The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
AH most fog jönni egy patchel valamikor nemsokára. A motor meg sajna ilyen. Hiába használták ezt aocnál is még mindig nem tökéletes. Nekem is voltak fps spikeok.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

maffi
sziasztok! két béta hétvége után úgy döntöttem megveszem a játékot. fasza minden, csak két dolog érdekel. az elsõ az, hogy van-e valamilyen aukciós ház féleség. eddig nem igen találtam, de persze lehet, hogy én bambultam el. a másik, hogy másnak is szaggat-e indokolatlanul. elvileg az ajánlott gépigénynél is 2x jobb vassal próbálkozom, néhány helyen mégis izzad erõsen. driver a legfrissebb, gép karbantartva, szóval kicsit tanácstalan vagyok.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Jockey
Zuzda nick..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
Daemon szerver amit kijeloltek a tsw.hu-n
Ahogy nezem mivel szabin vagyok minden idozonabol vannak fent, szal gondolom amcsik meg eu-bol is

A béta kliens volt már 26GB felett szerintem a mostani simán lehet 30+

★ 汤姆 李

Omlás

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Nálam ilyen gond nem volt eddig, a kérdésedre pedig a patchelt kliens mérete nálam 35,8GB jelenleg.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Csak azért kérdeztem, mert volt patcher probléma vírusirtó miatt, de esetleg ezt is ki lehet próbálni: "/The Secret World/RDB subdirectory, I deleted the le.idx.* files and the RDBHashIndex"
Szerintem semmi köze nincsen hozzá. Valamiért nem ismeri fel a fileokat és ezért tölti le újból. Lehet valamelyik patching filet törölni kell és megoldódik de passzolom a kérdést.

Esetleg vírusirtó/tûzfal nem kavar be neki?
Körbenéztem, a jó hír, hogy össz 2 embernek volt ilyen.
A rossz hír, hogy nincs rá megoldás, nekik minden nap letölt 1-3 gigát a játék.
Friss install után is.

AoC-nál már fejbõl tudtam melyik .rdb file-t kell törölni, hogy "csak" 1 gigát töltsön le.
Körbenéztél a hivatalos technikai fórumon?
Nekem nem volt ilyen problémám, de emlékszem, hogy sokan panaszkodtak ez ügyben. Egy próbát megér.

Tud valaki segíteni?

Tegnap elkezdtem letölteni a játékot.
Elsõre az ígért 15.7-bõl letöltött 20 giga fölött, amikor lelõttem a patchert. Nyomtam egy repairt, leszedett 7.95 gigát.
A játék indulásánál kiírta, hogy nem tudta megnyitni a profile-t, bezártam, újra elindítottam.
Kiírta, hogy 30.9 gigát szeretne letölteni!
Nyomtam egy repairt, megint a 7.95 gigát tölti.

Elsõ kérdésem, hogy nálatok is volt-e ilyen?
Második, hogy mekkora a kliens? Mert a 30.9 giga nagyon soknak tûnik az elsõ 15.7-hez képest.
TDC Geronimo
Ez a videó jól bemutatja azt hiszem a játék legnagyobb erõsségét, a questeket.

TDC Geronimo
Melyik dimensionon vagy amúgy? Olvastam, hogy itt single server technológia van és simán lehet játszani, chatelni meg guildbe involni embereket más dimensionról is.

Omlás
Mondjuk az is igaz, hogy részemrõl kb ennyi az össz "negatívum" amit a GW2-vel szemben fel tudok hozni nem véletlenül vettem meg már áprilisban <#idiota>

TDC Geronimo
Értem, elején engem is zavart, de játék közben észre se veszi az ember. Na meg sokat javítottak rajta következõ eventre, ahogy elnéztem az új videót gamespoton.

Omlás
Hát az õsz egy kicsit késõ szerintem.

GW2-ben nekem ami szemet szúr az a karakter és a talaj kapcsolata maga a mozgásanimáció hibátlan szinte élnek a karakterek de, ahogy a talajon közlekedik azon lenne mit finomítani kjavascript:document.newmessage.submit();icsit. Nem tudom pontosan leírni de talán érted mire gondolok 😄

TDC Geronimo
Nem. Másfél hónap és GW2. Addig gondolkodtam rajta, hogy megveszem és tolom, mint egy jó kis single kalandjátékot aztán pihen egy idõre, de amit írtam, amiatt nem vettem meg. Majd talán hónapok múlva, ha javítják, amikkel gondom van és látom, hogy a contentet hogy frissítik.

Fpocok
Megvetted?

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Semmi se tökéletes, de még mindig eszméletlen jó :p

Hát igen, mint mondtam nekem is teljesen elrontja az egészet a borzalmas animáció. Néztem TB videóit és õ is mondja, hogy hiába bejövõs az atmoszféra meg a questek, de a combat annyira rossz, hogy úgy néz ki neki kimarad. State of the game levélben azt írják, hogy õsszel lesz combat polírozás, effektek/animációk stb. Hát kíváncsi vagyok, hogy mennyit javul.

Még mindig van egy eladó accom, aug.5-ig feltöltve, ára 7000Ft.
Ha valakit érdekel akkor pm, és megbeszéljük a részleteket.
Fpocok
Ez ismerõs valahonnan 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Omlás
Player housing még egy jó húzás lenne, az is feldobná a hangulatot 😊

Elvileg valamikor patchelni fogják az animációkat. Viszont amirõl még nem hallottam az a "housing" ugyanis nagyon nagyot ütne nálam ha lenne ilyen lehetõsg a játékban. De a fejlesztõk számára nem ez a legnagyobb prioritású projekt úgyhogy kíváncsian várom hogy lesz-e ebbõl egyáltalán valami...

Omlás
Mozgás/dodge animáción tényleg lenne mit faragni de ha javítják? és normálisan le lesz animálva akkor elég nagyot javul az összkép. Maga az univerzum és a hangulat eléggé be tudja szippantani az embert ha kicsi is szereti az ilyen stílusú/hangulatú játékokat.

Amúgy azért a GW2-ben is vannak mozgásanimálási "érdekességek" messze van a tökéletestõl az is. ;] Igaz jelenleg talán a legprofibb kivitelezés ott van de az sem hibátlan.

Jockey
jah, valamelyik nap unatoztam este tera-ba nem volt kedvem belogolni, gw2 meg meg nincs..:p

TDC Geronimo
Itt is havi content patchelést terveznek, mint Riftben ahogy olvasom (1.1 július, 1.2 augusztus, 1.3 szeptember stb...)

TDC Geronimo
Hát nem tudom. Dodge anim is elég nevetséges. fegyverek/melee is fõleg, ha mozogsz is közben. Felsõ test merev marad, alsó meg követi a haladás irányát. Szerintem nagyon bután néz ki az egész. Fõleg egy GW2 után, ahol lefolyik a képrõl az animáció olyan folyamatos és szép. Combat is elég gáz emiatt.

Olvasgatom hivatalos fórumot és a játékosoknak is ez az egyik legnagyobb gondja. Amúgy meglepõen pozitív a fogadtatása a játéknak, amit leginkább az egyedi atmoszférának és ötletes küldetéseknek köszönhet.

Torzonborz
looooááál mégis csak megvetted ? 😄 nnna asszem le is adom a drótot a többieknek 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
hat, azt kell mondjam combat animoknal igazabol csaka magia-k nal erzek gondot, melee fegyverek ranged fegyveren rendben vannak..
van dodge is, ami nem kicsit hasonlit a gw2re, igaz itt nagyobb a timere, de a slok varialhatlo fegyver miatt (ugyebar 2ot foghatsz egyszerre) rengetek dodge jellegu skillt is ki lehet pakolni..
azt kell mondja, ahogy haladok elore egyre jobban fekszik a combat rendszer😊

TDC Geronimo
Kipróbáltam én is újra a buddy key-jel. Maga a világ, atmoszféra, hangok, zene tényleg nagyon jó lett. Küldetések között is van jó pár egyedi. Ami viszont teljes mértékben kizökkent az a szörnyû combat és animációk. Nem is értem egy aoc után, ahol elég szép motion capture animációk voltak, hogy tudták itt ilyenre csinálni. Most olvastam a "state of the game" levelet amiben ezt is írják :

"* And last but certainly not least: Combat will receive constant polish and tweaks to make things look and feel better. Keep an eye out for more revisions to our effects and animations this autumn -- and the inclusion of auxiliary weapons will make combat even more exciting!"

Hát meglátjuk, ha megcsinálják combatot meg az animációkat normálisra meglesem megint.

AntiHero
Hali, tud nekem valaki küldeni Buddy kódot?

P.Ü-be írjon aki tud.

köszönöm <#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ja gw2-ig csak kitart😊
dio3 at megvettem elég nagy csalodas volt nekem.
Viszont napi2-4 óra játékkal egész jó kis mellékes pénzecske jön belölle.

Nos érvek mindkettõ mellett vannak a TSw új és az írtak alapján kicsit elrugaszkodtak az eddig ismert mmoktól. De még nem láttam mmmot ami amikor kijön ne legyen tele buggal, pláne ha a funcom csinálja. A Conan már kiforrott nagy end content tartalommal ami már viszont két éves és bizony fogy az elit veterán réteg. És nagyon erõs nerfen esett át mielõtt f2p lett. És sokak által utált combo rendszert használ ugye.😊 És elég kevés már a pvp-s ahogy látom. 😊 És szerintem a nyár lehet jobb a TSW-re, ha választani kell. 😊Biztos sokan lesznek 😊

Énmég hezitálok kicsit AoC vagy TSW között.
AoC be nem volt meg a kieg így még Khitai is új lenne nekem 😊
De már szerintem késõ, AA ban elhúztak, a Hox gondolom még mindig kicsit alultáplált.
Legszivesebben 1 DT-t inditanák.

Fogd a melegre!!! Most én is azt teszem!!!

Tommy Lee jó fej!!, Abe,pl és páran még talán 😊 De általában a fekete sereg forumon is írják hogy ki fogják próbálni. Persze õk alapból savanyú cukor stílusban írnak de jókat lehet nevetni rajta. Szoktam olvasni a fórumukat 😊

Mindennap láttok fekete seregeseket. Meg a magyar ismerõseim is akik a még mûködõ kevés rp guildba vannak. És most ahogy látom benne vannak az elsõ húszba megint. és valaki azt mondta hogy régiek is jöttek vissza. Nyilván az swtor volt nagy szívóhatással de ahogy elnézem az mmo-sok többsége nem eszi meg ha solo inkább valami. Nekem spec ezzel nincs problémám. És azt meg kell mondanom a magyar guildeket kerülöm általában a fekete seregrõl nagyon rosszat még nem hallottam és hát jó 2 éva már biztos mennek. De aTSW-be az elején nyilván többen lesznek. Azzal meg ki hogy pontoz szard le én is azt csinálom van egy két ember aki érdekel az meg hogy itt ez a népi játék az ne izgasson 😊 ebbõl is tudjuk ez egy teljsen szokványos magyar forum 😊

Kezdem átvenni a szokásodat Although és 6 postba írni, de hát mindig késõn jüt eszembe amit még szeretnék.
Szóval van itt olyan aki AoC vel játszik(ott) és a TSW vel is nyomja épp?
Érdekelne 1 kis összehasonlítás, kicsitt sutának tûnik benne a harc meg a pvp AoC után videók alapján.

Énis szivesen mennék Conan ozni, de hát 1 ismerõsöm se akar jönni mindenki szerint 1 "szar" :S
És nemértem miért nagyrészt egyvéleményen vagyunk, de a Conan az örök vita marad 😊
Nemfogom fel mi nem fogja õket meg, jó grafika, jó skillbased harcrendszer, brutális mégis hangulatos.
Lekaptam beléptem valameik nap, gondoltam megnézem milyen lehetõségeim vannak. Crome on kilockoltam a necrot benéztem , Feketesereg apply, rá 1 percre decline 😞 szóval se guild se haver, társaság nélkül élvezhetetlen a játék. Ugyhogy most megnézem a TSW-t asszem csak a gépigénytõl tartok kicsit

ugylátszik engem nemszeretnek itten fele 😛
na sebaj onrpg-n csak megszán valaki

Milyen címre küldjem? Küldj egy pm-et.
Na! vége a horgászatnak <#alien>, jöhet a GAME <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TDC Geronimo
nincs még

Viszont arra kíváncsi leszek a pvpsek mit írnak majd. Nekik eddig még semmi se volt jó -nagy nevetés- 😊

Gero van már kulcsod? Ha nincs szólj van 2 buddykeyem.
Szóval ez nekem úgy tûnik mintha más réteget célozna meg eleve ilyen Clive Baker style meg nem is a group end contentre menne rá. És az alapján amit Omlás írt ez is egy rétegjáték lesz, ebben fog hasonlítani a Conanra 😄 Ja amúgy nagyon megijedtem hogy most már a Funcom is tömegjátékokat fog készíteni 😊

Nyilván 2 éve nem raktak lassan bele nagy dolgot úgyhogy így igen így nehéz megtartani a régieket 😄 Fõleg ha a GW2 group szinten is jobb lesz mint a conan. 😊

Nem megyek, majd egyszer kipróbálom. 😊 Nem hiszem hogy konkurencia lesz a Conannak, most egy ideig talán míg újnak számít. De mindenki arról beszél a Conanba hogy semmi group tartalom nincs benne szinte. Állítólag mint az SWTOR. Solora nagyon jó. A conannak meg közel 5 lv80-as raidja meg 20-30 dungeonja van. Ezzel az TSW nem versenyezhet még egy ideig. 😊 De ha olcsóbb lesz majd kipróbálom most pár emberkével mint Odrhn meg pár régi haverral dungeonozunk ebbe a melegbe több nem is kell 😊