Windows 8 - 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebbi Bootable USB-vel írtam ki és így okés lett. Lehet az X86-ost is ezzel írtam ki és nem a legújabb verzióval. Mind1, mát fent van.
"De akkor mi kerül az asztalra ?? 😊"
Akkor az igazi, ha max. egy WP semmi más. 😄
Mikor jött Cata, ha mostanában akkor szerintem már végleges (boltba kerülési idõ Win8) Win8 elõtt szerintem nem hoznak ki. Sajnos mást nem tudok ajánlani. 😞
Azért akkora különbség szerintem nincs hardveresen gyorsított Fox vagy "sima" Fox között. Flash-nél már meglátszik a minõségbeli különbség. Gondolom flash-t kikapcsolt védett móddal használod?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
De akkor mi kerül az asztalra ?? 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ez a csempés Chrome meg lazán bezabál 700 mega ramot egy füllel. Kicsit sokallom.
Ráadásul ha belakom, FastDiallal, meg a többi kiegészítõkkel - ami nekem kell - sokkal lassabban indul mint a FF.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Kössz!!!
Ez a gond hogy én sem olvasok másoktól ilyen hibáról.
http://goo.gl/gd6Zi5
#3403: Nem, Operát használok 😄
#3404: 32bites OS alatt a windows-7-usb-dvd-download tool nekem sem mindig kreált értékelhetõ telepítõt, van, amikor lefutni sem tud. Próbáld meg az Universal USB Installert.
Progi ajánlást köszi, lekapom - nem ismerem. <#worship>#worship>
Vki találkozott már ilyennel? Fõképp ha újra marad ez a hiba...
Mitõl lehet ez?!
A Bootable USB 0.9.5.471-vel írtam ki.
Egy az egyben ugyan az a profilom volt 7 alatt is ( az lett bemásolva ), de 7 alatt soha nem omlott. Annyira rájöttem hogy az alap MS W8-as ATI driverrel nincs semmi gond, csak a 12.8-cal jön elõ a hiba. Már három napja állogatok mindent, kiegészítõket tiltok, de semmi.
Az atidxx64.dll - okozza a hibát az eseménynapló szerint. De semmire nem jutottam. Neten nincs info.
Lassan ráfanyalodok a Chrome-ra 😞
Nem is tudtam, hogy lehet. :o
Szerintem tök jól el lehet rendezni, bár nálam ez még csak most alakul.
A gépeléssel Nekem az volt mindig is a problémám, hogy sokszor van olyan, hogy vmit nézegetnem kell Magam elõtt könyv; leírás; stb... és közben montiron is vmi ehhez kapcsolódó doksi(k) vannak megnyitva - de nem kell gépélnem csak olvasnom. Ilyenkor itthon, hátradõlök a székben egeret meg könnyen elérem - vagy épp bill-ût eldobom a helyérõl ahova könyveket és doksikat pakolok az egér pedig ugyanígy elfér akárhol. Mivel minden rádiós így ez baromi kényelmes, akár melóban is. Ezért nem szoktam Én meg és nem is nagyon használtam ezt Win7 és start menü esetében sem. Szóval amikor sokat vagy readonly módban.
1-2 ki van tûzve tálcára is, böngészõ zenelejátszó.
Beállítottam, hogy asztal legyen a kezdõképernyõ (múltkor tett be valaki egy toolt hozzá), meg beállítottam hogy ne legyen automatán lockscreen, és a gép indulásakor bejelentkezni se kelljen 😊
Ti honnan indítjátok a progikat? Teletûzdelitek a tálcát; vagy kipakoltok mindent az asztalra?
Engem nem is annyira asztali gépen zavart ez a Metro korábban hanem inkább notin és fõleg akkor, ha úgy szerettem volna használni ahogy korábban a Seven-t, vagyis 0db ikon az asztalon és tálcán. Ami itt lenne a Metro-s felület és állandóan le a bal sarokba majd Metro-n megkeresni az ikon-ját. Ugyanígy 2 kattintás volt Seven-en is, ugyanis Én mindent Start menüben rögzítettem - pontosabban azt a párat ami már nem fért el az utoljára megnyitott elemek között a start menü-ben. Viszont ott sokkal kevesebb volt az egér húzogatás mûvelet. És ezért írtam a notit - ugyanis nem minden esetben van egér hanem csak tachpad amit eléggé utálok amúgy is, és ezen volt Nekem sok a húzogatás ide-oda...
nálam csak a metro appok vannak ott kint...
Az nagyon nagyot bukna, a metro nem alkalmas mindenre. Ilyen egyszerûbb, táblára vagy értesítésre való appoknak ok, de komoly munkára alkalmatlan.
Mondom próbáld használni egy darabig start menü nélkül, nem fog hiányozni 😊
Bon:
Hát a Classic Shell az külön alkalmazás. 😊 Na, mind1 majd megnézem most már asztali gépen vagyok - ott még tartom a Win7-et.
Ja, most esett le, hogy visszaolvastam a válaszom mire is gondoltál Te. Te Classic Shell alatt azt értetted, hogy Én Start menüt írtam. Nem azt, hogy a Classic Shell-t, mint egy külön alkalmazást. De biztos így értetted - csak ugyebár nem nagyon tudod, hogy a Classic Shell az egy egy alkalmazás a régi start menüt helyettesíteni.
Fatal:
Addig rendben is van, hogy Metro-n és lock screen-en kint van pl. az idõjárás gadget. Egyelõre a desktop-on még hagyhatták volna ezt a funkciót. Nagyon agresszívek ezzel a Metro-val. Viszont ha ez most bejön MS-nek akkor nagyon el fog szaladni vele a ló. Nem is annyira a Metro-ra gondolok (bármi lehetne a Metro helyett; más alkalmazás; ...) hanem arra, hogy egységesítik az összes Windows platform-ot.
Ezért is dobtam fel notira többek között. Mást nem nagyon tudok(más se) tenni, hogy vagy hozzászokik, vagy megszökik. 😊
Egyelõre feldobom a Classic Shell-t, bár 1értelmûen az lenne a legjobb ha nem kellene egy külön alkalmazást fenntartani, amiben Nekem a legnagyobb problémám a késõbbi bug-ok megjelenése; vagy felhagynak az alkalmazás fejlesztésével és egyéb hasonló tényezõk...
Kössz!!! <#worship>#worship>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amit még nem próbáltam és errõl viszont olvastam, hogy pl.: Classic Shell az mûködik még RTM-en, vagy már azok sem?! Tudom, hogy Te nem használsz ilyet, ezért nem direkt Tõled kérdem, csak akkor már megkérdem. <#worship>#worship>
(nagyon az rémlik, mintha lett volna olyan cikk, amely errõl szólt, hogy a véglegesben már semmilyen formában sem lehet majd elérni; megbuherálni; mûködésre bírni a Start menü-t.)
PS:
Azt viszont már most érzem, hogy notin jobban muzsikál a Win8; mint a Win7. Legalábbis nem csak placebónak érzem. Vhogyan gyorsabb - ennek viszont örülök.
Jobb egég menüben sincs. Egyszerûen nincs olyan, hogy "Gadgets" menüpont. Eddig azért mintha lett volna ilyen. Jó volt azért desktop felületen ez. Legalábbis Én szerettem.
Ha jól tudom kifli az SZTEre jár, de lehet rosszul emlékszem. De mindenhol van már, ELTEn is.
Am koszi az infot.. Eredeti win 7em van kaptam laptop melle, szal az az upgrade erdekelni fog.
Árakról még nincs info, szerintem annyiba fog kerülni, mint a win7, de ha van legális XP, Vista vagy w7 liszenszed, akkor lesz olcsóbb upgrade. A játékok közül még eggyel sem volt problémám.
Egyenlõre a sorozatgyilkos darabolja a hulládat, a szó, amit kerestél: egyelõre 😄
Olvastam h a microsoft elerhetove tette a vegleges verzioinak proba valtozatat. Ez pontosan hany napig is mukodik? Es ha lejar akkor lehet majd aktivalni xxx osszegert h tudjam tovabb hasznalni? A vegleges verzioknak kb milyen araik lesznek? Regebbi jatekok amik win 7en futnak azok futnak win 8-on is? Nincs egyenlore tobb kerdesem 😄 koszonom