The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Üdv.Klienst honnan tudnám elkezdeni letölteni még nincs account?
Elado egy TSW account.
2012-08-05 17:48:18-ig megy az account utana fel kell tolteni.

Ar: 4000 Ft.

Pm ha erdekel.
Jockey
waoww, ez az egyiptomi resz is nagyon ki van talava, a fejtorok nagyon klasszak

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az már egyszer tuti.

Azt viszom bánom hogy a klánok össze-vissza vannak, és nincs kit keresni.. Már a 4ik karit kezdtem újra, mert a megadott "helyeken" nincs senki 😊

Igy maradok mostmár végleg a Daemon szerveren - a templarokat erõsítve <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Huh van aki jobban csinálja nálam a több részletbe postolást 😊

Fpocok
KAbbe... inkább gyere játszani. <#mf1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
mivan aullah chat.hu-s lettél? denub vagy istenem 😄

<#alien>

Fpocok
sry a spamért.

Fpocok
Amit eddig láttam, az tetszik!

Fpocok
Fasza ez a beépített böngészõ 😄

Fpocok
Azt hittem, hogy Origin only a játék.

Fpocok
semmi lol

Fpocok
Honnan afaszból tudom letölteni a klienst? Beregeltem kulcsot accountomba...

Fpocok
semmi

Fpocok
Srácok, nektek milyen formátumban volt a kulcs? 4x4 kisbetükkel írtátok be? Naggyal? Elválasztva?

Friends-be akinek van kedve felvehetne <#alien> - Kiscsaj

Nem kikapcsoltam de hol kihagyja hol meg atugrik masik helyre a console,de csak magyar oldalakon.
Omlás
Á most már emlékszem ezért volt ismerõs a nick :] valamelyik topicban már leoltottak emiatt :]

Ne használj angol droidos telót :] t9 vagy mi az a gépelési segédlet nem kavar be ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ez igen. milyen klasz ez. allandoa ez van. Angliaba elek es angol androidos samsung telom van es akarmelyik magyar oldalra irok rola mindig ossze vissza irja es fele szoveg el is tunik a sorokbol. Ezt ertitek miert van?
Torzonborz
ez a nap is jól kezdõdik ilyen gyöngyszemeket olvasva 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezt hány deci vodka után tudtad ilyen jól összefoglalni? Abba már bele se merek gondolni hogy józan voltál.<#taps><#taps><#taps>

GW2: Dragonknight.5302

Omlás
ön használni google fordító ? <#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fpocok

En kiprobaltam a velemeny az,hogy grafika lehezne jobb viszont sz.zem annyira mely atek,hogy szerintem,higy 5-bol 5-t adok neki mert vilagta hangulatra nagyon klasz es radadul szaz fajta lehetoseg karaktrt epitesven. En csak attol felek mint a riftben is hogy vegtelen lehetoseg de mondig van a legerosebb es remelem itt mind hasonlo eris a maga speceben. Amugy ge 2 igen jo lesz de a secret mellett az szol akar milyeb is ,hogy vrgre nem csak kouepkori semata epulo. geyik se jobb vagy roszabb csaj masabb jazek. En gw 2 fogok de kesobb lehet megveszem mert tetszett
Omlás
Elég sok küldetés van mindegyik zónában nagyon sok "rejtett" küldetés is van meg éri bóklászni kicsit felderíteni keresni a küldetéseket így szépen lassan öltözködik majd a karakter meg gyûlik az SP/AP is :]. Én pl nagyrészt még mindig az elsõ mappon bóklászok kutatom a küldetéseket mit nem csináltam még meg 😊

Jockey
valaki lentebb irta, nekem is hasonllo, gw2 tokeletes, utana meg meglatjuk..😊

Jockey
dragon oldalon tolom, de questelni lehet egyutt barklivel..

Torzonborz
Although minden mmo topikba betolja az orcáját - mint sokan mások 😄 - s a vége mindig faszkom / aoc ajnározás 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Hát nekem jelenleg most pont 1 hónapra kéne csak 😄

Úgy fogom fel, mint egy coop kalandjátékot. Aztán ki tudja talán majd a jövõben még folytatom, ha bekerül friss content.

Torzonborz
na majd ha 2 hónap múlva is ilyen jó véleménnyel lesznek róla és játszanak is még vele akkor talán kis is próbálom. 😄

Jockey
mar pont teljesen leszarom ki milyen kezdo egy mmo-ban es ki miben volt jo korabban, tudhatnad jol ez semmit nem jelent, lasd ra peldakent tsw-t.
ez tsw topik, szal orulnek ha elkerulnenk az ilyen osszehasonlitgatasbol fakado komment-tengert szal tsw eddig jo..😊

TDC Geronimo
Bár metacritic általában szart se ér, mert van amikor rászabadul a 4chan meg a reddit és lepontoznak valamit érdemtelenül, de a TSW jelenleg így áll user score tekintentében.

Positive: 366 out of 432
Mixed: 17 out of 432
Negative: 49 out of 432

Sziasztok!

Nekem egy apró kérdésem lenne ami lehet hogy elég noob ezért nézzétek el, de igazából azt nem látom át, hogy mikor vagyok elég erõs hogy átmenjek a következõ zónába. A story questem normal szinten van és elvileg savage coast-ra küld viszont még a kezdõ zónában is vannak olyan helyek ahol rohadt gyorsan kinyírnak. A geare nem szórják a questek, alapanyagom nem sok van.

Valami tipp?
TDC Geronimo
Elvileg minden faction játszhat egymással. Én templart akarok amúgy. Dimension meg asszem a DAEMON lett kijelölve.

Fpocok
Hova érdemes menni, melyik szerver? Te gero melyik "race" leszel? Vagy itt szerveren belül bárki bárkivel tud menni? Csak mert én lehet ma megveszem, ha blizzard átutalja a pénzemet végre 😄

TDC Geronimo
Nem :y Talán holnap

Fpocok
Megvetted már?

A funcom már anno az anarchy onlineal kb 15-20 díjat sepert be 2001-ben. Tényleg unfair egy mmoban kezdõ céggel összehasonlítani õket. 😊

Na na 😊 ez nem ér 😊 Lehúzni az swtor-t és nem érdemes összehasonlítani, a Funcom már jó pár mmo-t csinált elõtte meg kalandjátékokat mindig is jó volt tartalomban. A Bioware meg talán a legjobb rpgket csinálta eddig, és az egyik legjobb cég történet szempontjából, ha nem a legjobb, sajnálom õket azért, elsõ mmojuk volt ahhoz képest szerintem nagyon jó. nem a Funcommal kellene összehasonlítani. A Wowhoz képest sokkal jobb, legalábbis szerintem. És jó pár más mmohoz képest is.

TDC Geronimo
Fórumokon is megjelenés elõtt fikázták csak. Most bárhol olvasol róla csak dicsérik.

Kb én is így vagyok vele, nem is követtem figyelemmel a híreket a fejlesztése soron, hirtelen felindulásból vettem meg, gw2-ig talán kitart felkiáltással. Jelenleg még az is benne van, hogy gw2-melett is maradni fog a gépemen. Hangulat-questek-világ csillagos ötös. Sokkal kevesebbet vártam tõle, mert szinte minden fórumon lehúzták, fikázták, csak az volt furcsa, hogy akik tesztelték-cikket írtak róla, azok meg áradoztak a játékról (utóbbiaknak volt igazuk).
Omlás
<#eljen> Fejlámpás cucc nagyon adja a hangulatot meg úgy az egész játék "légköre" nagyon rendben van szerintem! Már csak az lenne jó ha idõm is lenne játszani... <#idiota>

Jockey
tegnap este toltam kicsit, voltam lent egy banyaban, ahol egy banyasz sisakot fel lehetett venni es csak az adott fenyt, en komolyan mondon eszmeletlen feeling volt ahlogy ovatosan lopoztam a vakosotetbe egy fenycsovaval es lestem hol lapulnak a zombik shaldow😊
nagyon hangulatos ez a jatek,l nem gondoltam volna, sztem swtor-t korbehugyozta 3or otletekben es hangulatban..
az napszakvaltasok eszmeletlenek, egy mocsarba szol a kuldim gyerek miatt tobbszor kellett visszamennem, ejszaka vak sotet nemi atszurozod holdfennyel, nappal meg siman kod, meglep ez a jatek, sztem gw2ig en adnek neki eselyt a helyedben..

Jockey
settings-be advance lightning-et huzd le alacsonyabbra, nekem minimumom van es igy is eszmeletlen jol nez ki az arnyekok
valamint en javaslom a dx0es futtatast, gyak. minimalisan sem rontja a vizualitast, mmo-k kozt meg mindig legjobbak kozott van dx9el is

Omlás
FPS problémák "orvoslása":

DX11-alatt : Tessellation = World only

Hivatalos fórumon is panaszkodnak sokan, hogy a ground tessellation nagyon durván csökkenti az FPS-t így nem ajánlott használni.

Nálam special a ground tessellation kb -20fps így inkább nem használom anélkül is elég jól néz ki a játék.

Mondjuk kitalátlam egy taktikát, mégpedig keresek healert, tankot, és utána a DPS csak magától jön 😊 Ha úgy hírdeti magát az ember hogy DPS keres csapatot xy instába akkor szinte esélytelen a dolog...

Mondjuk valószínû, hogy DPS-ként a dungeon finder-t használva is többet kel majd várni, hogy behívjon, de az biztos, hogy sokkal kényelmesebb lesz mint a chatet olvasni/spamelni grp után kutatva.
Dungeon Finder is jó lesz. Elég nehéz csapatot találni instába, fõleg DPS-ként mert tele van vele a server.