The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Ahogy nezem mivel szabin vagyok minden idozonabol vannak fent, szal gondolom amcsik meg eu-bol is
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
★ 汤姆 李
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A rossz hír, hogy nincs rá megoldás, nekik minden nap letölt 1-3 gigát a játék.
Friss install után is.
AoC-nál már fejbõl tudtam melyik .rdb file-t kell törölni, hogy "csak" 1 gigát töltsön le.
Nekem nem volt ilyen problémám, de emlékszem, hogy sokan panaszkodtak ez ügyben. Egy próbát megér.
Tegnap elkezdtem letölteni a játékot.
Elsõre az ígért 15.7-bõl letöltött 20 giga fölött, amikor lelõttem a patchert. Nyomtam egy repairt, leszedett 7.95 gigát.
A játék indulásánál kiírta, hogy nem tudta megnyitni a profile-t, bezártam, újra elindítottam.
Kiírta, hogy 30.9 gigát szeretne letölteni!
Nyomtam egy repairt, megint a 7.95 gigát tölti.
Elsõ kérdésem, hogy nálatok is volt-e ilyen?
Második, hogy mekkora a kliens? Mert a 30.9 giga nagyon soknak tûnik az elsõ 15.7-hez képest.
GW2-ben nekem ami szemet szúr az a karakter és a talaj kapcsolata maga a mozgásanimáció hibátlan szinte élnek a karakterek de, ahogy a talajon közlekedik azon lenne mit finomítani kjavascript:document.newmessage.submit();icsit. Nem tudom pontosan leírni de talán érted mire gondolok 😄
Hát igen, mint mondtam nekem is teljesen elrontja az egészet a borzalmas animáció. Néztem TB videóit és õ is mondja, hogy hiába bejövõs az atmoszféra meg a questek, de a combat annyira rossz, hogy úgy néz ki neki kimarad. State of the game levélben azt írják, hogy õsszel lesz combat polírozás, effektek/animációk stb. Hát kíváncsi vagyok, hogy mennyit javul.
Ha valakit érdekel akkor pm, és megbeszéljük a részleteket.
Amúgy azért a GW2-ben is vannak mozgásanimálási "érdekességek" messze van a tökéletestõl az is. ;] Igaz jelenleg talán a legprofibb kivitelezés ott van de az sem hibátlan.
Olvasgatom hivatalos fórumot és a játékosoknak is ez az egyik legnagyobb gondja. Amúgy meglepõen pozitív a fogadtatása a játéknak, amit leginkább az egyedi atmoszférának és ötletes küldetéseknek köszönhet.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
van dodge is, ami nem kicsit hasonlit a gw2re, igaz itt nagyobb a timere, de a slok varialhatlo fegyver miatt (ugyebar 2ot foghatsz egyszerre) rengetek dodge jellegu skillt is ki lehet pakolni..
azt kell mondja, ahogy haladok elore egyre jobban fekszik a combat rendszer😊
"* And last but certainly not least: Combat will receive constant polish and tweaks to make things look and feel better. Keep an eye out for more revisions to our effects and animations this autumn -- and the inclusion of auxiliary weapons will make combat even more exciting!"
Hát meglátjuk, ha megcsinálják combatot meg az animációkat normálisra meglesem megint.
P.Ü-be írjon aki tud.
köszönöm <#vigyor2>#vigyor2>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
dio3 at megvettem elég nagy csalodas volt nekem.
Viszont napi2-4 óra játékkal egész jó kis mellékes pénzecske jön belölle.
AoC be nem volt meg a kieg így még Khitai is új lenne nekem 😊
De már szerintem késõ, AA ban elhúztak, a Hox gondolom még mindig kicsit alultáplált.
Legszivesebben 1 DT-t inditanák.
Szóval van itt olyan aki AoC vel játszik(ott) és a TSW vel is nyomja épp?
Érdekelne 1 kis összehasonlítás, kicsitt sutának tûnik benne a harc meg a pvp AoC után videók alapján.
És nemértem miért nagyrészt egyvéleményen vagyunk, de a Conan az örök vita marad 😊
Nemfogom fel mi nem fogja õket meg, jó grafika, jó skillbased harcrendszer, brutális mégis hangulatos.
Lekaptam beléptem valameik nap, gondoltam megnézem milyen lehetõségeim vannak. Crome on kilockoltam a necrot benéztem , Feketesereg apply, rá 1 percre decline 😞 szóval se guild se haver, társaság nélkül élvezhetetlen a játék. Ugyhogy most megnézem a TSW-t asszem csak a gépigénytõl tartok kicsit
na sebaj onrpg-n csak megszán valaki
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka