Születőben a kontaktlencse-kijelző
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont én olyat betetettnék magamba, ami olyasmi kialakítású amit egy fogba kifúrt helyre ki be lehet rakosgatni, mint mp3, telefon és memo kari olvasót, ultra mini változatban vagy akár lehetne fogkorona is vagy olyan, mintha egy kupak lenne amit a fogra rá lehet csúsztatni és a szájban is van testhõ, sõt a csontok is hasznosak, erre a célra, ráadásul elég nagy felület áll rendelkezésre és itt van elásva a kutya hogy milyen értelmi színvonalú embereknek való mobil. 😄
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
mármint a kontaktlencse mint ötlet.
milyen elmebeteg tenne ilyet a szemébe(re(?)), ha nem muszáj?????
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
1. Divatmajmolás. 2. Nem tudom magyar szavakkal mondani és nem azért mert nincs szókincsem hanem kifejezhetetlen, mert annyira értelmetlen logikátlan.Arról van szó hogy egyes emberek erõs többségben nõk azt képzelik ha azt látja valaki hogy õ szemüveget hord akkor az valami értékvesztést jelent.
Viszont én kissé félnék tõle, mert mi van akkor ha egy alkotó elem elfárad és lefolyik a lencsérõl vagy ezt egy lézer kisütné ha a szemembe világítana egy lézer, ami pedig akárhol elõfordulhat, nem csak partiban. Elkezdené égetni a szememet és mire kiszedem addigra látáskárosult is lehetek. A másik fele meg, hogy a magyar utakon a magyar bkv-n ezek akaratlanul is kiesnek a helyükrõl, mármint az alkotóelemek. Láttam már olyat, hogy valaki lefelé nézett és kiesett a lencséje a buszon a rázkódástól. Szegény ott kereste és nem találta meg. Habár ez feltételezés, mert nem eléggé konkrét a cikk a termékrõl, hogy hány rétegû stb. Viszont azt magamtól kellett kitalálni, hogy két lencse tud 3d képet a szemünk elé csalni 😊
Én erre írtam választ.
száz neurológusból 100 ezt ajánlja,
nekik is meg kell élni valamibõl.
Engem jobban érdekel az, amit már az elején említettem. Vagyis ha a kontaktlencse jeleníti meg a képet/szöveget, hogyan leszek képes végigfuttatni a szememet egy szövegsoron, hogyan nézhetek a kijelzõ egyik vagy másik pontjára? Hiszen ha elmozdítom a szememet, vele mozog a kijelzõ is, a szemlencsém viszont végig a kijelzõ/lencse egyazon pontjára néz.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Bár nem nekem írtad, de képzeld, én nem vagyok csóró, sõt, akár naponta vehetnék új kontaktlencsét (csak a miheztartás végett írom), de eszem ágában sincs, a szemüveg sokkal jobb nekem.
Természetesen megértem, ha valakinek bármilyen okból a kontaktlencse elõnyösebb/praktikusabb. Nem hinném, hogy anyagi oka van annak, ha valaki ezt vagy azt használja.
van aki hajlandó lencsét használni, van aki meg nem. ha egyik csoportba tartozol és így hirdeted, akkor nem fogod sosem meggyõzni a másik csoportot.
mellesleg meg van akinek kell. van egy ismerõsöm akinek 10 dipotriás hiba van a látásával. egyszerre hord kontaktlencsét meg szemüveget, akkor õ melyik csoport? vannak akinek nem áll sehogysem a szemüveg, hordanak hát lencsét. van akinek egyik kényelmesebb van akinek a másik. van olyan ismerõsöm is, aki simán merül lencsével víz alá, jól becsukja a szemét. van még olyan elõnye is, hogy hagymaaprításkor jóval kevésbé könnyezik vele az ember..
\"The voices are back... Excellent.\"
Ha a felbontást növelni akarják, akkor az már nem 0,33 milliwattot fog fogyasztani!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
"Öt éven belül ezek a rendszerek beépíthetõk lesznek a mobiltelefonokba és a tenyérgépekbe, melyek képei az agy számára úgy jelennek meg, mintha az eszköz kijelzõjét néznénk."
Mára épp eltelt az öt év és valahogy nem jött össze. 😞 Talán tényleg hamarabb lesz neuroport, mint pl. az Existenz c. filmben vagy a Mátrixban?
Vagy a szemhéjakra faraday-kalitka féle rácsot operálni és amikor pislogsz az blokkolja a jelet...
Esetleg közvetlenül egy erre a célra kifejlesztett sisak, egy koncentrált elektromágneses teret generálva megakadályozná a látóidegbõl kilépõ ingerület továbbhaladásának lehetõségét...
Vagy a szemgolyóba nanofolyadékot fecskendezni és azt is stimulálni egy másik áramkörrel ami elszínezi azt és így nem jut be az a sok káros fényecske...
<#hawaii>#hawaii><#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
Szegény ember vízzel főz! Persze ha van mit a tejbe aprítania... :)
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ja, mert elõször a hadiipar fogja használni (vagy már használja is), aztán a játékipar és esetleg a valóban rászorulók (értem ez alatt az akár életmentõ alternatív felhasználási területeket)
KillerBee: a szemüveggel én is inkább egyetértek, bár sztem még pár év és megy a tarkóba a jack-dugó és piercing helyett minden hülyegyerek a médiamarktban lövet magának be ipod-nanót.
Nekem ez a "terminátoros" megoldás is tetszik 😄
Szegény ember vízzel főz! Persze ha van mit a tejbe aprítania... :)
de mire ez forgalomba kerül, nem hiszem hogy aktuális lesz <#idiota>#idiota>
www.forma-1.mlap.hu
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant