Bemutatkozott a Google Chrome OS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ez csak egy vélemény😉
Akinek meg videóvágáshoz, egyéb olyanra kéne, amihez már "rendes" oprendszer kell, akkor annak még mindig ott a lehetõség, h más os-t bootoljon.
Még mielõtt: Igaz bár h hivatalosan inkább netbookokat céloznak meg vele, de szerintem - google-t ismerve - lesz belõle igen záros idõn belûl valami pendrive-os változat...ezért is bátorkodtam leírni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
csak hog példával éljak, itt az SG logo egy link, ami a fooldalra visz vissza, de adblock mellett nem az igazi. máshol mondjuk nem megyon futottam ilyenbe
Az SG a reklámokért pénzt kap. Szerinted egyetlen ember miatt le fogja venni a reklámot? 😊
Nem.
Sõt még 100 ember miatt sem.
Mert õk ebbõl élnek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Silverlight plugin? Beteg vagy? Ki használja azt a beteg mikorszopsz fost?
Vbscript? FF alatt? Azt csak az internetrettenet sexplorer használja (én meg azt soha nem használtam), amúgy meg egyébként is nem szabványos és potenciális veszélyforrás.
Felugró ablakok évek óta tiltva vannak nálam (már a Netscape alatt is azok voltak)
Sorold, de valami szabványos megoldásról regélj.
Asszem én nyertem...
Amúgy ez a googleOS még nagyon kezdetleges, remélem nem egy saját szûkcélhárdveren gondolkodnak, mert akkor valszeg soha se lesz nekem se...<#violent>#violent>
pl új ablakként beugrik...pl silverlight pluginba teszem, pl vbscriptbe teszem..stb, soroljam még. Csak akkor tudod tiltani, ha tudod, hogy hogy csináltam.
Ha véletlen tévedsz az oldalra akkor nem.
Nem az lenne a normális dolog, hogy megnézik, hogy a reklámjuk mit okoz?
Faszom bele. Megint Pistike programozott flesst...vagy az áramszolgáltatóval van szerzõdésük.
Most már én is meguntam a teszetoszáskodást, pedig nem szeretem mindenféle kiterjesztéssel telerakni a firefoxot.
https://twitter.com/foodlfg
Feltalálták a Terminált... 😄
És persze most aztán már tényleg minden adatunk az õ szervereiken tárolódna.
Ami persze csodás ötlet lenne, igazából ez lenne az igazi kánaán és a számítástechnika végsõ felhasználási állapota...
... egy tökéletesen unkorrupt világban.
Az apple user-ek is kitartanak a macos mellett, pedig azon sem megy minden. A tobbseg megsem rak ra windows-t. Ez az os is ilyen lesz, arra fogjak hasznalni amit tud. Ha nem eleg, akkor a felhasznalo megy es vesz egy masik gepet, amin dolgozik, ezt meg hasznalja arra amit a google megenged.
ps: A hacker-ok meg elobb-utobb atalakitjak full geppe, wine-al es directx emulacioval, ha birja a hardver, ha nem. :-)
flashblock, adblock plus, és egybõl nem látsz semmi ilyen szart 😄 kevésbé izzad a gép, tovább bírja az aksi, és nem vakít meg a sok villogó okosság...
/off
Chrome OS. Hát, kíváncsi vagyok mi lesz belõle... szerintem van jövõje... persze nem azoknál akik torrenteznek meg videót konvertálnak, hanem azoknak, akik tényleg arra használják amire kitalálták...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Azert erdekes lenne, ha az alatta levo linux-bol kiszednek a lemezes alrendszert. Arrol nem beszelve, hogy az osszes kereskedelmi ssd, azaz az osszes olcso netbook-okba pakolt ssd (pl. ami az eeepc-ben van) sima pata-s vagy sata-s merevlemez csatoloval rendelkezik. A google egyetlen kiszurasa, hogy nem adott ki iso-t, igy minden felhasznalonak maganak kell leforditania a rendszert. (amig valaki hobbibol nem csinal egy live cd-t belole)
Az én kis p4-emet is rendesen meghalasztotta, amíg le nem tiltottam😊
45s boot aszondja. Tökjó. De egy normálisabb rendszer (pl Mac Tiger, vagy Snowleopard) tudja a 30-at is, sima mezei vinyóval..külsõ USB rõl.
Jó ez az "oprendszer", de mi van akkor ha videót szeretnék konvertálni, vagy torrentezni? Mobiltelefont csatlakoztatni? Netán programozni? stb
Logikusan nem számítottam arra, hogy játékokat is fog futtatni, mivel open source. De meglepett, hogy böngészõn keresztül vezérelhetõ.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De igazából még a ChromeOS sincs kész, jövõ évre ígérik, ez most amoan ízelítõ és fejlesztõk toborzása.