokat amik a neten terjednek és várni 15-ét most ez mire jó ilyen agyon buhera szutykokkal szenvedni és hamis reményeket ébreszteni, más is nagyon várja már, könnyű a majmot a vízbe ugrasztani.... -
#2907 a Windows 8 Pro változatának OEM kiadása digitális vásárlás esetén (mikor a telepítőkészletet az ügyfélnek kell letöltenie és kiírnia egy optikai korongra) csupán 60 euróba, avagy megközelítőleg 17 ezer forintba fog kerülni. -
lo9in #2906 de ennek mi értelme ? ha bejelentik hogy kész és 6.2.9200.16384 a verzió szám és ez az rtm akkor hogy kerülne már fel újabb , akkor lényegében nincs rtm verzió még -
Solt #2905 Az msdn-n lesz már magyar is 15.-én? -
#2904 Sőt állítólag már a verzió szám is többszőr változott jelnleg ez: 9200.16389.120801-2009
Nem kizárt, hogy msdn-re már a legújabb változat kerül fel, de ez 15.-én majd kiderül. -
#2903 Első frissítések : WINDOWS 8 Hotfix Repository -
#2902 Akinek kell aero a TrueTransparency program ezen segít. -
Blum #2901 Egyaltalan mi a francnak ez az atlatszo hulyeseg? Win7 alatt is kikapcsoltam,mert zavart. -
#2900 Szerintem nem fog menni, ez már Windows 8. -
janihunk #2899 Idézet:
aero van csak a glass nincs benne amit lehet fokozni full glassa szoval tiszta nem homályos űvegé mert eltávolitoták a regisztriből és a wdm fájlt kicserélték ezért kell RPből kilopnom majd
anno sikerült w7nél megcsinálni csak itt is őssze kell válógatni majd ami kell és menni fog meg max a personal ablaknak a dll fájlát megmahinálom hogy kibe lehesen kapcsolni az átlátszó hatást
Megtudja ezt valaki csinálni? -
#2898 Területi beállításaid magyarok? A Micrsoft account-al vagy bejelentkezve a gépre annak a régiója magyar? -
#2897 Silverlight, sőt egyéb bővítmény sincs a metro-s ie10-ben, korlátozott flash támogatás van csak. -
#2896 Az lemaradt, egy ideig ma is működött. -
#2895 A KMS szerver ismét offline -
#2894 Es a hireket metroba hogy lehet magyarra allitani, hogy magyar hireket adjon ki (magyarul) az oldalso savba magyarra allitottam de csak angol hireket hoz be -
#2893 Nincs Silveright a metron (nem is lesz), flash van. -
#2892 feltelepitettem es tenyleg mukodik, amugy a metros IE-be miert nem megy a silverlight? nem kompatibilis a windows IE a silverlightal mig a flashel igen?:D Youtub videok mennek -
dashed_ #2891 rtm pro -
#2890 az RTM verzioval vagy previewel ? -
dashed_ #2889 en hasznalom, siman megy -
#2888 Akkor http://classicshell.sourceforge.net/ ezzel se lehet mar a regi start menut hasznalni ? -
#2887 Remélhetőleg 180 napig aktivált marad. :) -
#2886 Még lenne pár kérdésem:
-Hány napig fogom tudni használni ? (pro x64)
-xampp + chrome páros még fagyogat e vagy csak a chrome magában
-Flashtool pár perc után még mindig lefagyasztja e a gépet
-Fastboot módba lévő telefonhoz drivert még mindig nem lehet e feltenni? egyáltalán valami változott e nem netes driverek telepítésével kapcsolatban
(utolsó kettőben talán Fatal tud segíteni) -
#2885 Megfogod és lehúzod. -
Newfronter #2884 Nem, egérrel bal felső sarok, majd oldalra lehúzod, és ott látod a nyitott programokat, azokat középső egér gombbal be tudod zárni. -
#2883 Metroba csak Alt+F4el lehet a programokbol kilepni ? -
janihunk #2882 Köszi szépen, sikerült. -
#2881 Jobb gomb a ball alsó sarokban run beírod, hogy msconfig boot füll kipipálod a safe mode-ot és a neked szükséges opciót.
De létezik Advanced startup is: jobb oldai menü setting\change pc settings\general advanced startup rész. -
janihunk #2880 Az RP ben hogyan tudom engedélyezni a csökkentet módot: -
Tomy Lee #2879 Tetszik a picture password.Kicsit lehet tévedni de sokat nem enged már:-) -
#2878 -
#2877 akkor jó, köszi. -
#2876 Igen, Metro alkalmazást csak a Store-ból lehet, kivétel az Enterpirse, mert ott az adott cég belső hálózatán használatos is elérhető egy belső store-ból.
Tehát neked elég a Windows 8 vagy a Pro változat. -
#2875 Persze, hogy lehet. Hülye a Microsoft, de ennyire azért nem :D -
#2874 Nem, aki leaktiválta annak úgy marad 180 napig.
#2871: Mindegy, mindkettőhöz volt szerver, mindkettőt kilőtték. -
Blum #2873 Hogyne lehetne.. -
#2872 De a desktop-ra lehet valtani majd ? -
#2871 ez most melyik változat?
ahogy néztem a különbséget pro és enterprise között, igazából ami számomra kicsit hatással van az a Metro-style app deployment (of internal applications). Nem egészen értem ez pontosan mit takar, de metro alkalmazásokat gondolom pro n is lehet fejleszteni nem? -
lo9in #2870 most akkor mindenkinek aktiválatlan lett ?
itthon nem lehet házilag csinálni szervert mondjuk ha van 2 gép meg router , hogy lehet ezt megoldani ? vagy marhaság ? :S -
#2869 Lelőtték.