The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"kijelölt" dimenzió van e akkor most az a kérdés ?<#idiota>#idiota>
Cerberuson állítólag az Oroszok lesznek szóval azt inkább kerülöm <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Van már preferált szerver esetleg?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Azon emberkéknek írok most, akik nem fikázni jöttek ide a játékot, hanem akár megvették, vagy fontolják a vásárlást.
A TSW nek már alakulóban van egy "kissebb" magyar csapata, mely a www.tsw.hu oldalon gyülekezik. Már a szerver választásnál tartunk. Fórumon sok érdekes infót megtaláltok regisztrálás után. Mind 3 titkos társaság alakított már cabalt,szóval bárhova is vagy elkötelezett, a hely garantált.
A regisztráció egy percet sem vesz igénybe, gyertek, és hozzatok magatokkal még több játékost!
Asus N53SN-SZ013D, Intel core I7 2630QM, Nvidia GT550m 2gb, 128GB Samsung SSD, 14GB 1333Mhz Ram
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Viszont véleményem szerint az EA nem arról híres, hogy jótékonykodva csak úgy szó nélkül jókedvbõl mindenféle beleszólás és befolyás nélkül. <#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
pedig két napja nézegetem.ÉS eléggé tetszik,viszont én is helyeslõn bólogatok a negatívumok olvasása közben.Az egysíkúság a baj.
Conan-nál is ez volt,fizettük,b@sztak az egészre évekig ilyen pitiáner update-k voltak erre jött az elsõ kieg és még azt is vegyük meg.Az nem érdekelte õket mi lesz azokkal akik nem veszik meg kiegészítõt.
Hát én ebbõl nem kérek különben se egy hûdenagy játék lett ez..
★ 汤姆 李
Nem is ez a probléma, mert az EA biztos nagyon örül a gyors pénznek, de az EA is csak f2p játékokat üzemeltet...
Nagyon valószínûnek tartom hogy ez is az lesz és akkor ott a kérdés:
Hogyan fogják kompenzálni azokat a játékosokat akik a 200€-ós csomagot vették? funcom nem híres a kompenzációról és az botrány lenne.
Amúgy még a játék se jött ki nem hogy az f2p úgyhogy korai errõl beszélni...
A funcom meg nem tudom, miben reménykedik még mindig. az összes havidíjas játékuk bebukott és f2p-re váltott. miért van szükségük egy újabb hasonlóra? egy megfelelõen kialakított f2p rendszer azonos (sõt nagyobb) bevételeket eredményezhet, mint egy fix havidíjas. mindegy, õk tudják.
-Lassú játékmenet
-végtelenül unalmas harc rendszer(a wow amit legjobban utálok, de ott is gyorsabb a harc mint ebben..)
-a sprint és magadtól elmozogsz az ütések elõl helyett olyat raktak mint ami GW2-ben van.. (arrébb vetõdsz és ez alatt misselnek rajtad 1et, de a gwvel ellentétben itt csak 1ilyen lehetõséged van és utánna újra kell töltõdjön)
DE:
-A sztori egész türhetõ
-a graf se vészes(még ha ezért szopniuk kellett azoknak akik AoCoztak)
-DX11 és borderless fullscreen !!
-szint és class "nélküli" rendszer egész érdekes lehet, habár valójában nem lehet annyira megvariálni amennyire ezt leírták, mert a használt fegyver típus(ok) behatárolnak(úgyszint ez is mint gwben).
-achievementek is vannak benne ha ez valakit boldogabbá tesz..
-ingame böngészõ (és egész gyors, csak foghíjas)
Igazából nem értettem meg, hogy mi értelme a frakciós repuzásnak, ha a karakter indítása elõtt kiválasztod a frakciódat, de ez is rájuk tartozik..
Jójó vannak benne jó ötletek és nem nézki rosszul, de mint játékélmény nem ad sokat, a bugokat nem vettem figyelembe, mert béta, és még távol van a megjelenés, de összességben úgy néz ki hogy megérkezett a 2012es RPG sablon ami alapján ezt is kinyomták, és épp ezért nekem egyszeri vételt sem érne meg nem hogy havidíjat...
<magán vélemény, de tanulságos lehet..>
mármint lefutott az installer,leszedte a 13 Gb-ot majd a launchernél a start gamenél nem történik semmi?
nekem nagyon lassan töltött be elõször.Aztán utána már rendesen ment.
hiába próbálkozom azt írja hogy túl sok van a szerveren vagy valami ilyesmi.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Mondjuk ha a harcrendszer olyan marad, mint volt pár hete, akkor ingyen q@rvákat is küldhetnek az elõfizetés mellé, engem akkor sem fog érdekelni.<#shakehead>#shakehead>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
2003😊
★ 汤姆 李
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李