8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#4449 Nem EZ az esetleg? -
#4448 Akkor megnyugodtam, ha neked sem jön be. Akkor valami más van. De apum meg azt mondja, hogy a munkahelyén ezt használja.
Tűzfal nem tiltja le? -
#4447 Szimpláne nem műkődik az oldal, nem Windows 8 probléma. -
#4446 Az is az volt az IE flashez. -
#4445 Na az kiderült, hogy nem az volt ami kellett volna.
Ez lenne! -
#4444 Nekem KB2770041 -
#4443 KB2770816, KB2751352 ezek jöttek nekem. -
#4442 Most lett jó nem rég. Megváltozott az oldal címe:) -
#4441 Helyesbítek az Aruházba is jött 1 frissítés. -
#4440 Nekem csak a flash-hez jött firssítés máshoz nem. -
#4439 Jöttek frissítések az Updaten keresztül.+ IE Flash is frissül. -
#4438 Melyik oldal nem jön be? -
#4437 Üdv!
Apum szeretné itthon nézni az emailjeit és ez az oldal nem jön be. Régebben bejött, de most már nem akar. Mi tilthatja le? -
beller #4436 aate köszi ez így már télleg szupi. Köszi mindenkinek. -
#4435 Kitöröltem pár appot ami alapból benne van (Utazás, sport, bing, stb) és most azokat akarja minden áron letölteni frissítésben... -
beller #4434 Hát nem tudom. Én nekem nem sikerült az Enterprise-on sem meg most a Pro-n sem. Biztos én csináltam rosszul, de mind két alkalommal aszakodtam vele 1-1 órát és nem. Mondjuk nem akartam megadni a levelezési passwordomat sem, meg mondom a fizetős telefonálásnál mindig elakadtam. Nem tudtam tovább menni. Aztán a Skype oldaláról simán letöltöttem egy 64 bitest renedben feltelepült és azóta is megy. -
#4433 Belépsz az áruházban és jobb oldalt > Cham Bar > beállítások és ott állítsd nemre az elsődleges nyelvi területi alkalmazások listázását. Akkor mutatja mindet. >>Mutat -
#4432 Moder UI-s skype a telefonos részt erőltetni? Valamit akkor nem jól csinálál, mert töllem eygszer kérdezte meg a beálílátsoakt és azóta se szólt egy szót se. Csak szövege üzenettel kommunikálok, sőt már a messenger-t is a skype-al használom. -
beller #4431 Azt a 7-et ami jött azt telepítettem, de ez igen karcsú Ryder159-éhez képest. De nem vagyok nagyra vágyó:)
-
#4430 Frissítéseket én telpíteném. -
#4429 Az árúház régió függő, aki angol vagy usa régiós beállításokkal (pl Microsoft Account-al) használja annak sokkal nagyobb a választék. -
beller #4428 Most beléptem az Áruházba - jobb egérgomb - Saját alkalmazásai. Itt most bejött 7 db app többek közt a Tuneln és egy valamilyen TV is. Remélem most már jó lesz, de még mindig nem értem hogy van Neked olyan sok. Vagy vásároltad őket? -
beller #4427 Akkor mi a teendőm? Hogyan tudok belépni?
-
#4426 Csak azért kérdeztem, mert ha nem vagy belépve, nem tudsz onnan telepíteni, és lényegesen kevesebb programot látsz. -
beller #4425 A Pinball flippert is. Programokat nem töltöttem innen, mert pl aSkype nekem nem jött be. Mindenképp a telefonálós részt erőltette nekem az meg nem kellett.
-
beller #4424 A különféle kártyajátékot, minisweepert innen töltöttem le
-
beller #4423 Nem tudom. Azt gondolom igen. Kat az Áruházra és utána kijön vizszintesen egy csomó lehetőség, kezdve "Reflektorfény"...."Zene és video". és az utolsó"Államigazgatás"
-
#4422 Be vagy egyáltalán lépve a Store-ba? Tudsz telepíteni? -
beller #4421 Most próbáltam egy frissítést és egy "hagmen" játék jött csak be:(
-
beller #4420 Hát ez eszméletlen. Jó helyen járok, de nekem csak az a 4 van amit írtam. Ezeket honnan lehet letölteni? -
#4419 Biztos hogy jó helyen jársz?
-
beller #4418 Nekem itt 4 app van. Easy CD creator, Video, Zene és Video Search. De egyik sem rádióállomások gyűjteménye:( -
#4417 Nálam a Zene és Videó kategóriában az utonsó sorban a 3. app -
beller #4416 Ilyen nincs nekem. Vagy csak nem tudom a magyar megfelelőjét?
-
#4415 Lesd meg a TuneIn nevű appot a Store-ban... -
beller #4414 Nem tudom nektek megy e, de nekem az Adera nevű játék már 3* okozott kékhalált. Lehet nem PC-re való - a tapi pad miatt gondolom -, de akkor miért nem írják ki?
Más. Az előző Enterprise win8-on volt média letöltési lehetőség. Lehet rosszul fogalmazok, de a lényeg, hogy tudtam rajta különféle rádió adást hallgatni.(Én a country-t szeretem, azt hallgattam). Most a Win8 Pro-n nem találok ilyen lehetőséget. Nincs is, vagy csak én vagyok béna? Köszi a segítséget előre is. -
#4413 Kifli és Ryder!
Sikerült megoldani a lan net megosztását WiFi-n keresztül, de másik progival: Connectify Pro 3.2.0.22201
A Virtual Router-el nem volt jó, ill. a fenti progi free (lite) verziójával sem, csak a Pro verzióval. Ezzel azonban tökéletes. Pár méteres körzetet még le is fed a noti WiFi-je. Tökéletes!
Köszönöm a segítséget. -
#4412 Na ez e gyerek egy idióta, nem kell komyolan venni a videóit. -
#4411 Akkor tedd az asztalra ikonnak :) -
#4410 Mert a baratnom valamiert nem metro (vagy un. "modern ui") kompatibilis... Valamiert idengenkedik tole. Kiraktam egy azonnal kikapcs gombot a talcara mindenesetre. De kikepzem inkabb a csempes shut down-ra is.