Élel mi szer?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a light meg dietas cuccok is ugyanilyenek. kisporolnak belole minden tapanyagot, nincs semmi ize, aztan a vegen meg 2szer annyiba is kerul, mint a hagyomanyos valtozata.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a tej-ellenesség csak a neten meg ilyen bio-körökben lelhetõ fel,
míg a tv-ben meg mindenhol ennyi és ennyi tej van benne, meg neszkvik+tej
az erõs csontokért meg közszolgálati hirdetés hogy napi 1 pohár tej.
legfeljebb eltérõ a fehérje és zsírtartalma
felnõtt embernek más állatok anyatejét innia.
az éhezés-nélkülözés vitte rá az emberiséget erre, az állattenyésztés hajnalán párezer éve. a gyomrunk azóta se szokott hozzá.."
csirket meg disznot sokkal kevesebb ideje eszunk, ahhoz mar hozzaszokott?
ha az alapanyagok jók akkor igen 😄
egyébként pl. a kínaiak nem nagyon isznak tejet, hisz ott van nekik a szója ami tele van kalciummal és az be is épül
Legalább 3x voltam úgy kórházban, hogy "ez most tuti eltört bazmeg, olyan nincs, hogy nem", és mindig kiderült, hogy semmi gáz 😄
Amúgy ha én általában étteremben eszem az egészséges? 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a tej dolgot meg magamon érzem, amióta egy kortyot sem iszom
teljesen megújult az emésztésem mindenféle bifidusz lófasz nélkül 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Biztos voltak olyanok is akik sokat ittak.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Biztos azok is tele vannak mérgezõ anyagokkal, de az állattenyésztõk biztos hozzászoktak.😊
ne igyanak tejet(az EU folyamatosan növeli a kvótákat, csóri gazdák meg öntik a csatornába..) vagy ne vásároljanak multiknál..
Ihatod nyugodtan igaz az amit a boltban veszel, tehenet nem nagyon látott xD
csak ez az egy életed van
élhetsz egészségesen,boldogan sokáig vagy szenvedhetsz öreg korodban mindenféle betegségektõl sok fájdalmat okozva magadnak és szeretteidnek
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
felnõtt embernek más állatok anyatejét innia.
az éhezés-nélkülözés vitte rá az emberiséget erre, az állattenyésztés hajnalán párezer éve. a gyomrunk azóta se szokott hozzá..
Tisztálkodó szereknél meg ha nem kõolajszármazékokat kensz magadra egy idõ múlva azt veszed észre,hogy nem szárad,nem viszket,nem zsírosodik a bõröd.
Nagy kólás vagyok,bánom is,mert tudom h szétcsonkol belülrõl,de én olyan vagyok aki telenyomja a száját kajával,aztán kell vmi folyadék,amivel könnyebben nyelhetõvé válik,ezért iszok majdnem mindig kólát(a kaják 90% esetén),mer pezseg,meg kb mindenhez jó..Magában viszont utálom.Ha vizet iszok,attól hülye ize lesz,fõleg hülye állaga.A tejnek saját ize van,az meg amugy se jó mindenhez ha keverednek..
Ám,ha már tej,nem az lenne a tej lényege,h kálcium emg minden,meg erõsiti a csontokat,akkor hogy-hogy csontritkulást okoz,meg emésztési zavart?😮
Margarin kõolajszáramzék?😮 Na akkor asszem átállok a vajra.
A cordon bleu meg vmi márka?Azt nem ismerem.
(Nagyon úgy néz ki,hogy kalciumhiányom van,néhány ember szerint azért,mert kevés tejet iszok...)
A témához szólva: Mostanság már próbálok én is egészségesen élni,mert eddig kifejezetten anti-egézséges életmódot folytattam.😊
Egyre kevesebb cigi(bár körülbelül fél éve már csak bizonyos alkalmakkor szívtam), több zöldség,gyümölcs, mozgás,stb.
Néhány napja sok tejet is iszok,de most inkább elkezdek más kalcium-forrás után nézni.
És nagyon jó ez a topik.<#eljen>#eljen>
Viszont erõs túlzásokat is vélek felfedezni egyes termékek pl. tej lejáratásában.
Ez már kezd szintén üzletszerû lenni.
Szerintem mindenki egye, igya azt ami jól esik neki. Elõbb utóbb mindenrõl ki fogják deríteni, hogy tévedtek mert ártalmas ez is.
Nyilván vannak olyan termékek amit azért jobb elkerülni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Igen. Tíz újszülött köldökzsinórvérét elemezték az amerikai Környezetvédelmi Munkacsoport megbízásából 2004-2005-ben.
Összesen 287 különbözõ vegyi anyagot találtak, közülük 209-et azelõtt még soha nem mutattak ki köldökzsinór-vérbõl. A talált vegyületek közül sok rákot, idegrendszeri károsodást, fejlõdési rendellenességet okoz - ha elér egy bizonyos koncentrációt.
A WWF detoX felmérésében pedig egyetlen olyan embert sem találtak, akinek a vérében ne lett volna mesterséges, az egészségre káros vegyi anyag.
A kutatás során keresett 107 vegyi anyagból végül összesen 73-at mutattak ki a különbözõ vérmintákban. Kiderült, hogy a legtöbb vegyi anyag a nagymamák generációjában van, 63 káros vegyületet találtak a szervezetükben, javarészt azóta már betiltott anyagokat, például klórtartalmú szerves növényvédõ szereket és poliklórózott bifenileket.
Az édesanyákéban 49, a gyermekekébõl pedig 59 vegyi anyagot mutattak ki. A fiatalok szervezetében azért több a káros anyag, mert az elmúlt években szennyezik a környezetet a modernebb kemikáliák, mint például a brómozott égésblokkolók, fluorozott vegyi anyagok."
bõvebben
a mai technológiával konkrétan már minden újszülött vérében kimutathatóak a növényvédõ szerek méregmaradványai..mégpedig úgy, hogy az állat amit anyu megevett, olyan takarmányt evett. és az antibiotikumokról még szó sem volt..
persze a tejlobbi miatt csomó forrás az ellenkezõjét mondja, de hát a pénz az úr..ha holnap felfedeznék, hogy a marhahús rengeteg betegséget okoz az USA tönkremenne..
Pick és Herz szalámi
Gyulai és Hartai kolbász
Pannónia és Karaván sajt
Gyermelyi tészták
Vecsési savanyúság-üveges uborkától a zacskós csalamádéig
+húst hentestõl, zöldséget zöldségestõl
+halat kell enni egy héten legalább 1x, én filézett tengerit szoktam
a legfontosabb makrotápanyagok a szénhidrátok(kenyér,tészta,rizs,
ugyanaz és ezt étrendben is variálni kell) és fehérjék(tojás,túró,sajt)
+ élelmi rostok(zöldség,gyümölcs)
amit tilos venni mert komolyan árt:
- kóla (szétmar mindent)
- tej (emésztési zavarokat és csontritkulást okoz)
- margarin (nem szívbarát, kamu, konkrétan kõolajszármazék)
- mirelit panírozott szarok a cordon bleutõl a halrudacskákon át a hasábburgonyáig
Tejre lennék kiváncsi fõleg,de jöhet mindenféle felvágott is,meg ami van.Esetleg linket,ahol össze vannak gyüjtve v nem tom...
EGyedül a tojás van amit be tudunk szerezni házit..a boltit nagoyn utláom..Olyan szine va,mint a nem is tudom minek..Narancssára,és hülye izû.Nem tudom pontosan mihez hasdonlitani,de sztem nagyon rossz.A házi szép sárga és 1000X jobb ize van.Összehasonlithatalan a 2.