Szekeres Viktor

Januártól ismét lesz TV3

Úgy tűnik a TV2 megirigyelte a hazai, RTL-közeli kábeltévés választékot és a bebukott Írisz Tv után ismét csak megpróbálkoznak egy kisebb csatornát indítani. Ez lesz a TV3.

A TV2 tulajdonosa, a ProSiebenSat.1 cégcsoport TV3 néven új csatornát indít 2010. január 1-jén, de a tesztadás már december közepétől fogható lesz, hogy aztán majd egymillió háztartásba jusson el az új adó. (Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az anyacég ígéri, hogy ez a kör idővel bővülni fog.)

Érdekes módon a célcsoport a nők, mégpedig a 25-34-es korosztály lesz, hiszen a cégcsoport vezetői szerint nincs kifejezetten női tartalmakat sugárzó tévé idehaza (valószínűleg a Viasat 3-at nem fogják a vezetők...). A TV3 kínálatában benne lesz mi szem-szájnak ingere, tehát tévésorozatok, filmet, valóságshow-k és dokumentumfilmek is.

Ezek jó része minden bizonnyal másodsugárzás lesz, de az első saját tartalomra sem kell sokáig várni, mindössze tavaszig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • blessyou #29
  Kis pontosítás: a film címe "Kedves ellenségem", de én is nagyon szerettem, és szintén én is a TV3-on láttam először, ahogy "Az utolsó csillagharcos"-t is.
 • Talley #28
  Amennyire emlékszem mikor ment még a TV3 akkor az RTL Klubbon és a TV2-n még nagyban mentek a szappanoperák, meg a Teleshop is mintha több lett volna. hétköznap beadtak mondjuk 1 órányi rajzfilmet, aminél vagy a szinkront cseszték el nagyon (női karakternek férfi hangot adni???) vagy le sem adtak minden részét (Dragon Ball - minek a francia verziót vették meg?). A hétvégén reggel a Gyerekklub vagy mi volt a neve az tetszett. a kalózokkal meg minden játékkal és persze a rajzfilmekkel.

  Amúgy az első film amit láttam a TV3on (Asszem az volt az első nap is hogy sugárzott) a Kedvenc Ellenségem volt (mikor lezuhan egy fickó egy idegennel és összabarátkoznak idővel) és nagyon tetszett. Azt hiszem az volt az első komolyabb sci-fi film amit láttam.

  Tehát szerintem, ami jóvá tette a többi csatornához képest, hogy más volt. (ezt jól megmondtam :D)
 • smaszi #27
  Én is sok időt töltöttem anno a csatorna nézésével, mert tényleg volt rajta nézhető műsor, az idétlenkedő időjós meg kifejezetten eredeti volt akkoriban Magyarországon.(legalább is én nem láttam máshol akkoriban ilyet)
  De mindegy emberek, winnie-ke megint 'csakazértis' megmondja majd a frankót...
 • pinokkio #26
  NBA-meccsek eredeti kommentárral élőben, aztán szombat délután az ismétlésük magyar kommentárral... Ez akoriban nem volt tipikus!
 • blessyou #25
  én arra emlékszem, hogy a TV3 csatornát többet néztem, mint a másik két kereskedelmi adót, az RTL klubon csak a DragonBall érdekelt, meg a Sliders, a TV2-n meg csak a Herkules. Viszont a TV3-n mentek a sci-fi sorozatok, Star Trek, Stargate, Űrháború 2063, Rejtelmes sziget (a Nemo kapitány-os), meg a Jövőnézőt is néztem rajta mindig, Egy rém rendes család minden este a képernyő elé szegezett, volt egy jó kis rajzfilmsorozat, a Maxi Max, amit szintén szerettem, és bár még kicsi voltam (felső tagozatos diák), ezért a Híradó annyira nem érdekelt, de mindig erősködtem a család idősebbik tagjainak, hogy ott nézzük, csak az Időjós miatt:D. Meg mentek rajta klassz filmek is, igaz, azok voltak a másik kettőn is. Szóval én szerettem, nagyon sajnáltam, hogy megszűnt.
 • winnie #24
  "Vigyázz, nehogy belezavarodj, itt már komoly ellentmondásokat lehet felfedezni. Nem emlékszel, de aztán mégis emlékszel, de jól emlékszel."

  eskü, hogy nem éreztem ennyire értelmezhetetlen a mondatomat, de akkor megmagyarázom:

  "mi volt a tv3-on, amitől jobb volt, mint valamelyik mostani? bevallom, én nem nagyon emlékszem már rá."

  ez nem azt jelenti, hogy arra nem emlékszem, hogy mi volt rajta, hanem azt, hogy mi volt rajta, amivel JOBB volt. (más kérdés, hogy nyilván a hét 168 órájának a műsorára nem emlékszem, de pár sorozatra meg egyéb műsorra mindenki emlékszik. én is. épp ezért érdekelne, hogy mi hozta a pluszt a tv3-at, amitől jobb volt. sorozatban nagyon erős volt a tévé - most is vannak sorozatban erős tévék. vagyis nyilván jó saját gyártású műsoraik voltak. utazás gasztronómiába. jövőnéző. hír3 hardy mihállyal. közös alvás baló györggyel, meg persze az idátlen időjárásjelentés, de ennyi. más nem jut eszembe. talán volt autós magazin is.

  "Valamiben mégis más volt. Nem volt Benkőt, Győzike Balázs, Mónika, Esmeralda és José Armandó, Majka, és a többi felesleges bulvár, ill. politikai politikai idegborzolás,"

  akkor az rtl-en sem volt. ma a tv3-on is lenne. és elvileg brazil sorozat lehetett a tv3-on is.
 • Banderas1990 #23
  Egyébként jó visszagondolni a TV3-ra, sajnáltam, hogy felszámolták, mennyivel másabb volt akkoribban a TV.
 • Banderas1990 #22
  "a Csillagkaput kb. a felénél tartott mikor megszüntették a csatornát, ezért nem kicsit voltam ideges."
  Még az egész sorozat harmadánál sem jártak. Az első három évadot adták le."


  A TV3-on a Csillagkaput csak a 2.évad végéig adták le, pont egy cliffhangernél. Utána elkezdte adni az RTL Klub, de az is csak addig adta le. Majd később a TV2 folytatta a 3.évaddal(asszem ugrottak is egyet a részekben, talán a 2.évadot nem teljesen adták le, hanem egyből az utolsó részt rakták be, hogy folytathassák a 3.évad első részével, mely a 2.évad utolsó részének folytatása volt).
 • Nasedo #21
  "a Csillagkaput kb. a felénél tartott mikor megszüntették a csatornát, ezért nem kicsit voltam ideges."
  Még az egész sorozat harmadánál sem jártak. Az első három évadot adták le.

  "Persze aztán a RTL Klub újra leadta az egész sorozatot, szerencsére."
  Az RTL Klubon még annyi sem ment le, mint a TV3-on, csak elkezdték adni. Végül a tv2 az ami leadta szombatonként a kilenc évadot. Az utolsót még nem.
 • Waterhorse #20
  1. "tényleg, mi volt a tv3-on, amitől jobb volt, mint valamelyik mostani? bevallom, én nem nagyon emlékszem már rá."

  2. "pár sajátgyártású műsor (köztük jók és szenny szarok), plusz sok amerikai sorozat. meg film. sok mostani hozza ezt a színvonalat. csak a baló miatt nem hiszem, hogy annyival jobb volt."

  Vigyázz, nehogy belezavarodj, itt már komoly ellentmondásokat lehet felfedezni. Nem emlékszel, de aztán mégis emlékszel, de jól emlékszel. A kérdésedre meg te magad is tudod a választ. Akkor az volt, a mostani meg most van. Ennyi.
  Valamiben mégis más volt. Nem volt Benkőt, Győzike Balázs, Mónika, Esmeralda és José Armandó, Majka, és a többi felesleges bulvár, ill. politikai politikai idegborzolás, és ne volt tematikus. Nem a fejünket fogtuk, hogy úristen ez a "taku-taku" törzsnél is primitívebb, nem nyílt ki a bicska a zsebünkben, egyszerűen csak szórakoztunk, én erre emlékszem.