The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
egy buddy key jöhetne nekem is privibe, ha van valakinek. Ránéznék még egyszer

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Van egy eladó The Secret World kulcsom. Ha valakit érdekel akkor pm.
Ár 7500Ft.
csak nemjössz teis TSW be? Conanba ahogy látom kezdik feladni a veteránok is.

A legegyszerûbb az account oldal amit a conanra is használtál. De láttam már a bootba is 10e pénzért. Persze az olcsóbb helyeket vadászni kell a neten.

még valami lenne, ha valaki tudna adni 1 download linket azt megköszönném

Ha jól olvastam van 1 napos budy key, ha valaki nlenne szíves küldeni 1 et.
Szinte biztos vétel csak a gépigénye érdekelne.
AoC vel is rengeteget játszottam, bloodline-t se vetem meg 😊
ha esetleg nem megoldható, ezen a gépen hogy futna szerintetek:
Win 7 64
QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 3000 MHz (8.5 x 353)
Alaplap neve Gigabyte GA-P35-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
DIMM1: Corsair Dominator CM2X2048-8500C5D 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-13 @ 270 MHz)
Videokártya ATI Radeon HD 4800 Series (512 M😎
itt a mail amire szeretném a trialt
[email protected]

Elõre is köszönöm

Link

-7500 Ft
-PayPal-al
-azonnal megjott a kod
Én már le is töröltem 😊

Prince23
Omlás
Egy csomó legendákból ismert "monszta" is szerepel a játékban hisz elvileg erre épül az egész 😊 <#eljen>

"Mummies, vampires and werewolves. Zombies, ghouls and golems.Tentacled creatures from the deep and demons from the pits of the hell dimensions. The horrors you believed were nothing but myth and legend are all true."

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ez a játék végig left for dead online vagy csak az eleje zombis?

Átjöttem a Daemon szerverre

Kiscsaj a becenevem, ha valaki felvenne örülnék <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jah, most néztem. El is kezdem újra.. még nem vesztettem semmit <#alien>

Omlás
Hát ha fullon van vannak még ott páran hogy nem magyarok az már más kérdés 😄

Amúgy a magyarok többsége szerintem Daemon-on van.

Amugy van egyáltalán valaki a Cerberus szerveren rajtam kívül? <#alien>

Templar - de az oldalatokon is csináltam egy karit <#alien>

Aljas a nickem <#hehe>

Melyik frakciót erõsíted (vagy sújtod 😊 😊) Foxxi?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Omlás
<#eljen><#idiota>

Holnap upgradelem, amugy... még nem jött a vihar 2 órát végigbírt crash nélkül... <#hehe>

Naná Fõnök <#alien>

Lehet, hogy az lesz a megoldás. Nekem szintén 4 GB, de 64biten, és "lekopogom" soha nem volt ilyen problémám - se memory, se kidobás, se semmi

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Szevasz Foxxi!

Itt is összefutunk? 😊

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Hát 2 nap eltelt, Intkey még a paypalos appealra sem reagált. Töröltetni fogom a fizetést, ráadásul most vehetem meg még egyszer, és két napja nem játszom vele. Dislike, nem ajánlom. 😊

Az király.. nekem folyamatosan out of memory... pedig 4 giga van a gépbe, ami elég. De akkor marad az upgrade 64bitre 😞

Omlás
Hát lassan nem ártana ;] nekem eddig nem volt memory leak problémám, mondjuk ha lenne az igen nagy probléma lenne <#idiota> Sõt ha bele gondolok se crash se dc nem volt ha jól emlékszem.

Azért hozzák az aocos " szarok vagyunk ha programozni kell" mentalitást.. itt is alap a memory leak...

Végül csak bejutottam <#alien> - csak most meg kidobál... lehet mindenképp váltanom kéne 64bitre

Omlás
Én már évek óta csak kulcsot veszek nincs szükségem a polcon porosodó helyet foglaló dobozra :] sok boltot kipróbáltam de 1.5 éve kb csak IntKeys-tõl vásárolok volt, hogy csúsztak.. megesik de sosem vágtak át sõt következõ vásárlásból adtak kedvezményt. Ezért is szoktam ajánlani õket :]

Nem vagyok otthon ebben de ez szerintem látszik 😄

Omlás
Amúgy IntKeys nem orosz cég... Csak mint más nagyon sok digitális shop pl G2play orosz kulcsokat árul mert olcsóbban be tudják szerezni.

Mindegy spec annyira nem bízok az oroszokban hogy nem is próbálkozok vásárolni náluk.És nincs ismerõs arra. Mondjuk a lengyeleken keresztül is megoldható de nos nem töröm magam, megvárom míg kedvezményes lesz és megveszem 4e környékén.

Cerberus - Full... klafa

Omlás
Mindig fel van tüntetve ha valami "variálás" van az árult kulcs beüzemelésével illetve nyelvével. A D3 körüli mizériában kicsit a Blizz is hibás ugyanis elvileg régio free az összes D3 kulcs csak pár limitált nyelvi verziós kulcs esetén olcsóbban megvehetted a kulcsot de az csak az adott nyelvû kliensel játszható... A poén, hogy pl orosz dobozos verziók esetében ez még a dobozon sem volt feltüntetve... Illetve a viszonteladók sem korektül voltak tájékoztatva róla. 😄

Azért olcsó mert náluk ilyen az árszabás. Ha van kint ismerõsöd akkor nagyon olcsón tudsz játékokat vásárolni legálisan. Gond akkor van, ha nem régió független, mert akkor vagy trükköznöd kell, vagy pedig marad orosz nyelvû, de ezt mindig fel szokták tüntetni az adott játéknál. Pl úgy tudom, hogy a náluk vásárolt Diablo csak orosz nyelven használható, viszont a Secret World regio free.
Egyébként nagyon vicces mert mi közép európában sokkal szarabbul állunk mint õk és mégis magasabb ár zóna.

Ok azt hittem a funcom supportal van gond. Egyébként az account oldalon jól mûködik a vásárlás. Persze sajna a funcom saját oldalán árulja legdrágábban a dolgokat. Mondjuk persze mindenki tudja az orosz zónában miért legolcsóbb minden. Volt is balhé emiatt már.

El vagy kicsit tévedve.... Nem az STW-rõl van szó, hanem egy cd kulcsokat árusító orosz oldalról beszélünk.
Ez érdekes a conanba egy petitionra 5-10 percen belül válaszolnak. Amit még megpróbálhatnátok, én is használom ha gondom van. Az account oldalon van live suppport amit egy emberke figyel ha beírsz valamit pár percen belül válaszolnak. Persze lehet a TSW nagyon túl van terhelve most ezt nem tudom.

Omlás
Akkor lehet, hogy nekem mindig szerencsém van.. 😄

Más is panaszkodott, support nem válaszol, 24óra után sem. Ha paypal fizetést választottad, akkor egyszerû dolgod van, paypalon belül tudsz indítani egy ticketet, megjelölöd, hogy fizettél és nem kaptad meg a kulcsot. Írhatsz pár soros commentet is (max 2000kar.). Erre elvileg reagálniuk kell, mivel ki is tilthatják õket a paypal rendszerbõl ha gond van velük. Ha kártyával fizettél akkor gond van, mivel más is írta, hogy semmi választ nem kapott a küldött mailekre, skypon nem voltak elérhetõek. Akkor nem tudom hogyan éehetne nyomás gyakorolni rájuk. Esetleg a bankodon keresztül el lehet érni valamit.
Omlás
Én úgy tudom mindent unlockolhatsz csak idõ kérdése és olyan variációkat hozol össze amit akarsz. Ergo nincs max elkölthetõ sp/ap határ. Persze ha mindent ki akarsz unlockolni az nem 2 óra játék lesz 😄

alienenemy: Én szinte csak tõlük vásárolok, olyan még nem volt, hogy a support nem válaszolt volna a e-mailre. Csúszás elõfordult de legrosszabb esetben is 24 órán belül küldték a kulcsot. Nem lehet, hogy spam-be került a válasz valamiért ?

Lenne egy kérdésem aki már pár napja játszik a játékkal, és akinek van némi tapasztalata.
AP / Skill pontot nem lehet resetelni, viszont több buildre is lehet gyúrni. Ez pontosan hogy mûködik? Jelenleg blade / blood magic-el játszom, viszont szeretnék valami mást kipróbálni. De gondolom az AP / Skill pontoknak van egy határa hogy összesen mennyit költhetsz el. Skill pontokat nem lehet újból elosztani, úgyhogy nagyon át kell gondolni hogy mire rak az ember. Bár gondolkoztam rajta ha a talismanra rakok akkor az elvileg jó, mivel egyre jobb cuccokat fogok tudni használni. VISZONT ha DPS-rõl szeretnék Heal-re váltani, akkor ugye a Healingre kell hogy rakjak Skill pontot, de ha már eloszottam akkor cseszhetem az egészet.
Lehet kicsit zavaros amit írtam, de bízom benne hogy valaki megértette és tud válaszolni a kérdéseimre 😊

Én ott vettem és még aznap elküldték, írj nekik megint szerintem.

Why so serious?

Van skype ahol lehet veluk beszeleni azt nem probaltad ?
Én intkeyes megvettem, 2 napja egy levelet sem kaptam. support nem válaszol. (pénzt persze leemelték) Valakinek sikerült megvenni ott?

Lehet en is onnan veszem plati.ru-n nem fogandnak el paypal-t.
Omlás
plati.ru-t nem ismerem én IntKeys-rõl vettem ott 38USD

Van valakinek tapasztalata plati.ru-rol(?), szertnek venni egy TSW kulcsot es csak 30 USD.
Omlás
gépkarabély + dual pisztoly nem is kell több ja de meg zombik 😄DD

Szedem én, szedem. De hát néha elgurul, aztán jön a troll énem 😊

Na de mindegy is, én remélem tetszeni fog. Jól jönne egy nem-fantasy mmo, amiben egy M16-ossal oszthatom az áldást 😊