Windows 8 - 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ie-t nem értem miért nem javítják. Lehet úgy vannak vele, a fejlesztõknek úgyis mindegy.
Rohej amit csinal ez a microsoft. IE botranyhoz: soha nem hasznalnam azt a fost, de azert rohejes a Microsoft hozzzaallasa a dologhoz. Enelkul is mar most boritekolhato a piacon a windows 8 bukasa, de mintha nem is akarnak a veletlenre bizni es meg ratennenek 3 lapattal.
Regards,
A BlueStacks gond megoldódott, nem driver probléma volt, hanem program és közben már frissítettem.
Betenném én ide az SGre is, de nem lehet linket berakni, mert: "Nem lehet HTML kódot tenni az aláírásba!" hibaüzenet fogad. 😄
Köszi egyébként 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Gondolom most már a boltokba kerülés elõtt AMD nem fog kihozni új driver-t. Ill. szerintem Neked vmi spéci problémád lehet, ami talán átlagos használat mellett elõ sem jön.
Más: Láttam PH-n a szignód, betehetnéd ám ide SG-re is. Letöltöttem a faltörõt telefonomra. Király. 😄DD Ami még jó és tetszik az egy amõba app. Az is nagyon jó 5let volt a megalkotójától. No, ügyes, grat, így tovább!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Kritikus biztonsági rés a Windows 8 RTM változatában
Nem a biztonsági résen gondolkoztam el, hanem azon, hogy korábban voltak arról hsz-ek, hogy az Windows 8 már megjelent, mert az RTM-es MSDN(AA) is annak számít. Hát úgy látszik MS tesz erre a verzióra...
"A frissítés biztosításáról a Microsoftnak a Windows Update szolgáltatáson keresztül kell gondoskodnia, ám a cég illetékesei a jelek szerint nem sietik el a kérdést: a hivatalos álláspont az, hogy majd csak a Windows 8 általános megjelenésével egy idõben kerül befoltozásra a kritikus biztonsági rés. Más kérdés, hogy a Microsoft MSDN Evaluation Center-bõl letölthetõ Windows 8 RTM csak és kizárólag tesztelési célt szolgál, így a biztonsági rés jelenleg „csak” a tesztelõket és a szoftverfejlesztõket veszélyeztheti."
Én ezek után továbbra sem tartom ezt a fázist megjelenési szakasznak. Lehet vele dolgozni, de úgy látszik support-ot nem raknak alá...
A termék mint tudjuk ugyanaz. Nem lesz különbség RTM és bolti verzió között. Ám, ez eléggé szar, hogy ilyen réseket nem foltoznak ezeken a verziókon.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
nekem csak álom marad 😞 ahova én járok ott xp van és 64kb mindenre elég XD
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Regards,
Én sem nagyon használom a start menüt, mert ki van rakva a quick launch bar, az asztal 2 soros, és a felsõ sorban csak a shortcutok vannak. Magát a desktopot sem használom, mert a fene sem pakolgatja az ablakokat, hogy elérje az ikonokat. Egyedül a quick launc bar az, ami jó (nem tudom Win8-ban van e még). Még a pin-es tálcát sem használom, na az is borzalmas.
Viszont a ritkán használt programok és beállítások esetében nagyon jó szolgálatot tett a start menü. Ott is a control panelt úgy használom, hogy kinyíló listaként jelenik meg, már a Win7-es stílus is borzalom. A listában bármit megtalálok kapásból. A Win8-as szintén borzalom.
Mindegy, szokás szerint úgyis kivárom az elsõ 1 évet a váltással, amikor már minden full kiforrott. A Win8 úgyis a központosítás, közösségi szolgáltatások, és és hasonló haszontalanságok körül forog, arra nekem nincs szükségem 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amúgy több hónapos Windows 8 használat után kimerem jelenteni nem hiányzik a start menü. (eddig is sok mindenre használtam, max keresésre)
Sõt egyre többször már Windows 8-ként próbálom a Windows 7-et kezelni (sarkokba húzogatom az egeret).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Köszi! 😊
Törléshez: Beállítások -> Általános -> Másolás / Törlés -> Az explorer törlés módszerével (gyorsabb, nem kezeli a megjegyzéseket) pipa be
TC: Igen. 😮 Hol lehet ilyet?
<#worship>#worship>
Ha vmi létezett a cél helyen Nekem kellett manuálisan kiválogatnom a másolás elején, miket írjon felül innen-oda. Itt (is) Én vagyok a béna és lehet ezt úgy mint a régi intézõben, hogy kérdezzen amikor a fájlhoz ér, addig legyen önjáró, vagy ez valóban ilyen?
PS: Total Commander-el annyi problémám volt korábban, hogy a másolás az kb. 100x lassabb volt TC-vel, mint Explorer-el.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Regards,
Win7 start menu.
De akar az egesz metro kiloheto es cserelheto az explorer a win7-esre.
Errol nem irnek bovebben.
itt ni
Mind a kettot probaltam tokeletessen hasznalhatoak.
Sry de en nem vagyok metro (modern ui?) parti.
Ha valakit zavar, nezze el azoknak akiknek szinten nem tetszik vagy nem talaljak optimalisnak egy desktop gepre.
Vagy van tobb masik is, classic shell pl ingyenes (asszem open source is)
bon: az meg tobb dologban szarabb azert.
Regards,
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Én örülök egyébként, hogy van ez a lehetõség, tágítják a látókörömet, és open cuccokban (opengl pl), kezdek kicsit csalódni...
xml pl elég egyszerû, és jól fejleszthetõ valami. Persze korlátok között, de nem szenvedtem hiányban eddig, és nem volt olyan amit ne tudtam volna megoldani a zártság miatt. Egy java, vagy c++ után megkönnyebülés a fejlesztõknek.
Tudtommal eleg durva osszegeket fizet a magyar allam az MS-nek hogy iskolakban, egyetemeken MS szoftvereket hasznaljanak. Bar mintha olvastam volna egy hirt rola nemreg hogy ez a megallapodas mintha megszunne es open source progikra ternenek at.
Kranazoli: Maradjunk annyiban, hogy hivatalosan a tomegek szamara meg nem jelent meg, de sokaknak mar elerheto ugyanaz a (vegleges) valtozat, ami rajta lesz a lemezeken 2 honap mulva amikor megjelenik.
Regards,
A verzió az egy dolog szerintem, a megjelenés az egy másik. De részemrõl OK, legyen az RTM is megjelenés. Tök mind1, elég hamar testközelbe kerültök a Win8 lelki világával. Szerintem érdemes lenne jobban is beleásni Magad kicsit a témába. (ezek után már vhogyan nehezen tudom elképzelni, hogy MS visszatérne a desktop-os irányba. Szerintem maradni fognak ennél az iránynál és ezt jobbá tenni.)
Egyébként nem a sulin múlik szerintem. Csak kellenek ms-nek a fejlesztõk, hogy minél több app kerüljön fel a store-ba, hogy minnél többen használják. Ez egy jó befektetés 😊
Mondjuk az SZTE meg engedi nekik...
PS: Arra céloztam, hogy fasza kis suli az.
www.smart-bus.hu
Nem. Csak ez a 2 topic így jött ki. Ha megnézed a ph-s hozzászólásaimat, akkor láthatod, hogy nem 😄
Csak mindenki huszadszor leírja, hogy nem jelent meg a rendszer, meg még változik a megjelenésig. Nem fog változni, mert megjelent. Az OEMek is megkapták már, az MSDN/Technet elõfizetõk is és az egyetemek is (DreamSpark).
www.smart-bus.hu
Az oprendszer végleges verziója pedig már megjelent, dreamsparkban (lánykori nevén msdnaa) pedig nekünk el is érhetõ, kapunk hozzá kulcsot, megkapjuk a fejlesztõ eszközöket, dev accot minden ami kell...
Mondjuk bolti megjelenésig nem kell dev accért fizetni, majd utána kell elvileg, hogy store-ba tehess fel cuccokat.
Fasza! Jó dolog. De ezt mégis, hogy csinálja a suli?