8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
xxx007 #4076 Még mindig semmi ... -
#4075 Windows 8 bemutató hamarosan kezdődik New York-ban: link -
#4074 Igényeltem egyet, jelenleg nincs szükségem rá, de még jól jöhet. -
#4073 Mert így döntött az MS.
Az XPből külön Media Center Edition volt, a Vistában a Home Premiuimban és az Ultimateben volt benne (Businessből kihagyták), Win7 alatt pedig home premiumtól felfele.
Most meg úgy döntöttek, hogy fizessen, aki akarja használni, de azért mégis elérhetővé tették 3 hónapra ingyen, így, akinek kell az most rákattint azt kész.
Most perpill nem használom, de később még jól jöhet. -
#4072 Fél óra kell neki kb. -
#4071 :D és mért fizetős ?:O -
#4070 Jaja, immár 6 éve:) -
#4069 omg :D mik vannak.:D -
#4068 Én DigiTV nézésre használom, egyébként media center TV-re. Mint pl. a Boxee. -
#4067 mire jó a media center ?
am fizetős lesz ?:O -
xxx007 #4066 Megrendeltem a kódot,de még semmi... -
#4065 Ingyen média center január 31-ig:
link
Csak e-mail címet kér, pro verzióval működik. -
#4064 Elérhető a Windows 8-ra optimalizált skype. A skype és a messenger fiók (microsoft accoun) összekapcsolható így egy programmal kezelhető az eddigi fiókok. -
Solt #4063 Picit gondold előbb végig. A W8 még meg sem jelent, a kártyád pedig már nem mai darab...
Ha te lennél a fejlesztő, akkor nálad egy több éves kártya és egy még meg sem jelent operációs rendszer lenne a központi kérdés? -
xxx007 #4062 Ja,mikor?
-
#4061 Feltolod a win7 drivert hozzá és ugyanúgy működik.
Legacy driver lesz a 4k-ra, WDDM1.1-gyel. -
xxx007 #4060 Most már kezdek begurulni:
újabb Catalyst jelent meg 12.10-es ,de HD4000-es seriára semmi,még jó hogy megvettük a szarjukat , legközelebb Nvidia az tuti ... -
#4059 800 dolcsi mire ideér az kb 200 ezer forint ! -
hurkaur #4058 Ellenben nem draga, de ez ugye szubjektiv. -
#4057 Ez meg még csúnya is ennyiért! -
hurkaur #4056 http://prohardver.hu/hir/acer_iconia_w700_windows_8_tablet_bearazva.html -
#4055 Windows 8 veszte a hozzá való érintőképernyős készülékek ára lesz !
Asus Vivo Tab 64GB-os 230 - 300 ezer Ft ! -
#4054 Akkor is durva, hogy még olvasásra sem engedi visszanyitni. Ráadásul én biztos nem bíznám a komplett céges levelezést, dokumentumkezelést egy harmadik félre. De még a magánt sem. :) -
#4053 Elég nehéz elfelejteni a befizetést, lejárat előtt már 1 hónappal ott pampog az admin felületen észrevehetően, de az utolsó két hétben is több email küldözget az admin(ok)-nak. -
#4052 "igen jó áron, mert alapból 5 gépre telepíthető"
5 gépre de évente fizeted. A céges licencre ez nem vonatkozik, ahogy az oktatási csomag sem. Otthonra kb. senki nem vesz officet szerintem, a cégeknek a 365 meg drága ráadásul ha elfelejted befizetni simán letilt és buktad az összes doksid amíg nem fizetsz. -
#4051 igen jó áron, mert alapból 5 gépre telepíthető, jár hozzá havi 60 perc skype hívás, pluszt 25gb tárhely, és ha jól emlékszem Pro csomagú office. Elérhető lesz 80 dolláros/4év oktatási csomag is. -
#4050 Nem volt még Win8, viszont Vista és W7 alatt is fagyott. -
#4049 Jó áron?:D
100 dollár mondjuk az éves office 365, miközben 140-ért megveheted a kulcskártyát (nem feltétlen pontos árak, az arányok viszont jól mutatja), és az arányok minden verziónál hasonlóak. Szóval a jó ártól messze van. Illetve jó ár a Microsoftnak :D -
ozz #4048 Sziasztok!
Egy WinXp (német nyelv) szeretnék felhasználni arra hogy kedvezményesen tudjak venni egy Win8 Pro-t, erre lesz lehetőség?
Ilyenkor teljes install-t kapok magyarán egy üres gépre is rá tudom telepíteni vagy csak az xp-re megy fel?
Köszönöm, ha tudtok segíteni. -
Solt #4047 Ilyen alap dolgokon már túl vagyok... :) Ha én segítséget kérek, akkor ott már baj van... :D -
#4046 Se Win7; se Win8?! :o
(mert Nála ez a helyzet) -
#4045 Elég jó áron beszerezhető az office 365 extrákal. -
#4044 x86 -os verziókhoz is adhatnának Word, Excel, PowerPoint-ot igazán. -
#4043 Nekem az előző kártyámat nem szerette 1db játék, sajnos nem találtam megoldást. Ugyanígy merevre fagyott. Próbálkozz driver cserével. -
Solt #4042 Ezen már túl vagyok... már a készítőkkel is felvettem a kapcsolatot, de nem jutottunk előrébb... :S
Na mindegy, küzdök tovább, hátha rájövök! Köszi... -
#4041 Nem tudok javasloni programot, csak annyit, hogy ha van akkor patch-eld a játékot. -
Solt #4040 Igen, gyanítottam, de gondoltam hátha... :S
Nincs valami amivel az ilyen merevre fagyások okát lehet kideríteni? -
#4039 Skype-ról jutt eszembe, október 26.-án jelenik meg a Modern UI-s skype. -
#4038 Saját tulajdonba vételt próbáltad már? -
#4037 Bluescreen viewer program csak kékhalál esetén használható.