10
-
pusee #10 Szerintem szuper egyszer nézhető film. Nekem tetszett. Felesleges fikázni, akinek uncsi az kattintgassa végig otthon lejátszón. Ennyi! -
sandor4 #9 nagggggyon rossz
de sebaj, utána a westendben átlógtunk egy másik filmre, ami, mint kiderült a gamer volt, ami hasonló kaliberű mint ez (sz*r), én már láttam, de a csaj, aki velem volt még nem, úgyhogy nézhettem meg még egyszer...
kicsit lúzernek éreztem magam -
Braghar #7 Ize... szerintem jo film volt, egyatalan nem bantam hogy beultem es megneztem. Lehet hogy ritkan jarok moziba es kicsik az igenyeim? -
#6 Sajnos egyet kell értenem a cikk szerzőjével. Végig szenvedtem a filmet, csak a csajom miatt maradtam bent. A gitározós résznél már gondolkodtam, hogy inkább bealszom... -
#5 Tökmindegy milyen a film, Kristen Bell játszik benne, tehát kötelező darab. :) -
Etinger #4 Azért a cikk első bekezdése se valami erős :D:D -
kalapos01 #3 Egy vigaszom volt, hogy idén volt egy, azaz 1 szarabb komédia is. Annak fényében ez minimum kettő per tíz. Értékeltem, de értékelhetetlen vacak. De legalább nem a legrosszabb. Nálunk is röhögött mindenki, amikor csórikámnak felállt a fasza a masszázstól. -
#2 Valószínűleg nem egy filmet nézhettünk mert én néhány részen sírtam a nevetéstől. A moziteremben helyet foglalókkal egyetemben. Ráadásul 1 másodpercnyi előzetest nem láttam belőle. Szóval engem biztos, hogy nem a marketing vitt be. (hanem a barátnőm :D)
Gondolom a nevét elhallgató cikkíró a szarós, hányós, trágár szavaktól hemzsegő filmeket tartja a vígjátéknak.... -
#1 hát jó gyönge film, pedig a bemutatója az tetszett.