The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Nem írtam, hogy fikáznád ;] csak be libbentél ide a szokásos trollosított kommenteddel mi mást reagálna rá az embör fia ? <#idiota>

Tudsz te normális is lenni csak ritkán látni azt az oldaladat <#mf2><#idiota> Mondtam már szedd azt a gyógyszert rendesen ha már felírták! ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Na zsír.
Akkor este gyere TS-re és élõben számolj be mi a pálya 😊
8 körül megyek én is. ha elõbb leszel dobj egy sms-t.

Omlás:
Nem fikázom a játékot, még nem ismerem. Lehet hogy tetszeni fog. Az swtor-t meg szidhatom itt, ez nem Nephin úrnõ birodalma 😊
Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Na figyu Laci 😊 kérdezni szabad és köszi a válaszokat srácok 😊 már otthon van a dobozos verzió majd este megnézzük. Lehet hogy kicsit hülye vagyok de szeretem megtapasztalni magam a dolgokat szóval majd kiderül.
Nem tettek ki 😊
Én nem tudom milyen "élõben" a TSW, csak ingame videót láttam róla. Az annyira nem gyõzött meg grafikailag, de tény hogy elég jó volt a hangulata. Fõleg az a kisvárosban játszódó rész tiszta silent hill feeling. Pár haver már tolja, majd megnézem náluk.

Nephin este strand? 😊
Omlás
Mindenhol ott van és mindenhol ugyanaz a hülyeség van leírva... <#idiota>

Omlás
Alienator : TOR topicból kitettek ? 😄

Az, hogy szerinted megbukott egy dolog...

Amíg bevételt termel megéri üzemeltetni, AOC se a havi mínuszos összesítések miatt megy még most is meg jön a folyamatos update hozzá...

Vigyázzatok, áttelepült troll. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

*téren
*kétszer
Az EA elég óvatos már szerintem mmo táren, hiszen a Funcom-os AoC nem jött be, és az EA által pátyolgatott SWTOR pedig csúnyán megbukott.

Biztos kétszerr is megggondolják hogy akarnak-e még1 fizetõs mmo-t.
Inkább húzd a hunteredet Laci 😊
Omlás
A grafikára nagyon panasz nem lehet szerintem.
Nem egy CrySis2 ez tény de a hangulatot nem rontja sõt elég látványos és szép is szerintem.

Bugok voltak vannak lesznek ... Javítgatják õket (remélhetõleg <#idiota> ).

Fpocok
Grafika miatt? Nem értem... szerintem elég jó a grafikája egy mmohoz képest.
Amúgy a graf csak sokadlagos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Én gyorsan lefoglatam egy példányt de kicsit elbizonytalanodtam, fõleg a grafika miatt bár igaz, hogy ha a játék hangulat nagyon jó akkor a grafika másodlagos.
Megéri megvenni a szerintetek? MIk nagyobb kiemelendõ hibái? Van köztük olyan ami a játékélmény csorbítja? Grafikai motor bugos?
Igen így csinálom 😊

Omlás
Kombináld a rangedet a meele skillekkel ;] távolról megszórod Blood Magic-al mikor közel ér kivégzed kardal :]

Közben váltottam Blood Magic-ra, valahogy jobban tudok vele haladni, lehet azért mert ranged támadásai vannak...Jelenleg szinte csak Tier 3-as cuccaim vannak. Most mentem át Tier 3-as helyszínre, meglátjuk mi lesz majd este kipróbálom mennyire tudok gyalulni 😊

Én elskõkörben örülök hogy havidíjías a játék, mivel ha micros lenne akkor valószínûleg többet fizetnél havonta...

Azokat nézegettem de valami black Token kell azt meg ha jól tudom PvP-ben lehet beszerezni.

Omlás
Igen, skillektõl függ melyik fegyvert használja szépen cserélgeti a fegyvereket. Ha megnézed karakterlapon is két slot van a fegyvereknél ;]

gabor696 : vírusirtó esetleg bekeverhet néha nekem is megállt 2x 3x újraindítottam a klienst és tovább ment.

Fpocok
+1

Parasite Eve 2, best game EVER!

SZEG007
Nem gabor696 üzenetére akartam válaszolni....

SZEG007
Tiszta kár hogy havidijas ez a játék, ha csak 1x kéne fizetni, vagy ha mikrotranzakcios lenne akkor játszanék vele, mert a hibái ellenére a világ egészen megfogott, de igy ugyanarra a sorsra jut, mint az SWTOR, azzal is szivesen játszotam vona, hiszen a régi single player KOTOR is nagyon bejött, ahogy funcomtol is a Longest jurney, vagy a Dreamfall, de hát ez van....

Hello Urak,

Találkozott már valaki azzal a hibával hogy a client nem megy tovább a "downloading patcher information" nál? tegnap elõjött nem tudtam megoldani sehogyse, le töltöttem újra a game et el is indult, kiléptem s utána megint csak downloading patcher information, s fogalmam nincs mi lehet, fórumokon nem irtak semmi érdekeset egyelõre.

Kösz elõre is

BDO: Jordine

A Council of Venice alakulatnál lehet venni tokenért (40) normális "kék" fegyvert, ha esetleg még nem esett

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Hát igen de például a repülõteres részt Tier 2-es cuccokal nem nagyon bírom, igaz még csak egy ágra specializálódtam és van egy csomó költhetõ skill pontom. Chaos magicen gondolkoztam...Egyszerre lehet két különbözõ fegyvert használni? Tehát pl. egy kardot meg a chaos focust?

Omlás
Esik azért elég szépen QL2-3-4-es cucc ha haladsz elõre a küldetésekkel + egy jó kis kettõs skill kombóval elég jól lehet haladni, én special most dual pisztoly + assault rifle kombóval játszom, elég jól lehet haladni pedig nem vagyok túlöltözve :]
Én is nehezen haladtam only assault rifle skillekkel tegnap gondoltam egyet és variáltam kicsit így már sokkal jobban adja. Szóval nem csak cucc függõ a dolog.

Bugok vannak elég szépen.... viszont ha valamit akkor a hangulatot azt nagyon eltalálták, legalábbis engem oda tud tapasztani a monitor elé, amit eddig láttam elég jól össze van rakva, az agyalós küldik meg kifejezetten tetszenek jó, hogy végre gondolkozni is kell a mini rejtvényeken és keresni a megoldást nem csak megölni 10 ilyen zombit meg 20 olyat persze vannak ilyen küldetések is 😄

Jó, hogy van egy enyhe kis sandbox hatása a játéknak kifejezetten tetszik, relatíve tényleg arra mész amerre akarsz azt csinálsz amit akarsz és túlnyomó részt hagyja is a játék, hogy "szabadon haladj" adott területeken bolyongva. Ezért jár egy piros pont mindenképp.

Igen 😊 Lehet hogy szerencsétlen is voltam, nem nagyon akar esni olyan cucc ami esetleg jó is lenne, illetve amiket tudok gyártani az a mostani fegyveremnél elég gyenge. Pl Glyph Toolkit talán egyszer esett, úgyhogy az is kilõve 😊

A cd galaxisneten lehet megvenni megnéztem, csak ott nem is volt elõrendelõben a játék.
Torzonborz
már most ilyen gondjaid vannak ? <#wow1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezt hol lehet megvenni?
Kezdek elakadni lassan...Tier 2-es részben 3-as cuccaim vannak és nemigazán tudok tovább fejlõdni. AH szerintem még nincs a játékban, ezért nem is lehet csemegézni...Úgyhogy nemtudom mire fog vezetni a dolog, egyenlõre szenvedek aztán bízom benne hogy hamarosan lesz AH, vagy esik valami jó kis QL3-as kard 😊

És az mikor lesz?
Egy darabig havidíjas lesz. És ha jól ismertem ki a funcom logikázását akkor az elsõ expansion megjelenéséig az is marad. után lehet az alap ingyenes lesz.

Ingyenes nem havidíjas?
Omlás
Nem rossz ez sp ap rendszer de kell hozzá játékidõ mire ténylegesen kijön az, hogy szabadon variálhatod mi szeretnél lenni 😊
Agyalós rpg-s beütés megvan, emiatt is lesz iszonyat mód rétegjáték szerintem a TSW és nem biztos, hogy az a réteg elég lesz, hogy havidíjas maradjon a játék.

Funcom tartalomra mindig is minõségi cuccokat csinált. Talán a kalandjáték készítõ múltjukból is fakad. Jó kis csapat akik képesek jó fantáziával megáldott dungeonokat csinálni ami akár évig vagy több évig is leköt. Bár ahogy hallom ez még hiányzik a TSW-bõl. Biztos hogy jó persze nekem is, mint a conanba játszó ismerõseim jó részének, szomorú hogy egy semmitmondó karakterfejlesztést tettek bele. De nyilván ez talán sokkal több embernek fog tetszeni mint a conan combos rendszere amit sokan utálnak.

Omlás
Júli 3 a hivatalos start Júni 29-tõl megy az early access így lehet játszani jelenleg. Bugok voltak vannak lesznek 😊 hangulatra viszont elég jó a játék majd ha lejár a 30 nap meglátom mi lesz a sorsa. Egyenlõre amennyi idõm volt játszani szórakoztató a cucc és elég jól betudja szippantani az embert :]

Hah, úgy emlékszem jul 26 volt a megjelenési dátum. És még abban se voltam biztos hogy addigra legalább elfogadható szinten bugmentesíteni tudják ahogy tegnap beszéltem a tagokkal a guilda akik beneveztek a TSW-re is.

Omlás
Már egy ideje kapható igen :] sõt aki megvette már játszik is pár napja ;]

Kicsit meglepõ de azt mondták ismerõsök, már kapható a TSW.

Omlás
Megkapod az early accesst ha hivatalos oldalon veszed.

Viszont jobban jársz ha nem ott veszed... :]

Hivatalos oldalon 50EUR a digitális verzió.

IntKeys-nél megvettem 38USD-ért és szintén early accesses a kulcs. 😉
Link

Szerintem várnod kell. De egy napon már nem múlik a dolog szerintem...

Sziasztok!

alábbi kérdéssel fordulok hozzátok,hogy ha holnap megveszem a tsw hivatalos oldalán a játékot,akkor még eltudom kezdeni elõbb a játékot vagy várnom kell már mindenképpen 3-ig?

Aki Illuminati oldalon kezdett és szeretne magyar közösségben játszani, az írjon rám ingame:

Hezw (Daemon szerver)

www.warhammeronline.hu

Since néven megtaláltok a daemon serveren 😊

Omlás
Köszi az infót én is Daemon-on filóztam de így akkor már véglegesítettem is a dolgot magamban :]

<#eljen>

Sziasztok!

A tsw.hu oldalról írok, úgy néz ki hogy mi a Daemon szervert jelöljük ki végül. Ez azért van, mert a hivatalos fórumon ezt jelölik meg "nem hivatalos" EU szerónak, szóval ide próbálják toborozni a legtöbb EU játékost. Mi úgy döntöttünk hogy ez a legfontosabb, hogy a saját idõzónánkon belüli játékosokkal játszunk a legtöbbet. A cerberus az egy full nemzetközi szeró lesz, amcsikkal és játékosokkal a világ minden tájáról.

Aki még cabaltalan az itt megnézheti a tsw.hu 3 magyar cabalját, mind3 oldalra került 1-1: http://www.tsw.hu/?p=1185

www.warhammeronline.hu

Omlás
Hát nem tudom szavazáson összesen 41 szavazat ebbõl 21 Cerberus nem mondanám, hogy olyan sok 😊

Végül is jogos, hogy tök 8 mivel itt 1 szerve van több dimenzióval de "szabad" az átjárás szal olyan mindegy a dolog 😊

Azt hiszem Faerie-t fogom választani.