The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TSW.HU szerint Cerberusra megy a legtöbb magyar. De igazából tök mindegy mert a másik dimenziókon is tudsz játszani ha van ott egy barátod. Szerintem semmi jelentõsége nincs.

Omlás
Közben utána olvasgattam a szerveres dolognak, elég jó rendszert találtak ki, hogy majd hogy fog mûködni kiderül 😊

"kijelölt" dimenzió van e akkor most az a kérdés ?<#idiota>
Cerberuson állítólag az Oroszok lesznek szóval azt inkább kerülöm <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ha jól tudom EGY központi server van, de több dimenzió. Úgyhogy egy AH lesz, illetve a dimenzió játékosai együtt is tudnak játszani mivel egy központi server van. Én szeritnem a Cerberus-on fogom a karimat indítani, csak még az a kérdés hogy melyik oldalon :-) Erõsen gondolokozom a Templar-okon. Majd meglátjuk.

Omlás
Ó addigra éppen pont haza is érek melóból :]
Van már preferált szerver esetleg?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Kíváncsian várom, bár nemfogok tudni játszani lol :-)

Helyi idõ szerint 18:00

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Pénteken, hány órakor indul a móka?

Omlás
Így lesz az jó ;] : www.tsw.hu

Sziasztok!

Azon emberkéknek írok most, akik nem fikázni jöttek ide a játékot, hanem akár megvették, vagy fontolják a vásárlást.

A TSW nek már alakulóban van egy "kissebb" magyar csapata, mely a www.tsw.hu oldalon gyülekezik. Már a szerver választásnál tartunk. Fórumon sok érdekes infót megtaláltok regisztrálás után. Mind 3 titkos társaság alakított már cabalt,szóval bárhova is vagy elkötelezett, a hely garantált.

A regisztráció egy percet sem vesz igénybe, gyertek, és hozzatok magatokkal még több játékost!

Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram

Azta de hülye már ez a játék. Letölti a patchet és miután lejön az egész ahelyett, h befejezné, tölti tovább, de valami tizenpár byte-tal. Újraindítottam a patchert többször is és még mindig ezt csinálja. Most is már letöltött 155 fájlt a 15-bõl...
SZEG007
Itt egy kulcs ha valakinek esetleg kell:
ZZTFBFN5X9R7PW2E456Z

Azt sajnos nemtudom.

maffi
elvileg erre a bétára mindenki bekerülhet vagy nem? mert ha nem így van, akkor én igényt tartanék a kulcsra, ha még megvan

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Ha valakit érdekel a hétvégi béta az küldjön egy privit kaptam egy friend invite kulcsot.

tutituti
Amúgy az eddigi béták alatt is csak hard és very hard missionök voltak?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Omlás
Természetesen ha itt bukni fog a mutatvány az nem az EA hibája mert maga a játék vérzik sok sok sebbõl. :]
Viszont véleményem szerint az EA nem arról híres, hogy jótékonykodva csak úgy szó nélkül jókedvbõl mindenféle beleszólás és befolyás nélkül. <#idiota>

s1lkforrent
Az EA ebben az esetben pont nem játszik lényegesen közbe, a hétszpícset tartogassuk a Battlefieldre, meg a többi saját projektjére.<#bee1> A Funcom az EA Partners programon belül dolgozik össze az EA-val, a kiadó csak a népekhez való eljuttatást végzi, a játékot a Funcom készíti és üzemelteti saját zsebbõl. Éppen ezért, ha szar lesz, az a Funcom sara, a kiadónak speciel itt nem volt beleszólása.<#szomoru2>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Omlás
Bármely project esetén amibe be száll az EA mint kiadó soha az életben nem lett jó vége 😄 Nem vagyok EA hater de ez így van tetszik nem tetszik. A Funcomnak vannak jó ötletei a kivitelezés néha bajos ez van. Viszont azt én sem értem ha már alapból beépített f2p mikrotranzakciós klienst kreálnak alapból akkor miért havidíjasan jelentetik meg az adott játékot illetve értem miért csak mint játékos szerintem nem így kéne... Sokkal jobban járnának ha kiadnák f2p mikrotranzakcióval és csókolom... Tuti elég szépen tele lennének a szerverek mert a hangulata megvan a játéknak és sokaknak tetszik is csak a havidíj... Ugyanúgy lehúzzák a jó népet itt is mint AOC esetében aztán fél év max 1 év múlva úgy is f2p mikro... Nem így kéne ezt csinálni .. 😞

ricsaj
Az EA nem számít semmit... kiadta mert nagy a felhajtás a játék körül és nagy pénzt remél belõle... amúgy meg épp pár napja kellett nagyot csalódnom az EAban is, mert a saját üzelemtetésõ játkainál se tudja megoldani a fizetést európaszerte..

A conanon is többször beszedték amit kell és még az f2p-vel is nyertek. De ez már ahogy ricsaj mondja nem a mi játékunk. Akiknek a conan bejött azoknak ez nemigen fog.

Ne becsüljétek alá õket. A hype meg az EA háttér, megjelenésnél a magas ár, már közepes vásárlószámnál is kaszálni fog. A Funcom meg nagyon okos cég nem nagyméretû csapatokkal, horror költségvetéssel dolgozik. Beszedik a csápot aztán amikor már átbillen a mérleg f2p csinálnak belõle. Ilyen vételi ár mellett szépen fognak kaszálni.Ez behozza már a fejlesztés költségét talán. Pláne hogy szegényes a kínálat és aki nem a szokásos fantasyt szeretné annak nem sok választása lesz.

tutituti
Ha freetoplay lesz akkor biztos folytatom de megvenni nem fogom a havidíjas elõfizut.
pedig két napja nézegetem.ÉS eléggé tetszik,viszont én is helyeslõn bólogatok a negatívumok olvasása közben.Az egysíkúság a baj.

Az,hogy meg kell venni még rendben van.Kiadok érte 10-20 ezer között egyszer ok.Viszont,hogy továbbra is havidíjat kérnek ezért hát én ezt nem tartom korrektnek mert nagyon látszik az egészen,hogy pénzre megy a dolog.
Conan-nál is ez volt,fizettük,b@sztak az egészre évekig ilyen pitiáner update-k voltak erre jött az elsõ kieg és még azt is vegyük meg.Az nem érdekelte õket mi lesz azokkal akik nem veszik meg kiegészítõt.
Hát én ebbõl nem kérek különben se egy hûdenagy játék lett ez..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ricsaj
Igazából ezt itt ott elbukták, hogy meglehetett venni a játékot elõvételben úgy hogy aztán ne kelljen többet havidíjat fizetni...
Nem is ez a probléma, mert az EA biztos nagyon örül a gyors pénznek, de az EA is csak f2p játékokat üzemeltet...
Nagyon valószínûnek tartom hogy ez is az lesz és akkor ott a kérdés:
Hogyan fogják kompenzálni azokat a játékosokat akik a 200€-ós csomagot vették? funcom nem híres a kompenzációról és az botrány lenne.
Amúgy még a játék se jött ki nem hogy az f2p úgyhogy korai errõl beszélni...

maffi
nagyrészt egyet kell értenem, pedig nagyon kíváncsi voltam rá, és még a vásárlást sem tartottam elképzelhetetlennek. viszont a havidíjas rendszer teljesen biztossá tette, hogy ez nem lesz az én játékom. sajnálom, pedig a világa kifejezetten tetszik (rohadt unalmas már a fantasy világ minden mmo-ban), a questek is változatosak elsõre. a harcrendszer tényleg elég fura. gondolom gördülékenyre és egyszerûre tervezték, de épp az ellenkezõjét érték el.

A funcom meg nem tudom, miben reménykedik még mindig. az összes havidíjas játékuk bebukott és f2p-re váltott. miért van szükségük egy újabb hasonlóra? egy megfelelõen kialakított f2p rendszer azonos (sõt nagyobb) bevételeket eredményezhet, mint egy fix havidíjas. mindegy, õk tudják.

ricsaj
Gyerekek.... nagyon gyengére sikerült ez a játék... többet vártam volna az AoC után...
-Lassú játékmenet
-végtelenül unalmas harc rendszer(a wow amit legjobban utálok, de ott is gyorsabb a harc mint ebben..)
-a sprint és magadtól elmozogsz az ütések elõl helyett olyat raktak mint ami GW2-ben van.. (arrébb vetõdsz és ez alatt misselnek rajtad 1et, de a gwvel ellentétben itt csak 1ilyen lehetõséged van és utánna újra kell töltõdjön)
DE:
-A sztori egész türhetõ
-a graf se vészes(még ha ezért szopniuk kellett azoknak akik AoCoztak)
-DX11 és borderless fullscreen !!
-szint és class "nélküli" rendszer egész érdekes lehet, habár valójában nem lehet annyira megvariálni amennyire ezt leírták, mert a használt fegyver típus(ok) behatárolnak(úgyszint ez is mint gwben).
-achievementek is vannak benne ha ez valakit boldogabbá tesz..
-ingame böngészõ (és egész gyors, csak foghíjas)

Igazából nem értettem meg, hogy mi értelme a frakciós repuzásnak, ha a karakter indítása elõtt kiválasztod a frakciódat, de ez is rájuk tartozik..

Jójó vannak benne jó ötletek és nem nézki rosszul, de mint játékélmény nem ad sokat, a bugokat nem vettem figyelembe, mert béta, és még távol van a megjelenés, de összességben úgy néz ki hogy megérkezett a 2012es RPG sablon ami alapján ezt is kinyomták, és épp ezért nekem egyszeri vételt sem érne meg nem hogy havidíjat...
<magán vélemény, de tanulságos lehet..>

tutituti
beloggolni be tudtál?
mármint lefutott az installer,leszedte a 13 Gb-ot majd a launchernél a start gamenél nem történik semmi?
nekem nagyon lassan töltött be elõször.Aztán utána már rendesen ment.

maffi
én az istenért se tudok belépni. a honlapon megy, a játékba viszont egyszerûen nem enged be. kulcsot szereztem, szóval így nem értem a dolgot. vkinek van hasonló problémája?

tutituti
ok.megoldódott.Csak sokszor kellett próbálkoznom.

tutituti
Másnak se akaródzik új karaktert létrehozni?
hiába próbálkozom azt írja hogy túl sok van a szerveren vagy valami ilyesmi.

Szerintem az emberek nagy részének tetszeni fog ez a harcrendszer nem kell hozzá sokat gondolkodni. De majd kiderül. Nekem se jön be. Annyira egyszerû hogy az siralmas kezet foghat a skyrim készítõivel aki kitalálta. Viszont a Funcom név nekem garancia a jó sztorira és a nem unalmas játékmenetre. Tehát majd amikor már pár ezerért meg lehet venni akkor lehet befizetek majd. De hosszútávra semmiképp ahhoz több kell.

Majd ha f2p lesz bekapcsolódok addig felejtõs..

Ingyen ellennék vele de pénzt nem adok érte.Következõ bétán pár órát még eljátszok azt annyi😊

s1lkforrent
Végül csak bemutató változatként kezelik a bétateszt intézményét.

Mondjuk ha a harcrendszer olyan marad, mint volt pár hete, akkor ingyen q@rvákat is küldhetnek az elõfizetés mellé, engem akkor sem fog érdekelni.<#shakehead>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

tutituti
már töltöm a kliens.meglesem azért.ha már olvasom egy ideje a topikot én is

http://www.ausgamers.com/news/read/3217890/the-secret-world-beta-weekend-giveaway

"Online gamers only have 3 weeks left to wait until July 3, 2003, when The Secret World MMORPG will finally be available to play."
2003😊

Alienware CB kulcs osztás

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

http://www.pcdome.hu/cikk/3102/the-secret-world-betateszt-pc

További béták idõpontjai

Jövõ hétvégérõl szó sincs benne.

tutituti
Ez mondjuk igaz.A problémám viszont hogy felmegyek hivatalos honlapra.és a facebook csatlakozás valahogy nem jön össze.Bár ez elõzõleg is probléma volt.Más tapasztalta ezt a hibát?(chrome böngészõn próbáltam)

s1lkforrent
Aki kitalálta azt az idióta olvashatatlan captcha baromságot a geforce.comra, az minimum életfogytiglani faszkorbácsot érdemelne.<#duhos2>

Igen ezzel regisztráltam reggel csak nem tudtam mikor lesz béta😊

Nem, de pl. itt osztogatnak kulcsot a jövõ hétvégére, amirõl a hivatalos oldalon még szó sincs.

Most nem lesz béta hétvégén?

BoneDragon
Eddig is kiprobálhattad volna, több oldal is be volt linkelve kulcs szerzésre. 😊

tutituti

You Have Been Selected for The Secret World Final Beta Weekend!

most kaptam.pedig nem is facebook game-eltem.
mindegy örülök hogy kipróbálhatom!