10
  • pusee
    Szerintem szuper egyszer nézhető film. Nekem tetszett. Felesleges fikázni, akinek uncsi az kattintgassa végig otthon lejátszón. Ennyi!
  • sandor4
    nagggggyon rossz
    de sebaj, utána a westendben átlógtunk egy másik filmre, ami, mint kiderült a gamer volt, ami hasonló kaliberű mint ez (sz*r), én már láttam, de a csaj, aki velem volt még nem, úgyhogy nézhettem meg még egyszer...
    kicsit lúzernek éreztem magam
  • Braghar
    Ize... szerintem jo film volt, egyatalan nem bantam hogy beultem es megneztem. Lehet hogy ritkan jarok moziba es kicsik az igenyeim?
  • silanor
    Sajnos egyet kell értenem a cikk szerzőjével. Végig szenvedtem a filmet, csak a csajom miatt maradtam bent. A gitározós résznél már gondolkodtam, hogy inkább bealszom...
  • chase
    Tökmindegy milyen a film, Kristen Bell játszik benne, tehát kötelező darab. :)
  • Etinger
    Azért a cikk első bekezdése se valami erős :D:D
  • kalapos01
    Egy vigaszom volt, hogy idén volt egy, azaz 1 szarabb komédia is. Annak fényében ez minimum kettő per tíz. Értékeltem, de értékelhetetlen vacak. De legalább nem a legrosszabb. Nálunk is röhögött mindenki, amikor csórikámnak felállt a fasza a masszázstól.
  • BaliBoy
    Valószínűleg nem egy filmet nézhettünk mert én néhány részen sírtam a nevetéstől. A moziteremben helyet foglalókkal egyetemben. Ráadásul 1 másodpercnyi előzetest nem láttam belőle. Szóval engem biztos, hogy nem a marketing vitt be. (hanem a barátnőm :D)
    Gondolom a nevét elhallgató cikkíró a szarós, hányós, trágár szavaktól hemzsegő filmeket tartja a vígjátéknak....
  • Broafka
    hát jó gyönge film, pedig a bemutatója az tetszett.