The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

szép lesz ez. az elsõ gameplayekben csalódtam de ezt is turbózni fogják majd.

Helyszín elõzetes:The Savage Coast

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Nagyon tetszik a szöveg, úgyhogy ki is írtam 😊

<#eljen>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

atom...

Atkamon
Új trailer. Angoltudást igényel, sok benne az írott szöveg...

És a kedvenc együttesemnek ez a szám volt az intro-ja koncerten 😛

A free for all PvP rendszer az un. fight klubbokban nem gyenge.Ezek a küzdelemklubbok szabad PvP területek lesznek.Csapatok is versenghetnek egymással,pl.Illuminati játékosok csapatban meglátogatnak egy Templar klubbot és elfoglalják azt,ez létrehoz egy versengést és a Templarok megpróbálják õket kidobni a klubbjukból.

[HUN]Crassus
még a béta sem biztos idén.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Looooser
igazán beletehetnék Magyar országot a hétfejû sárkányunkkal, a lidérceinkkel és vasorrú bábáinkkal

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kaptunk Ápr.1 tréfát:a secret world,fantasy köntösben,Illuminati Night Elf <#wow2>

Így már értem,hogy cégen belül nem lehetett könnyû eldönteni,hogy a játékot a helikopterek vagy a kormány összeesküvés vagy a kard forgató lovag irányba vigyék inkább.

Elnézve a fegyver arzenált temérdek lesz.Láncfûrész,kétkezes pöröly kalapács,zsebkés...ahogy látom nem nagyon lesz behatárolva a használatuk
Fejlesztés függvényében Illuminatis kari rohangálhat akár szamuráj kardal is vagy Dragonos használhat automata gépkarabélyt.

Remélem lesz olyan boxer is mint a Constantine filmben volt.Templars rajongók tuti imádnák.Idézetekkel és keresztekkel gravírozott arany boxer:goldboxerEgyébbként a Templarok tiszta Constantin lettek.

[HUN]Crassus
ty

[HUN]Crassus
ez a dokumentum film milyen néven futott?

Ennek tudatában lehet mégis illuminatit kéne indítanom😊Az illuminatis felszerelésben az a maszk a fejükön meg a földalatti bunkereik egy ilyen világban nem kis védelmet és biztonságot jelent.

Ez egy kissé off de mivel a játékban lesznek zombik ezért elmesélem. National-en volt egy dokumentum film a zombikról,több teóriát is felvázoltak ami ZOMBI APOKALIPSZIShez vezet.

Ezekbõl az egyik,hogy az elmúlt harminc évben negyven különbözõ vírus,baktérium terjedt át az emberekre az állatokról.

Idõ kérdése,hogy mikor terjed át emberre egy kerge vész vagy a veszetség vírus.Ezek a vírus törzsek fejlõdnek,mutálódnak és ha az influenza vírussal mutálódna vagy akármivel ami cseppfolyósan is terjed akkor már ott is lenne a zombi apokalipszis.

A veszetség vírus a kisagy részt fertõzi meg,ami a mozgáskoordinációt szabályozza,ettõl lenne zombi mozgásuk,a tudatuknak meg annyi lenne.Az agy többi részére(és amiket ez a rész szabályoz szervezetünkben)ez a betegség nem terjed ki vagyis a túlélési funkciók,légzés,szívszabályozás.Ez ebben a formában természeti eredetû betegség lenne.

De tudományos módszerekkel is rásegíthetünk(lásd resident evil)a mikrobiologiai tudományok korában.A filmben megszólalt doki szerint mi magunk is képesek vagyunk vírus törzseket keresztezni,létrehozni.Ez a zombi virus akár egy zombi apokalipszist is eredményezne.Nem pont olyan lenne mint a hollywoodi filmeken de az eredmény ugyanaz lenne és valószínüleg itt is lennének fertõzött és védett zónák.

És még egy kis kapcsolódó anyag:veszett denevérek 1,vd 2

tetszik a skill rendszer. végre nem a hagyományos és már rém unalmas "talentfás" történet lesz.

[HUN]Crassus
hmmm ezt érdemes lesz nyomonkövetni...

Hangulata az van neki rendesen.Fegyver arzenálban a kalapács meg a láncfûrész hatása megfelelõ hangefektekkel párosítva akár még horrorisztikus is lehet,pár zombi hozzá meg AOC-ban megszokott topless csajok és tuti rámegyek.
------------------------------------------------------------------------
Jó a téma is,ez a resident evil-es,modern nagyvárosok+misztikum egy ürességet fog betölteni az MMO piacon.A jövõben megjelenik majd más MMO is ami ilyen modern nagyváros+misztikum kategória lesz pl.world of darkness.

Kezdtem unni az MMO piacon az emberek és orkok harcát meg a kõbaltás kategóriákat.Sci-fi volt meg lesz és talán tudnak újat alkotni a régi témákban is de ezt a kategóriát már hiányoltam.

hehe...õk fogják kiadni. Én személy szerint örülök neki.

már konkrétan elmondták hogy fog mûködni az egész történet...hogy azóta mit változtattak azt nem tudom.

olvasgass GDC riportokat.

Olyan sokáig játszottam szintezõs MMO-kal,hogy már szinte megszoktam.Ott elérjük a max szintet,utána még felszerelésben föltuningoljuk magunkat amennyire csak bírjuk aztán ott a tápolás vége.Utána várjuk,hogy mikor dobnak ki egy új páncélt,fegyót,követ,enchantot..ami dob rajtunk még valamit,esetleg kapunk még pár szintet.Legtöbb MMO ezt a fejlõdés rendszert követi.

Olyan fejlõdési rendszer kellene ami tükrözi hogy mi már sokkal több ideje játszunk,többet kalandoztunk és sokkal több tapasztalati pontot szereztünk mint egy másik kari.Ez képességekben,tulajdonságokban meg is nyilvánulna,így nem csak felszerelésfüggõ lenne a kari képessége.

Kíváncsi leszek,itt hogy oldják meg a skill alapú fejlõdést és ez mennyire lesz limitálva,behatárolva vagy maxolva a karink fejlõdése.

Azt elárulták,hogy a tapasztalati pont lényeges lesz,mert ezt válthatjuk be,ezért vásárolhatunk képességeket,skilleket.Lehetõségünk lesz vásárlás elõtt kipróbálni a képességet.

A képességeinket,tárgyakkal is kombinálhatjuk majd.A kettõ kombinációja megváltoztatja a skill hatását,további lehetõségek tárházát kínálva.

info

Piszkos  Fred
Az lehet, de az elvakultabb fanokon kívül nem sokan fognak egy ilyet venni ezért a játékért. Akkor már tolja gépen.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Atkamon
Ez szerintem rohadt drága lesz.

Looooser
ohhhh az így már más... de ha már klaviatúra és egér akkor maradok az asztali pc-nél...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Én nagyon nem vagyok otthon Xbox 360 témában de úgy tudom,hogy lehet csatlakoztatni ezekhez is egeret,billentyûzetet,mindent.
mouse/keyboard for 360

Looooser
csak egy kérdés hogy oldják meg a spell használatot mert mondjuk egy vazsi drazsinak van mondjuk 10 attak és 5 buff és 4 course spellje azt nem toom hogy oldanák meg kontrolleren, fõleg hogyha gyors pvpve duelben van...

Nehogy már kimaradjanak az elõfizetéses online játék dömpingbõl a konzolosok.Az XBoxot is utolérte az MMO piac,ahogy nézem ez nem csak PC-re fog kijönni.

"Pár" millió XBoxot eladtak már,ha csak töredékük fog belekóstolni az MMO gammákba akár kedvezõen is befolyásolhatja a játékos populációt.Engem nem zavarnak de érdekes marketing manõver.Lesznek itt még a jövõben nintendo, playstation...mmorpg-k is <#wow2>

Looooser
csak legyen gépem mire kijön 😄 1 biztos: a Dragon-ok közt vagyok én is

Atkamon
Hát, szinte semmi infó nem jött ki a játékról, úgyhogy nincs mirõl beszélni 😊 De én is nagyon várom Dragon-ként 😊

Piszkos  Fred
Kissé elhanyagolttá vált a topik az elmúlt idõben. Én mindenesetre várom a játékot, templarként 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Neked legyen igazad, de tényleg.
Ha megnézed az SWTOR-t még egy év kb mire jön vagy több és tegnap már egy fejlesztõnek kellett nyugtatni a népet mert már cincálták a fórumot.

'Mindenek elõtt nem szabad megfeledkezni a FunCom CEO által jelzett “18-24 hónapos” becslésrõl, ennek fényében a játék ugye 2011 utolsó negyedéve és 2012 elsõ negyedéve között fog megjelenni. Egyrészt elszomorító, hiszen sokan hittük, hogy akár még idén megjelenhet, de persze a tavalyi létszámleépítés miatt már korábban is keringett, hogy 2011 a leghamarabbi dátum. Mindenesetre az legalább pozitív, hogy a warmup nyomozásokban szereplõ 2012. december 21. – remélhetõleg – a legrosszabb esetben sem lehet a release date. (Még akkor sem, ha a 24 hónaphoz képest is csúszik a release pár hónapot)"

nem hinném, hogy 2 év múlva jönne, különben hova lenne már ez a mostani hype?! Amúgy ennél hosszabb videót ígértek a dev-ek fórumba... nem hiszem, hogy gdc-n is csak ennyit lehetett látni a játékból, továbbá az is fura, hogy Conan elõfizetést már úgy hírdették, hogy fizess elõ 3 hónapra, hogy legyen fix inviteod bétára, ezekbõl kétlem hogy 2 év kellene még ennek a játéknak...

2 év?😊

Majd 2 év mire jön a játék. Nem hiszem hogy ahoz képest szegényes.

Hát talán ha lejár a visszaszámláló a hivatalos oldalon (olyan 16 óra), akkor kapunk valami bõvebbet.