133
  • readswift
    Épp a drivereket irják , te meg játékra vársz.
    Többi: jajj, jujj.
  • Komolytalan
    Ha közöd lenne a programozáshoz, akkor tudhatnád, hogy algoritmusoknál nem beszélünk sem értelmezési tartományról, sem pontosságról. Algoritmusokban általában 3 féle típust használunk: logikai, szám, szöveg. Ebből a szám mindig elég pontos, és bármekkora ábrázolható rajta. A szövegbe meg bármilyen hosszú karaktersorozat belefér.
    A pontosság és az ábrázolási tartomány platform és programnyelv függő.
  • readswift
    na , OC-al meglett az 1006 ... he-he. Azért ez fair volt részükről.
  • readswift
    SC09 -n most demózták a LRB-t, 800 gflops SP ...
  • readswift
    a trashtalk király charlie, már ott tart hogy a TSMC direkt rontja el az amd 40nm chipjeit . Ez igen... Lassan ott fogunk tartani hogy a microsoft kézivezérelni fogja az ATIt hogy fogja vissza a lovakat mert ennyi tflop nem lesz a box2-ben. Mondjuk ahhoz összeszorozzák a csatlakozóka is egymással, szóval nem gond.
  • Ahoy
    Igaz :D bocs benéztem... már alig látok az elővizsgaidőszaktól :D
  • readswift
    Nemrég belefutottam valamibe amihez DP kellene ha azt akarnám hogy grafkártyán fusson, de találtam egy módszert amivel minimális overhead még megoldom SP-vel. Mindenesetre elég durva kompromisszum.

Majd ha az ATI is computing cloud-al marketingel overclock helyett akkor majd lehet nekik hinni h nem scak a pénzed akarják :)
  • readswift
    a gt200 -ban totál külön DP egységek vannak/voltak, azért olyan kevés, de az legalább szabvány.
    Az ATI meg nem szabvány.
  • Sanyix
    ja most a fermi már jobb lesz dp-be és nem olyan siralmasan fogja alulmúlni az ati gpu-k dp teljesítményét, mint ahogy az eddigi nv kártyák tették? :D
  • a_n_d_r_e_w
    szarkazmus akart lenni ;)
    én is szívesebben olvasom abu kommentjeit mint itt :D
  • Ahoy
    "mondhatod... a ph! egybként is a tudatlanok és divatfikázók gyűjtőhelye."

azért ez nemigaz... Itt kb a 10%-a a kommenteknek szól tech dolgokról... A többi magyarázás, oltos, trollkodás.

Ott legalább megtudunk pár tech dolgot is a kártyáról, mert vannak hozzáértők
  • readswift
    mondj inkább egy algot ahol számit a DP, és miért...
  • Komolytalan
    Single precision floating point illetve Double precision floating pointra gondolsz? A single 4 byteon van tárolva, a double meg 8 byteon. A single pontossága 7 jegy, a double-é meg 15 jegy. Írjam a műveletek assembly kódját is, vagy anélkül is elvonulsz a sarokba?
  • readswift
    Igen , belőlük meg intellektüelek lesznek egycsapásra ...

Komolytalan... Minek irsz be a supercomputeres topikba ha azt sem tudod hogy az SP v DP fp micsoda? Jössz oda a 4870-el , akkor még nem értettem mit akarsz, mostmár igen.
  • Komolytalan
    Abból hogy nem játék közben mutatják be, az jön le hogy játékra alkalmatlan. Autót se úgy szoktak bemutatni hogy hamburgert sütnek a motorház tetején.
  • kicsizoz
    Van egy álmom: readswift-et kitiltják az SG fórumokról, és ismét lehet kultúráltan véleményt cserélni...

Ez a 118. hozzászólás, minek a 90%-a személyeskedés...
    (ez is)
  • a_n_d_r_e_w
    mondhatod... a ph! egybként is a tudatlanok és divatfikázók gyűjtőhelye. Persze ilyen képek beszúrása jelzi az igazi intelligenciát. Csak érdekes hogy rajta kívül senki nem süllyedt le erre a szintre..
  • Ahoy
    Csak nézz bele a PH!-s Fermis cikkbe! Mindenki értelmesen szól hozzá, érveket és ellenérveket felhozva + technikai részleteket részletezve. Semmi flame! Végre látunk egy konkrét terméket, igaz semmi köze a játékos szegmenshez, ez Tesla.

Okulj és tanulj, hogy kell viselkedni egy fórumon. Ott nem provokál senki senkit.
  • readswift
    itt a műsorod, nem múlhat el nvidiás cikk enélkül, ki vagytok rá képezve.
  • kifli
    én tudnék még vitázni más dolgokról is (sli physx), de nem offolok :)
  • nkmedve
    Na, mi történt a műsorral? Szórakozni akarunk (mi birkák)!
  • readswift
    Ez valami drogos szlogen?
    Jó cucc ?
  • kifli
    én mosolygok miközbe olvasom miket ír :D
  • a_n_d_r_e_w
    hagyd már, ha mindenki hülyének nézi, akkor a sok birka csordába jár. Tudod mint a vén tata az autópályán, mikor a sok hülye mind szembejön vele :)
    Ne idegeld magad rajta, inkább szórakozz :)
  • readswift
    Én általában nem rokonszenvezek a konzolosokkal, főleg nem azokkal akik egy csomó butik cuccal veszik körbe magukat mellé még . De most "valahogy" sikerül.
  • kifli
    ne nézzük már meg melyikünk ír több primitív hsz-t...
  • Szemjuel
    Még ezzel a javítással is kár beszélned az intelligenciáról!
  • readswift
    -mint
  • readswift
    tisztázzuk:
    1. kettőnk közül te vagy az előitéletes, én nem voltam az.
    2. azért vagy rosszabb mint egy általában sikrészeg focidrukkertől, mert az még bebaszva is legalább 15 szót ismer és használ. Te nem.

• kifli
    nem leptél meg a válaszoddal, tudom hogy fanboy vérpistike vagy és tőled ez várható...
  • kifli
    ja igen erre nem is reagáltam mert még nem voltam itthon mikor írtad:

"Szerintetek két GTS250 még meddig lesz elég ha egyszer gyorsabb a cucc mint egy GTX285, he-he. És a crossfires alaplapomra is ráhackelhetem az SLI-t az orosz hw hackereknek köszönhetően."

de brutáljókari ez az nvidia hogy még hackelni is kelett hogy müködjön az sl

meg láttam (lehet nem itt) de fejtegetted hogy ati elvérzik aa esetén, pedig én tesztekbe azt látom pl gts250 vs 4770 esetén, hogy 4xaa-nál még nv vezet 8xaa-nál meg ati
  • readswift
    látjátok, ő az aki meg sem lepődik, tudja hogy igy van...
  • kifli
    huuu ez most egy hatalmas oltás akart lenni?
  • readswift
    Még én sem hittem volna hogy ezt mondom , de nektek sikerül alulmúlni a 24/7 alkesz focidrukker szinvonalát. Ez van .
  • kifli
    egyre jobb vagy, mééég mééég

igazából szánalmas vagy
  • a_n_d_r_e_w
    Az a baj a ketrec rossz oldalán vagy:
    amúgy tessék technikai infók (tudom mocskos lefizetett média meg marketinghulladék)

5870
    Fermi

Jelenleg kb ennyi ami tény, minden más találgatás, de látom téged nem zavar :D
  • readswift
    Reméltem hogy a majmozás is előkerül, de főleg a ti részetekről , akik a falkataktikán meg a bólogatáson kivül nem ismernek mást. Nehéz eltérni a bevált szerepkörtől ugye?

Veletek szemben még a focimeccs hasonlat is extrémmód túlzóan pozitiv.
  • a_n_d_r_e_w
    Milyen infókat raksz be? Semmit nem látok, csak nyavajgást :D

Én bevallottan szórakozni jöttem ide, legalább olyan jó téged piszkálni mint bottal egy veszett majmot a ketrecében :D
    Intelligenciátok is kb azon a szinten van, így könnyű dolgom van. Remélem sokat égeted még magad
  • readswift
    "jellemző hogy ti nem tudtok hozzászólni a cikkhez csak engem igyekeztek skatulyázni . Namost akkor ki a troll , én aki az infókat rakom be , vagy ti akik itt erőlködtök?"

Számoljuk össze ki hány hsz-t gyártott a cikkel kapcsolatban. Lesúlytó eredménye lenne . Kortalan andrewval az élen .
  • kifli
    megint a korával jön, de az nem mérvadó :D
    "Nem feltétlenül kiskorú, de mentálisan mindenképpen éretlen"