29
  • blessyou
    Kis pontosítás: a film címe "Kedves ellenségem", de én is nagyon szerettem, és szintén én is a TV3-on láttam először, ahogy "Az utolsó csillagharcos"-t is.
  • Talley
    Amennyire emlékszem mikor ment még a TV3 akkor az RTL Klubbon és a TV2-n még nagyban mentek a szappanoperák, meg a Teleshop is mintha több lett volna. hétköznap beadtak mondjuk 1 órányi rajzfilmet, aminél vagy a szinkront cseszték el nagyon (női karakternek férfi hangot adni???) vagy le sem adtak minden részét (Dragon Ball - minek a francia verziót vették meg?). A hétvégén reggel a Gyerekklub vagy mi volt a neve az tetszett. a kalózokkal meg minden játékkal és persze a rajzfilmekkel.

Amúgy az első film amit láttam a TV3on (Asszem az volt az első nap is hogy sugárzott) a Kedvenc Ellenségem volt (mikor lezuhan egy fickó egy idegennel és összabarátkoznak idővel) és nagyon tetszett. Azt hiszem az volt az első komolyabb sci-fi film amit láttam.

Tehát szerintem, ami jóvá tette a többi csatornához képest, hogy más volt. (ezt jól megmondtam :D)
  • smaszi
    Én is sok időt töltöttem anno a csatorna nézésével, mert tényleg volt rajta nézhető műsor, az idétlenkedő időjós meg kifejezetten eredeti volt akkoriban Magyarországon.(legalább is én nem láttam máshol akkoriban ilyet)
    De mindegy emberek, winnie-ke megint 'csakazértis' megmondja majd a frankót...
  • pinokkio
    NBA-meccsek eredeti kommentárral élőben, aztán szombat délután az ismétlésük magyar kommentárral... Ez akoriban nem volt tipikus!
  • blessyou
    én arra emlékszem, hogy a TV3 csatornát többet néztem, mint a másik két kereskedelmi adót, az RTL klubon csak a DragonBall érdekelt, meg a Sliders, a TV2-n meg csak a Herkules. Viszont a TV3-n mentek a sci-fi sorozatok, Star Trek, Stargate, Űrháború 2063, Rejtelmes sziget (a Nemo kapitány-os), meg a Jövőnézőt is néztem rajta mindig, Egy rém rendes család minden este a képernyő elé szegezett, volt egy jó kis rajzfilmsorozat, a Maxi Max, amit szintén szerettem, és bár még kicsi voltam (felső tagozatos diák), ezért a Híradó annyira nem érdekelt, de mindig erősködtem a család idősebbik tagjainak, hogy ott nézzük, csak az Időjós miatt:D. Meg mentek rajta klassz filmek is, igaz, azok voltak a másik kettőn is. Szóval én szerettem, nagyon sajnáltam, hogy megszűnt.
  • winnie
    "Vigyázz, nehogy belezavarodj, itt már komoly ellentmondásokat lehet felfedezni. Nem emlékszel, de aztán mégis emlékszel, de jól emlékszel."

eskü, hogy nem éreztem ennyire értelmezhetetlen a mondatomat, de akkor megmagyarázom:

"mi volt a tv3-on, amitől jobb volt, mint valamelyik mostani? bevallom, én nem nagyon emlékszem már rá."

ez nem azt jelenti, hogy arra nem emlékszem, hogy mi volt rajta, hanem azt, hogy mi volt rajta, amivel JOBB volt. (más kérdés, hogy nyilván a hét 168 órájának a műsorára nem emlékszem, de pár sorozatra meg egyéb műsorra mindenki emlékszik. én is. épp ezért érdekelne, hogy mi hozta a pluszt a tv3-at, amitől jobb volt. sorozatban nagyon erős volt a tévé - most is vannak sorozatban erős tévék. vagyis nyilván jó saját gyártású műsoraik voltak. utazás gasztronómiába. jövőnéző. hír3 hardy mihállyal. közös alvás baló györggyel, meg persze az idátlen időjárásjelentés, de ennyi. más nem jut eszembe. talán volt autós magazin is.

"Valamiben mégis más volt. Nem volt Benkőt, Győzike Balázs, Mónika, Esmeralda és José Armandó, Majka, és a többi felesleges bulvár, ill. politikai politikai idegborzolás,"

akkor az rtl-en sem volt. ma a tv3-on is lenne. és elvileg brazil sorozat lehetett a tv3-on is.
  • Banderas1990
    Egyébként jó visszagondolni a TV3-ra, sajnáltam, hogy felszámolták, mennyivel másabb volt akkoribban a TV.
  • Banderas1990
    "a Csillagkaput kb. a felénél tartott mikor megszüntették a csatornát, ezért nem kicsit voltam ideges."
    Még az egész sorozat harmadánál sem jártak. Az első három évadot adták le."

A TV3-on a Csillagkaput csak a 2.évad végéig adták le, pont egy cliffhangernél. Utána elkezdte adni az RTL Klub, de az is csak addig adta le. Majd később a TV2 folytatta a 3.évaddal(asszem ugrottak is egyet a részekben, talán a 2.évadot nem teljesen adták le, hanem egyből az utolsó részt rakták be, hogy folytathassák a 3.évad első részével, mely a 2.évad utolsó részének folytatása volt).
  • Nasedo
    "a Csillagkaput kb. a felénél tartott mikor megszüntették a csatornát, ezért nem kicsit voltam ideges."
    Még az egész sorozat harmadánál sem jártak. Az első három évadot adták le.

"Persze aztán a RTL Klub újra leadta az egész sorozatot, szerencsére."
    Az RTL Klubon még annyi sem ment le, mint a TV3-on, csak elkezdték adni. Végül a tv2 az ami leadta szombatonként a kilenc évadot. Az utolsót még nem.
  • Waterhorse
    1. "tényleg, mi volt a tv3-on, amitől jobb volt, mint valamelyik mostani? bevallom, én nem nagyon emlékszem már rá."

2. "pár sajátgyártású műsor (köztük jók és szenny szarok), plusz sok amerikai sorozat. meg film. sok mostani hozza ezt a színvonalat. csak a baló miatt nem hiszem, hogy annyival jobb volt."

Vigyázz, nehogy belezavarodj, itt már komoly ellentmondásokat lehet felfedezni. Nem emlékszel, de aztán mégis emlékszel, de jól emlékszel. A kérdésedre meg te magad is tudod a választ. Akkor az volt, a mostani meg most van. Ennyi.
    Valamiben mégis más volt. Nem volt Benkőt, Győzike Balázs, Mónika, Esmeralda és José Armandó, Majka, és a többi felesleges bulvár, ill. politikai politikai idegborzolás, és ne volt tematikus. Nem a fejünket fogtuk, hogy úristen ez a "taku-taku" törzsnél is primitívebb, nem nyílt ki a bicska a zsebünkben, egyszerűen csak szórakoztunk, én erre emlékszem.
  • knor
    TV3-ban nagyon jó műsorvezetők voltak, szuper egyedi az időjárás jelentés, HITELES!! Hír-3 Hardy Mihállyal, hatalmas film- és sorozat csomaggal (melyet miután a TV2 elpusztította felosztott egymás közt a TV2 és az RTL Klub.). TV3 is indult az országos tv frekvenciáért mint most a Sláger és a Danubius rádiós fronton, és őket is csalással golyózták ki. TV3 tulajdonosa perre ment, a per már a végső fázisban volt, szinte biztos nyerésre álltak, amikorra kiderült a TV3 tulajdonosai számára, hogy hiába nyeri meg a pert a TV3, országos frekvenciát akkor sem fogják már megkapni... Ekkor eladta a TV2-nek a TV3 összes film- és sorozat vagyonát, valamint a teljes adót. Később a TV2 továbbértékesítette ennek egyrészét az RTL felé.

az egykori 168 órás cikk

az emtv blog tv3 cikke

és gyomorforgató, hogy a TV2 TV3 néven índítja újabb gagyicsatornáját...

a történelem - mondják - ismétli önmagát. ha nem is 100%-ig, de 90%-ban hasonló játszódott le most Sláger & Danubius fronton. Senkinek ne legyen illúziója mindezek után.
  • Athor
    http://www.youtube.com/watch?v=jczx0LhRmbE&feature=PlayList&p=0AC83CDF240A6EF1&index=4
  • Athor
    Én is nosztalgiával gondolok a tv3-ra, elsősorban Stargate, Star Trek, és Babylon5 - okból kifolyólag. Meg valahogy hihetetlenül jó volt a hangulata... Persze anno nem volt nem hogy netem, de még csak számítógépem se. Mostanában már valszeg azt a csatornát se nézném.
    Vagy ki tudja.
  • Loverman
    nem azért de én emlékszem rá és kb semmiben sem különbözött egy pár évvel ezelőtti tv2 vagy rtlklub-tól (azért pár évvel ezelőttit mondok mert nem volt Tv3-on soha annyi saját gyártású műsor mint a mai országos kereskedelmiken). Amúgy miért ragaszkodik az sg.hu ahhoz a hülye gondolathoz hogy viasat női adó? ugyanannyira női mint férfi.
  • pann
    Arra emlékszem hogy minden nap este 9-kor volt egy olyan film amit szívesen megnéztem.
  • Tomy84
    Én a TV3-on az Űrháború 2063-at szerettem nagyon (Space: Above and Beyond) egyik legjobb sorozat szerintem, kár, hogy azóta se adta le egy magyar nyelvű csatorna se
  • Csakezmaradt
    TV3?
    Akkor: Csillagkapu, StarTrek (TOS és TNG!), Babylon5, Rémrendes család, Simson család, Reszkessetek betörők... :D Nekem ez maradt meg! :D
    És még sok minden... Messze verte a mai Mónika Sós és Józsi Barátos sz@rokat!
  • winnie
    "A régi TV3 még csatorna volt, lehetett és érdemes volt néznu nem mint ezeket a mai szenny szarokat."

pár sajátgyártású műsor (köztük jók és szenny szarok), plusz sok amerikai sorozat. meg film. sok mostani hozza ezt a színvonalat. csak a baló miatt nem hiszem, hogy annyival jobb volt.
  • Reg5
    Az RTL az első másfél-2 évadot adta le a BK nyári szünetében, meg utána néhány hétig nézhetetlen időpontban... De amúgy én is a TV3 idején lettem SG rajongó :)
  • Narxis
    Simpson család, illetve ott debütált a StarGate. Ha lett volna internetem akkoriban akkor nem hiányzott volna egyik adó se, de mivel a Csillagkaput kb. a felénél tartott mikor megszüntették a csatornát, ezért nem kicsit voltam ideges. Persze aztán a RTL Klub újra leadta az egész sorozatot, szerencsére.

Ma már, az internet korában egyik csatorna se hiányozna.
  • pann
    A régi TV3 még csatorna volt, lehetett és érdemes volt néznu nem mint ezeket a mai szenny szarokat. És gondolom az új tv3 is ebbe a sorba fog tartozni.
  • nessboth
    Ezt én sem értettem. Annyi, hogy ment rajta a Simpson család, és Baló konferálta...
  • winnie
    azért nem hiszem, hogy túl kéne misztifikálni a tv3-at. volt rajta csomó sorozat, egy nagyapós híradó, egy hükye időjós, a baló nyomott valami éjjeli műsort, ahol többször bealudt a képernyőn, volt utazés gasztronómiába..., tényleg, mi volt a tv3-on, amitől jobb volt, mint valamelyik mostani? bevallom, én nem nagyon emlékszem már rá.

de szerintem sok mostani tévé simán veri az akkori tv3-at.
  • winnie
    nem te vagy a hülye.
  • ZeGa
    Bocs, lehet én vagyok hülye, de ez miért az adófizetők pénze?
  • BaSSeR
    TV3 télen nyáron:D
  • gabeone
    Az adófizetők pénzét ismételten okos és hasznos dologra költik.. Hajrá, mindent bele!
  • kadar1
    Aztán hiába lesz tv3 ha a réginek a nyomába se fog érni. Még emlékszem a régi tv3-ra , nem a semmiért tették tönkre annak idelyén .A mostani retek klub és a tv2 a nyomába se ér annak a csatornának.
  • bladesoft
    Miért nem sima sugárzásban is??? A cégnél csak 3 csatorna van.. :((